Mainio ihon kirkastaja päivittäiseen käyttöön: Pixi Glow Mud Cleanser

*Sis. mainoslinkin

Olen aiemminkin kehunut blogissani Pixi-merkin tuotteita ja nyt olisi jälleen aika jakaa kehuja yhdelle merkin tuotteista. Tällä kertaa suitsutusta saa Pixi Glow Mud Cleanser, joka liittyy rakastamani Pixi Glow Tonic -kasvoveden (postaus täällä) ja Pixi Glow Mist -kasvosuihkeen (postaus täällä) ihoa heleyttävään luottotuotteiden kaartiin.

Pixi Glow Mud Cleanser ostolakossa Virve vee kokemuksia

Löysin tuotteen hieman sattumalta, kun kävin läpi kosmetiikkajemmojani ennen Bangkokiin muuttoa. Minulle oli päätynyt jostain puhdistustuotteen näytekoko, jonka päätin korkata. Suurin syy tälle oli se, että tajusin puhdistustuotteen sisältävän 5% glykolihappoa ja kuten vähän aikaa sitten tässä aiemmassa postauksessani kerroin, olen totaalisen hurahtanut AHA-happoja (joihin glykolihappo kuuluu) sisältäviin puhdistustuotteisiin. Vaikka aiemmin kokeilemani Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser olikin aivan loistava, olin silti kiinnostunut selvittämään, voisinko löytää sille edullisemman vaihtoehdon.

Pixi Glow Mud Cleanser ostolakossa Virve vee kokemuksia

Pixi Glow Mud Cleanser -puhdistustuotteessa on hieman hailakan mutamainen sävy. Voidemaisen pehmeä puhdistustuote levittyy iholle hyvin, mutta sopii minusta parhaiten nimenomaan ihon puhdistukseen eikä niinkään meikin poistoon. Puhdistustuotetta hierotaan kostealle kasvojen iholle puoli minuuttia, jolloin se irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja ihon epäpuhtauksia. Suurimpana erona Elizabeth Arden PRO -puhdistustuotteeseen on, että tämä tämä puhdistustuote sisältää vain AHA-happoja eikä siinä ole käytetty erityisesti ihohuokosia syväpuhdistavia BHA-happoja.

Pixi Glow Mud Cleanser ostolakossa Virve vee kokemuksia

Glykolihapon vuoksi iholla saattoi puhdistaessa tuntua hyvin pientä kihelmöintiä erityisesti epäpuhtauksien alueella, mutta muuten tämä ei liiemmin aiheuttanut ihollani mitään tuntemuksia. Loistavaa puhdistustuotteessa on se, että vaikka se sisältää ihoa kuorivaa glykolihappoa, on siinä myös erittäin runsaasti ihoa kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, joiden ansiosta iholle ei jää puhdistuksen jälkeen kiristelevää tunnetta. Esimerkiksi tuotteen pääraakaine on aloe vera, joka on tunnettu ihoa rauhoittavasta ja kosteuttavasta vaikutuksestaan.

Iho tuntuu tämän putsarin jäljiltä ihanan pehmeältä, sileältä ja miellyttävältä sekä näyttää kauniin heleältä ja kirkkaalta, minkä ansiosta tämäkin putsari on mitä parhain käyttää juuri ennen meikkausta.

Pixi Glow Mud Cleanser ostolakossa Virve vee kokemuksia

Tästä Pixin puhdistustuotteesta tuli oikein hyvä haastaja hieman sitä kalliimmalle Elizabeth Arden Pro -puhdistustuotteelle, mutta vaikka se tekikin iholla oikein loistavaa jälkeä täytyy sanoa, että taidan silti olla valmis maksamaan hieman enemmän saadakseni vielä tätäkin paremman lopputuloksen. Sanoisin tämän kuitenkin olevan loistava tuote jopa päivittäiseen käyttöön niille, joiden iho näyttää helposti samealta ja tuntuu epätasaiselta.

*Pixi Glow Mud Cleanser -puhdistustuote löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Pixi Glow Mud Cleanser ostolakossa Virve vee kokemuksia

Onko joku muu sattunut kokeilemaan Pixi Glow Mud Cleanser -puhdistustuotetta?

PS. Jos yhteenveto AHA- ja BHA-hapoista sekä niiden hyödystä ihonhoidossa kiinnostaa, kannattaa kurkistaa tämä aiempi postaukseni.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Mainio ihon kirkastaja päivittäiseen käyttöön: Pixi Glow Mud Cleanser”

  1. Ei oikeastaan liity tähän postaukseen. Mutta osaisitko sanoa mikä olisi hyvä tuote suojaamaan herkkää ihoa varsinkin poskia ulkona Suomen pakkasessa. Lisäksi osaatko ehdottaa korealaisesta kosmetiikasta herkälle iholle toimivia hoitotuotteita? Ihoni on kuivahko ja herkkä. Kuivuutta olen oppinut hoitamaan hyvin. Mutta herkälle iholleni en ole vielä löytänyt oikeita tuotteita. Ulkona poskeni menevät kokonaan todella punaisiksi, punastun helposti ja urheilussa sekä saunassa koko kasvoni muuttuu hehkuvan punaiseksi.

Kommentointi on suljettu.