Virve sydän Pixi

Minulla on ollut uuden työni kautta ilo ja kunnia tehdä tuttavuutta ihan valtavaan määrään minulle entuudestaan hieman tuntemattomampia tuotemerkkejä. Joukkoon on mahtunut niin paljon kaikkea uutta ja ihanaa, etten ole meinannut malttaa pysyä töissä penkissäni hihkuessani riemusta kaikkiin ihanuuksiin tutustuessani.

Yksi tuotesarjoista on Pixi, jonka Tinted Brilliance Balm -huulipunakynän sain töistä kokeiltavakseni. 
Pixin ideologia uppoaa minuun täysin. Sarjan on kehittänyt yhdysvaltalainen Petra, joka on sekä äiti että meikkitaiteilija. Toki moni muukin meikkitaiteilija on äiti, mutta Petra on ottanut äitiytensä täysin mukaan Pixin kehitykseen ja ideologiaan ja vaikka en itse äiti olekaan, kolahtaa se minuun silti täysin. Sarjan ideana ovat tuotteet, jotka heleyttävät ja freesaavat ihoa tuoden sille sitä ”nukuin juuri hyvät yöunet” fuskausta, jota paitsi monet äidit myös me muut kiireisen elämän keskellä elävät todellakin tarvitsevat.

Tuotteiden ideana ei ole luoda värikästä meikkiä vaan korostaa kantajansa luonnollista kauneutta. Tämän vuoksi sarjan värisävyt ovat neutraaleja ja tuotteet on tehty nopeaa piristystä tuoviksi. 
”Flawless in a few fuss-free minutes – that’s what Pixi is all about!”

Sain testattavakseni Pixin Tinted Brilliance Balm -huulimeikkikynän, joka näytti aluksi jopa varsin tylsältä tuotteelta. Nearly Naked sävy oli todellakin nimensä mukainen ja mietin jopa hieman, että eiköhän näitä vastaavia kyniä ole tässä jo viimeaikoina nähty tarpeeksi.

Hyvä kuitenkin, että annoin kynälle mahdollisuuden laittamatta sitä vaan suoraan kiertoon, sillä tätä kokeiltuani todellakin ymmärsin, mistä tuotesarjassa on kysymys. 
Your lips, but just a better version of them. Nude kynä sopii sekä niiden piristystä kaipaavien aamujen kaveriksi että sen smokymmankiin silmämeikin pariksi.
Ihastuin kynän tekemään lopputulokseen aivan valtavasti, sillä se todellakin heleytti huuleni jos niin vaan edes on mahdollista tehdä!

Erinomaista oli myös se, että sen voidemaisen hoitava koostumus tuntui huulilla todella miellyttävältä. Huulillani on ollut viimeaikoina melkoisesti kuivumisen merkkejä, mutta siitä huolimatta tämä tuote onnistui sulamaan niille kauniisti. Karitevoita ja hyaluronihappoa sisältävä koostumus todellakin kosteutti huulia tuoden niille sitä kuivuuden hetkeksi kadottavaa täyteläisyyttä.

Voitte vaan arvata, kuinka kovasti tämä tuote ja sarjan ideologian kuuleminen minut yhdessä viettelivät! Takaankin, että tulette kuulemaan tästä uudesta tuotemerkkituttavuudesta jatkossa varmasti vielä paljonkin.
Pixi tulee olemaan saatavilla eleven.fi-verkkokaupasta sen auetessa loppuvuodesta, mutta sitä odottaessa tuotemerkkiä voi käydä jo tutkimassa täällä (tilaaminen Suomeen onnistuu jo nyt tuota kautta).

Kenen muun jutulta Pixi kuulostaa?

Yksi kommentti artikkeliin ”Virve sydän Pixi”

Kommentointi on suljettu.