Kasvohoidon korvaava kasvonaamio: Neogen Knit Mask -neulenaamio

*Sis. mainoslinkin

Moni on varmasti huomannut (ainakin jos on seurannut Instagramista Instagram Stories -klippejäni), että olen aivan valtava kangasnaamioiden fani nykyään. Kun viime kesänä tajusin niiden hypen suurimman olemuksen (josta voi lukea täältä) ja opin vielä parhaat jipotkin niiden käyttöön (ne taas löytyvät täältä), on suhteeni niitä kohtaan syventynyt jatkuvasti.

Kuten tässä aiemmassa postauksessa totesin, eivät kangasnaamiot suoranaisesti ole tavallisia kasvonaamioita parempia naamioita vaan ainoastaan erilaisissa tarkoituksissa tavallisia naamioita paremmin palvelevia vaihtoehtoja. Kangasnaamiot ovat esimerkiksi aivan loistavia naamioita silloin, kun iholle halutaan imeyttää hoitavia tehoaineita ja erilaisten kangasnaamioiden keksiminen on Koreassa varsinkin aivan valtavaa kilpailua yritysten välillä.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Käytän kangasnaamioita useita kertoja viikossa ja koen niiden olevan loistava lisä arkiseen ihonhoitorutiiniin. Tänään haluaisin kuitenkin esitellä yhden kasvonaamion, joka ei vain tunnu pieneltä lisältä, vaan on suorastaan kuin kauneushoitolakokemukseen verrattavissa oleva elämys.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Korealainen Neogen on tunnettu innovatiivisista ihonhoitotuotteistaan ja tämä ainutlaatuinen kasvonaamio edustaa niiden parhaimmistoa. White Truffle Hydramax Knit Mask ei nimittäin ole mikä tahansa kangasnaamio vaan nimensä mukaisesti neulottu naamio, jonka tehokkuus perustuu suureksi osaksi juuri sen materiaaliin.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Koska kangasnaamioiden avulla halutaan nimenomaan imeyttää iholle tehoaineita, pyritään jatkuvasti keksimään uusia naamioita, jotka kykenevät sitomaan itseensä mahdollisimman paljon hoitavia tehoaineita ja pysymään iholla kosteina, jotta tehoaineet pääsevät imeytymään iholle. (Yksi hyvä esimerkki tästä ovat esimerkiksi nämä aiemmin esittelemäni bioselluloosanaamiot.)

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Neogenin neulottuun materiaaliin perustuva kangasnaamio kykenikin sitomaan itseensä todella runsaasti hoitavaa seerumia ja siinä missä tavalliset kangasnaamiot sisältävät tavallisesti n. 20-30 ml seerumia, sisältää tämä naamiopussi sitä 60 ml, mikä on siis aivan valtava määrä tuotetta.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Naamiopussin sisältämä seerumi on maitomaisen paksua ja täyteläistä, mikä houkutteli minua heti. Rakastan aivan erityisesti ravitsevia koostumuksia, joten tämä kasvonaamio vaikutti erittäin lupaavalta.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Naamio ui niin runsaassa määrässä seerumia, että tuntui suorastaan hankalalta saada sitä otettua pussista sotkematta kaikkia paikkoja siitä valuvalla täyteläisellä nesteellä. Nestettä jäi vielä pussin pohjallekin reilusti, joten laitoin pussin tavanomaiseen tapaani jääkaappiin käyttääkseni myöhemmin loput sen sisältämät seerumit.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Naamio oli hieman haastavaa saada asettumaan kasvoille täydellisesti, sillä se oli melko raskas, seerumista liukas sekä varsin kookas. Tämä naamio ei nimittäin rajoittunut pelkälle kasvojen iholle, vaan siinä oli myös kaulankin iholle varattua lääniä.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Naamio tuntui heti kuin ylelliseltä kasvohoidolta. Se kiinnittyi iholle hyvin eikä tuntunut vain märältä, vaan aivan ihanan täyteläisen ravitsevalta. Pakkauksen kuva neulotusta naamiosta oli totaalisesti liioiteltua, sillä vaikka kangasnaamion materiaali olikin toki neulottua, oli se silti varsin ohut kasvoilla.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Kasvonaamiot ovat minulle pieniä hemmotteluhetkiä ja käytän niitä varsinkin arkisin useana iltana viikossa. (Korealaisen ajattelutavan mukaan kangasnaamiot ovat jopa osa päivittäistä ihonhoitoa, mutta itse en ihan joka päivä kuitenkaan niitä käytä.) En kuitenkaan varsinaisesti heittäydy sohvalle makaamaan niiden vaikutusajaksi, vaan asetan niiden päälle usein silikonisen kiinnitysnaamion (josta voi lukea lisää täältä), joka pitää ne paikoillaan ja puuhailen omiani niiden vaikutusajan aikana.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Tämän naamion vaikuttaessa minäkin halusin kuitenkin rentoutua, sillä saatoin suorastaan tuntea, kuinka se ravitsi ja hemmotteli ihoani. Laitoin rentouttavan musiikin soimaan, hengittelin rauhassa syvään ja annoin mieleni levätä.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Naamion kehotettiin antaa vaikuttaa iholla 10-20 minuuttia, mutta itse annoin sen olla reippaat puoli tuntia ennen kuin poistin sen kasvoiltani. Naamio oli edelleen hyvin kostea ja saatoin jopa puristaa siitä vielä kämmenelleni kasan seerumia, jonka taputtelin kasvoilleni.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Erityistä naamiossa oli kuitenkin se, että iholle jäi suorastaan öljyisen ravittu tunne sen jälkeen, mikä ei ole kangasnaamioille varsinaisesti tyypillistä. Tavallisesti iho saattaa jäädä kangasnaamioiden jäljiltä hieman klähmäiseksi, mutta niiden päälle kannattaa aina laittaa vielä kosteusvoidetta, jotta iholle juuri ladatut tehoaineet lukittuvat kasvoille eivätkä esimerkiksi kosteuttavat ainesosat vain haihdu iholta.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Tämä naamio jätti iholle kuitenkin niin ihanan ravitun ja öljyisen tunteen, että saatoin fiilistellä sitä aina lauantai-iltapäivästä iltapesuihin asti. Ihosta tuli ihanan pehmeä, kosteutettu, heleä ja ravittu – aivan kuin ylellisen kasvohoidon jäljiltä. Iho jäi jopa niin rasvaisen liukkaaksi, että sille olisi voinut vielä vaikka tehdä vaivatta kasvohieronnankin kotitekoista kasvohoitoa täydentämään.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Koska kyseessä on hieman erikoisempi kasvonaamio, on sillä eBayssakin hieman tavallisia kangasnaamioita enemmän hintaa. Yksittäispakatun kasvonaamion saa kuitenkin alle kympillä (sen eBay-myyjiä löytyy *täältä) ja koska kyseessä on tosiaan hieman erityisempi hemmottelutuote, joka vastasi lähes kasvohoitoa koin, että naamio oli hintansa arvoinen. En raaskisi itse käyttää näitä kovin usein, mutta kerran pari kuussa voisin kyllä ehdottomasti helliä ihoani tällaisella tehotuotteella – ammattilaisen tekemään kasvohoitoon kun en kuitenkaan kovin usein raahaudu.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Mitäs sanotte tästä kasvonaamiosta?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Kasvohoidon korvaava kasvonaamio: Neogen Knit Mask -neulenaamio”

 1. Osaisitko suositella tai onko sinulla kokemusta kangasnaamioista, jotka sopisivat epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle? 🙂

  • Aika monilta merkeiltä löytyy nimenomaan ihoa puhdistavia ja kirkastavia naamioita, mutta harmikseni minulla ei ole kyllä heittää tähän mitään erityistä ”must have” -tuotetta. :/

 2. Kangasnaamiot ovat ihanai! Käytin koko talven naamioita sunnuntai-iltaisin. Mikeroneulasin kasvot ensin ja päälle kangasnaamio. Kaikissa naamioissa on niin runsaasti nestettä pussissa, että laitan naamion takaisin pussiin ja suljen tiukasti hiuspinnillä tai kuminauhalla. Naamoissa on kosteutta vielä seuraavan viikon naamointiin.
  Hurahdin sitten korealaiseen kosmetiikkaan niin, että tilasin pari kangasnaamoita kasvoille, kuorivat sukat ja naamiosukat jaloille.
  Oletko kokeillut korealaista meikkivoidetta?
  http://www.bearel.fi/kauppa/korealainen-kosmetiikka/meikit/m-magic-cushion-spf-50pa/
  Lancomen Cushion meikkivoide on kivan ohut, mutta aika mattainen. Levitykseen olen käyttänyt sekä rasian omaa sientä, että isohkoa sivellintä (Muistaakseni Unelma-sivellin) Nyt kiinnostuin tästä Korean versiosta!
  Tilasin näytteet BB-voiteesta http://www.bearel.fi/kauppa/korealainen-kosmetiikka/meikit/m-perfect-cover-bb-nayte/
  Otin kaikkein vaaleimman sävyn, ja nyt harmittaa, kun en tilannut testeriä myös toiseksi vaaleimmasta sävystä!

 3. Haluaisin kysyä tuolta ebeyn kautta tilaamisesta, että miten ne menee tullimaksujen kans jne. Mihin kaikkeen pitää varautua, jos haluaa tuolta tilata?

Kommentointi on suljettu.