Innovatiivista toteutusta

Voi, kuinka rakastankaan innovatiivisia kosmetiikkatuotteita! Minulle ei riitä vain uusi sävy tai uudenmallinen pakkaus, vaan tahdon jatkuvasti nähdä kokonaan uusia ideoita. Ihanaa, että kosmetiikkateollisuus kehittyy jatkuvasti ja joku insinööri jaksaa tuhertaa tällaisenkin hömpän parissa, sillä minunkaltaisilleni kosmetiikka-addikteille tämä on tärkeää.

Uusin insinöörien taidonnäyte oli tämä kynä, johon törmäsin:

Mitä erityistä tässä Essentia Naturalen Pencil Me In kynässä sitten on? No katsokaapas tarkemmin:

Korkissa on teroitin! Kynän saa siis näppärästi teroitettua koska vaan ilman, että erillistä teroitinta tarvitsee etsiä tai kantaa reissussa mukanaa. Kuinka yksinkertainen, mutta silti niin näppärä idea! Kuinka noin pieni juttu voikaan saada yhden kosmetiikkafriikin näin täpinöihinsä!

Kynäni sävykään ei ole hullumpi. Boisenberry on todella tumma ja syvä violetti, joka itseasiassa taittaa hitusen siniseen. Tykästyin sävyyn ja kynään jo heti ensimmäisellä käyttökerralla niin kovasti, että tiedän tämän jäävän aktiivikäyttöön. Sainpas sen uuden violetin rajauskynän vihdoin!

Kynä ei ole laadultaan yhtä pehmeä kuin esimerkiksi GOSH:in ja BeYu:n pehmeät kynät, muttei missään tapauksessa kovakaan. Sanoisin, että tarpeeksi pehmeä. Jälki myös pysyi silmissä loistavasti läpi päivän.

Ainoa asia, joka minua tässä kynän ah-niin-näppärässä teroitinmekanismissa huolestuttaa on se, että nyt kun korkki ei teroittimen aukon takia olekaan enää ilmatiivis, saattaa vähemmän käytössä olevan kynän kärjen pinta mahdollisesti kuivahtaa. Toki kynän saa taas teroittamalla kuntoon ja oma kynäni ainakin tulee olemaan aktiivikäytössä, joten mitään ongelmaa tuskin ilmenee. (Kunhan nyt vaan näköjään piti jostakin saada marista?)

Miltäs tällainen teroitinsysteemi vaikuttaa? Näppärää vai turhaa? Omistaako joku muuten tällaisen kynän?

Teroittamisesta tuli mieleeni yksi pieni juttu, joka on varmasti monille teistä itsestään selvä asia, mutta jonka tahdon kuitenkin mainita, sillä töissä minusta välillä tuntuu, ettei se olekaan kaikille niin itsestäänselvä juttu.

Kaikki varmasti tietävät nämä automaattirajauskynät? Automaattirajauskynällä tarkoitetaan siis silmien tai huulien rajaamiseen tehtyä kynää, jota ei tarvitse teroittaa, vaan josta vain kierretään uutta kärkeä esiin. Vastaavanlaisia kyniä löytyy joiltakin merkeiltä myös kulmille.

Ovathan kaikki tiedostaneet, että näiden kynien päästä löytyy usein kärjen teroittamiseen tarkoitettu teroitin?

Näilläkään kynillä ei tarvitse siis tehdä tylpällä päällä töitä, vaan kärki on mahdollista saada ihan niin teräväksi, kuin se kynän ostaessakin oli.

Monille teistä tämä oli tosiaankin varmasti itsestäänselvyys, mutta koska saan niin usein esitellä tuota pientä näppärää lisäosaa töissä asiakkailleni halusin varmistaa, että tekin tiedostatte sen olemassaolon. Tiedostitteko?

53 kommenttia artikkeliin ”Innovatiivista toteutusta”

 1. Siis mitä?! Mulle tuo oli ainakin aivan uusi juttu! Oon joskus vaan miettinyt, miksi sellaisten kynien pyöritettävät päät irtoaa aina niin helposti 😀 Kiitos tästä valaisusta!

 2. Multa löytyy kans tuollainen teroitin pää! En muista minkä kynän korkkina se tuli, mutta oon säästäny teroittimen ihan sen takia, että se on niin kätevä ottaa mukaankin 🙂

 3. uijj, miten näppärä kynä :)! minulla on ainakin aina teroitin hukassa, tuollainen olisi kyllä saatava.

  automaattikynästäni ( siitä ainoasta, en tykkää niin paljon kuin perinteisistä kynä-kynistä :-/ ) löysin tuon teroittimen ihan vahingossa tuskaillessani sen tylppäpäisyyttä eli juuri oikeaan aikaan :D.

  täytyykin tarkistaa, olisiko se kynä jo kyllin vanha poisheitettäväksi kun ei tule käytettyä… tai ehkäpä se vahingossa putoaa vessanpönttöön niin voi hyvillä mielin nakata roskiin ;).

  /nanna

 4. Hei! Olen menossa ottamaan ripsenpidennykset, ja olen kuullut että ripsenpidennysten ollessa silmissä ei saa käyttää öljypohjaisia meikkejä tai meikinpoistoaineita. Voisitko inci-tietäjänä kertoa minulle jonkin hyvän öljyttömän silmämeikinpoistoaineen? Käytän nykyisin garnierin cleansensitiven puhdistusemulsiota myös silmämeikin poistoon, sillä se on toistaiseksi ainoa meikinpoistoaine josta en ole saanut allergisia reaktioita. Sisältääkö tämä tuote öljyä? Entä sisältävätkö nestemäiset rajauskynät yleensä öljyä? Kiitos jos viitsit vastata 🙂

 5. o'ou olenko tyhmä vai tyhmä kun en todellakaan ole ollut tietonen tosta terottimesta? 😀 joulupukki kiikutti justiinsa kasan Avonin kaikkia kivoja juttuja ja mukana oli just tollanen automaattinen kulmakynä. taidan mennä saman tien repimään terotinta irti, sikälimikäli sellanen löytyy 😀

 6. Aina oppii näemä uutta! En ole huomannut tuota automaattikynien teroitus mahdollisuutta ja olenkin tuskaillut sen tylpän kärjen kanssa.
  Kiitos vinkistä, kaikki ei todellakaan ole kaikille itsestään selvää 😉

  Olen aika tuore lukija tässä blogissa ja saanut jo roppakaupalla hyviä vinkkejä yhteen jos toiseenkin asiaan. =)

 7. Voisitko tehdä jonkun pienen jutun huulten rajaamisesta? Esim. minkä värinen kynä olisi hyvä ihan arkikäyttöön 🙂

 8. Heh 😀 Itse asiassa olen kiertänyt tuollaiset kynät kaukaa, koska olen elänyt täysin siinä luulossa, että joutuu sitten käyttämään puolitylppää kynää koko ajan. Olen myös kovasti ihmetellyt kuka tuollaisia typeriä tuotteita oikein käyttää!

 9. Sain joskus Coastal Scentsin tilauksen mukana tuollaisen kynän kylkiäisenä (sävy oli vaalean sininen joten pistin kierrtoon) ja ainakin mun kokemuksen mukaan tuo tuppiterotin oli vähän hankala, itse en siis oikein tykännyt ideasta.

  Automaattirajauskynistä sen verran, että on todellakaan tiennyt, että joillain merkeillä on terotin tuolla päässä. Itselläni on kaksi Goshin automaattikynää, sekä MACin kulmakynö joka toimii samalla periaatteella ja missään noista ei ainakaan ole terotinta.

 10. Korkkiterotinhan on aivan loistava keksintö! En ole koskaan sellaista ennen nähnyt. Meikkikynien teroittimet (joita omistan useita) ovat aina väärässä paikassa silloin kun niitä tarvitsisi (siis hukassa). Toki korkitkin joskus hukkuvat mutta eivät läheskään niin usein kuin itse terottimet.

 11. mie en ookkaan ikina tajunnut tuota! wau! Oon jotenkin ajatellut etta se pehmea massa menisi mossoksi jos sita teroittaisi… onko tuollainen siis ihan kaikkien merkkien kynissa?

 12. No voi nenä. En ole ikinä tullut ajatelleeksikaan, että kynän päästä saattaisi löytyä terotin! Olo on hölmistynyt kuin aprillipäivänä 😀

 13. Ostin sun innostamana vihdoinkin mavadryn, aivan loistava ostos! Luulenpa että jaksan jatkossa pitää kynnet paljon siistimpinä vaikka oon ennenkin niitä yleensä sen kaks kertaa viikossa lakannu. Jos esim työpäivän jälkeen on lähdössä jonnekin, ei tarvi enää ajatella että hitto kun on näin vähän aikaa kun ei ehdi korjailla työpäivän aikana kuluneita lakkauksia 🙂

 14. Mä olen kyllä ollut tietoinen automaattikynäni terottimesta, mutta käyttämättä se on jäänyt kun se ei mielestäni oikein teroita mitään. Mulla siis Max Factorin kynä käytössä.

 15. Minulla on ollut ainakin pari vuotta teroittimellinen kynä, taitaa vain olla kotona joten en pääse tarkistamaan merkkiä.

  Olen kieltämättä aika yllättynyt, että kaltaisesti kosmetiikan suurkuluttaja näkee teroittimellisen kynän ensimmäistä kertaa. Onhan noita ollut kaupan vuosikausia.

  Henna

 16. Minultakin löytyy korkkiteroitin yhdestä meikkikynästä. Kynä on Pietarista ostettu ja taitaa olla Eve-merkkinen..? Mun kynässä korkki ei pysy kiinni ollenkaan, luulen sen johtuvan juuri tuosta ilma-aukosta korkissa..

 17. Moi!
  Olisin ehdottanut yhtä aihetta blogiisi, nimittäin silmämeikin tekemistä, ja varsinkin siitä mitä erilaisia suteja ja harjoja käytät silmämeikin tekemisvaiheessa? Pensseleitä ja suteja on miljoonia, mutta jos osaisit suositella jotain perussettiä niin se olisi tosi kiva 🙂
  Oma lempparisutini on Anttilasta ostettu sivellin missä on lyhyet karvat, sillä teen rajaukset veden ja luomivärin avulla joka päivä!

  Olisi minulla toinenkin kysymys. Kiillotan kynteni noin kerran kuussa, mutta olen nyt huomannut kumman ilmiön mitä ei ole ennen tapahtunut, eli kynsilakkani lähtee irti isoina suikaleina parin tunnin/parin päivän päästä siitä kun lakka on laitettu. Ei ole väliä onko alla aluslakkaa vai ei, kynsilakka irtoaa isoina palasina ja sen saa todella helposti raaputettua irti (iso nou nou!) kynsistä. Se irtoaa melkein kuin irtokynsi jos lakkaa on paljon (esim monta kerrosta hilelakkaa). Onko mitään ideoita mistä moinen voisi johtua? Rasittavaa kun mikään lakka ei pysy paria päivää pitempään, eilinen oli paras kun pari tuntia lakkaamisen jälkeen alkoi lakka irtoamaan.

  Kiitän etukäteen avusta!
  Adeletar.

 18. Loistavaa! En todellakaan ollut hoksinut, että noissa automaattirajauskynissä on terotin mukana, olen turhaan tuhertanut tavallisen kanssa tai pakottanut poikaystävän sitä vuolemaan jollakin..:D
  Joten täällä hurraa sekä neiti että puolisko! 🙂

 19. Omistan tasan yhden automaattikynän (GOSHin joku vihreä) ja tietty piti heti kurkkia mitä sen sisältä löytyy… No, ei ainakaan terotinta mut eipä se näin vähäisellä käyttämisellä paljon hetkauttaiskaan.

  Näin muuten unta blogistasi! Siinä törmäsin Pinkiin (siis se laulaja) pienen kotipitäjäni kadulla ja tiesin heti, että se lukee blogiasi kun sillä oli samaa huulipunaa mitä äskettäin mainostit. Näytti muuten ihan samalta julkkiksen huulilla kuin omissa kuvissasikin 😀
  Ensin se ei millään meinannut myöntää, et oli jäänyt koukkuun jonkun "taviksen" meikkivinkkeihin mut antoi vihdoin periksi kun kerroin ite harrastavani samaa.

 20. Moi, jos sopii, niin kysyisin jotain ihan aiheen ohi! Putsasin kotikotona kaappeja turhasta kamasta ja löysin aivan sattumalta jonkin muinaisen Yves Rocherin yövoiteen, josta en kyllä hirveästi perusta, mutta en saata heittää poiskaan. Purkissa sanotaan, että parasta ennen _2007_ mutta purnukka oli tosiaan pahvikotelossaan ja täysin avaamaton, joten uskaltaako tuota vielä käyttää vai meneekö voide huonoksi avamaattomassakin purkissa?

  ~Kalypso

 21. Löysin blogisi vasta hetki sitten ja olen jo täysin koukussa ja saanut monta hyvää vinkkiä!
  Asiasta seinään, onko sinulla mitään hyviä vinkkejä mitä ihon alle tuleville finneille voisi tehdä? Luin siitä esittelemästäsi Ole Henrkisenin naamiosta, mutta onko sinulla muita vinkkejä?

 22. Hih, itsekin ihmettelin ääneen tuota kerran kaverille, niin tämä tokaisi ihan itsestäänselvyytenä "sehän on terotin!" tuli ehkä hieman yksinkertainen olo…

 23. Jep, kyllä tiedostin. 😀 Itsellä oli Rimmelin automaatikynä, jossa oli sellainen pikkuterotin, jonka havaitsin aivan turhaksi!! Massa, joka terotettiin pois, ei kadonnut minnekään (no ei tietenkään, ei niissä mitään säiliöitä ole), ja sitten niitä mustia massoja ronkitiin terottimesta. Ehkä olen vain toiminut väärin, mutta itse kyllä turhauduin automaattikynääni, ja palasin puukynien pariin.

 24. Heips! Kiertelin eilen kaupungilla, ja huomasin yllättäviä asioita! Jotkut tuotteet, joita on sulla HG-listalla tai joita oot suositellu, oli loppunu erinäisistä kaupoista!! Siis Yhdessä Body Shopissa ei ollut Hamppu käsivoidetta, Sokoksella ei ollut Sensain Sponge Chieffiä, Anttilassa ei ollut sitä pinkkiä Elvitalin hiusnaamiota (keltasia oli kyllä hirveet kasat) ja yhdestä paikasta oli FLE:t loppu! Ja näitä vissiin tullut vastaan enemmänki. Hmmmm…. :DD

 25. Multa löytyy tommonen Lumene sensitive -automaattikynä, ja siinä ei ole sellaista terotinta :DDD tiesin kyllä, että semmoinen siinä pitäisi olla, mutta eipä näköjään ole… 😀

 26. Tiedostettiin juu =) mutta kyllä se selvisi vasta siinä vaiheessa, kun kynästä oli enää se pari milliä käytettävää, eli liian myöhään.
  Eli hyvä kun kerroit, ettei muille käy myös niinkuin mulle =)

 27. Minullekkin tuli ihan uutena juttuna automaattirajauskynien teroitin! Ostin pari kuukautta sitten tuollaisen ensimmäise kerran, ja se oli minusta todella hyvä… aluksi, kunnes se tylpistyi. Oma kynäni on Revlonin Colorstay, ja mitä niiden nettisivuilta katsoin, ei ollut tummanviolettia 🙁 Millä merkillä mahtaisi olla tummanviolettia automaattirajauskynää? Ei kovin kallista 🙂

 28. Yllätyin, kun kuulin tosta rajauskynän sisällä olevasta teroittimesta.Omasta GOSH-kynästä ei kuitenkaan mitään löytynyt.Olen jonkun aika sitten alkanut lukemaan tätä blogia joka päivä, ja pidän tästä blogista tosi paljon!Ehdotan myös, että olisi ihanaa taas jos tekisit postauksen kuvien kanssa kaikista kynsilakoistasi,kun ne ovat niin ihania!!!

 29. Hei, näin kosmetiikka-alalla työskentelevänä osaat varmasti valaista, että mistä tunnistaa toimivan kasvoveden? Kun ne on kaikki niin samanlaisia, niin pitäiskö sen kosteuttaa vai puhdistaa vai raikastaa vai täh 😀 Ja mitä eroja kasvovesien välillä on? :>

 30. Hei! Oletkohan mahtanut joskus tehdä postauksen finnien "hoidosta"? Eli siis missä vaiheessa hammastahnaa, bebanthenia tms. kuuluu finnin päälle laittaa, saako puristaa ja miten finneistä pääsee nopeiten eroon. Mikäli et ole (en pikaisella selaamisella löytänyt), niin se voisi olla ihan kiva postausidea. 🙂

 31. Voisitko antaa jotain vinkkejä aloittelevalle silmänrajaajalle? Onko helpompi nestemäisellä vai kajalilla? Ihan kuin joskus olisin kuullut jotain, että kajal olisi tarkoitettu vain silmän sisärajauksiin? Mutta toivoisin kuitenkin vähän vinkkiä miten onnistua silmienrajauksessa?

 32. Hei

  Osaatko neuvoa, kuinka kuivashampoota käytetään? Käytössäni on Tony&Guy-merkkinen, mutta toistaiseksi se on jäänyt vielä hyllyyn. Onko purkista tarkoitus tulla ns. jauhetta hiuksiin ja suihkutetaanko sitä muuhun ku esim. keskijakaukseen. Entä miten kauan sitä pitää pitää hiuksissa?

  Kiitos 🙂

 33. Pitää muuten tohon jokin aika sitten kirjoittamaasti miesten ihonhoitojuttuihin liittyen kertoa, että mies pesi ennen tapaamistamme kasvojaan Fairylla, kun olivat kuulemma niin rasvaiset..:D.

 34. Kiva yllätys tuo kierrekynän teroitin:D oli pakko heti testata sitä ei pahemmin ole mainostettu missään!
  T:Marsupilami

 35. Wau, en ollut tiennyt tuota !
  Kiitos tästä(kin) uudesta vinkistä ! (:

  Sitten pienoinen postaustoive…
  Voisitko tehdä postauksen meikkisiveltimistä ?
  Kertoa niistä ja sitten myös että mitä siveltimiä kaikilla tulisi olla.
  Plus kysyisin sellaista, että oletko tilannut Coastal Scentsin luomiväripaletteja ?
  Nimittäin jos olet, kuulisin mielelläni siitä miten niiden tilaaminen onnistuu. 🙂
  Kiitos jo etukäteen !

 36. Joskus kynä tippunut lattialle tms ja silloin tuo on pompahtanut esiin, mutta ei ollut mitään hajua, että se olisi tuohon tarkoitukseen ollut 😀 hyvä tietää!

 37. Seppälässä ainakin on joku uuden "halpis"-meikkifirman meikkejä, jonka kynissä on tuollainen terotin korkissa!

 38. Ihana kuulla, että noinkin moni oppi jotain uutta! Tämä oli siis hyädyllinen tieto kertoa.
  Ihan kaikissa automaattirajauskynissä tuota teroitinta ei ole, mutta muistakaahan lisätä uusi kriteerin tuotteen toivottuihin ominaisuuksiin! 🙂

  Anonyymi: Öljyttömiä silmämeikinpoistoaineita ovat yleensä vesiliukoiselle silmämeikille tarjoitetut poistoaineet. Öljy on onneksi helppo bongata incistä, sillä jos jonkun liitteenä on "oil", on tuotteessa öljyä. Öljyttömiä ovat esimerkiksi Maybellinen ja Lumenen vesiliukoiselle silmämeikille tarkoitetut poistoaineet. En osaa sanoa tuosta käyttämästäsi meikinpoistoaineesta inciä näkemättä, sisältääkö se öljyjä, mutta öljyt tosiaan löytyvät oil-nimellä. Joissakin nestemäisissä rajauksissa voi olla öljyjä, eli inciä vaan tutkimaan. 🙂

  Anonyymi: Voin tehdä laajenmpaakin huulimeikkipostausta myöhemmin, mutta tähän minulla on sanottavana lyhyt ja ytimekäs vastaus: sävy, joka on käyttämäsi huulikiillon/punan värinen. 🙂

  Ava: Ei ole ihan kaikilla merkeillä. 🙂

  Henna: Tavaratalosarjoilla ei ole ollut, joten en ole törmännyt. 🙂

  Adeletar: Kiitos postausideasta!
  Tuo kynsilakan irtoaminen voi johtua siitä, että kyntesi nimenomaan ovat todella sileät ja kiillotetut, jolloin lakka ei vaan yksinkertaisesti pysy niissä. Itse kiillotan kynteni kunnolla lähinnä, jos aion olla ilman lakkaa (never) ja jos teen ranskiksen, kiillotan vain kevyesti, sillä kaikki kiillottelu heikentää lakan kestoa. Voisiko vika olla tuossa?

  maimi: Hahaa, mahtava uni! 😀

  Kalypso: Kyllä minä sanoisin, että jos voide on ollut parasta ennen kolme vuotta sitten ja todennäköisesti valmistettu ainakin kuusi vuotta sitten, ei siitä enää mitään suurempaa iloa sinulle ole. Jos tahdot käyttää, käytä jalkavoiteena, mutta avattuasi tuo varmasti ainakin pilaantuu nopeasti. 🙂

  Asta: Muita tehovinkkejä ei ole, mutta Cliniquen täsmähoito auttaa melko hyvin myös tuloillaan oleviin finneihin. 🙂

  Anonyymi: Sattumaa varmaan, mutta hauska juttu kyllä, että olivat loppu. Kyllä minäkin välillä rahastan töissä asiakkaita, jotka lähtevät saalinaan useampi blogissani suosittelemani tuote. 😉

  Anonyymi: Lumenen kynissä ei tosiaan taida olla. :/

  Sophia: Nyt täytyy kyllä sanoa, että en keksi millään… Seuraavilla ei ainakaan ole: Loreal, IsaDora, Lumene, Max Factor…
  Rimmelillä on muistaakseni joku luumunsävy, mutta ei ihan violettia. Nyt täytyy kyllä nostaa kädet ylös ja todeta, että en osaa auttaa. :/

  Sofia: Lienee taas tehtävä, kun päivällä on enemmän valoisia tunteja ja ehdin raahata niitä parvekkeelle kuvattaviksi. 🙂

  Vanill: Riippuu ihan siitä, mitä tahdot kasvovedeltä. Rasvaisemman ihon omistavat tahtovat usein tuntea, että se konkreettisesti raikastaa ja puhdistaa, kuivan ihon omaavana tahdon, että kasvoveden täyteläisempi koostumus jää iholle ja poistaa kiristävän tunteen. Kasvoveden jättämä tunne on aika makuasia ja toiset taas eivät voi sietää tunnetta, että iholle jäisi kasvovedestä jotain.
  Minusta sen ideana on viimeistellä ihonpuhdistus tasapainottamalla ihon pH vesijohtovedellä läträämisen jälkeen. 🙂

  Anonyymi: Tällainen postaus löytyy finnien taltuttamisesta: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/07/paiva-172-finnin-taltuttamisen-1-2-3.html

  Anonyymi: Kajal on sisärajauksiin tarkoitettu kynä, silmämeikkikynä puolestaan sen ulkorajauksiin tarkoitettu vastine. Kynällä on yleensä helpompi aloitella kuin nestemäisellä. Valitse sopivan pehmeä kynä (esim. Kicksistä BeYu tai Sokokselta Gosh) ja kun piirrät viivaa, älä edes yritä piirtää sitä yhdellä vedolla, vaan teen pientä vetoa vedon päälle ja etene pikkuhiljaa. Itse venytän myös silmäluomea hieman, jotta saan tasaisen piirtoalustan.
  Kehotan aina rajausta opettelevien asiakkaita harjoittelemaan silmien rajausta uuden kynänsä kanssa viikon ajan joka ilta juuri ennen pesulle menoa. Tällöin ei ole mitään väliä, miten rajaus onnistuu, mutta löytää sen itseleen sopivan tekniikan, jolloin rajaus sujuu aamulla kiireessäkin sitten lopulta. Harjoittelua se vaan vaatii ja hyvän kynän! 🙂

 39. Anonyymi: Suihkutettavasta kuivashampoopullosta tulee todella hienojakoista jauhetta tukkaan. Älä välttämättä suihkuta keskijakaukseen (ainakaan tummemmassa tukassa) vaan nostele mielummin tukkaa pois tieltä ja suihki tyveen muualle. Jotkut kuivashampoot ovat heti kuivia päässä, toiset voivat olla parikymmentä sekunttia hieman kosteita (hiuslakan tapaan). Kun aine on kuivunut, hiero sormenpäillä päänahkaa, jolloin rasvaisuus imeytyy kuivashampoon tärkkelykseen. Itse en harjaa kuivashampoota pois, mutta voit myös harjata sen tukastasi harjalla pois. 🙂

  Anonyymi: Ja minä kun kauhistelen, kun wantsu pesee käsiään Fairylla…hui! 🙂

  Anonyymi: Minä olen huomannut työssäni kollegoita seuratessa, että meikkisiveltimet ovat itseasiassa aika persoonallinen juttu ja on vaikea sanoa, mitä kuuluu tehdä milläkin. Itse saatan tehdä jollain siveltimellä ihan muuta, mitä kollegani puolestaan tekee. En siis oikein osaa ryhtyä tekemään postausta tuosta.
  Coastal Scentsiltä tilaaminen on helppoa ja maksun voi suorittaa Visalla, Masterilla tai PayPalilla. 🙂

  Anonyymi: Kiva, että yleistyvät. 🙂

  milipili: Kaikissa ei tosiaan ole. :/

 40. Anteeksi anonyymi, mutta nauroin vedet silmissä, kun kirjoitit, että sun mies pesi ennen kasvojaan Fairylla 😀

 41. nakke: Hihitytti kyllä minuakin, mutta ymmärrän hyvin miehen logiikan tuossa: Fairy liuottaa tehokkaasti kaiken rasvan! 🙂

 42. en kyllä minäkään ole ollut tietoinen tuosta teroittimesta siellä korkissa, tosin en kovin montaa ''automaattikynää'' omistakkaan. näin eilen noita kivoja missä on teroitin mukana korkissa niin seppälässä, saako niitä mistään muuala koska siellä oli aika räikeät värivaihtoehdot (itse en ainakaan viitsi silmiäni rajata kirkaan oranssilla tms …. :D)

 43. En oo tienny koko asiasta, tosin ei mulla automaattia oo ollutkaan. Pitää hankkia, tarvetta nimittäin on… joka päivä.

 44. Oon heittäny tommosen "automaattikynän" roskiin, koska se oli niin tylppä.. Kirosin sen myös alimpaan helvettiin ja ajattelin, että ei enää ikinä 😀

  Kiitos tästä valaisusta!

 45. mä oon aina miettiny että miten epäkäytännöllisiä tollaset kynät on, ko niitä ei voi terottaa ja ne on ihan tylsiä sitten ekankäyttökerran jälkeen! no tosiasiassa en siis tästä vielä tiennytkään.. kiitow tästä!

 46. Huomasinpa, että Savon Sanomat oli lainannut sinun tekstiäsi loppiaisen lehteen. Tämä lausahdus oli lehden ylätunnisteessa (vai mikä se nyt lehdessä onkaan) mihin keräävät pieniä lausahduksia muista lehdistä ym. "Ihanaa, että kosmetiikkateollisuus kehittyy jatkuvasti ja joku insinööri jaksaa tuhertaa tällaisenkin hömpän parissa"

  Oli viitattu ihan asiallisesti Golden Girlin blogiin…

 47. Jasmine: Itse törmäsin ensimmäistä kertaa tällaiseen systeemiin, joten en osaa sanoa, mistä voisi saada muita sävyjä tämän firman nettisivujen lisäksi. 🙂

  Anonyymi: Ohh, täytyy käydä kirjastossa etsimässä tuo lehti käsiini. Mahtavaa. 🙂
  Kiitos, että kerroit!

Kommentointi on suljettu.