16 tuotemerkkiä, jotka Pariisin Sephorassa kannattaa katsoa

En taatusti ole ainoa kosmetiikkafriikki, jonka ensimmäisiä ajatuksia Pariisista puhuttaessa on Sephora. Vaikka olenkin vähentänyt kosmetiikan hankintaa reippaasti, ovat Pariisin Sephora-myymälät silti paikkoja, jotka minulle oli itsestäänselvää katsastaa heti kaupunkiin päästyäni.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

Tämän ensimmäisen Pariisin viikon aikanani olenkin kolunnut läpi kaupungin Sephoroita tehden tarkkaa selvitystyötä sen suhteen, mitä tuotemerkkejä niistä löytyy ja mitkä niistä voisivat kiinnostaa suomalaisia aivan erityisesti.

Jos siis pääsette Pariisiin tai joku tuttunne, jolta voitte tilata tuliaisia matkustaa sinne, varautukaa siihen, että tarjolla ovat nämä erityisen kiinnostavat tuotemerkit:

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

1. Makeup For Ever

Erityisesti meikkivoiteistaan tunnetun Makeup For Everin meikkejä on käsittääkseni nykyään jo melko haastavaa saada Suomesta, joten Sephorassa käydessä merkin hyllyllä kannattaa ehdottomasti käydä pälyilemässä. Meikkivoiteiden lisäksi olen kuullut paljon kehuja myös muista Makeup For Everin meikkipohjatuotteista kuten esimerkiksi meikinpohjustajista ja irtipuuterista.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

2. Tarte

Ah, Tarte. Tämä keskihintainen meikkimerkki on itsessään jo käsite. Tarten suosituimpiin ja ehdottomasti katsastamisen arvoisiin tuotteisiin kuuluvat ainakin sen luomivärit, joista ranskalaiseen eleganssiin täydellisesti sopiva Tartelette in Bloom -luomiväripaletti on omia ylivoimaisia suosikkejani loistavan laatunsa ansiosta. Sen runsaspigmenttiset, vaniliinisokerin tuoksuiset sävyt levittyvät silmäluomille pehmeästi sekä häivyttyvät todella kauniisti ja vaivatta.

Toinen must have -tuotteeksi aina listattu tuote on Tarten Shape Tape -peiteaine, josta minulla itselläni ei ole omakohtaisia kokemuksia, mutta jota himoitsen kovasti kokeiluun.

Kaikki Tarte-tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä.  

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

3. Huda Beauty

Instagra-meikkien kruunaamaton kuningatar on tietysti Huda Beauty, jonka suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat sekä huulimeikit että luomivärit. Olen pitänyt aivan erityisesti Huda Beauty Lip Strobe Angelic -huulikiillosta, mutta omaan makuuni merkin meikit ovat muuten yleisesti olleet vähän liian Instagram-kamaa, sillä suosin luonnollisempaa lopputulosta. Luomiväripaletit ovat mielestäni olleet varsin hyviä, mutta Huda Beauty #Fauxfilter Foundation -meikkivoide oli omalle iholleni melkoista jankkia.

Kaikki Huda Beauty -tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä. 

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

4. Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury on Atlantin toisella puolella paljon kehuja ja suosiota saanut meikkimerkki, joka on käsittääkseni vasta vähän aikaa sitten rantautunut Ranskan Sephora-myymälöihin.

Charlotte Tilburyn suosituimpia tuotteita ovat sen hehkeän hipiän aikaansaavat meikkipohjatuotteet sekä Pillow Talk -huulipunasävy, joka paistattelee aivan omissa parrasvaloissaan meikkimaailman tähtituotteiden listauksissa. Merkillä on useita tuotteita, joita olisin itse utelias kokeilemaan.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

5. Too Faced

Too Faced on omia lempparimerkkejäni ja olen niitä tyyppejä, jotka vannovat sen Better Than Sex Mascaran nimeen. Kiitos ripsivärin sopivan vahamaisen koostumuksen, joka ei ole liian märkä, saan sillä uskomattoman näyttävät ja runsaat ripset. Muita Too Faced -suosikkeja ovat mm. merkin luomiväripaletit, joista löytyy aina ihania, erityisen himottuja kausipaletteja.

Kaikki Too Faced -tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä. 

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

6. Benefit

Benefit on niitä tuotemerkkejä, joiden uutuuslanseerauksia kohtaan olen aina aivan erityisen utelias. Merkin supersuositut ripsivärit ovat kiinnostavia, mutta poikkeusetta koostumukseltaan minulle liian vetisiä ja siksi mahdottomia kerrostaa hentoihin ripsiini näyttävän lopputuloksen aikaansaavaksi.

Tällä hetkellä oma Benefit-suosikkini on ehdottomasti Benefit Dandelion Twinkle -korostuspuuteri, joka luo kasvoille aivan mielettömän upean hehkun.

Kaikki Benefit-tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä. 

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

7. NARS

NARS on erityisesti täydellisen persikkapinkistä Orgasm-poskipunastaan tunnettu brändi, jolta löytyy monia huippuhyviä tuotteita. Olen itse omistanut merkiltä harmittavan vähän tuotteita, mutta mm. sen huikean hyvä NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaine lukeutuu omiin suosikkeihini. Himotuslistallani on myös merkin luomivärinpohjustaja, joka on kuulemma aivan loistava.

Kaikki NARS-tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä. 

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

8. Marc Jacobs

Marc Jacobs Beauty on merkki, johon minulla on viha-rakkaussuhde. Rakastan merkin tuotteiden minimalistisen tyylikästä ja pelkistettyä ulkonäköä sekä pyöristetyn pehmeää muotokieltä. Haluaisin olla mimmi, joka käyttää brändin tuotteita. Käytännössä kuitenkaan yksikään merkiltä kokeilemani tuote ei ole miellyttänyt minua.

Meikkipohjatuotteilla on syntynyt lähinnä suttuiseksi muuttuva lopputulos, ripsivärit eivät ole vakuuttaneet minua mitenkään, huulikiilto ei ole ollut kummoinen ja poskipunakin vain jämähti aina kasvoilleni epämääräisiksi laukuiksi. En uskalla lähteä sanomaan, että merkin tuotteissa olisi vikaa, mutta minun meikkauskäsialaani ne eivät vain ole tähänastisten kokemusteni mukaan harmikseni istuneet.

Kaikki Marc Jacobs -tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä. 

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

9. Kat Von D

Vaikka itse Kat Von D jakaa henkilönä paljon mielipiteitä, ollaan merkin meikkien erinomaisuudesta silti yleisesti yhtä mieltä. Kat Von D on merkkejä, joista vaaleaihoinenkin löytää tavallisesti itselleen sopivat meikkipohjatuotteet ja jonka värikosmetiikan sävyvalikoimasta löytyy erityisesti rohkeampaan makuun sopivia sävyjä ja tuotteita.

Oma ylivoimainen Kat Von D -suosikkini on merkin nestemäinen Tattoo Liner -rajaustussi, joka piirtää samalla sekä ihanan tarkkaa, mutta silti luonnollisen pehmeältä näyttävää ja ennen kaikkea äärimmäisen kestävää jälkeä.

Kaikki Kat Von D -tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

10. Laneige

Pariisin Sephora-myymälöiden korealaisen kosmetiikan tarjonta ei ole ollut kovin huimaava, mutta K-Beauty on toki saanut myymälöistä oman hyllynsä, jonka tähtimerkki on minusta ehdottomasti Laneige.

Ajattelen mielessäni korealaisen Laneigen Aasian Biothermina ja olen pitänyt monista merkiltä kokeilemistani tuotteista. Ylivoimaisiin suosikkeihini lukeutuu yöllä käytettävä Laneige Lip Sleeping Mask -huulinaamio, jota olen kehunut blogissani jo aiemmin.

Sephoran K-Beauty-hyllystä löytyy lisäksi myös kompakti valikoima korealaista kosmetiikkaa sellaisilta tuotemerkeiltä kuten Dr.Jart+, TONY MOLY, CAOLION ja Belif.

Kaikki Laneige-tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä. 

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

11. Fresh

Fresh on Aasiassa supersuosittu merkki, josta vielä harmittavan harva on Euroopassa tai varsinkaan Pohjoimaissa kuullut. Brändin suosituimpia tuotteita ovat sen värilliset huulivoiteet, joihin olen myös itse totaalisen hurahtanut sen jälkeen, kun viime vuonna ostin niitä useamman miniatyyrin pakkauksen Bangokissa asuessamme.

Fresh-merkin huulivoiteiden kermaisen pehmeä koostumus yhdessä täyteläisten sävyjen kanssa on aivan omaa luokkaansa enkä yhtään ihmettele, että ne ovat niin suosittuja. Olinkin aivan innoissani, kun vähän aikaa sitten huomasin, että brittiläinen Cult Beauty -verkkokauppa on ottanut ne valikoimaansa.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

12. Zoeva

Edullinen Zoeva on tunnettu luomiväreistään ja meikkisiveltimistään. Olen kuullut merkin tuotteista paljon kehuja, mutta toistaiseksi olen itse omistanut siltä vasta yhden luomivärisiveltimen – joka tosin on ollut loistava ja on minulla kotona päivittäisessä käytössä.

Muilta kuulemieni kehujen perusteella uskaltaisin silti nimetä Zoevan merkiksi, jonka hyllyt kannattaa Pariisin Sephorassa tutkia.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

13. Becca

Becca on tuotemerkki, josta puhutaan yleisesti korostustuotteiden kuningattarena samalla tavalla kuin Anastasia Beverly Hills nimetään kulmameikkien kuningattareksi. Becca erilaiset puuterimaiset ja nestemäiset korostustuotteet ovatkin ehdottomasti tutustumisen arvoisia tuotteita.

Olisin itse myös erittäin kiinnostunut kokeilemaan merkin meikkivoiteita, mutta niiden sävyt alkavat harmikseni hieman liian tummista vivahteista, jotta vaalea hipiäni voisi käyttää niitä ongelmitta. Omia suosikkejani on Becca First Light Priming Filter.

Kaikki Becca-tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä.  

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

14. Fenty Beauty

Rihanna Fenty Beauty -merkin tuoteportfolio laajenee laajenemistaan ja täytyy myöntää, että brändi onnistuu lanseeraamaan jatkuvasti uusia, minua kovasti kiinnostavia tuotteita. Seuraavaksi olen utelias kokeilemaan merkin irtipuuteria ja odotan edelleen innolla, koska merkki lanseeraa ensimmäisen ripsivärinsä.

Suurin Fenty Beauty -suosikkini on merkin Gloss Bomb -huulikiilto, josta himoitsen kovasti vaaleanpunertavaa sävyä.

Kaikki Fenty Beauty -tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä. 

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

15. Laura Mercier

Laura Mercier on tullut erityisen tunnetuksi irtopuuteristaan, jonka olen esitellyt blogissani jo aiemmin, mutta merkiltä löytyy myös paljon muita kehuttuja tuotteita. Olen itse kokeillut niitä silti harmittavan vähän, mutta laajentaisin kokeilujani mielelläni erityisesti merkin muihin meikkipohjatuotteisiin.

Kaikki Laura Mercier -tuotteisiin liittyvät postaukseni löytyvät täältä. 

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

16. Black Up

Black Up on Sephoran oma tuotemerkki, jonka sävyt on brändin nimen mukaisesti tehty nimenomaan tummemmalle iholle. Paitsi että se näkyy tuotemerkin meikkivoiteiden ja puuterien sävytarjonnassa, näkyy se myös muun värikosmetiikan sävyjen kirkkaudessa. Tummemmalla iholla sävyissä voi usein olla huomattavasti enemmän pigmenttiä ja kirkkautta, ja tämä merkki ottaa juuri siitä ilon irti.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

Jos katselen asiaa Suomesta asuvan näkökulmasta, on Sephorassa vaikka mitä sellaisia ihania merkkejä, joita ei noin vain pääse hiplaamaan. Jos kuitenkin asetun omiin, ruotsalaisiin saappaisiini myönnän, että olin totaalisen pettynyt Pariisin Sephora-myymälöiden valikoimaan.

Lukuunottamatta Charlotte Tilburyn, Freshin ja Sephoran oman Black Up -brändin meikkejä, en oikeastaan löytänyt myymälöistä mitään sellaista, mitä en saisi myös Tukholmasta.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

Olin erityisen varautunut taistelemaan vastaan niitä suuria himoja, joita uudet jännät Sephoran kassojen eteen tyrkylle asetetut minituotteet saisivat aikaan sekä kuolaamaan kieli pitkällä erilaisia Sephoran omia kokoelmasettejä, jotka kokoaisivat yhteen useiden Sephorassa myynnissä olevien tuotemerkkien minikokoisia tuotteita.

Pettymyksekseni saatavilla olevissa minituotteissa ei ollut kummemmin eroja Tukholman valikoimaan ja olen nähnyt Sephora-myymälöissä vain pari hassua kokoelmasettiä, mikä hämmästytti minua suuresti.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

Ruotsalaistunutta minääni Pariisin Sephorat ovat ehkä eniten hurmanneet erityisen laajalla hajuvesivalikoimallaan, mutta senkään puolesta niissä ei ole ollut mitään ihan hurjan eksoottista – lähinnä vain kaikkea hieman laajemmin muutamilla erityisemmillä merkeillä höystettynä. En itse kuitenkaan ole erityisemmin hajuvesien perään, joten ne eivät ole saaneet minua mielettömään hurmokseen.

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

Pariisista löytyy useampi Sephora, joissa oikeastaan kaikissa on sama valikoima. Itse kuitenkin suosittelen käymään Champs-Elysées’n Sephorassa, joka on Sephoran Pariisin lippulaivamyymälä. Myymälässä on se kaikkein laajin tuotevalikoima sekä myös kattavimmat aukioloajat. Myymälä palvelee kosmetiikan palvojia nimittäin aina klo 23:30 asti viikon jokaisena päivänä!

Pariisi Sephora tuotemerkit Ostolakossa Virve Fredman

Mitä Pariisin Sephorasta teidän mielestänne kannattaa ostaa?

Lue myös:

Mitä Tukholman Sephorasta kannattaa ostaa?

10 tuotemerkkiä, jotka Tukholman Sephorassa kannattaa katsastaa

 

 

8 kommenttia artikkeliin ”16 tuotemerkkiä, jotka Pariisin Sephorassa kannattaa katsoa”

 1. Ostin Pariisin Sephorasta juuri siitä kassan vierestä pienen 15ml korealaista Erborian merkiltä CC Red Correct voiteen ja voi että se on ihana! Sulautuu iholle niin hyvin! Olen isompaa kokoa himoinnut mutta se maksaakin sitten noin 45 e 45 ml… Erborian merkiltä näyttää ainakin netissä olevan vaikka mitä. En tosin tiedä kuinka paljon sephorassa on ko merkiltä

  • Merkki on tulossa Suomeen Stockalle myyntiin näillä näppäimillä käsittääkseni! 🙂

 2. Itse oli vähän pettynyt Berliinin Sephoraan kun jäi niin moni himoitsemani juttu saamatta. Ihmisiä oli myös niin paljon että meni kyllä hermot :DD Viseartia ei ollut ja TF silmämeikinpohjustaja oli loppu, Anastasiaa ei ollut myöskään. Onneksi nuo nyt saa netistä jos haluaa 🙂 Pariisin Sephora näyttää mukavan väljältä ja aika paljon näyttää olevan merkkejä mitä ei Berliinissä ollut. Mukava pyhiinvaelluskohde se kuitenkin on, jospa ensi kesänä pääsisi vaikka Tukholman Sephoraan 🙂

  • Pariisin Sephora-myymälöissä on tosiaan kaikissa ollut todella väljää ja paljon tilaa liikkua vaikkakin toki suurimmat myymälät ovat usein täynnä turisteja. Nämä ovat mukavaa vastapainoa paikallisille apteekeille, joista pariisittaret yleensä ostavat kosmetiikkansa ja joissa on vain hyvin kapeat hyllyvälit ja jopa hieman kaoottisen sekava järjestys. 🙂

 3. Mulla on vain yksi kokemus Sephorasta, Espanjasta. Kävin pienehkössä myymälässä arki-iltapäivänä, eikä siellä ollut ketään muita asiakkaita vaikka viivyin yli puoli tuntia. Muutama myyjä seurusteli keskenään ja kamala musa huuti liian kovalla, joten mitään en ostanut enkä viihtynyt koko myymälässä.

  Jäin miettimään, onko konsepti prikulleen sama kaikkialla? Asiointi myymälässä ei ainakaan minua vakuuttanut ja ihmettelen hypeä yrityksen ympärillä.

  • Riippuu minusta täysin siitä, missä maassa ja jopa missä myymälässä Sephorassa asioi. Itse en esimerkiksi muista myymälöitä, joissa olisi soinut musiikki kovalla, mutta varmasti tosiaan joissakin myymälöissä on sellainen ”oma kulttuuri”, että niissä popitetaan musiikkia kovaa ja myyjät ovat väliinpitämättömempiä. Itselleni parasta Sephorassa on kuitenkin juurikin se myymälöiden myymien merkkien laaja kirjo ja tarjonta, eli en niinkään asioi henkilökunnan kanssa. Eri maiden Sephoroissa on kyllä ollut erilainen fiilis nyt kun tämän kommentin myötä aloin asiaa ajatella. 🙂

 4. Joo tààllà Italiassa on Sephoroita joissa musiikki huutaa tàysillà tai sitten normaalilla voimakkuudella, riippuu liikkeestà. Yleensà kun kàyn Sephorassa tiedàn jo etukàteen mità olen làhtenyt ostamaan ellen sitten halua jotain meikkivoidenàytettà ja tarvitsen myyjàn apua vaikka vàrin valinnassa. Siellàhàn myyjàt ovat usein yhden tietyn bràndin edustajia (ainakin isoissa Sephoroissa), joten haluavat myydà vain edustamaansa tuotetta eivàtkà vàlttàmàttà osaa kertoa muista tuotteista. Tàstà huolimatta Sephora on lempi-kivijalka-kemikalioni, koska heillà on usein 20% alennuksia, sekà hyvà valikoima amerikkalaista kosmetiikkaa mità ei muilla liikkeillà ole. Myòs hinnat ovat pikkuisen halvempia kuin muilla ketjuilla.

  • Olisiko sitten tosiaan Italian ja Espanjan Sephora-myymälöille tyypillistä tuollainen musiikin kovaääninen luukutus? 🙂 Täällä Pariisissa tai esimerkiksi Thaimaassa ja Malesiassa siihen ei puolestaan törmännyt.

Kommentointi on suljettu.