Vuoden parhaat ihonhoitotuotteet

Kosmetiikkavuosi 2017 lähenee loppuaan, eli on aika summata yhteen sen aikana tekemäni parhaat tuotelöydöt. Kuten aiempiinkin vuosiin, on tähänkin vuoteen mahtunut aivan valtava määrä kosmetiikkaa ja aivan erityisesti ihonhoitotuotteita. Teen vielä erillisen postauksen aasialaisten tuotemerkkien parhaista ihonhoitotuotteista, mutta koin parhaaksi eritellä ne omaksi kokonaisuudekseen.

Tässä siis yhteenveto parhaista vuonna 2017 blogissa esittelemistäni ihonhoitotuotteista:

Bioderma Misellivesi Ostolakossa kokemuksia

PUHDISTUSTUOTE: Bioderma Sensibio H2O

En ole misellivesien fani, mutta tämä puhdistustuote yllätti minut aivan totaalisesti ja sai ymmärtämään, millainen hyvä misellivesi on. Bioderman misellivesi on kansainvälinen kulttituote, jolla on vahva fanijoukko ihan syystäkin. Se puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet hellästi, mutta todella tehokkaasti jo yhdellä vanulapulla. Jos haussa on loistava misellivesi, niin tähän kannattaa ehdottomasti tutustua!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask

KASVONAAMIO: Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask 

Tykkään tavallisesti käyttää kasvonaamioita, jotka jätetään iholle, mutta tämä kasvonaamio vakuutti minut siitä, että hetkessäkin voi jo tehdä ihmeitä. Savea sisältävän kasvonaamion annetaan vaikuttaa iholla vain kolme minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan iholta kasvoja hellästi hieroen. Kasvonaamio sisältää myös jauhettua aprikoosin kiveä, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa. Ihosta tulee naamion jäljiltä puhdas, pehmeä ja heleä, mutta sille ei jää kiristelevää tunnetta. Täydellinen tuote ihon pikakaunistukseen jopa ennen meikkausta!

Postaus tuotteesta löytyy täältä.

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

KASVOVESI: The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner

Puhdistan ihoni kaksoispuhdistusta käyttäen, minkä vuoksi kasvoveteni ei varsinaisesti enää tarvitse täydentää ihon puhdistusta vaan lähinnä vain tasapainottaa ihon pH ja valmistella iho hoitotuotteille. Tämä täyteläisen geelimäinen kasvovesi on täynnä ihoa kosteuttavia ja helliviä ainesosia, jotka tekevät siitä oikeastaan jo hoitonestettä vastaavan hoitotuotteen. Täydellinen tuote ihonhoitotuotteiden pohjalle!

Postaus tuotteesta löytyy täältä.

LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

SEERUMI: Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi

Ihoni rakastaa kaikkia tehokasta kosteutusta tuovia tuotteita ja Lumene on muutenkin lempparimerkkejäni, joten ei ollut yllätys, että merkin blogikokeiluun saamani uutuustuote ampaisi suosikkilistalleni välittömästi. Seerumi sisältää mm. ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja koivumahlaa, jotka auttavat tekemään ihosta täyteläisen kosteutetun. Olen todella rakastanut tähän kosteusseerumiin ja suosittelen sitä kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat lisää kosteutusta.

Postaus tuotteesta löytyy täältä.

FOREO ESPADA Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

IHONHOITOLAITE: FOREO ESPADA

Kulunut vuosi on ollut melko kiireinen ja stressaava ja yhdessä (osaksi juuri sen vaikutuksesta) hieman huonoksi jääneen ruokavalion kanssa se on saanut ihollani aikaan näppyjä. Suurin osa näistä näpyistä on ollut ikäviä hormonifinnejä, jotka paitsi näyttävät ikäviltä, myös tuntuvat sitäkin keljummilta. Tämä aknebakteereita valon avulla tuhoava täsmähoitolaite on kuitenkin ollut loistava pelastaja ja sen avulla on nitistetty monet finnit ennen kuin ne ovat edes kunnolla päässeet nousemaan iholle. Tämä blogikokeiluun saamani laite on ehdottomasti hintansa arvoinen.

Postaus laitteesta löytyy täältä.

Bats extra effective women antiperspirant kokemuksia

DEODORANTTI: Bats Antiperspirant

En kärsi runsaasta hikoilusta, mutta jos en käytä hyvää antiperspiranttia, kostuvat kainaloni ja vaatteisiin tulee kainaloiden alueelle kevyt hien haju. Perustehokas antiperspirantti onkin siis minulle välttämättömyys ja tämä suosittu klassikkodödö osoittautui loistavaksi löydöksi. Antiperspirantti pitää kainaloni koko päivän lähes kuvina ja tämän ansiosta voin ongelmitta käyttää samoja paitoja ja mekkoja useampaankin kertaan ilman, että niiden kainalot eivät olisi enää raikkaan tuoksuisia.

Postaus tuotteesta löytyy täältä.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

KOSTEUSVOIDE: Shiseido WASO Clear Mega Hydrating Cream

Tämä voide menee periaatteessa aasialaisen kosmetiikan puolelle, mutta koska Shiseido on niin tuttu näky suomalaisilla kosmetiikkaosastoilla, annoin tuotteen päätyä tähän postaukseen. Blogikokeiluun saamani kosteusvoiteen ainutlaatuinen, geelimäisen kirkas koostumus saattaa helposti antaa vaikutelman siitä, että se olisi ohutta ja kevyttä, mutta todellisuudessa tuote on ihoa täyteläisesti ravitseva. Kyseessä onkin innovatiivinen kirkas voide, joka kosteuttaa ihoa ihoa erittäin tehokkaasti  ja sopii käytettäväksi ihotyypistä riippuen paitsi päivällä myös yöllä.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

SILMÄNYMPÄRYSTUOTE: The Ordinary: Caffeine Solution 5% + EGCG

Olen tämän vuoden aikana törmännyt useisiin loistaviin silmänympärysvoiteisiin erityisesti aasialaisen kosmetiikan puolella, mutta yksi parhaita löytöjäni on ollut niiden alle sopiva silmänympärysseerumi. Seerumi sisältää silmänympäryksiä virkistävää kofeiinia, mutta ei silti tunnu mitenkään viilentävältä. Seerumi onkin ollut mukava lisätuote tehostamaan silmänympärysihon hoitoa ja tuomaan iholle sen kaipaamaa kosteutusta. Bonusta tuotteessa on tietysti sen halpa hinta, sillä 30 ml pullo kustantaa alle seitsemän euroa.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Madara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm

HUULIRASVA: Mádara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm

Hyvä huulivoide on minulle välttämättömyys. Levitän sitä huulilleni yöksi, jotta ne ovat päivällä pehmeän kosteutetut ja huulimeikkituotteet levittyvät niille vaivatta.  Tämä huulille öljymäisen pehmeänä sulava blogikokeiluun saamani luonnonkosmetiikan huulivoide sopii paitsi ravitsemaan huulia yöaikaan, mutta myös korvaamaan huulikiillon päivällä. Täydellinen huulivoide ympäri vuoden!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub Ostolakossa vartalokuorinta

VARTALOKUORINTA: Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub

Vartalonkuorintatuote ei ole minulle välttämättömyys, sillä voin ihan hyvin käyttää kuorintahanskoja tai korealaisia Italy Towel -kuorintalappuja. Jos kuitenkin käytän erillistä vartalokuorintaa tykkään, että sen koostumus on öljyisen ravitseva ja jättää ihon tuntumaan paitsi pehmeän kuoritulta myös täyteläisen kosteutetulta. Tämä Ziajan kuorintatuote kuorii ihoa sokerin avulla, eli se ei sisällä mikromuoveja ja tuotteessa on aivan mielettömän herkullinen, toffeisen jälkiruokamainen tuoksu.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask

SUIHKUTUOTE: Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask

Kuluneen vuoden paras suihkussa käytettävä tuotelöytöni ei suinkaan ollut tarkoitettu vartalon vaan kasvojen hoitoon. Tämä blogikokeiluun saamani kasvonaamio oli paitsi mielettömän kätevä, myös aivan uskomattoman loistavan lopputuloksen tekevä tuote, johon olen tarttunut kuluneen vuoden aikana usein. AHA-happoja sisältävää kasvonaamiota levitetään iholle suihkussa ja sen annetaan vaikuttaa minuutti. Kun kasvot huuhdellaan puhtaaksi vedellä, paljastuu ihanan pehmeä, heleä ja kosteutettu iho, jota ei voi lakata silittelemästä. Parasta on tietysti se, että tällä suihkunaamiolla on hintaa vain muutamia euroja!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs and Rosewater Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

KASVOSUIHKE: Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs and Rose Water

Olen kuluneen kosmetiikkavuoden aikana tutustunut todella moniin kasvosuihkeisiin, joten sen parhaimman tuotteen valinta meinasi aiheuttaa hieman päänvaivaa. Lopulta parhaan tuotteen paikasta kilpaili tämän kanssa Lumene LÄHDE Pure ArcticHydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke, joka on suosikkejani, mutta josta tämä Mario Badescun suihke vei kuitenkin voiton monipuolisuutensa vuoksi. Ruusulta tuoksuva suihke sopii niin osaksi ihon hoitoa kuin meikkaustakin ja keksin sille helposti 10 erilaista käyttötapaa, joten se ansaitsee paikkansa vuoden parhaana kasvosuihkeena.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Nurse Jamie Beauty Bear Age Defy Pillow

MUU HYVINVOINTITUOTE: Nurse Jamie Beauty Bear Age Delay Pillow

Hyvillä yöunilla on merkittävä rooli kauneudenhoidossa, sillä kehon väsymys heijastuu helposti myös iholle. Millä myös on tärkeä rooli ihon hyvinvoinnissa on nukkuma-asento. Jos nukkuu yöstä toiseen poski rytyssä, syntyy iholle väkisinkin vuosien saatossa pysyviä juonteita (ja nyt ei puhuta vain niistä päivän aikana katoavista tyynyn aikaansaamista painaumista). Ostin alkuvuodesta tämän kehutun tyynyn, joka on muotoiltu niin, ettei poski pääse painumaan yön aikana ryttyyn tyynyä vasten ja olen ollut totaalisen rakastunut tyynyyni, jota ilman en aio enää elää. Jos siis tuntuu, että oma nukkuma-asentonne saattaa vuosien kuluessa saada aikaan juonteita, kannattaa tutustua tähän tyynyyn.

Tyynystä löytyy postaus täältä.

Kosmetiikan trendit 2017 2018 Ostolakossa Virve Vee

INNOVAATIO: Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask

Tämä kangasnaamio yllätti minut (ja varmasti monet muutkin) aivan totaalisesti, sillä en olisi ikinä uskonut, että kuiva kangasnaamio voisi kyetä kosteuttamaan ihoani niin hyvin. Kolmeen käyttökertaan riittävän kangasnaamion kankaaseen on imeytetty ihoa kosteuttavia, hoitavia ja ravitsevia tehoaineita, joiden ansiosta iho jää ihanan pehmeäksi, kosteutetuksi ja heleäksi ilman klähmäistä tunnetta. Tämä kangasnaamio onkin mitä täydellisin tuote käytettäväksi myös juuri ennen meikkausta, sillä meikkituotteet levittyvät iholle sen jälkeen erinomaisesti.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.


Vuoden 2017 parhaat meikkituotteet löytyvät tästä postauksesta ja vuoden 2017 parhaat hiustuotteet tästä postauksesta. Vuoden 2016 parhaat kosmetiikkatuotteet löytyvät täältä ja vuoden 2016 parhaat aasialaiset kosmetiikkatuotteet puolestaan täältä.

Ihonhoitotuotteiden taputtelu kasvoille Ostolakossa Virve Vee

Mitkä ovat olleet teidän parhaita ihonhoitotuotelöytöjänne vuonna 2017?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Vuoden parhaat ihonhoitotuotteet”

  1. Vuosi 2017 menee edelleen samoilla ihonhoidon suosikeilla kun 2016…kasvoille dermalociga ja sen herkän ihon tuotteet, pre cleance balm oli ainut uutuus mulle tänä vuonna. Muitakin uutuuksia heille tuli..mutta niitä en vielä ole testannut. Kroppaa rasvailen edelleen mieluiten madaran tai estelle ja thildin bodybuttereilla. Meikkien ja hiusten puolella on tullu uusia suosikkeja…

    • The Ordinarylla on kyllä tosiaan loistavia tuotteita, jos tahtoo nimenomaan joitakin tiettyjä tehoaineita! 🙂

  2. The Ordinary on ollut tän vuoden the juttu. Tainnut jo 5 pakettia sieltä kotiuttaa… kiitos vinkeistä! Best of Asia -postausta odotellessa.

    • Olisi kiva kuulla, mitkä The Ordinary -tuotteet ovat olleet erityisen hyviä ihollesi! 🙂

  3. Kivoja suosikkeja! Mä sain kaikki mahtumaan yhteen postaukseen, oliskohan pitänyt tehdä useampi juttu kun nyt tuli niin pitkä litania…mutta näitä on kiva lukea ja huomata että näistäkin tuotteista moni löytyy kotoa, ei muutakuin kokeilemaan äkkiä 😉

  4. Ziajan cocoa-sarjan kasvovoide talvisin kuivalle iholleni on ihana! Tuli mieleen tuosta cupuacu -sarjasta vaikka ei tämän vuoden löytö olekaan vaan pidempään jo käytössä ollut. Tämän vuoden suosikkeja laveran basis sensitive-sarjan sy-voide, cosrx hunajanaamio, evolve renew cream .

Kommentointi on suljettu.