Beauty News: Maybelline, Clinique, H&M, IsaDora ja Philips

Nyt olisi jälleen aika uusille ihanille tuotebongauksille!
Uudet kulmatuotteet kiinnostavat minua aina kovasti ja koska kulmatuotteet ovat tällä hetkellä melkoinen trendi ei ole ihmekään, että myös Maybelline toi markkinoille oman kulmapalettinsa. Paletista löytyy puuterimainen kulmaväri, sävyllinen kulmavaha sekä kulmaluulle tarkoitettu korostussävy. Tällä hetkellä tuntuu, että siinä missä kosmetiikkamerkki ei ole enää mitään ilman BB-, CC-, DD- tai muuta aakkosvoidettaan ei se myöskään ole mitään ilman kulmapuuteripalettia. Tervetuloa muiden joukkoon, kulmapaletti. Sinulla onkin jo joukko kilpailijoita!
Kuivaihoisena kiinnostuin kovasti myös Cliniquen uudesta Deep Comfort Body Oil -öljystä, josta ei vielä löytynyt netin ihmeellisestä maailmastakaan paljoa tietoa. Mielenkiintoni se silti herätti joten toivon, että saamme jo pian lukea siitä lisää. Cliniquen sivuilla öljy ainakin lupaa ravita ja heleyttää kuivaa ihoa sekä jopa kuoria sitä kevyesti. Kuulostaa mielenkiintoiselta!
Mielenkiintoiselta kuulostaa myös se, ettei tämän syksyn H&M: ja Balmainin yhteistyössä toteuttama kokoelma käsitä pelkkiä vaatteita, vaan myyntiin tulee myös Henkka Maukalle tehty oma EdP. Lämpimäksi, puiseksi ja pehmeäksi kuvailtu tuoksu aukeaa tonkapapujen ja jasmiinin valkoisilla terälehdillä, joita seuraa sen sydäntuoksun puinen teksasilaisen seetrimpuun, valkoisten puiden sekä gardenian vivahteet, jotka lepäävät tuoksun valkoista myskiä ja australialaista santelipuuta yhdistävällä pohjalla. 
Tuoksu ei kaikessa puisessa pehmeydessään kuulosta ihan omalta tuoksultani, mutta käyn varmasti sen joka tapauksessa tuoksuttelemassa.
Ehdin myös bongata Tukholman kaupoilta IsaDoran uuden luomiväripaletin. Eye Color Wonder Bar -paletti lähtee mukaan Urban Decayn aikaansaamaan nakupalettien villitykseen yhdistämällä myös 12 nudesävyä. Hipelöin palettia kaupassa kiinnostuneena, sillä tämä on todellakin jälleen näitä minun makuuni olevia helppoja nudepaletteja.
Viikon viimeinen uutuus menee hiuslaitteiden maailmaan, sillä olen aina kiinnostunut kuulemaan uusista laitteista. Toista vuotta sitten markkinoille alkoi putoilla hiuskihartimia, jotka kiharsivat hiukset kuin itsestään kunhan vaan hiussuortuvan asetti laitteen levyjen väliin. Lopputulos oli omienkin kokemuksieni mukaan ihana, mutta hiusosiota oli välillä haastava saada oikeaan koloon ja koko laitekin tuntui varsin painavalta. 
Nyt Philipskin on lähtenyt villitykseen mukaan, mutta vienyt sen kilpailijoitaan kehittyneemmälle tasolle Procurl Auto Curler -laitteellaan. Tässä versiossa kiharrettavan osion paikka löytyy jo huomattavasti helpommin ja voin vain arvailla, että itse laitekin saattaa olla kilpailijoitaan kevyempi. Itse toiminnot näyttäisivät muuten varsin samalta kuin vastaavissa edeltävissä malleissa, mutta en voi kiistää, etteikö tätä tekisi mieli päästä kokeilemaan!
Löytyikö tämän viikon tuotteiden joukosta kiinnostavia uutuuksia?

13 kommenttia artikkeliin ”Beauty News: Maybelline, Clinique, H&M, IsaDora ja Philips”

 1. Tykkään hirveesti näistä postauksista! Kiinnostavimmaksi nousi kulmapaletti, jota ehdin sokoksella jo hipelöidäkin.

  Pakko puuttua pikkuasiaan johon kiinnitin jo aiemminkin huomiota, mutta ajattelin kirjoitusvirheeksi: kyllä niissä Naked-paleteissakin on nimenomaan 12 sävyä kussakin. 🙂
  – elina

  • Hahaha, nyt on ollut tällä bloghaajalla melko lyhyt matikka… 12 niissäkin todellakin on, korjasin. 🙂

 2. Tuo Maybellinen kulmapaletti näyttää kiinnostavalta. Kokeilitko jo sitä? Miten hyvin kulmameikki kestää työpäivän ajan? Meitsi on vanhanaikaisen kulmakynän käyttäjä, mutta nyt kiinnostuin tuosta paletista. Miten kulmaväri ja -vaha eroavat toisistaan? Vahako asettelee jokaisen karvan paikalleen just siihen mihin muotoilee?

 3. Balmain, Balmain, Balmain! Tule omakseni! Sekä balmain- että tuoskufanina meinasi mennä pasmat sekaisin. Lähi-henkkamaukastanihan näitä ei tietenkään saa, mutta jospa netistä, vaikka pelottaakin tilata sokkona! tämä ilmestyy varmaan suomessakin sitten joulukuun puolella?

  mitä tykkäsit IsaDoran paletin laadusta, jos ehdit testata yhtään? 🙂

 4. Oi, tuo Isa Doran paletti näyttää täydelliseltä! Olen käynyt ihmettelemässä useampaakin nudepalettia kun en Nakediin raaski haksahtaa eikä muilta edullisemmilta merkeiltä ole löytynyt mitään mitä lopulta kelpuuttaisin, mutta tuo..! Onko mitään tietoa siitä, koska se rantautuu myös Suomen puolelle? Ainakaan viime viikolla ei näkynyt standissa eikä nettisivuillakaan ole vielä mitään mainintaa.

 5. Tuo Maybellinen kulmapaletti näyttää tosi kiinnostavalta! Onkohan tuo korostusväri hohtava ja peräti puuterimainen? Mä nimittäin käytän melkein joka päivä vain yhtä luomiväriä, joka on aina jokin hohtava vaalea sävy, ja olisi tosi kätevää jos kulmapuuteri ja luomiväri olisivat samassa paketissa.

  • Haha, ehkä tämä blondi ei ole osannut laskea kymmentä pidemmälle kum sormet ovat loppuneet. 😉 Korjasin. 🙂

 6. Yksi uutuus, mikä saattaa myös kiinnostaa kulmakarvoihin höpsähtäneitä (ja varsinkin Anastasian Dipbrow Pomadeen ihastuneita) on Ardellin uusi voidemainen kulmaväri, minkä bongasin eilen Kicksissä asioidessani. Koskahan muiltakin merkeiltä alkaa tulla Pomadelle kilpailijoita, kun Brow Wizejä on jo tullut kuin sieniä sateella x)

  -Jenni

 7. Tuo kulmapaletti on testattu! Tykkäsin tosi paljon, vahan sävy on itselleni täydellinen tummimmassa paletissa (onko niitä monia eri sävyjä edes? en ole varma) ja puuterikaan ei ole liian lämpimän sävyinen. Itse laitan ensin vähän vahaa, sitten puuterin, pysyy koko päivän hyvin! Vaalea sävy on hohtava ja puuterimainen mutta ei kuitenkaan glitterinen. Erittäin hyvä ostos!

Kommentointi on suljettu.