Tämän hetken hittituote: Becca First Light Priming Filter

*Sis. mainoslinkkejä

Jos seuraa varsinkin Jenkkien kosmetiikkauutisia ja kauneussivustoja, ei varmasti ole voinut välttyä kuulemasta hypetystä Beccan uudehkosta First Light Priming Filter -meikinpohjustustuotteesta, jossa on ehdotonta kulttikosmetiikka-ainesta.

Becca First Light Priming Filter

Taianomaisen Instagram-filtterin kasvoille luovaa meikinpohjustustajaa on liputettu kosmetiikkavuoden parhaimpiin lanseerauksiin kuuluvana uutuutena, joten arvaatte varmasti, että hankin sen melko vikkelästi itselleni kokeiluun.

Meikinpohjustustuote lupailee tuoda koostumuksellaan avun viiteen huonoja naamapäiviä aiheuttavaan ongelmaan: väsymyksen merkkeihin, ihon sameuteen ja kosteuden puutteeseen, turvotukseen sekä juonteisiin.

Becca First Light Priming Filter

Heleyttävän tuotteen suurimpia taikuuksia tekeviä asioita on sen sävy – tämä meikinpohjustaja on nimittäin liilaa!

Jos en olisi jo alkuvuodesta todennut L’Oréalin uuden peiteainepaletin avustamana liilalla meikkisävyllä voivan olla yllättävänkin tehokkaasti ihoa kirkastavia vaikutuksia, en olisi varmasti langennut tähän tuotteeseen niin helposti. Koska minut oli kuitenkin jo saatu vakuuttumaan liilan sävyn ihoa heleyttävästä efektistä, olin välittömästi halukas näkemään, mitä laventelisen voidefiltterin levittäminen kasvoillani saisi aikaan.

Becca First Light Priming Filter

Pohjustustuotetta oli kehuttu myös sen kosteuttavasta vaikutuksesta, mikä kiinnosti itseäni kovasti. Ihoni pinta kuivuu päivän aikana helposti, joten ajatus ihoa tasoittavasta ja heleyttävästä, mutta samalla myös lisää kosteutusta tuovasta pohjustustuotteesta houkutteli minua kovasti.

Becca First Light Priming Filter

Pohjustustuote sisältääkin paitsi kosteutta sitovaa hyaluronihappoa myös glyseriiniä ja muita ihoa kosteuttavia sekä hoitavia ainesosia.

Becca First Light Priming Filter

Pohjustustuote pumppautuu pullosta ulos laventelin sävyisenä ja kun sitä lähtee levittämään iholle, näyttää se hetken iholla jopa yllättävän vaalealta ja todellakin ihoa sen vuoksi kirkastavalta.

Becca First Light Priming Filter

Tuotteen koostumuksessa on ehdottomasti sitä taikaa, mitä siinä on lupailtu olevan. Tätä taikuutta on kuitenkin todella hankalaa saada kuvattua kameralle, sillä pohjustustuote ei jätä iholle mitään selkeää kimallusta tai vahvasti kameran linssiin muutenkaan näkyvää efektiä – se vain kauniista ihoa.

Becca First Light Priming Filter

Pohjustustuote levittyy iholle ihanan kosteuttavan ja pehmeän mutta ei silti rasvaisen tai silikonisen tunteen jättävänä – itseasiassa tämä pohjustustuote ei edes sisällä silikoneja! Iholle todellakin syntyy sitä kirkastava ja heleyttävä valo, joka saa sen näyttämään kuulaalta, muttei silti yhtään rasvaisen kiiltävältä tai kimaltelevana kimmeltävältä.

Lopputulos on nimenomaan kaunis ja heleä, eli aivan kuin iholle olisi tosiaan laitettu se kirkastava Instagram-filtteri ja iholle olisi sytytetty se siltä hetkellisesti sammumaan päässyt valo.

Becca First Light Priming Filter

En kokenut, että pohjustustuote olisi millään tavalla parantanut meikkipohjani kestoa tai esimerkiksi häivyttänyt ihohuokosiani, mutta eipä se niitä lupaillutkaan tehdä. Sen sijaan se kyllä piti lupauksensa kaiken sen suhteen, mitä pakkaukseen oli printattukin.

Ihosta tuli tämän vaikutuksesta selvästi virkeämmän ja heleämmän näköinen, joten tämä on ehdottomasti loistava lisätuote meikin alle nimenomaan niille, joiden iho on kuiva, samea ja väsyneen näköinen.

Becca First Light Priming Filter

Beccan meikkejä voi tilata Suomeen kätevästi Cult Beauty -verkkokaupasta*, joka toimittaa tuotteita Briteistä. Tulleja, arvonlisäveroja tai mitään muitakaan lisämaksuja ei siis tarvitse pelätä, joten verkkokaupasta voi huoletta shoppailla vaikka mitä muitakin ihanuuksia.

(Ja jos tiedossa on Tukholman reissu, niin Beccaa voi nykyään ostaa myös Ruotsin Sephoroista, joihin ilmestyi vähän aikaa sitten ihan kunnon Becca-valikoima.)

BECCA First Light Priming Filter löytyy myynnistä täältä.*

Becca First Light Priming Filter

Onko Becca First Light Priming Filter houkutellut jonkun muunkin mieltä?