Parhaitakin paremmat luomiväripuikot: By Terry Ombre Blackstar

Saanko taas hieman fiilistellä yhtä By Terry -tuoteihastustani? (Jos joltakin on mennyt ohi By Terry -hypetykseni, niin suosittelen lukemaan tämän aiemman postaukseni maailman parhaasta irtopuuterista.)

Sain nimittäin merkin ruotsalaiselta maahantuojalta kokeiltavakseni By Terryn kehuttuja Ombre Blackstar -luomivärikyniä (ruotsalaiselta siksi, ettei merkillä ole suomalaista maahantuojaa). Muistatteko, kuinka syvästi rakastuin aikoinaan Oriflamen vastaaviin kyniin? Kyllä, olen käyttänyt niitä nyt usean kuukauden ajan lähes päivittäin, sillä ne ovat helppo tapa luoda hetkessä kestävä silmämeikki. Sen lisäksi ne sopivat myös luomivärinpohjustukseen, mikä tuplaa niiden loistavuuden. Tästä johtuen olin todella innoissani päästessäni kokeilemaan niiden haastajaa. (Ja tosiasiassa myös sen vuoksi, että olin kuullut niistä bloggaajilta aivan mielettömästi kehuja.)

By Terry Ombre Blackstar

Sain kokeiltavakseni By Terryn kevätlookin sävyt 16 Nude Milkyway ja 17 Bubble Glow. Olin etukäteen varma, että näistä kahdesta nudesävy olisi tietysti se, joka valloittaisi sydämeni, mutta yllätyksekseni tässä kävikin toisin.

By Terry Ombre Blackstar

Pinkki Bubble Glow näytti kädenselässä hurjalta omaan vaisuun makuuni, mutta Nude Milkyway oli puolestaan jopa hieman tylsä. Vaalea nudesävy oli niin nude, että se osoittautui loppujen lopuksi sopivan paremmin kulmaluulla käytettäväksi korostustuotteeksi ja luomivärinpohjustajaksi kuin luomiväriksi, mutta pinkkiin ihastuin totaalisesti. Se ei nimittäin ollutkaan luomilla niin villi kuin mitä kuvittelin sen olevan.

By Terry Ombre Blackstar

Helmiäishohtoinen pinkki sävy korosti kauniisti silmiäni ja toi luomilleni sopivan määrän väriä. Se ei ollut överi, mutta erottui silti ja juuri haluamallani tavalla. (Ja sitäpaitsi koska tunnetusti rakastan levittää ripsiini maskaraa antaumuksella, ei itse luomiväri kuitenkaan koskaan ole pääroolissa…)

By Terry Ombre Blackstar

Olin aluksi hieman skeptinen luomiväripuikkojen suhteen, sillä heti levittämisen jälkeen ne tuntuivat iholla todella pehmeiltä ja voidemaisilta ja olinkin varma, että ne pakenevat luomivakooni hetkessä. Todellisuudessa ne kuitenkin osoittautuivat ihan äärettömän kestäviksi. Siis jopa niin kestäviksi, että kun olin testannut niitä kädenselkääni lauantaiaamuna, pessyt kädet ainakin kuudesti päivän aikana (saippualla!) ja käynyt jopa pitkässä suihkussa, olivat luomivärit silti kämmenselässäni. Itseasiassa ne olivat siinä vielä seuraavana aamuna herätessäni:

By Terry Ombre Blackstar 4

Vähemmällä pigmentilla varustettu nudesävy näkyi heikommin, mutta pinkki oli iholla edelleen selkeänä ja pysyi siinä iltaan asti kunnes sitten vihdoin poistin sen silmämeikinpoistoaineella. Lienee siis sanomattakin selvää, ettei silmämeikin kestossa ole todellakaan ollut näiden kanssa ongelmia. Ja tiedättekö mikä näissä on vekkulia? Erinomaisesta kestostaan huolimatta nämä kuitenkin lähtevät silmistä todella helposti silmämeikinpoistoaineella! Aika mahtava yhdistelmä.

By Terry Ombre Blackstar

Oriflamen nudekultainen lemppari luomiväripuikkoni alkaa uhkaavasti lähestyä loppuaan joten voi olla, että korvaan sen By Terryn sävyllä 3 Blonde Opal, joka näyttää aivan täydelliseltä helmiäishohtoiselta shampanjaiselta sävyltä.

By Terry Ombre Blackstar

Onko joku muu ehtinyt ihastua By Terryn Ombre Blackstar -luomiväripuikkoihin?

By Terry Ombre Blackstar -luomiväripuikot löytyvät myynnistä täältä.*

6 kommenttia artikkeliin ”Parhaitakin paremmat luomiväripuikot: By Terry Ombre Blackstar”

  1. Ei liity itse postaukseen, mutta blogista on tullut haasteellinen luettava puhelimella. Jatkuvasti koko ruudun valtaa tuo videomainos, vaikka olen 100% varma, että en siihen koske. Ja sen jälkeen ruudun valtaa kauneus ja terveys mainos. Mutta kaikista raastavin on kyllä tup video, kun se saattaa tulla yhtäkkiä päälle kolmekin kertaa blogia selatessa. Ajattelin, että haluaisit tietää, että tällaonen ongelma on olemassa meille puhelimella surffaileville.

    • Off topicia jatkaen: puhelimessa Android-alustalla Firefox ja surffaukseen kun käyttän yksityisen selauksen tomintoa, niin mulla ei näy mainokset eikä tunge viedot ruutuun. Ei tällä blogisivustolla, eikä millään muillakaan sivuilla. Ja myös tietokoneella Firefoxin yksityisellä selauksella jää mainokset poies näkyvistä. Vain tyhjä kohta ja toisinaan tilalla linkki ”klikkaa tästä”. Syvemmin perehtymättä en tiiä miks näin, mutta en valita 🙂

  2. Huomasin vasta nyt tämän ”vanhan” postauksen lukiessani By Terryn ripsarista. 😉 Piti vaan tulla hehkuttamaan Blond Opalia, mulla on se ja se on aivan täydellinen shampanjan sävy! Sävy on todella hohtava mutta tykkään siitä. Ja kynä liukuu luomella kuin unelma… Joten kannattaa kotiuttaa se!

    • Damn, pakko varmasti hankkia se! 😀 Kiitos, että kerroit kokemuksia sävystä. Vaikuttaa aivan täydelliseltä. 🙂

Kommentointi on suljettu.