Vautsi: Duroyn ovaalisiveltimet

Bloggailin teille jonkun aikaa sitten Tokion matkalta kotiuttamastani Etude Housen ovaalisiveltimestä. Hypetykseni yhteydessä sain muutamaltakin teiltä vinkin, että myös suomalaisen Duroyn valikoimasta löytyisi vastaavia siveltimiä ja vieläpä kolmessa koossa.

Hammasharjasivellin

Otinkin vinkistä vaarin ja laitoin reippaasti viestiä Duroylle pyytäen siveltimistä näytekappaleet teille esiteltävikseni. Ilokseni kotimainen perheyritys lähetti mielellään siveltimet tutkittavikseni ja huhhuijaa, millaista juhlaa näillä meikkaaminen onkaan ollut!

Olitte nimittäin aivan oikeassa: nämä ovat loistavia!

Duroy ovaalisivellin

Duroyn valikoimaan kuuluu tosiaan kolme erikokoista sivellintä, jotka sopivat moneen tarkoitukseen. Duroy itse kutsuu näitä Levittäjä/häivyttäjä -nimellä, mikä toki kuvaa suoraan näiden käyttötarkoitusta, mutta on rehellisesti sanottuna vähän boooooring nimi.

Onneksi näissä siveltimissä ei kuitenkaan ole tylsää mikään muu kuin nimi. Nämä ovat nimittäin niin monipuolisia ja loistavia laadultaan, että näiden kanssa elämä ei tosiaankaan käy tylsäksi.

Duroy ovaalisivellin

Siveltimistä suurin eli L-kokoinen Levittäjä/häivyttäjä* on lähinnä aiemmin ostamaani Etude Housen sivellintä. Suurin ero sivellinten välillä on Duroyn siveltimen hieman suurempi harjasosa sekä Etude Housen tiiviimmät ja sen myötä myös jämäkämmät harjakset. Harjasten jämäkkyys on kuitenkin lähinnä makuasia ja minusta tämä Duroyn sivellin tekee samalla lailla aivan loistavaa jälkeä kuin jämäkkäharjaksisempikin kollegansa.

Olen käyttänyt tätä sivellintä sekä meikkivoiteen että sen alla käyttämäni heleytystuotteen levitykseen ja tämä toimii kuin unelma. Iholle ei jää näkyviin harjasten jättämiä rannuja ja tuote levittyy ja häivyttyy siveltimen nimen mukaisesti iholle todella kauniisti.

Duroy ovaalisivellin

Etude Housen siveltimestä postaillessani kerroin kaipailevani sille hieman pienempää kollegaa, joka sopisi peiteaineiden levitykseen. Duroyn M-kokoinen* (vasemmalla) ja S-kokoinen* (oikealla) sivellin ovatkin olleet loistavat täydennystiimiläiset isommalle kaverilleen.

Duroy ovaalisivellin

Keskikokoinen sivellin on malliltaan samalla lailla ovaali kuin isoinkin ja se sopii loistavasti hieman tarkempaan työhön. Sen muoto istuu erinomaisesti silmänalusille ja nenänpieliin, eli se on aivan täydellinen peiteaineen kanssa käytettäväksi.

Pienin sivellin on muodoltaan hieman erilainen, sillä se ole ole yhä pullean ovaali kuin kaksi muuta, vaan sen harjasrivi asettautuu kapeampaan linjaan. Olen kokeillut tätä sivellintä innoissani hieman kaikkeen ja ilokseni se on myös sopinut hieman kaikkeen. Olen nimittäin levitellyt sillä niin luomivärinpohjustajaa, huulipunaa kuin kulmaväriäkin ja se on ollut minusta aivan parhaimmillaan silmien rajauksessa. Käytän sitä puuterimaisten luomivärisävyjen kanssa luodakseni pehmeitä rajauksia ja lopputulos on aina loistava.

Duroy ovaalisivellin

Kaikissa näissä siveltimissä on synteettiset, supersileät harjakset, sillä varsinkin voidepohjaiset tuotteet levittyvät sellaisilla parhaiten. Luonnonkarvaiset harjakset saattavat olla hiuksien lailla huokoisia ja imeä tuotetta itseensä, mutta synteettisen liukkaat karvat levittävät meikkituotteet iholle tasaisesti ja imemättä niitä itseensä.

Siveltimien paksu varsi tekee niiden käytöstä ergonomisesti miellyttävää ja vaikka voinkin puhua asiasta vain oman nassun sutimisen kannalta uskoisin, että nämä sopivat hyvin myös toisia meikkaavan ammattilaisen käteen. Jos olet siis kiinnostunut kokeilemaan joka suunnalla hypetettyä sivellintyyppiä niin minusta on erinomainen idea tukea samalla kotimaista yritystä ja sijoittaa eurot näihin. En nimittäin usko, että voitte pettyä!

Duroy Ovaalisivellin

Keneltä muulta löytyy jo näitä Duroyn siveltimiä?


Lue myös nämä postaukseni:

Cailap siveltimet Sigma F50 bareMinerals meikkivoidesivellin

 

17 kommenttia artikkeliin ”Vautsi: Duroyn ovaalisiveltimet”

  • Osaisikohan joku lukija antaa tarkempia hintatietoja? En ole itse päässyt Suomessa kauppaan valitettavasti tarkistamaan asiaa eikä nettikään näytä tarjoavan vastausta tähän hätään. :/

   • Hienoa yhteistyötä sinulta ja Duroylta!

    Näin nuo harjat livenä Stoccalla silloin kun näistä oli viimeksi täällä juttua. Isoin maksoi hiukan alle 30 euroa ja pienemmät siitä alaspäin niin että pienin on hiukan päälle 20 euroa.

    Muistatko Virve vielä sellaista erikoisuutta kuin kakkumaskara? Mitä arvelet, käykö tuo pienin harja myös ripsivärille? Koko näyttää sopivalta, mutta miten toimivat itse harjakset? Tuollainen kuiva kakkumaskara olisi mulle parempi kuin nopeasti vanheneva kierremaskara, koska käytän ripsiväriä harvoin sen poistamisen ollessa niin silmiä ärsyttävää puuhaa.

   • Olen itsekkin tykästynyt Duroin isoimpaan ”hammasharjaan” ja täytynee ostaa ne pienemmätkin jos noin hyvin toimivat!
    Ja kuten sanoit, mukava tukea suomalaista perhe yritystäkin vaihteeksi
    Ihanaa, kun ei enää tarvitse maksaa ihan hirveitä hintoja!
    Mikä sun suosikki noista Artis kopioista siis on, niitä kun on vihdoin hurja määrä tarjolla?

  • Itselläni se isoin sivellin ja muistakseni ovh oli 29.95€.
   Aivan ihana, höyhenen pehmeä sivellin 🙂
   Ainoa huono puoli on harjas-osan ja varren liitos kohta, joka on niin ohut, että pitää hiukan varoa, ettei napsahda poikki.. Mutta on siis kestänyt ainakin toistaiseksi ja aivan ihana dupe kalliille Artis siveltimille 🙂

  • Halppisversioita löytyy tietenki ebaystä mutta eivät varmaan ihan yhtä hyviä =)

 1. Mulla on tuo isoin ja se on huippu! oon käyttäny myös voidemaisen poskipunan ja korostusvärin levittämiseen 🙂

 2. Moikka! Kuinka tälläiset siveltimet pestään ja millaisella aineella? Palasaippua/nestemäinen/tms. ?

 3. Minä sain eilen postissa näiden ebay-versiot (10 kpl maksoi n. 10€) ja kokeilin tänään. Voi morjens! Ikinä ei ole meikkivoide levittynyt yhtä nopeasti ja täydellisesti! Eli noista kinkkiversioistakin on siis johonkin, olin tosi yllättynyt! Tämän perusteella voisin ”sijoittaa” (heh, anteeksi nyt kaikki siihen yhteen postaukseen kommentoineet talousihmiset) tuohon Duroyn isoimpaan siveltimeen, koska isoin niistä ebay-sivelimistä oli vähän ruttaantunut kuljetuksessa. Tää sivellinmalli on niin täydellinen mulle kun oon niin huononäköinen että meikatessa pitää olla ihan lähellä peiliä. Muiden sivellinten varret kopsahtelevat peiliin koko ajan 😀

 4. Mäkin olen todella tykästynyt oman keskikokoisen Duroyn siveltimeni (M-koko) pehmeyteen ja sen jättämään jälkeen, mutta laadusta tuli kyllä iso miinus siinä vaiheessa, kun siveltimen harjasosa lähti kokonaan irti liimauksen petettyä. Olin käyttänyt sivellintä vasta pari viikkoa ja mielestäni helläkätisesti, enkä ollut vielä edes ehtinyt pestä sitä, joten pesuvesikään ei liimausta voinut irrottaa. Onneksi Stockmannilla (josta siveltimen ostin) hoidettiin asia hyvin ja sain uuden vastaavan tilalle.

  Toivottavasti ensimmäinen siveltimeni oli vain maanantaikappale ja tämän uuden kanssa sujuisi vähän paremmin, koska tätä episodia lukuunottamatta olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! 🙂

 5. Menin linkistä Elevenuin Duroy valikoimaan. Mietin vaan, että mistähän löytäisi Duroyn version sivellinpesu ”alustasta”? Jossain kauneuslehdessä sitä kehuttiin, oli ehkä jotenkin käteen mahtuva tai vastaavaa. Hankala selittää kun muisti on vähän huono asian suhteen. Muistan vaan, että ajattelin pitää silmällä mistä Duroyta löytyy ja jos sattusi silmään juuri se ”alusta”. Kyse ei kuitenkaan ollut siitä matosta joka laitetaan lavuaariin vaan huomattavasti pienempi. Mielestäni myös se Duroyn Brush wash ei myöskään ollut. Meneepäs vaikeaksi. Vielä kun sen lehden löytäisin niin olisi toki kaikkein helpoin. 😀
  Soittaako kellään kelloja, mistä puhuisin?

  • Luulen tietäväni, mistä tuotteesta puhut! 🙂 Ei valitettavasti ole meidän valikoimassa, mutta on ihan samanlainen kuin tämä Brushegg, josta Duroy on käsittääkseni kopio: https://eleven.fi/brushegg-50719.html

   (Sivun alareunasta löytyy oma Instagram-kuvani tuon puhdistuspinnoista.)

Kommentointi on suljettu.