Kolmekasien kertaus

Yhä uudelleen ja uudelleen minulta kysellään Kanebon, eikun Sensain, eikun siis jälleen kuulemma taas Kanebon lämpimällä vedellä poispeseytyvän ”kolmekasimascaran” kaltaisista mascaroista.

Löytyykö niitä joltain muulta merkiltä? Jos löytyy, niin miltä?

Löytyy löytyy ja vaikka kuinka monta löytyykin. Tässä siis vielä kertauksena postaus, jossa näistä puhuttiin.

Tykkäättekö kolmekaseista ja millaisia kokemuksia teillä on erilaisista kolmekaseista?

11 kommenttia artikkeliin ”Kolmekasien kertaus”

 1. itse olen tykännyt eniten shiheidon 38 mascarasta, se lähtee helpoiten silmistä. Tuntuu, että kaneboa saa hinkata silmistä tosi kauan.

 2. Toi Kanebon ''alkuperäinen'' ei muhun oo kauheen kovaa kolahtanut, mutta Fiberwigistä tykkäsin kovasti (: itellä on luonnostaan aika tuuheat ripset, joten pituutta vaan lähinnä kaipaan, ja sitähän tällä sainkin aikaiseksi. Mutta koska en jaksa kauaa pitäytyä samoissa mascaroissa, siirryin parin putelin jälkeen muihin. Mutta Fiberwigiä voisin ehdottomasti ostaa vielä lisää!

 3. Mun suosikkiripsari oli kauan Sensain tuuheuttava 38, mutta nyt oon ihan rakastunut nimenomaan tuohon Cliniquen 38 ripsariin. Vaikka se ei mun ripsiä ihan yhtä hyvin tuuheuta kuin Sensain ripsari, mutta se tuo ripsiin enemmän pituutta ja on paljon hellempi mun herkille silmille 🙂

 4. Cliniqueta on mennyt pari putkiloa. Siis tuota lash power mascaraa. Pikkasen kuivuttuaan alkaa kyllä rapisemaan minulla hieman.

 5. RRRakastan kolmekaseja! En ole kokeillut kuin tuota Kanebon/Sensain tuotetta, mutta sitä onkin sitten tullut käytettyä sellainen ~7 vuotta, välillä tietysti muitakin ripsareita. Silti tuohon on aina palattava, on se vain niin kätevä.

 6. Ehdottomasti paras vastaava ripsari on Estee Lauderin Double Wear (itse olen käyttänyt pidentävää versiota). Lähtee lämpimällä vedellä, mutta ei kalvoina kuten Sensain ripsari. Kestää mahtavasti liikunnan ja suihkun eikä sotkeennu rasvaisille luomille.
  Omaan makuuni tekee tosi siistin jäljen, mutta jotkut varmaan kaipaavat lisää massaa ripsiin, mitä tämä ei kylläkään anna. Siisti päiväkäytössä ja erinomainen hikoillessa. Illaksi voi sitten laittaa jotain näyttävämpää ja suttuisempaa =D

 7. Estee Lauder on suosikki. Se ei varise niin paljon kuin kanebo ja clinique vähän vanhempanakaan ja saa myös tuuheampaa jälkeä 🙂

 8. L'orealin kuituputket eli L'oreal Double Extencion Beauty Tubes. Antaa enemmän voluumia kuin Kanebo ja lähtee helpommin pois. Kaneboa/sensaita käytin ennen lorkkua. Se toimi mulla parhaiten kun alle laittoi kerroksen (halvempaa) pidentävää/tuuheuttavaa ripsaria ja päälle "suojaksi" 38:a.

 9. Minusta ihan kiva, jos tykkää sellaisesta luonnollisemmasta lopputuloksesta. Ei vaan jotenkin sopinut omiin ripsiini sitten lainkaan :/

  Ei pitänyt taivutuksia ja juuri SE on ratkaisevin tekijä ripsarin valinnassa omalla kohdallani. Pakko edelleen pysyä niissä vedenkestävissä 🙂

  Niin ja siis juurikin tuo kanebo/sensai/kanebo 38 🙂

 10. Ennen käytin aina vedenkestäviä, mutta ihoni ei kestänyt niiden poistoa. Kanebosta kokeilin kaksi versiota, toisella ei näkynyt juurikaan mitään väriä ripsissä ja suoristi ripset, toinen karisi pitkin päivää.

  Silmäni vuotavat todella helposti, siksi on pakko olla kestävä ripsari.

  Kaveri vinkkasi onneksi siitä lorealin double extensionin punavalkoisesta ripsarista ja olen ollut kyllä tosi tyytyväinen! Enää ei tarvitse edes taivuttaa ripsiä ja näkyvyyttä on myöskin tarpeeksi. Lisäksi lähtee hankaamatta, mutta ei varise päivän aikana. Mitä muuta voisi toivoa??

 11. onko nämä "kolmekasit" jotenkin erilaisia siis kuin ns. tavalliset, vesiliukoiset ripsarit?

Kommentointi on suljettu.