& Other Stories

Tutustuin jo viime syksynä erääseen ruotsalaiseen vaatteita, koruja ja kosmetiikkaa myyvään ketjuun, jonka nimen olin kyllä nähnyt vilahtelevan joskus naistenlehtien sivuilla, mutta johon en ollut koskaan ennen kiinnittänyt liiemmin huomiota.

& Other Stories

& Other Stories on H&M-konsernin alaisuudessa oleva yritys, joka on minusta varsin hhmm… ruotsalaisen näköinen konsepti. Myymälät ovat täynnä pieniä ja hurmaavia yksityiskohtia ja koko niiden sistutus on varsin erityinen. Ketjulla on Ruotsissa kaksi myymälää, joiden lisäksi sen myymälöistä löytyy myös muista maista. (Lista myymälöistä löytyy täältä.)

& Other Stories

Myymälät ovat ilmeeltään ja valikoimaltaan täysin eri maata kuin täyteen ahdetut Henkkamaukat ja niiden konsepti on huomattavasti tyylikkäänpi ja enemmän skandinaavista tyyliä hekivä. Tuotteita on esillä rajoitettu määrä, esillepanot ovat enemmän putiikkityyppisiä ja itse tuotteet ovat kalliimpia (mutta minusta myös laadukkaamman oloisia) kuin Henkkamaukan tuotteet.

& Other Stories

Vaatteiden puolelta sanoisin merkin tyylin olevan hyvin ruotsalaista, eli paljon selkeitä linjoja ja ylisuuria vaatteita mielenkiintoisina ja todella trendikkäinä kokonaisuuksina, jotka saattavat tavalliseen suomalaiseen makuun olla jopa melko edelläkäyviä.

& Other Stories

Pidän itse istuvammista vaatteista, joten ole ostanut itselleni yhtään merkin vaatteita siitä huolimatta, että kollegani ovat intoilleet minulle kovasti tekemistään löydöistä. Sen sijaan merkin korut ovat saaneet sydämeni sykkimään jo monesti.

& Other Stories

& Other Stories -korut ovat laadultaan melko tyypillistä edullisempien korujen laatua, mutta ne ovat silti kestäneet käytössäni hyvin. Tyyliltään ne ovat nimittäin minimalistisista koruista nauttivan päiväuni ja kolahtavat minuun täysillä. Ne ovat ihanan yksityiskohtaisia, mutta silti pelkistetyn tyylikkäitä ja niissä on yleensä modernia tvistiä, joka tekee niistä mielenkiintoisia.

& Other Stories

Myös mielenkiintoni merkin kosmetiikkatuotteita kohtaan on herännyt kovasti ja olenkin lukenut niistä paljon hyviä kommentteja, minkä vuoksi taitanee olla vain ajan kysymys, koska ostan ensimmäiset tuotteeni.

& Other Stories

Merkillä on itseasiassa jopa varsin runsas kosmetiikkavalikoima, joka sisältää niin meikkejä kuin hoitotuotteitakin.

& Other Stories

Kuten merkin myymälöissä, myös itse tuotteissa on satsattu ihaniin yksityiskohtiin ja esimerkiksi nämä poskipunat kolahtavat minuun ihan täysillä Romeosta ja Juliasta otetun lainauksensa ansiosta:

& Other Stories

Jos minulla olisi oma kosmetiikkamerkki, olisi kaikkiin sen tuotteisiin painettu jotain tällaista ihanaa tai hurmaavan kliseistä!

& Other Stories

Koko merkin taika taitaakin olla juuri sen skandinaavisessa minimalismissa, joka iskee minuun ainakin kovasti. 

& Other Stories

Onko joku muu kiinnostunut & Other Stories -merkistä? Tai onko teillä kokemuksia merkin kosmetiikkatuotteista? Merkin nettisivuilta voi shoppailla tuotteita myös Suomeen!


Kuvat: Instagram @andotherstories


Lue kokemuksiani &Other Stories Bead Pink Radiance Cream -korostustuotteesta.

4 kommenttia artikkeliin ”& Other Stories”

  1. Mulla on merkin poskipuna, tuo Applebloom Pink ja se on kyllä alun sävyjärkytyksen jälkeen vallan ihana-sillä saa ihanan omenaisen ruusuiset posket 🙂 Pigmenttiä kyllä riittää! Tykkään myös merkin minimalistisesta tyylistä ^_^

    Vastaa
  2. Kävin Ruotsissa pyörähtämässä, mutta mikään ei päätynyt ostoskoriin. Sisustus oli ihanan skandinaavinen, ja ei ne meikit nyt hinnalla ainakaan olleet pilattu 🙂 Mattahuulipunat kiinnosti, mutta eiköhän niitä löydy jo ihan tarpeeksi kotonta 😉

    Vastaa

Jätä kommentti