Nyt säihkyy! Essence Made To Sparkle Collection

*Sis. mainoslinkin

Tiedän, että hyvin suuri osa teistä rakastaa kuulla edullisista tuotevinkeistä. Tämän vuoksi minusta onkin aina ihan erityisen mukavaa saada postata halpismeikkisarja Essencen tuotteista. Merkin meikkien parin euron hintalaput tuntuvat suorastaan hämmentäviltä, sillä en ole itse ainakaan kuullut varmasti koskaan mistään vastaavasta halpismeikkisarjasta näin paljon kehuja. Halvalla voi siis saada hyvää.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1

 

Essenceltä tulee varsin tiheään tahtiin ulos uusia meikkikokoelmia. Marras-joulukuussa myynnissä oleva kokoelma kantaa nimeä Made To Sparkle ja sain blogitestiin siitä muutamia todella kivoja tuotteita.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (2)

En voisi kuvitellakaan lähteväni töihin ilman meikkiä, mutta en myöskään voisi kuvitellakaan herääväni epäinhimillisen aikaisin ihan vain meikatakseni. Olen aamu-uninen ihminen, joten arvostan meikkituotteiltani helppoutta ja kätevyyttä. Essence Made To Sparkle Highlighting Eye Pen -korostuskynät ovat käteviä monitoimituotteita, jotka on tarkoitettu etupäässä kulmaluulle, silmän sisänurkkaan ja poskipäille korostustuotteiksi.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee
Essence Made To Sparkle Highlighting Eye Pen 02 It’s time to party ja 01 Highlight in Your Eyes.

Olen käyttänyt niitä itse myös luomivärin pohjustuksessa ja ne sopivat siihenkin aivan täydellisesti. Ne saavat silmämeikkini kestämään läpi päivän (tämän kykenevät tekemään tavallisesti vain hyvät pohjustustuotteet) ja tekevät niiden päälle levitettävien luomivärien sävyistä intensiivisempiä.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (1)

Toinen kokoelman loistuote on  Essence Made To Sparkle Prismatic Palette, joka sekin on kätevä monitoimituote. Puuterimainen paletti sisältää neljä pastellisävyä ja niitä voidaan käyttää niin luomivärien, huulimeikkien kuin poskipunankin päällä luomassa iholle lisää hehkua.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee

Yllä olevassa kuvassa sävyt on levitetty alarivissä iholle yksinään, mutta ylärivissä niiden alla on käytetty Highlighting Eye Pen -korostuskynää. Kun sävyjä käyttää hieman voidemaisen tuotteen päällä, tulee niiden vivahteista entistä intensiivisemmät. Puuterimaisten meikkituotteiden päälle sipaistuna niiden antama lisähehku on kevyempää.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (14)

Sävyillä voi tehdä vaikka koko silmämeikin tai sitten niitä voi levittää esimerkiksi mustan (tai minkä tahansa värisen) rajauksen päälle uudenlaisen efektin luomiseksi.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (4)

Kokoelmasta löytyy myös Essence Made to Sparkle Highlighting Glow Drops -heleytyspisarat, joita voidaan käyttää iholla sellaisenaan tai meikkivoiteen päällä halutuissa kohdissa. Pisaroita voi myös sekoittaa meikkivoiteen sekaan tuomaan kasvoille lisää hehkua.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee

Pisaroissa on heleä, kultapersikkainen sävy ja hieman hienojakoista kimalletta. Nestemäinen tuote muuttuu levittäessä lähes puuterimaiseksi, minkä ansiosta se pysyy iholla hyvin. Pisaroita voi käyttää myös kosteusvoiteeseen sekoitettuna tai jopa vartalon iholla tuomassa esimerkiksi heleyttä pikkujoululookissa solisluiden ja rinnustan alueelle.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (3)

Essence Made To Sparkle -kokoeman juttu on nimenomaan sen nimen mukaisesti säihke ja kimallus, joten kokoelmaan kuuluu tieytsti myös kaksi trendikästä nestemäistä huulipunaa, joissa on metallinhohtoinen vivahde.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (5)

Mattametalliset Essence Made to Sparkle Velvet Metallic Liquid Lipstick -huulipunat tuntuvat huulille levittäessä ohuelta ja vaikka niiden sävyissä onkin hieman voimakkuutta, ovat ne silti melko pehmeitä. Huulipunat jättävät nimensä mukaisesti samettisen lopputuloksen, joka tuntuu huulilla miellyttävältä. Moni nestemäinen mattapuna tuntuu huulilla helposti liian kuivalta, mutta näissä oli miellyttävä koostumus, vaikkei se toki mikään kosteuttava tietenkään ollutkaan.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee
Essence Made to Sparkle Velvet Metallic Liquid Lipstick 02 Get Some Sparkle On! ja 01 Star of the Party.

Meikkikokoelman hauskin tuote oli vajaat kolme euroa maksava yllätyspussi, joka on täytetty paljeteilla. Paljettien sekaan on kätketty kosmetiikkatuote, josta on iloa varmasti monille. Tällainen pussi onkin kätevä tuote yrittää metsästää käsiinsä ja käyttää sitten lahjana pikkujoulujen Secret Santa -yllätyksissä tai muissa jutuissa, kun lahjansaajalle täytyy keksiä joku helppo pieni lahja.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (14)

Pussi on tehty kivasti, sillä sen sisällön voi pitää yllätyksenä, mutta jos tuotteen kääntää ylösalaisin, voi sen sisällön myös lukea helposti. (Jos et halua tietää, mitä pussi sisältää, niin postauksen lukeminen kannattaa stopata alla olevaan kuvaan!)

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (7)

Pussin sisältä paljettien seasta löytyy huulivoide, jonka läpikuultavassa puikkokoostumuksessa säihkyy hieman kullanhohtoista shimmeriä. Puikko tuntuu ravitsevan huulia kevyesti, mutta ei ole mikään tehokosteuttaja kuitenkaan. Sen sisältämä kimalle on hyvin hienojakoista ja kevyttä, eli se ei edes varsinaisesti näy huulilla.

Minusta tämä oli kiva tuote heittää käsilaukkuun, sillä tällä saa huulille heleyttä tarvittaessa. Tämä on minusta myös kiva tuote antaa lahjaksi vaikka melko nuorellekin kosmetiikan käyttäjälle, sillä tuote tuntuu melko erityiseltä, vaikka sen luoma lopputulos onkin melko huomaamaton.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (9)

Kokoelma sisältää lisäksi myös  pari kynsilakkaa ja ruusukullan sävyisen nestemäisen rajaustuotteen. Kaikilla Essence Made To Sparkle -kokoelman meikkituotteilla on hintaa alle viisi euroa, mikä on jälleen kerran ihan huippu juttu! Jos siis satutte kävelemään kaupassa Essence-hyllyjen läheltä, niin katsokaapas taas, mitä kivaa merkiltä on tullut myyntiin.

*Verkossa Essencen meikkejä myy Lykon verkkokauppa täällä.

Essence Made To Sparkle Collection Ostolakossa Virve Vee - 1 (8)

Onko joku ostanut jotain Essence Made To Sparkle -kokoelman tuotteita?

9 kommenttia artikkeliin ”Nyt säihkyy! Essence Made To Sparkle Collection”

 1. Essence on kyllä jännä merkki. Osa tuotteista on todella hyviä ja osa taas turkeita, keskitietä ei oikein ole! Harmiksi omaan lähikauppaani jossa näitä myydään ei ainakaan vielä ole tullut näitä eri sarjojen tuotteita, toivottavasti kuitenkin vielä tulee.

 2. Kiva kokoelma! Toi yllätyspussi on aika hauska ja halpa, voisi toimiakin joululahjana jos ei muuta keksi! Vaaleampi noista nestemäisistä punista on ihanan näköinen 😀
  Olisi muuten kiva, jos tänne blogiin tulisi joskus essencen ripsariarvostelu (yhdessä postauksessa voisi olla parikin maskaraa ja niiden eroja vertailtaisiin – mulla on samantyyliset ripset kuin sulla eli pitkät mutta hennot! Olisikin kiva tietää, kannattaisiko jotain niistä kokeilla)!

  • Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Helmiäisvioletti mustakorkkiben tuubi (joku 18 h kestävä) on juurikin sopivan vahamaista, mutta erottelee. Toiminut minulla ja instan mukaan monella muullakin vallan mainiosti. Ja hintaa alle 5 €! Ostan varmasti uudelleenkin.

 3. Ostin viikonloppuna made to sparkle -sarjasta kynsilakan nro 02, don’t be too shy to shine ja se tekee mistä tahansa tummasta kynsilakasta melkein chrome-lakatun näköisen ja tosi helposti kun se on vaan lakkaa eikä jauhetta. Luultavasti yhtä ihanan näköinen minkä tahansa muunkin lakan päällä. Hintaa oli muistaakseni huimat pari euroa. Ihan mahtava tuote!

 4. Ja hei, Hildan ehdotus on hyvä. Jos voisit testata Essencen Lash Princess -ripsivärit, olisi hienoa!

 5. No nyt sitten piti käydä ostamassa itselle tuo highlighting eye pen luomivärin pohjustusta varten 😀 Oon käyttänyt jotain Strawberrynetistä kaupanpäälliseksi saatua Calvin Kleinin creme eyeshadow’ta mutta aina oon kiinnostunut kokeilemaan uusia ja toivottavasti paremmin pitäviä luomivärin ”alusia” 🙂
  Btw, tuo ylempänä esitetty vertailu Essencen luomiväreistä olisi todella hyvä idea! Muutamaa niistä olenkin jo käyttänyt ja toisesta tykkäsin ja toisesta en oikeastaan yhtään… Muutenkin kyllä Essence-postaukset on kivoja koska niitä löytyy täältäkin päin ja sopivat omalle kukkarolle oikein hyvin!

 6. Halpismerkit kiinnostaa aina kosmetiikan suurkuluttajaa ja tämän lisäksi pakko päästä testaamaan S-ryhmän uutuuden Miss Beauty Londonin meikkejä.

  • Minulla on pelkkää hyvää sanottavaa Miss Beauty Londonin tuotteista (:

Kommentointi on suljettu.