Perheenlisäystä

Marc Jacobs on ollut tunnettu prameista hajuvesipulloistaan ja herran sisustuselementeiksikin soveltuvat putilot saavat pian kavalkaadiinsa jatketta, kun joukkoon liittyy Daisy-tuoksuperheen uusin jäsen.
Kuva täältä.
Viileänsiniseen ja kukilla somistettuun pulloon pakattu tuoksu näyttää ainakin kuvien perusteella kauniin tyylikkäältä ja sopii sisustuksellisessa mielessä kerrankin jopa loistavasti vuokratalojen kylpyhuoneisiinkin, joihin jostain syystä on jonkun aina ollut pakko saada laittaa vaaleansiniset laatat.
Itse tuoksussa luvataan tuoksuvan pehmeän kookoksen, mutta silti siitä löytyy myös pirskahtelevaa greippiä ja hedelmäistä litsiä. Tuoksuun on ympätty mukaan myös pehmeää myskiä sekä päärynää ja karhunvatukkaa. Tuoksun tarkemman kuvauksen löydät Fragrantican sivuilta.
Olen itse tykännyt Marc Jacobsin tuoksuista jossain määrin, joten jään mielenkiinnolla odottelemaan, että pääsen tuoksuttamaan tämän uusimman perheenlisäyksen.
Kiinnostuiko joku muukin?

9 kommenttia artikkeliin ”Perheenlisäystä”

  1. Kyseinen tuoksu löytyy tästä viikosta alkaen Helsinki-Vantaan Duty Freestä. On kuulemma ennakkomyynnissä siellä hetken aikaa ennen muita 🙂

  2. Todellakin kiinnostuin. 🙂 Kiitos mahtavasta vinkistä, kotoa löytyy neljillä eri kukilla varustetut Daisyt, lempparipullona vaaleansinisillä kukilla varustettu Daisy. Tämä puteli kolahtaa. 🙂

  3. Kuulostaa ihanalta, ja pullokin on ihan hurjan kaunis! ♥
    Mä i n h o a n meidän vessan sinisiä laattoja, vaikka muuten en mitään vikaa koko asunnosta löydä. Vessa on rempattu vielä muutama vuosi sitten, voi miksi miksi ei vaan perus valkoista ole voitu laittaa!

  4. Oih, kuulostaakin ihanalta tuoksulta! Milloinkahan tähän voisi törmätä kaupoissa?

  5. Minusta Marc Jacobsin tuoksut ovat aina olleet vähän tylsiä ja mitäänsanomattomia, mutta tämä kuulostaa herkulliselta

  6. Kyllä ainakin paperilla kuulostaa hyvältä. Voisinpa jopa käydä haistelemassa, vaikken aikaisemmista versioista ollut kovinkaan innostunut.

  7. Tuoksuttelin tämän itse eilen Helsinki-Vantaalla. Oli tuoksultaan tunnistettavissa Marc Jacobsin tuosuksi. Tykkäsin. Ei läheskään niin makea kuin Honey. Jännää että on kookosta en sitä siitä tunnistanutkaan.

  8. Suloinen! Olen kyllä pitänyt Marc Jacobsin tuoksuista, mutta nyt minua houkuttaa enemmän vähän elegantimmat pullot ja merkit.

Kommentointi on suljettu.