Heleyttä iholla luonnonkosmetiikan keinoin

Kilpikonna täällä taas hei. Tämäkin Laveralta saamani ihanuus on kolahtanut postilaatikostani jo syystalvesta, mutta vasta nyt sain aikaiseksi näpytellä siitä jotain. 
Laveralta nimittäin ilmestyi käsittääkseni lookkituotteena kaksi ihanaa korostuspuuteria ja tänään niistä esittelyssä kuvissa vasemmalla oleva sävy 01 Total Reflection.
Koristuspuutereita tuntuu olevan välillä varsin hankalaa löytää, sillä ne ovat yleensä juurikin kausituotteina ilmestyviä upeuksia, jotka eivät jä merkkien valikoimiin pysyvästi. Hyvän sellaisen löytäessään kannattaakin siis tarttua tilaisuuteen, sillä kun sellaista seuraavan kerran etsii, ei sitä välttämättä enää noin vain löydäkään.
Olen vihdoin oppinut käyttämään päivittäisessä käytössä aurinkopuuteria ja tämä paitsi valoa myös hieman sävyä antava korostuspuuteri on ollut mukava jatkumo kokeiluilleni. Rakkaassa Diorin Nude-aurinkopuuterissani on tavaraa vielä muutamiksi kuukausiksi, mutta en halua jäädä pulaan sen loppuessa, joten yritän tehdä jatkuvasti uusia löytöjä.
Viihdyin aiemmin tällaisessa blancossa meikkipohjalookissa, jossa tasoitin vain ihoni pohjasävyn laittamatta liiemmin poskipunaa tai mitään muutakaan kasvoille muotoa antavaa. Lopputulos näyttää kyllä tasaiselta ja huollitellulta, mutta jotenkin vaan vaisulta.
Aurinkopuuterit antavat iholle kivasti hehkua ja muotoa ja vaikka tämä Laveran tuote kulkeekin korostuspuuterin nimellä, on tässä sen verran sävyä, että tämä on mielestäni enemmän kuin kevyt aurinkopuuteri, jossa on hieman shimmeriä. 
Tuote jättää iholle kauniin heleän ja hieman shimmerisen, muttei liian kimaltelevan pinnan ja tekee ihon kauniin kuulaaksi ja heleäksi. 
Olen käyttänyt tätä tuotetta mielelläni varsinkin näin talvisin, kun en ole halunnut kalpealle iholleni mitään voimakkaasti sävyä tuovaa tuotetta ja nämä molemmat sävyt ovat olleet mitä ihanimpia tuotteita ihollani.
Koska tuotteet olivat tosiaan käsittääkseni kausituotteita, ei näihin välttämättä pääse käsiksi enää kauaa, joten mikäli esimerkiksi tämä postauksessa esitelty sävy 01 Total Reflection  kiinnosti, voi sen kotiuttaa itselleen vaikkapa Hyvinvoinnin Tavaratalosta, josta saa vielä kuun loppuun asti -15% alennuksen koodilla OSTOLAKOSSA14.
Millaisia poskipunien, aurinkopuuterien ja korostustuotteiden käyttäjiä te olette?

2 kommenttia artikkeliin ”Heleyttä iholla luonnonkosmetiikan keinoin”

  1. Poskipunalla saa ihanan raikkauden meikkiin ja aurinkopuuteri taas muotoilee kasvoja kivasti. Korostustuotteita käytän myös lähes päivittäin. Vaikka pyrinkin luonnolliseen meikkiin ja käytän ohutta meikkipohjaa, poskipuna+aurinkopuuteri+korostustuote -trio kuuluu lähes päivittäiseen ehostautumisrutiiniini. Ripsiväri taas välttämättä ei! Minulle on tärkeämpää että iho on heleä ja hyvässä kunnossa kuin että ripsissä on väriä 😉 En voisi kuvitellakaan, että laittaisin vain BB- tai CC-voiteen ja jättäisin tuon kolmikon pois ja laittaisin sen sijaan ripsiväriä. Tuntuisi että meikistä uupuu jotain ja kasvot näyttäisivät vähemmän hehkeämmiltä, ehkä jopa kalpeilta. Ei aurinkopuuteria tarvitse sutia niin, että kasvot on oranssit ja sen käyttö näkyy selkeästi. Kun sutaisee hillitysti noita kaikkea kolmea, se on siinä. Eikä kukaan välttämättä edes huomaa, muuta kuin sen, että iho näyttää hyvältä. Suosittelen oikeasti kokeilemaan/opettelemaan noiden tuotteiden käytön, jos joku ei ole aiemmin tottunut käyttämään. Tuo ihmeen paljon piristystä kasvoille 😉

    Tervetuloa kurkkailemaan minunkin kauneusblogiini, ne jotka eivät lukijoita vielä ole 🙂 Tällä viikolla on käynnissä iso tuotepakettiarvonta, johon ehtii vielä osallistua 😉 Ja Virve, sinäkin olet tervetullut vierailemaan blogissani, kun muuttopuuhat hellittävät! 🙂

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  2. Mä oon löytäny vihdoin hyviä korostuspuutereita ELFiltä 🙂 Tai no ne oli about ensimmäiset jotka löysin tällaisten "halpismerkkien" parista ja oon ollut ihan supertyytyväinen. Ton lisäksi käytän yleensä joko aurinkopuuteria tai poskipunaa.

    Emmi L.

Kommentointi on suljettu.