Seerumi-ihastus: The Body Shop Drops of Light Brightening Serum

Seerumit ovat ihana lisä ihonhoitorutiiniin (ihan vaan jo siksi, että ihoa on ihanaa hemmotella). Sain vähän aikaa sitten The Body Shopilta kokeiltavakseni yhden ihastuttan seerumin, joka hurmasi minut jo heti ensimmäisellä kokeilukerralla.

TBS Pure Healthy Brightening Serum

Drops of Light -tuotelinjan Pure Healthy Brightening Serum lupaa tietysti nimensä mukaisesti tuoda iholle heleyttä ja kukapa ei sitä haluaisi. Olen aina innostunut kokeilemaan erillaisia ihoa heleyttäviä tuotteita ja minusta on joka kerta yhtä mielenkiintoista nähdä, mihin niiden heleytys perustuu ja minkätyyppistä heleytystä ne iholle tuovat.

TBS Pure Healthy Brightening Serum

Moni iholle heleytystä tuova tuote on vaaleaa ja jo valmiiksi hieman helmäishohtoista, jotta käyttäjälle tulisi välittömästi tunne siitä, että tuote tosiaan toimii. Toisissa puolestaan on shimmeriä tai jopa glitteriä varmistamassa, että välitön hehku tosiaan näkyy. Tämä tuote oli kuitenkin pipettipulloon pakattua läpinäkyvää seerumia, mikä puolestaan sai minut heti ajattelemaan jotain Biothermin Skin Best Liquid Glow -kasvoöljyn tapaista.

TBS Pure Healthy Brightening Serum

Yllätys oli kuitenkin suuri huomatessani, että tuote ei ollut varsinaisesti täysin öljymäistä vaan oikeastaan enemmän vesimäistä, eli siis todella kevyttä ja ohutta. ”No siinä tapauksessa tämä ei varmasti kyllä tee iholleni mitään,” ajattelin tunnettuna kosmetiikkaskeptikkona.

TBS Pure Healthy Brightening Serum

Vaan toisinpa kävi.Tykkään, että seerumeissani on pieni ripaus öljyisyyttä. En tahdo, että ne ovat varsinaisia öljyjä, mutta niiden tunnussa voi olla aavistus öljymäistä liukkautta, jonka ansiosta niiden päälle levitettävä meikkivoide suorastaan sulaa iholle. En halua, että ne saavat ihoa tuntumaan öljyisen klähmäisiltä, mutta pidän siitä, että iholle jää kosteutetun pehmeä tuntu. Ja tämäpä oli juuri sellainen seerumi.

TBS Pure Healthy Brightening Serum

Tämä kosteutti ihoa, jätti sen pehmeäksi, ei tuntunut iholla öljyisen klähmäiseltä ja suureksi yllätyksekseni vaikutti oikeastaan kaikilla tavoilla aivan loistavalta seerumilta. Itseasiassa mitä enemmän asiaa mietin, sitä enemmän tulen siihen tulokseen, että tämä on itseasiassa luultavasti yksi parhaita koskaan kokeilemiani seerumeita (aiemmin hehkuttamani Lumenen Hyaluronitiivistehän ei ole seerumi vaan seerumin alla käytettävä hoitoneste).

TBS Pure Healthy Brightening Serum

Yritin kuvata seerumin jättämän heleyden teille, mutta se oli niin luonnollisen näköinen, ettei sitä voinut oikein kuvata kameralla. Ihosta vaan tuli kauniin näköinen välittömästi ilman, että sille jäi mitään helmiäishohtoista hehkua tai kimallusta. Se vaan näytti heleältä ja kuulaalta sekä tasaisemman sävyiseltä. Postausta näpytellessäni kävin The Body Shopin verkkosivuilla lukemassa, mitä tuotteesta sanotaan ja silmiini sattuivat heti sanat ”luonnollisen kaunis iho”. Juuri sellainen tällä nimittäin tosiaankin tuli.

I’m in love. <3

The Body Shop Drops of Light Brightening Serum -kasvoseerumi löytyy myynnistä täältä.*

TBS Pure Healthy Brightening Serum
Onko joku muu tutustunut tähän tai muihin The Body Shopin Drops of Light -linjan tuotteisiin?

The Body Shop Drops Of Light Pure Healthy Brightening Serumilla on hintaa 30,70 euroa. 

4 kommenttia artikkeliin ”Seerumi-ihastus: The Body Shop Drops of Light Brightening Serum”

  1. Voih, vaikuttaa ihanalta mutta taas mukana linalol josta silmät turpoavat 🙁

Kommentointi on suljettu.