Täällä on viimeaikoina ihastuttu aivan täysillä muutamiin ihonhoitotuotteisiin. Ja edellä käytetty sanamuoto ei sitten muuten tarkoittanut vain minua itseäni vaan niihin ihastui myös testiryhmän miespuolinenkin jäsen -siitäkin huolimatta, että nämä ovat söpön vaaleanpunaisia.
Sain elokuussa postia PR-toimistolta. Yleensä edustaja kysyy minulta, olisinko kiinnostunut kokeilemaan jotain, mutta tällä kertaa hän vaan suoraan ilmoitti, että nyt on kyseessä syksyn kuumin kosteuttavien tuotteiden lanseeraus ja minulle tulee tuotteita testiin. Ohhoh, näiden on sitten jo pakko olla oikeasti loistavia jos hän ne tuollaisella varmuudella minulle laittaa tulemaan!
Ja niin kotiini sitten ilmestyi apteekeissa myytävän Lierac-sarjan Hydragenist -linjan seerumi ja kolme erilaista kosteusvoidetta. Yleensä minulle lähetetyt tuotteet saavat odottaa hetken käyttöönottoaan, mutta myönnän olleeni näistä niin innoissani, että laitoin tuotteet jo heti samana iltana testiin paitsi omalla ihollani myös Ruotsalaisen iholla. (”Kulta, sullahan ollut käytössä se valkopurkkinen voide? No, nyt se on poissa ja tilalla on toinen tuote, otathan sen käyttöön välittömästi niin voidaan keskustella siitä!”)
Ensinnäkin minä rakastan kosteusseerumeita. Ihoni kuivuu helposti, joten minusta on ihanaa (ja usein jopa välttämätöntä) lisätä kosteusvoiteen paukkuja täräyttämällä iholle ensin sen kosteusvarastoja lataavaa seerumia.
Pipettipullossa tulevassa Moisturizin Serumissa on ihanan ravitseva, mutta silti ohut koostumus, joka on oikeastaan ihan täydellinen minun makuuni. Tahdon, että seerumini koostumus on lähinnä ohuen vesimäinen, mutta toivon sen silti jättävän iholle tunnun siitä, että olen laittanutkin sille jotain. Se ei saa tuntua liikaa, mutta silti sen on tunnuttava. Yhtälö on melko haastavaa toteuttaa, mutta tämä tuote toteuttaa sen silti täysin.
Pidän siis seerumeista, jotka hellepäivinä tuntuisivat jo itsessäänkin riittävän iholle kosteutuksen puolesta ja jotka taikovat kiristelyn tunteen saman tien pois, mutta jotka tuntuvat silti vielä sopivan kevyiltä käytettäväksi kosteusvoiteen allakin. Ihastuin tähän kosteusseerumiin niin, että en ihan rehellisesti sanottuna edes antanut Ruotsalaisen kokeilla tätä siltä varalta, että hänkin tulisi jatkossa käymään pullollani.
Sen sijaan lykkäsin Ruotsalaisen ”tavalliselle miehen iholle” Hydragenist Moisturizing Cream-Gel -version, joka on normaalista sekaiholle tarkoitettu geelivoide. Voiteen koostumus on todella miellyttävä, sillä se on tavallaan kuin geeli, muttei silti liian kevyt ja tavallaan kuin voide, muttei silti liian raskas.
Ruotsalaisen sekaiholla tämä on toiminut loistavasti. Kokeilin itsekin tietysti voidetta ja jopa minun enemmän kuivuuteen taipuvaisella ihollani tämä toi riittävästi kosteutta olematta silti liian kevyt. Ihan rasvaisimman ihon juttu tämä ei päiväkäytössä ainakaan ole, mutta sellaiselle iholle, jonka pinta kuivuu ja joka kiristelee hieman tämä tuo loistavaa tehokosteutusta olematta liian rasvaisen tuntuinen.
Minä valitsin omaksi päivävoiteekseni Hydragenist Moisturizing Cream -voiteen, joka on kuivalle ja erittäin kuivalle iholle tarkoitettu vaihtoehto. (Annoin myös Ruotsalaiselle luvan, että hän voi tarpeen vaatiessa käydä purkillani iltaisin, mikäli iho kaipaa joskus täyteläisempää voidekoostumusta.) Ihanan pehmeä koostumus on kosteuttanut kasvojeni ihoa loistavasti ja saanut minut rakastumaan tuotteeseen todella syvästi.
Ainoa ongelmani näiden voiteiden kanssa on ollut, että vaikka nämä ovat olleet täydellisiä kaikkien kokeilemieni meikkivoiteiden kanssa, eivät nämä ole sopineet yhteen uuden lemppari meikinpohjustajani eli Lumenen CC Color Correcting & Blurring Primerin kanssa. No, kaikkea ei voi saada ja joskus on tehtävä kompromisseja.
Omaksi yövoiteekseni poimin tuotteiden joukosta Hydragenist SOS Balsamin, joka lupaa intensiivistä syväkosteutusta. Erityisen kosteusköyhälle iholle tarkoitettu versio ei ole pelkkä kosteusvoide vaan sen erikoisuus piilee siinä, että tuotetta voi käyttää kavoilla myös naamiona. Koska itse rakastan läträtä varsinkin iltaisin ihoani hemmottelevilla ja ravitsevilla kosteusvoiteilla on tietysti aivan mahtavaa, että voin heittää reilun kerroksen balsamia kasvoille ja vaan painua pehkuihin tuotteen hetken imeydyttyä.
Oma kuivuuteen taipuvainen ihoni on nauttinut näistä tehokosteuttajista niin paljon, että alan jopa uskoa niistä tulleen uusia suosikkejani tehokosteutusta kaivatessani. Näiden kanssa taidan selvitä loistavasti, kun syksy alkaa näyttää kynsiään ja talvipakkaset ja kuiva sisäilma alkavat kuivattamaan ihoani. Tuotteet on tarkoitettu n. kolmekymppisen iholle ylläpitämään ihon nuorekkuutta ja tuomaan iholle kosteutta, jonka puute yleensä saa aikaan niitä ensimmäisiä juonteita, eli ne ovat mitä loistavimpia tuotteita senkin puolesta omalle iholleni.
Onko joku muu jo ehinyt ihastumaan Lieracin Hydragenist -tuotteisiin?
Apteekeissa myytävillä Lieracin Hydragenist seerumilla on hintaa n. 52€ ja voiteilla n. 44€.
Seerumi vaikuttaa kovin kiinnostavalta tapaukselta, kiitos postauksesta!
Oletko muuten ehtinyt perehtyä Herbinan uuteen Energy Boost -sarjaan? Kotimainen vaihtoehto misellivedestä houkuttaisi kovasti.
T: Anna
Haha, äiti juuri tänään kertoi hankkineensa tuon Herbinan miselliveden ja käskin hänen raportoida minulle käyttökokemuksiaan jahka hän sen pian korkkaa. 🙂
En ole itse vielä perehtynyt noihin Herbinan uutuuksiin, mutta kovasti kyllä tekisi mieli. 🙂
Nämä on kertakaikkisen loistavia!
Kyllä! 🙂
Aivan ihania! Ja se tuoksu.. <3_<3
Pari vuotta kulunut postauksesta ja nyt olen itse päätynyt tähän Lieracin geelivoiteeseen.. Sannin blogi hehkutti näitä niin antaumuksella, että sorruin syksyllä ostamaan apteekista Hydragenist-lahjapaketin. Siinä oli gel-cream, sekä vanhanmallinen kosteusnaamio.. Ikävä kyllä huomasin molempien kohdalla käyttöajaksi merkatun vain 3kk avaamisen jälkeen!! En tajua, kuinka sen on tarkoitus onnistua..
Tuo moisturizing cream ei kyllä itselle ollut yhtään moisturizing, vaan jättää kireän tunteen! Lisäksi voide lähtee helposti rullautumaan eikä meikkiä voi kuvitellakaan laittavansa heti. En tiedä, miksi ei toimi mulla. Purkki kestänyt ties jo miten pitkään. Todellakin yli 3 kk. 😀