Lancome Hypnose Star

Lancome, tuo menestysmascaroiden ja kulttiripsivärien pilttuu, on jälleen tuonut talleihinsa uuden mascaran. Tällä kertaa mascaratähden nimi on Hypnose Star.

Hyponose Star lupaa ripsiin tuuheutta ja kaarevuutta. Mascaran harja on samaa joulukuusimaista mallia kuin edellä ilmestyneen Hypnose Doll Eyes Mascaran, mutta harja on litteämpi ja poimii itseensä Doll Eyesia vähemmän massaa kerralla.

Suomeksi tämä siis tarkoittaa, ettei mascaralla saanut kovinkaan helposti kovin runsaita ripsiä ja minulle jäi jotenkin epäselväksi, miksi tämä mascara edes piti tuoda muiden mascaroiden rinnalle valikoimiin.

Itseasiassa mascaran lopputulos vaikutti ripsissäni hyvin samanoloiselta kuin ripsiä hoitavan Hypnose Precious Cells Mascaran, joka on ripsiä erotteleva, pidentävä ja kevyesti tuuheutta tuova mascara.

Tässä kuvallisia todisteita:

Ripset ilman mascaraa.

Yksi kerros Hypnose Staria.

Useampi kerros Hypnose Staria yritettynä kerrostaa.

Kostean mascaramassan vuoksi kerrostus sai lähinnä aikaan paakkuuntumista ja hieman sinne tänne sojottavia ripsiä. Jäin kaipaamaan Doll Eyesin kaltaista erottelua.

En itse tosiaan oikeastaan edes ymmärrä, miksi Lancomen piti tuoda uusi tuuheuttava mascara myyntiin, kun myynnissä ovat jo valmiiksi kerralla runsaasti massaa tuova Hypnose Drama, ripsiä tuuheuttava, siistiä jälkeä tekevä ja kerrostettavissa oleva klassinen Hypnose sekä uudehko ripsiä pidentävä, tuuheuttava ja kauniisti erotteleva Hypnose Doll Eyes Mascara.

Minulle tämä Lancomen mascara oli hieman pettymys, sillä minusta tämä ei oikeastaan lunastanut täysin lupauksiaan tai muutenkaan paikannut mitään puuttuvaa rakoa merkin mascaravalikoimissa. Tuuheutta siis kyllä lopulta sai, mutta massa oli sen verran kosteaa, että sitä sai hieman hakemalla hakea ja silloinkin lopputulos oli ripsissäni hieman epäsiisti. Tuuheuttavien mascaroiden massan pitäisi minusta olla huomattavasti vähemmän juoksevaa, jotta tuuhennuksen rakentaminen onnistuu siististi.

Onko joku teistä jo kokeillut mascaran? Mitä olette siitä pitäneet?

Oletteko löytäneet Lancomen mascaroiden joukosta suosikkiripsivärinne?

16 kommenttia artikkeliin ”Lancome Hypnose Star”

 1. onhan nuo ripset ihanan pitkät, mutta kyllä ne aika harvoilta näyttää ripsivärin jälkeen, pitäisi olla mega tuuheuttava ripsari että ne miellyttäisi omaa silmää. mutta makuja näissä on niin monia.

 2. Moikka! Luin aikaisemmin sun postauksen jostain ripsiä kasvattavasta seerumista, toimiko se todella noin hyvin vai onko sun ripset aina ollut noin pitkät? Mietin vain että oliko se oikeasti niin hyvää että siitä voisi maksaa niin paljon?=)

  • Eivät todellakaan ole ennen olleet pitkät. Jos selaat ripsiväripostauksia läpi niin huomaat,etteivät vielä vuosi sitten olleet kovinkaan pitkät. Lisäksi olivat ennen ihan suorat eivätkä taipuneet edes taivuttimen kanssa. NeuLash todellakin siis toimii, en enää ikinä tahdo olla ilman. 🙂

 3. toivoisin, että ottaisit joskus kuvan koko naamastasi niin sais vähän enemmän käsitystä että onko ne ripset nyt niin pitkät kun tosta pelkästä silmäkuvasta saa käsityksen 😉

  -MulOnJano

 4. En oo kokeillut, mutta voisin kuvitella kokeilevani! Tykkään eniten luonnollisen lookin säilyttävistä ripsiväreistä, en kaipaa tuuheuttavaa efektiä tai paksua massaa mascaraani. Oon tykännyt mm. Cliniquen Naturally Glossysta, ja kuvauksen perusteella voisin kokeilla myös tätä!

 5. Pakkaus on kiva! Jos lancomella olisi diorin tuoksuista vastaava henkilö, olisi jonkun nimi vaan vaihdettu star eyeksi 😛
  -Miss Dior Viisastelija

 6. Joo! Mun suurin ja pitkäikäisin (ja kallein) rakkauteni on L'Extrême Waterproof. Aina haluisin kokeilla välillä muitakin, mutta aina vaan päädyn tähän varmaan valintaan. Nyt alkuviikosta uskaltauduin tilaamaan sisaruksen, Hypnôsen, kun edullisesti löysin.
  Huono puoli näissä ripsiväreissä on värivalikoiman suppeus, ihan etenkin vedenkestävissä versioissa. Ei oo sitte tosiaankaan muuta ku sitä mustaa…. Samaten niissä lahjapakkausversioissa ei saa edes vedenkestävänä. Murr.

 7. miten voi olla nuin pitkät ripset???! itselläni ripsiä ilman ripsaria ei edes näe 🙁

 8. Lancômen ripsareiden vakikäyttäjä ilmoittautuu! 🙂 L'Extremellä aloitin, Hypnôsejakin käytetty mutta nykyään suosikkini on Définicils! Sillä saa juuri sopivasti tuuheutta ja pituutta sekä myös erotellut ripset, enempää ei voisi toivoa! 🙂 Ainoa Lancômen ripsari josta en ole tykännyt oli Ôscillation, "vibramaskara".

 9. Ehdoton ripsarisuosikkini on Lancômen Définicils! Pidentää, erottelee ja jättää luonnollisen lopputuloksen. Myönnetään, en ole muita Lancômen ripsareita testannut, mutta noiden 'halpis' merkkien jälkeen on tämä hankita ollut kohdallaan!

Kommentointi on suljettu.