Loistava silmämeikkikynä hyvillä sävyillä: Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

*Sis. mainoslinkin

Olen jaellut blogissa jo muutamaan otteeseen kehuja Lumenen uudistuneille meikkituotteille ja varsinkin täysin uuden Nordic Luxe -linjan markettiskaalalla hieman korkeampaan hintaluokkaan sijoittuvat, hopeisiin pahvipakkauksiin pakatut tuotteet ovat olleet todella paljon mieleeni.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

Kuten olen myös tullut todenneeksi, on minulla ollut jo pidemmän aikaa kausi, jona silmänrajaustuotteet ovat jääneet vähemmälle käytölle. Nyt ne ovat kuitenkin hiipimässä takaisin käyttööni pikkuhiljaa ja yksi suosikkituotteistani onkin ollut Lumenen uusi Nordic Noir Intense Eye Pencil -silmämeikkikynä, jonka sain blogitestiin Lumenelta.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

Huippumahtavassa silmämeikkikynässä tuntuu olevan kohdallaan ihan kaikki. Se piirtää pehmeää jälkeä vaivatta sekä pysyy silmissäni hyvin ja kaiken huipuksi sen terää voi vain kiertää, eli sitä ei tarvitse koskaan teroittaa.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

Huippukivaa on kuitenkin se, että mikäli kynällä tahtoo tehdä todella ohutta viivaa, on sen pään sisässä pieni teroitin, jonka avulla kynän kärjestä voi tehdä skarpimman.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

Ihastuin kynän laatuun ja täydellisiin yksityiskohtiin, mutta en olisi varmasti hurmaantunut siitä näin kovasti ellen olisi sattunut saamaan testiin nimenomaan kahta hieman ainutlaatuisempaa rajaussävyä, jotka ovat olleet täydellisiä valintoja sinivihreitä silmiäni varsinkin arjessa meikatessa.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

Rajauskynän sävy 4 on aivan upea luumun ja ruskean sekoitus, jossa on hyvin kevyt metallinen hohde. Se sopii täydellisesti pariksi niin ruskeille kuin lilahtavillekin luomiväreille eikä näytä tippaakaan liian punaiselta silmissä.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil
Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil 4.

Tykkään käyttää mustan rajauksen sijaan arjessa usein ruskeaa rajausta, mutta tämä sävy on voittanut senkin vielä usein. Tämä on sopivan pehmeä, kevyt ja lähes huomaamaton, mutta silti silmiä korostava.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil
Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil 7.

Sävy 7 on puolestaan sopivan syvä oliivinvihreä, joka on selvästi vihertävä, mutta ei näytä silmissä vihreältä. Rakastan juuri tällaisia meikkisävyjä, jotka itsessään korostavat omia piirteitäni ja omaa väritystäni ja saavat esimerkiksi silmäni erottumaan kauniisti eivätkä vain kerää kommentteja kivasta rajauskynän sävystä.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

Rajauskynällä on hintaa n. 12,90 euroa, mikä on hieman enemmän kuin mihin ehkä Lumenen rajauskynien kanssa on tottunut, mutta kuten olen aiemminkin jo todennut, on uuden Lumene Nordic Luxe -tuotelinjan laatu minusta täysin verrattuna selektiivisten kosmetiikkamerkkien tuotteisiin ja pysyn kannassani tämänkin tuotteen kohdalla.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

Jos tätä siis vertaa selektiivisiin rajauskyniin niin minusta tämä yhdistää niistä useiden parhaat puolet ja vieläpä niihin verrattuna varsin edulliseen hintaan.

*Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil -silmämeikkikynät löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

Onko joku muu ihastunut uusiin Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil -silmämeikkikyniin?

6 kommenttia artikkeliin ”Loistava silmämeikkikynä hyvillä sävyillä: Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil”

  1. Mulla on käytössä muutamia eri merkkien meikkikyniä, joissa on irrotettava kynän toisessa päässä oleva teroitin. Tähän mennessä kokemukset tästä systeemistä ovat olleet heikonpuoleisia. Teroitin -juttu toimisi vallan hyvin, mutta teroitettavuus tällaisissa kynissä vaati aika pehmeätä koostumusta, mikä taas ajan myötä aiheuttaa sen, että ”massa” pehmenee entisestään, jolloin kärkeä ei saa välttämättä riittävän teräksi ja pehmeä kynä ei tietenkään tee kovin hyvää jälkeä. Ehkä joskus kehitys kehittyy niin, että meikkikynien ”väriosan” koostumus on parempi (ei liian pehmeää) ja teroitinosa toimivampi. Tuollaiset kartiomalliset teroitinosat toimivat huonosti, ainakin minun mielestäni. Toivottavasti sekavasta selostuksestani saa selvää;)

    • Joo, näitä pehmeitä kyniä on tosiaan mahdoton saada yhtä teräviksi kuin ”tavallisia kyniä” enkä itsekään kauhean usein näitä teroittele. 🙂

  2. Hei! Onko kellään tiedossa koska Lumenen Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumista on tulossa lisää sävyjä? Joku tätä tuotetta koskevassa postauksessasi kertoi kommenteissa, että uusia sävyjä olisi tulossa tässä keväällä ja minua kovasti kiinnostaisi kokeilla tuotetta, mutta taitaa nykyinen sävy olla liian tumma minulle.

    • Tätä tietoa minäkin kaipailisin kovasti niin monen siitä aiemmin mainittua! 🙂

  3. Mistä ja mitkä nuo ig-tarinasi sukat ovat? 🙂 Kärsin vaivaisenluusta ja nuo näyttivät hyviltä ehkä tähänkin vaivaan!

    • Nuo hauskat sukat on ostettu eBaysta (”toe separator socks”) kun katsoi korealaistan kauneusohjelmaa, jossa väitettiin, että varpaita haaroittavat sukat (tai ihan vain manikyyrissä käytettävät varpaidenerottelijat) asettavat varpaat asentoon, joka saa jalat rentoutumaan hyvin esimerkiksi pitkän korkkareissa vietetyn päivän jälkeen. Käytä itse korkkareita päivittäin ja kokeilin sukkia vasta eilen ja viimeyönä ensimmäistä kertaa, mutta vaikuttavat ihan kivalta jutulta! En osaa vielä sanoa kuitenkaan, että kuinka tehokkaasti vaikuttavat oikein kunnolla korkojen rasittamiiin jalkoihin, mutta tulee varmasti jo ensiviikolla testattua. 🙂

Kommentointi on suljettu.