Esittelyssä FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharja

*Sis. mainoslinkin

Kellekään blogiani seuranneelle ei lienee tule yllätyksenä, että olen aivan mieletön FOREO-fani. Suhteeni tuohon värähtelevään silikoniseen ihonpuhdistuslaitteeseen roihahti käyntiin viime kesänä ja tunteet olivat sen verran intohimoisia, etten enää ole tahtonut olla ilman laitettani päivääkään.

Foreo Luna Mini

Ostin silloin entisestä työpaikastani violetin FOREO Luna Mini -laitteeni ja kiinnyin siihen niin suuresti, että Clarisonicin kasvoharjani siirtyi välittömästi eläkkeelle. Kompakti ja ja kevyt FOREO kesti yhdellä tunnin latauksella jopa 300 käyttökertaa eikä sen silikonista harjaspäätä tarvinnut koskaan vaihtaa, joten ei ollut yllättävää, että se voitti tämän mittelön.

FOREO LUNA Mini 2

Pääsin viime kuussa töiden kautta käymään ruotsalaisen FOREOn Tukholman pääkonttorilla ja paitsi että sain sieltä kotiinviemisenä maailman suloisimman LUNA Play -puhdistuslaitteen, ilahdutettiin minua myös uudella LUNA Mini 2 -laitteella – ja voin sanoa, että iloinen naamani loisti sillä hetkellä kilpaa keltaisena hehkuvan laitteeni kanssa!

FOREO LUNA Mini 2

Kun uudistuneet toisen sukupolven FOREOt tulivat meille töihin myyntiin puolisen vuotta sitten, olin tietysti todella utelias kokeilemaan niitä. Yritin kuitenkin parhaani mukaan ajatella tunteiden sijaan järjellä ja olla ostamatta uutta laitetta, sillä vanha versioni toimi tietysti edelleen moitteetta ja ainoa ongelmani sen kanssa oli, että Ruotsalainen omi sitä jatkuvasti omaan käyttöönsä. (Laitetta ei tietenkään ole optimaalista jakaa kenenkään kanssa, mutta silikoninen harjaspää on 35 kertaa tavallista harjaspäätä hygieenisempi, joten meillä on vähän rikottu sääntöjä ja putsattu laitetta sitten vaan erityisen hyvin.)

Eihän se uusi nyt voisi olla merkittävästi vanhaa parempi..?

FOREO LUNA Mini 2

Jos olisin tiennyt, kuinka paljon parempi se voi vielä olla, olisin hankkinut sen aikoja sitten. Tämä on nimittäin vielä vanhaakin Miniäni erinomaisempi!

FOREO LUNA Mini 2

Suurin ero laitteissa on niiden harjaksissa. Kuten kuvista näkyy, on uudessa laitteessa harjaksia entistä laajemmalla alueella, mikä tietysti lisää käyttömukavuutta. Myös harjasten pituudessa on merkittävä ero, sillä uuden Mini 2 -laitteen kaikki harjakset ovat vanhaa laitetta pidempiä. Pidemmät harjakset tekevät laitteesta entistä pehmeämmän ja hellävaraisemman tuntuisen, mikä on suorastaan yllättävää, sillä iholla hellästi värähtelevä härveli tuntui jo ennenkin niin hellävaraiselta.

FOREO LUNA Mini 2

Harjakset ovat nykyään sen verran pitkät, että naureskelin voivani jopa laittaa ne takkuun pienellä paijailulla! (Harjakset tosin taittuvat kyllä ongelmitta takaisin eivätkä jää lyttyyn, mikäli joku huolestui nyt siitä.)

Mini eroaa kookkaammasta FOREO LUNAsta siten, että siinä on kolme erilaista pintaa, jotka ovat kaikki tarkoitettu nimenomaan ihon puhdistukseen. Etupuolen isoin harjaspinta sopii ihon tavalliseen puhdistukseen, kärjen kookkaammat harjakset esimerkiksi nenänpielten hieman tarkempaan puhdistukseen ja kääntopuolen harjaspinta puolestaan on kehitetty ihon syväpuhdistusta ajatellen.

FOREO LUNA Mini 2

Toisin kuin tavallista LUNA-laitetta, ei Miniä ole kuin yhtä versiota, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tavallista LUNA-laitetta on puolestaan olemassa hieman erilaisilla harjaksilla aina herkästä ja normaalista ihosta seka- ja rasvoittuvalle kuin miestenkin iholle. Kokeilin kaikkien laitteiden harjakset läpi ja niissä tosiaan oli eroa!

Mini-laitteen voisi siis sanoa olevan sille parikymppiselle iholle sopiva, pelkkään ihon puhdistukseen keskittyvä laite kun taas tavallisessa LUNA-laitteessa (sekä sen matkallakin kätevästi kulkevassa pienessä LUNA Go-versiossa) on mukana myös anti-age-hoitopinta, jota voi käyttää esimerkiksi tehostamaan hoitotuotteiden imeytymistä iholle.

Uudessa Minissä on myös aiempaa enemmän värähtelytasoja: laite värisee kahdeksalla eri voimakkuudella! Mahtavaa on myös se, että painamalla plus ja miinus nappeja yhtäaikaa pohjassa muutaman sekunnin ajan voidaan laite kytkeä päältä totaalisesti, jolloin se ei esimerkiksi pääse vahingossakaan painautumaan käyntiin vaikkapa matkalaukussa ollessaan. (Tavallinen virran katkaisu tapahtuu laitteen keskellä olevaa nappia painamalla.)

FOREO LUNA Mini 2

Olen aivan hulluna tähän uuteen Mini 2 -laitteeseeni ja Ruotsalainenkin on tyytyväinen, sillä hän sai nyt vihdoin pitää omanaan vanhan Minini. Jos olisin tosiaan tiennyt, kuinka paljon parempi tämä uusi versio on, olisin hankkinut tämän itselleni jo aikoja sitten.

En enää nykyään osaisi kuvitellakaan elämää ilman joka iltaista FOREOlla tapahtuvaa ihonpuhdistusta. Olen välillä ollut kokeeksi pari viikkoa ilman laitetta (okei, en oikeasti koskaan  vain muistanut ladata sitä…) ja ihoni kiitti minua siitä runsaalla määrällä mustapäitä. Uskon siis todellakin tämän syväpuhdistavaan voimaan. Vaikka laite ei oikeastaan tunnu iholla miltään väristessään sitä vasten, tuntuu iho sen käytön jälkeen silti niin selkeästi pehmeämmältä ja sileämmältä, että siihen tunteeseen vaan jää koukkuun!

*FOREO LUNA Mini 2- kasvoharja löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

FOREO LUNA Mini 2
Onko teillä jo oma FOREO?

24 kommenttia artikkeliin ”Esittelyssä FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharja”

 1. Olen ajatellut ostaa itselleni clarisonic mia 2 mutta näitten postauste myötä olen alkanut miettiä myös tätä foreo lunaa! Kumpaa itse suosittelisit:)

  • Kuten tosiaan kerroin, on Clarisonic vaihtunut itselläni täysin Foreoon, eli tottakai Foreota. 🙂

 2. Mä niiiin tarviin tällaisen 😀 Clarisonic on möhkö tän rinnalla ja sitä oikeasti pitää ladata yllättävän usein. Nyt syksyn tullen huomaan, että iho tarvitsee vähän enemmän huomiota. Eniten noista kiinnostaa se minipieni malli. Osaat varmasti neuvoa, mikä olisi paras. Mun iho on pintakuiva ja ehkä välillä vähän herkkä (?). Clarisonicissa mulla on se cashmere-harja, joka on kyllä liiankin hellävarainen, pesun jälkeen iholla ei tunnu miltään ja haluaisin sellaisen puhdistetun pehmoisen olon. Mitä noista suosittelisit?

  • Minulla Clarisonicin käyttö jäi usein juuri sen takia, että unohdin ladata sitä.

   Tämä Go-malli on nimenomaan herkälle iholle tarkoitettu: http://eleven.fi/foreo-luna-go-for-sensitive-skin-46453.html

   Laite vaikutti minusta aluksi epäilyttävän pieneltä, mutta olikin itseasiassa käytössä aivan täydellisen kokoinen. Se on siis kooltaan samalla lailla vanulapun kokoinen kuin tässäkin postauksessa linkittämässäni Foreo Play-postauksessa esitelty pikkuinen Play, mutta paksumpi. Go on kuitenkin tarkoitettu lähinnä vain matkakäyttöön, sillä sen akku kestää vain noin 30 käyttökertaa, mikä alkaa olla sitten jo Clarisonicin kanssa tasoissa.

   Foreo LUNA 2 for Sensitive Skin (http://eleven.fi/foreo-luna-2-for-sensitive-skin-44616.html) on puolestaan isompi, mutta silti minusta hyvin kompakti ja nimenomaan herkälle iholle suunniteltu. Siinä on ihoa hellästi puhdistava pinta sekä kääntöpuolella hellävarainen hoitopinta. Laitteen akku riittää jopa 450 käyttökertaan, sillä sitä ei tosiaankaan tarvitse ladata kuin kerran vuodessa.

   Foreolta löytyy erikseen vielä FOREO LUNA for Ultra-Sensitive Skin -laite, jossa ei ole samanlaisia nystyjä vaan sileämpi pinta, mikäli iho on hyvin herkkä (http://eleven.fi/foreo-luna-for-ultra-sensitive-skin-26662.html). Sanoisin tuon tavallisenkin herkän ihon laitteen kuitenkin olevan hyvin hellävarainen, sillä laitteella ei hangata ihoa vaan se vain värisee hellästi sen pinnalla.

  • Suosittelen ja Play on tosiaan loistava apuväline pienten siveltimien pesuun sen akun kuoltua! 🙂

 3. Hei! Olen tähän mennessä tehnyt ihonpuhdistuksen pelkällä jojobaöljyllä ja musliiniliinalla, eli ensin hieronut öljyn iholle ja poistanut sen veteen kastetulla liinalla. Nyt olen kahden vaiheilla, tilaisinko Makeup Eraserin vai Foreon, kumpaa sinä suosittelisit ja käykö Foreo öljypuhdistukseen? Minulla on herkkä, pintakuiva iho ja tukkeutuneita ihohuokosia, mutta iho on voinut vähän paremmin kun olen lopettanut puhditusgeelien ym käytön. Foreota en viitsisi ostaa jos sen kanssa pitää käyttää puhdistusaineita eikä öljyä. 🙂

  • Riippuu vähän, että kumpaan koulukuntaan tahtoo kuulua. Makeup Eraseria kuuluu käyttää yksinään ja täysin ilman mitään puhdistutuotteita. Veikkaan, että öljyn kanssa se jopa menee huonommaksi nopeammin.

   Itse tykkään Foreosta juuri siksi, että sen kanssa voi käyttää oikeastaan mitä tahansa tuotteita. Käytän itse paljon meikkiä, joten puhdistan ihon ensin öljyllä ja sitten vasta Foreolla puhdistusvaahtoa yms. käyttäen, mutta Foreota voi käyttää myös öljyn kanssa ihonpuhdistuksessa. Foreo sopii täydellisesti iholle, joka tukkeutuu helposti, sillä se auttaa syväpuhdistamaan sitä, mutta on silti hyvin hellä pintakuivuutta ja herkkyyttä ajatellen.

   Oma ääni menee Foreolle, mutta kyse on tosiaan siitä, kumpaan koulukuntaan kuuluu: Kaikki pois pelkällä liinalla ja ilman putsaria vai syväpuhdistusta ja hifistelyä laitteen kanssa. 🙂

 4. Siis tyhmä kysymys, koska en tunne tän alan laitteita! Käytetäänkö tätä pelkästään vai ihonpuhdistusaineen kanssa? 🙂

  • Tätä voi käyttää oikeastaan minkä tahansa puhdistusaineen kanssa. Laitteen mikrovärinä tehostaa ihon puhdistumista, mutta on hyvin hellävarainen iholle. Ei siis tunnu siltä kuin sähköhammasharjalla harjailisi ihoa. 😉

 5. Voi ei, näyttää siltä, että tämä laite on pakko hankkia…. Varmaan paras on investoida suoraan tähän uuteen malliin, kun värikin on mitä suloisin 🙂

  • Tämä on kyllä niin loistava, etten keksi mitään huonoja puolia! 🙂

 6. Mitä laitetta suosittelet 40-vuotiaalle, jolla on herkkä ja ohut iho, vähäisesti juonteita? Oletan, että silmönympärysihoa vältetään, mutta entäs kaula?
  Painetaanko laitetta ihoa vasten vai liutetaan? Miten puhdistat laitteen?

 7. Aargh, mun on pakko hankkia Luna go! Oon kuola suunpielestä valuen lukenut sun ylistäviä arvioita näistä ihanuuksista ja olen vakuuttunut että tämä olisi täydellinen lisä omaan ihonhoitorutiiniini enkä voi varmaan elää ilman sitä kiitos muutenkin mahtavasta blogista, on aina niin kivaa lukea uusista tuotteista kun on itsekin ihan höynähtänyt kosmetiikan maailmaan

  • No siis jopa minulle itselleni on tullut himo saada Luna Go! 😀 Ja ihana kuulla, että olet tykännyt lukea blogiani! <3

 8. Moikka! Googlettelin näitä Foreo Lunia ja eksyin tänne! Voisitkohan vielä auttaa: Ihoni on suht herkkä, mutta hyvin pitkälti hyväkuntoinen. Isoin ongelmani on varsinkin nenässä ja nenän pielissä ja poskipäiden vieressä olevat sitkeät mustapäät. Uskotko, että jostain Foreosta voisi olla minulle hyötyä? En omista mitään kasvoharjoja ja nyt olen ajatellut ostavani moisen. En tahtoisi enää yrittää saada niitä ulos ja muodostaa mahdollisia arpia jne :O

  Iso kiitos avusta! Aion tilata yhden heti, kun tiedän, mikä olisi paras minulle! Ja vielä yksi kysymys, onko tuo todella pieni, vanulapun kokoinen teholtaan jne kuitenkin samanlainen kuin isompi? Tämä sikäli mikäli suosittelet sitä 🙂 ISO KIITOS <3

  • Jos iho reagoi herkästi, kannattaa valita herkälle iholle suunniteltu FOREO LUNA 2 for Sensitive Skin, joka on erityisen hellävarainen. Tykkään itse tästä isommasta laitteesta enemmän kuin kompaktista FOREO LUNA Go for Sensitive Skin -mallista, mutta laitteet ovat tehoiltaan samat ja kyse on enemmän makuasiasta ja käyttömieltymyksistä. Olen itse kokenut Foreon käytöstä olevan selkeästi apua mustapäiden ehkäisyssä ja se auttaa pitämään ihoni kirkkaampana. 🙂

 9. Moikka! 🙂 Tällä postauksella on jo ikää, mutta kokeillaan silti, josko huomaisit kommenttini.
  Olen siis vihdoin päättänyt hankkia itselleni jonkun noista Luna-laitteista, mutta ongelma on siinä, etten oikein tiedä minkä ostaisin. Ihoni on kuiva, ja oikeastaan muuta ongelmaa minulla ei ihossani olekaan kuin ympärivuotinen kuivuus.
  En ole bongannut nimenomaan kuivalle iholle tehtyä Lunaa, joten kannattaisiko minun siis ottaa joko normaalin-, tai sitten herkän ihon versio (vaikka ihoni ei herkkä olekaan)?
  Ostin jo Luna Playn kokeiluksi, mutta hän valitettavasti ehti simahtaa ennen kun ikinä pääsi käyttöön asti 🙁 Tuhannet kiitokset sinulle, jos jaksat vastata! 🙂

  • Ai niin ja lisätään vielä, että olen 28- vuotias ja pähkäilen tässä myös sitä, että tarvitsenko sitä Anti Age- ominaisuutta vai en. 😀

   • Kuivalla iholla on lähinnä makuasia, haluaako ottaa normaalin ihon laitteen vai sensitiven. Omalla talvisin kuivalla ihollani normaalin ihon versio on toiminut hyvin, sillä koska ihoni ei ole herkkä, eivät sensitive-mallin pehmeämmät harjakset tuo ihonhoitoon mitään lisäarvoa. Kollegani käyttää sensitive-harjaa kuivalla ihollaan ja liputtaa taas sen puolesta. Uskon, että kumpi vain siis toimii. 🙂

    Minä olen ollut vähän laiska tuon anti-age-ominaisuuden käytössä ja minusta tuolla Mini 2 -versiollakin pärjää loistavasti, sillä siinä on erilaisia harjaspintoja. 🙂

 10. Moi
  Mistä tota saa ?ku ite asun kokkolas nii oisko jossain täällä ja oon menossa kyl viikon päästä turkuun et jos sieltä löytäis

Kommentointi on suljettu.