Erinomainen huulirasva päivittäiseen käyttöön

*Sis. mainoslinkin

Koska olen pitänyt blogiani kohta jo 10 vuotta, tuntuu minusta nykyään varsinkin usein postausta kirjoittamaan alkaessani, että postauksen aihe täytyisi olla jotain ihan erityistä. Joku erikoinen tuote, kiinnostava uutuus tai joku erityinen ajatus.

Tosiasia on kuitenkin, että monia kiinnostavat ihan ne perusjutut eikä kaiken tarvitse yrittää olla maailmaa mullistavaa. Joskus riittää vinkki hyvästä perustuotteesta, jossa ei ehkä ole mitään aivan vallankumouksellista, mutta joka ajaa asiansa loistavasti.

Yksi tällainen tuote on Whamisa Organic Flowers Lip Moisture -huulirasva, jonka sain merkin maahantuojalta blogikokeiluun. Whamisa on yksi korealaisen kosmetiikan lempparimerkkejäni ja poikkeuksellinen siinä mielessä, että se on niitä harvoja länsimaalaisillekin markkinoille rantautuneita K-Beautyn edustajia, jotka ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Whamisa Organic Flowers Lip Moisture huulirasva kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Olen kehunut Whamisan tuotteita blogissani ennenkin. Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil -puhdistusöljystä voi lukea lisää täältä, riittoisaan 30 ml tuubiin pakatusta Whamisa Organic Flowers Eye Essence -silmänympärysvoiteesta löytyy postaus täältä ja paljon kehuja joka suunnasta keränneestä Whamisa Organic Flowers Toner Original -kasvovedestä voi lukea lisää puolestaan täältä.

Kehukerhoon liittyvä Whamisa Organic Flowers Lip Moisture -huulirasva on varsin perustavaraa, mutta erittäin hyvää sellaista. Kuten muissakin Whamisa-tuotteissa, käytetään senkin valmistuksessa apuna fermentaatioprosessia, joka pilkkoo tuotteen aktiiviaineita, jotta iho voi hyödyntää niitä paremmin.

Kosmetiikan fermentoinnista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Whamisa Organic Flowers Lip Moisture huulirasva kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Whamisan huulirasvassa on loistava ainesosaluettelo, joka on täynnä aktiiviaineita. Whamisa on jopa erotellut, kuinka suuri pitoisuus suurinta osaa ainesosista tuotteessa on käytetty. (Kaikkea ei tietenkään ole haluttu paljastaa, jotta tuotetta ei noin vain voi suoraan kopioida.) Yli neljännes huulivoiteesta on kaakaovoita, lähes sama määrä karitevoita, 22% oliiviöljyä, saman verran mehiläisvahaa (tuote ei siis ole vegaaninen)  ja niiden lisäksi tuotteesta lötyy paljon kukkia fermentoimalla saatuja ainesosia.

Whamisa Organic Flowers Lip Moisture huulirasva kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Huulivoide on pakattu ihan tavalliseen huulirasvapuikkoon ja se ravitsee huulia hyvin. Tuotteessa tuoksuvat sen raaka-aineet ja erityisesti kaakaovoin tuoksu on siinä selkeä, mutta huulirasva ei silti tuoksu mitenkään ällön suklaiselta. Sen ravitseva koostumus sulaa huulille ja auttaa pitämään ne pehmeinä ja kosteutettuina. Huulille jää luonnolliselta näyttävä kiilto, joka saa huulet näyttämään minusta kauniin heleiltä. Huulirasva sopiikin hyvin siis sekä hoitavaksi yötuotteeksi, yksinään päivällä huulimeikin korvaajaksi tai huulimeikkituotteiden alle hoitamaan kuivia huulia.

Tässä huulirasvassa ei siis varsinaisesti ole mitään aivan erityistä, mutta se on aivan loistavaa perustavaraa. Nykyään puikko löytyykin aina pyörimästä käsilaukustani, sillä sitä on niin helppoa sipaista huulille koska tahansa ravitsemaan huulia ja huolittelemaan ilmettä kevyellä kiillolla.

Whamisa Organic Flowers Lip Moisture huulirasva kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Whamisa-tuotteita löytyy nykyään myynnistä Suomessa jo aika laajasti, mutta niitä voi tilata verkosta esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa myyvän Jolie-yrityksen verkkokaupasta.

*Whamisa Organic Flowers Lip Moisture -huulirasva löytyy myynnistä Jolien verkkokaupasta täältä.

Whamisa Organic Flowers Lip Moisture huulirasva kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Onko teillä suosikkituotteita Whamisalta?


Lue myös:

Your lips but better – Biotherm Aquasource Plump & Glow -huulivoide

Loistava huulirasva talvenkarheille huulille: Kiehl’s Lip Balm #1

Salaa myyvä tähtituote: Akademikliniken Pure Lip Intense

Täältä tulee huuliharja ja tämän vuoksi tarvitset sen

Yksi kommentti artikkeliin ”Erinomainen huulirasva päivittäiseen käyttöön”

  1. Suurkiitos vinkistä, tämä rasva menee heti huomenna kokeiluun! Monet huulirasvat ei kosteuta oikeasti lainkaan, vaan jäävät huulen pinnalle ja itseasiassa äkkiä olet kierteessä, että joudut lisäämään huulirasvaa koko ajan. Ei kiva Olen muuten myös todennut että nuderajaus+kiillon antava huulirasva on myös hyvä arkihuulimeikki silloin kun ei ole mahdollisuutta (tai viitseliäisyyttä) tarkistaa/korjata huulimeikkiä päivän aikana. Ainakin itselleni tämä sopii mainiosti kun oman huulen väri on suht tumma.

    Samalla haluan kiittää ihanasta blogista ja Instastoreista 100 kilon postauksesi sai mut niin nauramaan, vaikkakin samalla tuntui että nyt pitäisi Virvelle sanoa että ei haittaa, ja muillakin varmana on ainakin melkein sata kiloa ja ajattele miten upeeta että sulla on noin suuri intohimo työtäsi kohtaan! Joten älä häpeä, älä pyydä anteeksi! Joillakin on kaapit täynnä turhaa roinaa, sulla vain sitä mitä rakastat.

    Vastaa

Jätä kommentti