Lumene Crystal Mascara… vihdoin oikeaa tuuheutusta?

Lumene toi myyntiin helmikuussa uuden Blueberry Volume Balack Crystal Mascaran (Blueberry Volume Mascara Brilliant Blackin jäätyä pois valikoimista) ja tällä bloggaajalla oli ilo vastaanottaa mascara blogin kautta kokeiltavaksi.
Te tiedätte, etten ole oikeastaan ollut mikään Lumenen mascaroiden fani. Minä tahdon ripsiini runsautta, tuuheutta ja näyttävyyttä, mutta Lumenen ripsivärit eivät ole tähän asti oikein onnistuneet tarjoamaan sitä minulle. Aina uuden mascaran ilmestyessä minulla on kuitenkin suunnaton halu päästä kokeilemaan, olisiko tarjolla vihdoin jotain sellaista, mistä omatkin ripseni hullaantuisivat.
Volume Black Crystal lupailee sisältämänsä mustikansiemenöljyn avulla hoitaa ja vahvistaa ripsiä sekä suojata niitä ulkoisilta rasitteilta.
Mikä minua kuitenkin kiinnostaa on se, että mikä tästä tekee crystal-mascaran.

Mascaran juju piilee nimittäin sen kristallin muotoisessa kuituharjassa sekä mascaran massaan lisätyssä kristallipölyssä. Olen itse ollut myös bongaavinani pieniä kuituja mascaramassan seasta.
Ripsiväri lupaa tehdä ripsille äärimmäistä tuuheutta mahdollistaen samalla tarkan työskentelyn sekä saada ripsistä erotellut ja säkenöivät.
Ja no siis… omat ripseni ovat todella hennot, mutta täytyy sanoa, että jäin sitä suuremmalla syyllä odottelemaan sitä äärimmäistä tuuheutta. En vain edelleenkään näe sitä missään.
Ripset ovat kyllä siistit ja oikein tarkkapiiroisesti erotellut, mutta en nyt vaan näe sitä tuuheutta. Alaripsiin mascara sopi toki hyvin, sillä ne se piirsi esiin juuri niin siististi kuin mitä toivoinkin.
Ripsivärin tuomasta kimalle-efektistä sen sijaan pidin, sillä tämä sopii arkeenkin. Yleensä kimalletta tuovat ripsivärit ovat tarkoitettu tavallisen ripsivärin päälle käytettäviksi ja tuovat hieman reilumpaa pilkettä silmään niin sanotusti, mutta tällä kimalle oli varsin maltillinen ja siksi arkeenkin hyvin sopiva. Ja tätä mascaraa on tosiaan tarkoitus käyttää yksinään, eli tämä ei ole vaan topcoat-ripsiväri.
Kokeilin mascaraa myös ripsivärinpohjustajan päälle (kuvissa Dior Lash Maximizer) saaden lopputuloksesta hitusen tuuheamman vakuuttumatta silti ripsivärin ”tuuheuttavasta” koostumuksesta. As if, tämä ei vaan tehnyt edelleenkään ripsiäni yhtään paksummiksi.
Näissä kuvissa ripsivärin ”kristallipöly” puolestaan näkyy hieman selkeämmin kuitenkin.
Tai no saihan ripsivärillä toki sitä tuuheuttakin sitä kerrostamalla, mutta sitten pilailtiin jo erottelevuuden kustannuksella. Tai en minä ainakaan tykkää näistä ”karvaisen” näköisistä hämähäkinjaloista.
Yhteenvedettynä minusta ja Crystalli Mascarasta ei tullut edelleenkään ystäviä sen tuuheuttavuuden puutteen vuoksi, mutta pidin todella paljon mascaran tuomasta hillitystä kimalteesta. 
Tämä on kuitenkin varmasti loistava mascara niille, jotka rakastavat hyvin erottelevaa ja yksittäiset ripset kauniisti esiinpiirtävää mascaraa, joka ei tuo ripsiin liiemmin massaa ja tuuheutusta tai mikäli käyttäjän ripsirivistö on jo entuudestaan runsas. Minunlaiseni hentoripsiset älkää siis turhaan vaivautuko, mikäli tahdotte runsasta räpsyrivistöä.
Lumenen Blueberry Volume Black Crystal Mascaralla on hintaa n. 14,90 euroa.
Onko joku muu kokeillut mascaran paremmalla menestyksellä?
PS. Kuvien silmämeikit on tehty Lumenen uusilla luomivärinelikoilla, joista on tulossa blogiin juttua myöhemmin!

17 kommenttia artikkeliin ”Lumene Crystal Mascara… vihdoin oikeaa tuuheutusta?”

  • Höh, onkohan muilla samaa ongelmaa? Blogger on tänään minulla ainakin temppuillut hieman, mutta näyttää nyt sekä koneella että kännykällä katsoessa kuvat minulla ainakin ihan normaalisti. Kertokaa, jos muillakaan eivät jostain syystä näy niin yritän selvitellä ongelmaa! 🙂

 1. Mullakin näkyy kuvat. Olisin tosin kaivannut ehkä hieman kauempaa otettua kuvaa, josta olisi hahmottanut ripsarin suhteutettuna muuhun meikkiin. 🙂

 2. Kimalle -efekti näyttää kivalta. Minäkin niin toivoisin, että Lumenen ripsivärit sopisivat tarpeisiini. Sen sijaan nuo luomivärit näyttävät tosi näteille. En ole yhtä kranttu luomivärien kanssa kuin mitä ripsareiden. 🙂

 3. No mutta monestihan uusi mascara on sen ekan viikon ihan tuollaista lirua, kunnes se "muuttuu" paremmaksi. Tai ainakin itse koen aina uudet mascarat huonommiksi kuin edellinen juuri loppunut, vaikka kyseessä olisi ihan sama merkki. Oletko koskaan käyttänyt Lumeneja pidempään? Tapahtuuko näissä tätä muutosta?

  • Pidän mascaroita yleensä ainakin sen kolme kuukautta ja kokeilen aina silloin tällöin sillä kuten tosiaan sanoit, muuttuu mascara alun jälkeen hieman. Itse en kuitenkaan ole saanut yhdestäkään sellaista vahamaista koostumusta, joita itse rakastan hentoine ripsineni. :/

 4. Ompas mielenkiintoinen mascara. Pitäisi ehkä kokeilla itsekin! Itse olen kyllä ollut tyytyväinen jokaiseen käyttämääni Lumenen ripsiväriin. Tosin olen käyttänyt niitä yleensä arkimeikissä, jolloin nimenomaan erottelevuus on ollut avainasemassa ja sehän mascaroissa toimii! 🙂

 5. Hei saanko kysyä sinulta Virve, että mikä tai mitkä ovat sun lemppari-ripisiväriä, joilla oikeesti saa sitä tuuheutta ja näyttävyyttä? Itse olen myöskin ohutripsinen ja en ole tarpeeksi hyvää ripsaria löytänyt, joten useimmiten tyydyn kerrostamaan ja kuljen juurikin tuollaisilla hämähäkkiripsillä 😀

  • Tällaisia vahamaisen pauksumpa koostumusta edustavat ainakin Bobbi Brownin Extreme party mascara, IsaDoran Big Bold mascara ja YSL:n Volume mascara. Myös Max Factorin False Lash Effect Fusionilla saa kerrostettuna upeaa jälkeä. Noista kaikista löytynee lisätietoa blogistani tarvittaessa, eli laita vaikka googlehakuun Ostolakossa ja mascaran nimi. 🙂

 6. Pitkästä aikaa sellainen mascara Lumenelta, jonka voisi jopa ostaa. Onko noi glitterit varisevaa sorttia, eli sopiiko piilolinssien käyttäjille? Piilareitten kanssahan ei suositella esim. kuitumascaroita, aiheuttavat melko ikävän tunteen kun silmään menevät.

Kommentointi on suljettu.