Hyvä sivellinsetti on täydellinen lahjaidea

Minulta on moneen otteeseen pyydelty vinkkiä hyvästä sivellinsetistä ja varsinkin näin joulun alla olen kuullut kysymyksen pariinkin otteeseen pukinkonttiin täytettä hakevilta ihmisiltä. Olen pitkään joutunut sanomaan, ettei minulla oikeastaan ole henkilökohtaisesti suositella mitään erityistä, sillä minulla ei ole omakohtaisia kokemuksia sivellinseteistä.

Olenkin tavallisesti kehottanut kääntämään katseet Sigman, Real Techniquesin tai EcoToolsin suuntaan, sillä tiedän sentään, että ainakin kaikki näiltä merkeiltä kokeilemani yksittäiset siveltimet ovat olleet hyviä. Luultavasti niiltä siis löytyisi myös hyviä settejä.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Nyt voin kuitenkin kerrankin sanoa, että minulla on suositella hyvää ja monipuolista sivellinsettiä, joka vieläpä tulee kotimaiselta yritykseltä. Kävin nimittäin lokuussa I Love Me -messuilla pyörähtämässä Duroyn pisteellä, jossa katseeni nauliutui aivan loistavalta vaikuttavaan sutisettiin. Sain ilokseni setin mukaani blogikokokeiluun ja täytyy sanoa, että se on juuri niin loistava kuin mitä arvelinkin sen olevan.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Ensinnäkin Candy-nimellä kulkeva 12 siveltimen setti tulee hyvin kätevässä kotelossa. Paitsi että kotelo vaikuttaa jo suljettuna erinomaiselta, on se avattuna vieläkin parempi. Pussi nimittäin taittuu sivellintelineeksi, jossa siveltimet seisovat kätevästi pystyasennossa! Jo tämä ominaisuus sai minut hihkumaan riemusta. Minulla on nimittäin aina erityisesti reissatessa ongelmana, että mihin meikkisiveltimeni laskisin. Tässä kotelossa siveltimet sekä kulkevat helposti mukana että pysyvät kätevästi pystyssä eikä niitä tule levitelleeksi ympäri meikkipöytää.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Setin erinomaisuus jatkui sivellinkotelosta itse siveltimiin asti. Monipuolinen sivellinsetti sisältää tosiaan 12 meikkisivellintä, jotka sopivat minusta moneen tarkoitukseen. Sanoisinkin, että sivellinsetti on omiaan niin meille perusmeikkaajille, ensimmäisiä kunnollisia meikkisiveltimiään kaipaaville aloittelijoille kuin jopa vähän etevämmillekin osaajille.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Kaikki setin siveltimet on valmistettu synteettisestä karvasta. Ne ovat ihanan sileitä ja esimerkiksi poskipunasivellin ja puuterisivellin ovat niin pehmeitä, että voisin paijailla niillä kasvojani loputtomiin. Samalla ne eivät kuitenkaan ole liian liukkaita, eli meikkituotteet tarttuvat niihin hyvin, ne luovuttavat tuotteet hyvin iholle ja häivytys onnistuu niillä helposti.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Setti sisältää kahdeksan pienempää sivellintä, jotka sopivat useaan käyttötarkoitukseen. Niillä onnistuu niin silmämeikki, huulimeikki kuin kulmakarvojenkin huolittelu ja koska harjakset ovat synteettistä karvaa, sopivat ne sekä voidemaisten että puuterimasten meikkituotteiden levitykseen.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Siveltimissä on minusta hyvä muotoilu ja omaan meikkiamatöörin käteeni ne istuvat hyvin. Ylläolevan kuvan vasemmanpuoleinen sivellin on loistava varjostusten tekoon, sen viereisellä siveltimellä lumiväri häivyttyy helposti ja kapea rajaussivellin on toiminut hyvin niin puuterimaisten kuin geelimäistenkin rajaustuotteiden kanssa.

Jostain syystä moni välttelee vanhoja kunnon vaahtomuoviapplikaattoreita, mutta  itse tykkään kovasti käyttää niitä levittäessäni luomelle vaaleaa sävyä, sillä ne pakkavat sen intensiivisenä ja peittävänä luomelle. Olinkin siis hyvin tyytyväinen, että setistä löytyy myös tällainen.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Neljä muuta pientä sivellintä sopivat tosiaan paitsi kulmakarvojen että silmien meikkaukseen, mutta myös huulipunan ja peiteaineen levitykseen. Itse olen käyttänyt vasemmanpuoleisinta huulimeikille, sen viereistä peiteaineelle, pehmeästi viistottua sivellintä silmäluomilla ja oikean reunan viistopäistä puolestaan kulmakarvoissa.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Setti sisältää lisäksi neljä varsinaista meikkipohjan tekoon tarkoitettua sivellintä. Kaksi vasemmanpuoleisinta sopivat parhaiten meikkivoiteen ja peiteaineen levitykseen, mutta niillä voi hyvin levittää myös pohjustus- ja korostustuotteita. Itse en varsinaisesti innostu käyttämään meikkivoiteen levitykseen tällaista litteää meikkivoidesivellintä, joten minulla sivellin on ollut käytössä välillä voidemaisen poskipunan levityksessä ja välillä taas voidemaisen korostustuotteen kanssa.

Setistä löytyy näiden lisäksi vielä aivan ihastuttavan pehmeä poskipunasivellin, joka sopii hyvin myös aurinkopuuterin tai korostustuotteiden levitykseen sekä hieman sitä isompi puuterisivellin, jonka sekin harjakset ovat pehmeät kuin chichillan turkki.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

12 sivellintä on aika mukava joukko ja tavallisesti jos hankintaan laittaa niin monta sivellintä, tulee yhdelle siveltimelle helposti hintaa useampi euro. Tässä Duroyn sivellinsetissä minua ilahduttaa kuitenkin ihan erityisesti se, että setillä on hintaa Duroyn omilla sivuilla vain 37,90 euroa, eli yhdelle siveltimelle jää hintaa vain ihan vähän yli kolme euroa. Melko hyvin kun vielä ajattelee, kuinka kätevä sivellinkotelo tässä tulee myös mukana!

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Jos siis kaipaatte itsellenne tai lahjaksi jollekin hyvää sivellinsettiä, joka sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia laadukkaita meikkisiveltimiä, niin tämä setti kannattaa laittaa hankintaan. Setti löytyy myynnistä Duroyn omasta verkkokaupasta täältä.

Duroy meikkisiveltimet hyvä sivellinsetti Ostolakossa Virve Vee

Luotatteko te sivellinsetteihin vai hankitteko jokaisen siveltimet mielummin erikseen?


Lue myös:

Paras vinkki meikkisienien puhdistukseen
Must have: meikkisiveltimien kuivausteline
Maailman täydellisin puuterivippa on täällä

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

3 kommenttia artikkeliin ”Hyvä sivellinsetti on täydellinen lahjaidea”

 1. Vaikuttaa hyvältä setiltä:) kuitenkin nuita siveltimiä on kertynyt jokunen, joten tiedätkö saako tuota säilytyspussia hankittua erikseeen?

  Vastaa
 2. Olen ostanut yhden muutaman siveltimen setin, koska setti tuli edullisemmaksi, kun silloin tarvitsemani yksi sivellin. Muutoin ostan siveltimet yksitellen. Nyt löysin mielenkiintoisen puuterisiveltimen, mutta sitä ei myydä kotimaisessa verkkokaupassa (?). Tietäisitkö sinä vastaavaa sivellintä? Myös pienempi koko kiinnostaa. Sivellin näkyy videolla kohdassa 18.48. Olisiko Elevenin verkkokaupassa vastaavanlaisa myytävänä? https://www.youtube.com/watch?v=aP7DXoC1ivs&fbclid=IwAR2lSk5jZX_q8Q-XEbHh879H9OcNXloeiIJnLQgko8WvLaGVL9tGAoHjfE8

  Vastaa
 3. Tuo Duroyn pakkaus on setille todella fiksu, jos ei suorastaan nerokas! Pussin sisäpinta näyttää olevan sellaista materiaalia, että tahrat voi pyyhkiä kostealla, vai onko? Saako noita pusseja ostettua erikseen?

  Onkohan Duroylla muita meikkivoidesiveltimiä? Pyöreä(hkö), suht tasapäinen ja napakan tiheäkarvainen bufferi on omasta mielestäni meikkivoiteelle parempi kuin litteä. Pyöreällä ei tule raitoja ja meikkivoiteen peittävyyden hallinta on helpompaa.

  Yleensä siveltimet tulee hankittua yksitellen, jotta voin tarkistaa siveltimen sopivuuden juuri siihen käyttöön mihin sen haluan. Monista siveltimistä ei tosin ole malleja esillä, joten hutejakin tulee. Yksi uusi setti Ecotoolsilta on houkutellut minua kovasti eli tämä: https://ecotools.com/360-ultimate-blend/p/1636 . Vain Sokoksella olen tuon toistaiseksi nähnyt. On vaan alkanut tuntua siltä, että ostan jo siveltimiä useammin kuin meikkejä, joten onko minun muka pakko saada nuokin 😀

  Vastaa

Jätä kommentti