Joulun kaunein kosmetiikkakalenteri: GLOSSYBOX Advent Calendar

Kerroin vähän aikaa sitten, että omaksi joulukalenterikseni valikoitui tälle vuodelle Ruotsin GLOSSYBOX-yrityksen joulukalenteri.

GLOSSYBOX on kenties maailman tunnetuin kosmetiikkaboksi, joka lähettää tilaajilleen kuukausittain laatikollisen kosmetiikkayllätyksiä. Boksit toimivat useassa maassa ja jo pelkästään Ruotsissa GLOSSYBOXin kuukausibokseilla on kymmeniä tuhansia tilaajia. Muita isoja GLOSSYBOX-maita ovat mm. Iso-Britannia ja Saksa.

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Kun bongasin Ruotsin GLOSSYBOX-joulukalenterin juuri sopivasti heti sen tultua myyntiin, klikkailin kalenterin äkkiä ostoskoriini. GLOSSYBOX ei toimittanut (käsittääkseni ainakaan) kalentereita kuin Ruotsiin ja ne myytiin loppuun melko nopeasti, joten taidan uskaltaa tässä postauksessa paljastaa, millainen kalenterin sisältö on.

Jos olet kuitenkin saanut kalenterin käsiisi etkä halua spoilaantua, niin lopeta lukeminen tähän!

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Minuun vetoaa kaikki vaaleanpunainen ja jos sen vielä yhdistää ruusukultaan sekä violetin ja luumun sävyihin, olen aivan myyty. GLOSSYBOXin upea, metallisen ruusukultaisillakultaisilla yksityiskohdilla koristettu joulukalenterilaatikko satiininauhoineen oli jotain niin kaunista, että melkein jopa liikutuin laatikon nähdessäni. Tiesin heti, että tämä on laatikko, jota en haluaisi heittää pois joulun jälkeenkään, mutta jäin miettimään, mitä sillä tekisin.

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Kalenteri oli sisältä vähintään yhtä kaunis kuin ulkoa. Erikokoiset laatikot ja niiden upeat yksityiskohdat tekivät siitä niin huikean, että sitä halusi vain ihastella ja niin minun olisi varmasti kuulut tehdäkin vielä reilun kuukauden verran.

Hain kalenterini kuitenkin hieman heikolla hetkellä juuri, kun olin tullut väsyneenä kotiin I Love Me -messuilta, lähettänyt vihdoin kirjani käsikirjoituksen viimeisen version kustantajalle ja saanut sieltä vastauksena kehotuksen juhlistaa tätä etappia jo vähän. Kun sitten samoilla hetkillä sain vihiä, että kalenterini yhdessä luukussa olisi Huda Beauty Winter Highlighter Palette -korostuspaletti, en voinut pitää näppejäni kurissa. Päätin aloittaa juhlinnan omalla tavallani.

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Arvasin muodon perusteella, että paletti löytyisi kalenterin sisäkanteen liimatusta jouluaaton luukusta, mutta koska tieto asiasta oli paljastettu Ruotsin GLOSSYBOXin omassa blogissa ajattelin, että jouluyllätys voisi silti olla jotain muuta ja päätin, että kurkkaan ihan vain pari ensimmäistä kalenterin luukkua siltä varalta, että Hudan paletti olisikin niistä jo jossakin.

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Luukkujen availu oli mielenkiintoista, sillä niiden takaa paljastui minulle entuudestaan täysin tuntemattomia tuotteita ja tuotemerkkejä, joita aion kokeilla suurella mielenkiinnolla. Luukkuja availlessa huomasin, että vaikka niistä löytyikin kivoja tuotteita, olivat ne silti selvästi hieman edullisempaa kosmetiikkaa. Tämä ei tietenkään haitannut, sillä uusiin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin olisi silti jännittävää tutustua ja kalenterin sisällön arvo oli joka tapauksessa yli 400 euroa eli neljä kertaa enemmän kuin mitä kalenterista maksoin.

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Olin päättänyt etukäteen kurkistaa vain pariin luukkuun, mutta pakkohan se on tunnustaa, että en osannut lopettaa kurkkimista. Unboxasin koko kalenterin sisällön Instagram Stories -tarinoissani, mutta palautin silti jokaisen tuotteen omaan luukuunsa takaisin. Ajattelin, että koska en edes kunnolla muistaisi, mitä kaikkea kalenteri sisälsi, riemuisa joulunodotus olisi edelleen silti tiedossa näillä kosmetiikkayllätyksillä höystettynä.

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Tosiasiassa kävi lopulta kuitenkin niin, että availin luukkuja uudelleen tähän postaukseen kuvia ottaessani päätin lopulta, että en jaksa pakata tuotteita enää takaisin luukkuihinsa. Se niistä jouluylläreistä sitten, mutta täytyy silti sanoa, että kalenterin luukkujen availu oli edelleen toisellakin kerralla yhtä ihanaa puuhaa.

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Jo ensimmäistä kertaa laatikoita kalenterista ulos vetäessäni tajusin, kuinka mielettömän huikean jutun GLOSSYBOX oli kalenteriinsa keksinyt. Boksien poistamisen jälkeen kalenterilaatikko muuttui nimittäin vaaleanpunaiseksi kosmetiikakaapiksi! Aivan huikean ihana idea, josta olin tietysti aivan innoissani. On mahtavaa, että kalenterilaatikot suunnitellaan niin, että niitä voi käyttää vielä joulun jälkeenkin. Tiedän myös, että ihan halpaa tällaisen laatikon valmistuttaminen ei ole yritykselle ollut, joten oli sitäkin ihanampaa, että laatikosta saa iloa pitkäksi aikaa eikä se vain lentäisi roskiin.

Ainoa pieni turn off kalenteriani avatessa oli kun huomasin, että sen pakkaajalle oli tapahtunut inhimillinen virhe ja kahdesta kalenterin luukusta paljastui sama 3INA The Lip Primer -huultenpohjustaja. Toivotaan kuitenkin, että se osoittautuu niin hyväksi, että toinen tulee täysin tarpeeseen. (Merkki muuten äännetään ”mina”.)

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Olin varsin innoissani kalenteristani ja sen sisällöstä, kunnes menin sitten iskemään sen availusessioni jälkeen  Googleen ja päädyin videoon, jolla unboxattiin GLOSSYBOX-kalenterin  brittiläinen versio. Mikä siinä onkin, että koskaan ei osaa olla tyytyväinen siihen, mitä saa, vaikka se olisi kuinka hyvää, vaan silti aina jää vähän haikailemaan sen perään, miten paljon parempaa olisi vielä voinut saada? Niin nimittäin kävi tässäkin.

Tajusin nimittäin, että Briteissä myynnissä olleessa kalenterissa oli tietysti 25 luukkua ja useita sellaisia tuotetta, joita ruotsalaisessa kalenterissani ei ollut. Tämä johtuu varmasti paljon jakeluoikeuksista ja muista mahdollisista tekijöistä, mutta täytyy myöntää, että kun brittiläisen kalenterin ensimmäisestä luukusta paljastui NARSin huulimeikkituote, jostakin luukusta ilmestyi Yankee Candle -tuoksukynttilä, Real Techniques -meikkisivellin ja vielä joku kiva luomiväripalettikin, joita oma ruotsalainen kalenterini ei sisältänyt, niin tunsin pienen kateellisen vihlaisun sydämessäni. En ollut edes tajunnut ajatella, että ruotsalaisessa kalenterissani voisi olla eri sisältö, mutta niinpä tietysti.

Brittien GLOSSYBOX-joulukalenterin sisältö löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Loppujen lopuksi myös Ruotsin GLOSSYBOX-joulukalenteri oli kyllä silti hyvä ostos. Kalenterilla oli hintaa muistaakseni 1299 Ruotsin kruunua ja sain sen itse 999 kruunulla, eli vähän alle sadalla eurolla, mikä tuntui siitä hyvin sopivalta hinnalta. Tai no, täytyy myöntää, että kun tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että brittiläisen kalenterin on saanut 99 punnalla (tai GLOSSYBOXin kuukausitilaajana 75 punnalla), iski minulle jälleen ihan pieni kateus päälle…

Kaiken kaikkiaan kalenteri oli kuitenkin loistava hankinta ja on ehtinyt tuottaa jo paljon iloa. Se sisälsi mielenkiintoisia tuotteita, mutta tosiasiassa olen jopa kaikkein eniten innoissani siitä, että kalenterilaatikosta jää minulle vaaleanpunainen kosmetiikkakaappi…

Nyt voidaan sitten jäädä jännittämään, että voisiko GLOSSYBOX-joulukalenterin saada ensivuonna käsiinsä Suomeenkin. Korviini on nimittäin  kantautunut luotettavasta lähteestä tieto, että GLOSSYBOX suunnittelee kuukausiboksinsa kanssa tuloa Suomen markkinoille! Aika kiva uutinen, vai mitä?

Katso myös: Kaikki tämän vuoden kosmetiikkajoulukalenterit

Glossybox Sweden advent calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Mistä kosmetiikkakalenterista te olette olleet tänä vuonna erityisen innoissanne?


Lue myös:

Kosmetiikkakalenterit 2018

Tutkittavana ruotsalainen GLOSSYBOX

10 kommenttia artikkeliin ”Joulun kaunein kosmetiikkakalenteri: GLOSSYBOX Advent Calendar”

 1. Jäin miettimään tota kalenterin uusiokäyttöä, ja et jos ei ole tarvetta kosmetiikkakaapille niin joulun jälkeenhän vois ostaa sinne ite karkkia tai mitä ikinä tykkääkin ja sit jemmaa sen odottamaan itseä ens jouluna 😀 mut ihanan näköinen kalenteri kyllä, ite oon pohtinut et haluisin jonkun kosmetiikkakalenterin, mut jotenki jännittää et jos siellä olis hirveesti tuotteita mitkä ei sopis itelle

 2. Tee tosta nyt miehelle joulukalenteri uusilla täytteillä. Ja ens vuonna se voi vuorostaan täyttää sen sulle.

  • Ihana idea! 🙂 En tosin tiedä, mitä aineetonta sinne voisi laittaa, kun emme halua tavaraa, mies ei ole herkkujen perään ja söpöilyjä sekä kivoja juttuja lauotaan toisillemme muutenkin päivät pitkät. Täytyy miettiä ja ideoita otetaan vastaan! 🙂

 3. Paljonko tää sun paketti painaa kokonaisuudessaan? Jäin haaveilemaan brittien versiosta, mutta postikulujen hinta mietityttää…

  • Paha sanoa enää kun purin jo valitettavasti ja poistin tuotteet. :/ Pari kolme kiloa veikkaisin, Brittien kalenteri varmaan kolmen hujakoilla kun on tuoksukynttiläkin sisällä.

   Toimittavatko siis Brittien kalenteria ulkomaille vai meinasitko jonkun paikallisen kautta saada diilattua ja sitten toimitettua Suomeen? 🙂

  • Tuota brittikalenteria ei saa Suomeen tilattua edes Brittiläisen paketinvälitysfirman kautta, yritetty on, mutta ovat näköjään tosi tarkkoja tuosta että mihin toimittavat. Eli ainoa mahis saada tuo taitaa olla se että joku lähettäis tai tois tuon sulle Suomeen.

 4. Tuo pakkausmuoto näyttää aika samalta, kuin viime vuoden Lookfantasticin kalenteri. Tuollahan tuo laatikko kaapissa odottaa uusiokäyttöä, mutta en ole vielä keksinyt, mihin sitä vois järkevästi käyttää 😀

  Tänä vuonna jätänkalenterin hankkimatta. En koe silld tarvetta, koska lf beautybox tulee joka kuukausi ja sen myötä purkkeja kertyy

  • Lookfantasticin kalenterista tuli viime vuonna kätevästi meikkilokerikko vetolaatikoineen ja peileineen, minulla se on käytössä edelleen. 🙂

 5. Ois aivan loistavaa jos Glossybox alkaisi toimittaa Suomeen! Tilaisin taatusti itselleni kuukausiboksin. Olin jo tilaamassa kun kalenteri julkaistiin mutta sitten vasta tilatessa hoksasin, ettei toimitusvaihtoehdoissa ollut Suomea. Se siitä sitten. Mutta ihanaa jos tuollaista huhua on liikkeellä.
  Nyt minulle tulee Look incrediblen kauneusboxi, josta ensimmäisen olen saanut. Bette on niin kuivakka verrattuna näihin ulkomaalaisiin, etten edes harkitse sitä.

  Olinkin katsonut tästä kalenterista ainoastaan brittiversiota enkä ollut edes tajunnut, että on myös Ruotsin versio. Tämä ei tosiaan ole kyllä niin vaikuttava kun brittien.

Kommentointi on suljettu.