Klik, klik, klik, klik… x70

Sen jälkeen, kun Lumenen hopeanharmaa valokynä aikoinaan vaihtui keltabeigeen pakkaukseen, on tuotteen laatukin pikkuhiljaa mielestäni parantunut.

Tuote on kokenut vuosien varrella muutaman uudistuksen ja koostumusta on mielestäni aina tehty hieman ohuemmaksi ja kevyemmäksi sen alussa ollessa tuhdimpaa ja paksumpaa ja kun Lumene viimevuoden puolella uudisti valokynnänsä hylsyyn, joka toimii nykyään samalla päästänaksautettavalla mekanismilla kuin YSL:n klassikkovalokynä, oli koostumus hiottu mielestäni jo todella loistavaksi.

Uusi koostumus on entistäkin ohuemman tuntuista, mutta yhä samalla hieman peittävää. Tuote levittyy hyvin olematta liian jäykkä tai raskas ja näyttää iholla sopivan heleältä olematta kuitenkaan liian hohtava. Tuoksu on pysynyt jo muutamia vuosia samana, mutta jotenkin minulla on sellainen mielikuva, että se olisi ainakin jossakin vaiheessa ollut voimakkaampi. Nyt tuoksu ainakin miellyttävä, mutta mieto. Uudistuneen valokynän pysyvyyskin on hyvä. Sävykin on yhä hyvä ja helppo, useimmille sopiva perussävy.

Itse tykkään Lumenen valokynän uusimmasta versiosta kovasti ja jätinkin sen käyttööni ainoana valokynäni.

(Ensimmäistä kertaa tuotetta käyttöönottaessani naksuttelin nappia ainakin 70 kertaa muuten, eli älkää lannistuko, jos sieltä ei heti muutaman naksautuksen jälkeen ala ensimmäisellä käyttökerralla tulla tavaraa. Jatkossa se yksi tai kaksi naksautusta kyllä riittää.)

Oletteko te muut kokeilleet Lumenen Touch of Radiance -valokynä uudistunutta versiota?

(Valokynä on saatu Lumenelta.)

PS. Olen aivan innoissani, sillä löysin vasta nyt parin kuukauden olemassaolon jälkeen blogistani mahdollisuuden kommentoida jättämiänne kommentteja suoraan niiden perään. Ihanaa, että kommentointi helpottui näin ja ehkä nyt saan paremmin vastailtua edes joihinkin kysymyksiinne ja kommentteihinne!

23 kommenttia artikkeliin ”Klik, klik, klik, klik… x70”

 1. Hmm… Pitäisiköhän uskaltaa kokeilla. Vanha versio aiheutti minulle jonkinlaisen yliherkkyysreaktion, joten käyttämättä jäi silloin. Muistan, että tuon valokynän jäljiltä silmät vuosivat niin kauan vettä, että kaikki tuotteesta oli lähtenyt pois:) Olisikohan ollut tuotteen hajuste mikä aiheutti… toisaalta, jos tuoksu ei ole muuttunut, niin ehkäpä ei kannattaisi ainakaan kokeilematta ostaa.

 2. En ole koskaan kokeillut Lumenen valokynää. Se ei varmastikaan ole YSL:n valokynän tasoinen, mutta onko se edes verrattavissa siihen?

  Sain ysl:n touché eclatin aikoinani lahjaksi, ja sen loputtua jäin sitä vimmatusti kaipaamaan. Sen hinta kuitenkin järkyttää opiskelijaa joka kerta sen eteen kaupassa pysähdyttyäni, vaikka miten olisin etukäteen vannonut sen viimein ostavani.

  Siispä Lumenen edullisempi valokynä houkuttelee, mutten tahdo sitä ostaa, jos se saa minut vain itkemään YSL:n valokynäni muistolle.

  Onko siis Lumenen ja YSL:n valokynien välillä samanlainen ero kuin Diorin meikkivoiteen ja muiden meikkivoiteiden välillä? Toiveikkaasti kokeilen jotakin edullisempaa, joka kuitenkin osoittautuu paksuksi, helposti kiiltäväksi, epätasaisesti levittyväksi ja huonosti pysyväksi.

  Vai ostanko pois ja olen tyytyväinen ostokseeni, ja siirryn YSL:n valokynään sitten kun olen rikas ja työssäkäyvä ja asun Ullanlinnassa ja nostan 6 tonnia kuussa.

  <3, Iipu

  • Riippuu hieman siitä, mitä sävyä olet YSL:n valokynästä käyttänyt. YSL:n valokynässähän sävy 1 on vain läpikuultava, valoa heijastava sävy ja muissa on peiteainetta mukana kuten Lumenessakin. Itse tykkään Lumenesta suuresti ja YSL tuntuu ehkä jotenkin hieman kuivemmalta tähän verrattuna, mutta sanoisin, että on täysin makuasia. 🙂

  • Itse olen käyttänyt sävyä 2, koska se yksinkertaisesti sointui paremmin ihoni sävyyn, ja nyt olen löytänyt Maybellinen geelimäisen valokynän Dream LumiTouchin, joka ihan OIKEESTI vetää vertoja YSL:lle! 🙂 Kokeilkaapa joskus tytöt sitä! ^^

 3. Samaan postaukseen olis sopinut niin hyvin pieni opastus siihen, miksi me tarvitsemme valokynää ja mihin/miten sitä laitetaan.

 4. Uutta Lumpun kynää ei ole tullut testattua,edellisessäkin vielä tavaraa.Mutta muistan kun aikoinaan hankin ensimmäisen valokynäni Dermosililta niin sen kanssa meinasi mennä usko ja tulla jännetupentulehdus kun rulluuttelin saadakseni voidetta ulos…Kertaalleen jo luovutin ja uskoin saaneeni maanantai-kappaleen.Aloitin rulluutuksen seuraavana päivänä uudelleen ja kehveli vieköön alkoikin toimia.Ja sitä voidetta sitten muuten tulikin…=)

 5. Aikaisempi versio ko. kynästä ollut käytössä ja todellakin lai kliksutella ekalla kerralla 😀
  Sain muuten samanlaisessa "kynässä" olevan Cliniquen huulikiilto näytteen tässä jokin aika sitten. Itse en tykännyt pakkauksesta yhtään huulikiiltona. Tosi epäkätevä verrattuna tavalliseen aplikaattoriin. Saattaa toki olla tottumiskysymys..

 6. Meinasin nakata tuolla valokynällä jo vesilintua, kun joutui tosissaan naksuttelemaan ihan urakalla saadakseen ensimmäisellä kerralla edes vähän mömmöä. Ihan ok tämä kai on, kaipaisin kuitenkin valokynä for dummies opastusta tuotteen käytössä:).

 7. hei haluisitko kertoo sellasen pienen tietopaketin valokynästä 🙂 se on aina ollu mulle sellanen mysteeri tarkotukseltaan 😀 ja kannattaisiko kaikkien mielestäsi käyttää ?

 8. Itse hankin myös kyseisen valokynän, mikä on myös elämäni ensimmäinen valokynä. Ja itse koin pientä hämmennystä, kun kynästä ei millään meinannu tulla vaan sitä sai tosiaan naputtaa "muutamia" kertoja. Mutta olen kyllä tykännyt koostumuksesta 🙂

 9. Eilen vihdoin avasin Lumenen valokynän, mahtanut olla pari vuotta laatikossa odottamassa YSL:n loppumista (ei vieläkään loppu, mutta haiskahtaa) Eihän siinä tapahtunut mitään, kiersin ja kiersin varmaan satoja kertoja. Aamulla yritin uudelleen, ei mitään. Laitoin sen lämpimään veteen, johan alkoi tulla, varmaan kaikki kerralla. Nyt vaikuttaa normaalilta, aika tuju tuoksu.

 10. Tulipas tästä mieleeni kiitellä sinua taannoisesta Lumenen silmänalusten peitevoidepostauksesta! Kovin ostamassa sen ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Minulla on todella tummat silmänaluset eikä tämäkään tuote niitä kokonaan pysty peittämään, mutta tärkeintä on että lopputulos näyttää todella luonnolliselta eikä kauhealta pakkelikerrokselta. Pienenpieni pisara riittää molemmille silmille, joten se on myös erittäin riittoisaa. Eli kiitos, ilman sinua en varmasti olisi edes huomannut testata tuotetta!:)

 11. Tää on kyllä niin kulttituote! Aina silloin tällöin tulee ostettua Lumenen valokynä ja kiva tosiaan nähdä, että on uudistunut parempaan suuntaan. Se pyörittely olikin rasittavaa, tosin siitä kuului lähinnä naks naks naks x 70 ! 😀 Nyt on ollut jo kauan saatuja valokyniä käytössä, sekalaista sakkia, siis…en nyt tiedä, onko noissa huimia eroja. Ja tuon Lumenen silmänalusten peitevoiteen ostin Tallinnasta, ja se onkin ihan jees. 🙂

 12. Hitto! Juuri viime viikolla katselin tuota sittarin mammuttimarkkinatarjouksessa alennuksessa, ja olin oston suhteen niin kahden vaiheilla. Nyt jäi harmittamaan, kun en ostanutkaan :/.

 13. Hahaa! Piti ihan naurahtaa,kun luin tämän postauksen. Itselläni oli tänään päivällä kauppareissun jälkeen tuo napsutuskohtaus ja hetkellinen uskonpuute. Melkeen jo aloin kaivamaan laukkua, että missä se kuitti on että voi palauttaa. Mutta sitten,vihdoin, tadaa, valovoide löysi ulos kynästä. Eli löytyy tuo uudistettu tuote nyt, ja aiemminkin olen käyttänyt samaisen merkin valokynää. En varmaankaa muita ole edes testannut,muistaakseni, mitä sitä hyvää vaihtamaan.

 14. Hei mä olen kokeillut vissiin juurikin sitä vanhaa versiota, koska se oli mielestäni tosi paksun tuntuista. Pitää varmaan antaa uusi mahdollisuus uudistetulle versiolle. Onkos tämä muuten juuri se joka on nyt cittarin mammuttimarkkinoilla tarjouksessa?

 15. kumpi sun mielestä kannattas mun ostaa,tuo lumenen vaiko lorkun touche maqiguen vai eliten click & clow ?en oo oikein varma,kun haluisin vähän peittävyyttä silmien alle,ja myös semmosta kuultavuutta vai miksi sitä oikein sanotaan :'D

Kommentointi on suljettu.