Ylellinen kasvonaamiolöytö

Kuten olen kertonut, en ole mikään erityinen selektiivisen kosmetiikan rakastaja. Koen halvemmat kosmetiikkatuotteet usein kiinnostavampina ja olen todella huono järkeistämään muille, miksi heidän kannattaisi sijoittaa kosmetiikkatuotteeseen suurempia summia.

Sensai Mask

Siksi yllätynkin aina myös itse, kun ihastun hieman kalliimpiin kosmetiikkatuotteisiin niin voimakkaasti, että voin hokea muillekin niiden olevan sijoituksen arvoisia enkä voi vain kohauttaa olkapäitäni ja todeta, että halvemmallakin saa vastaavaa.

Sensai Mask

Minulle oli töiden kautta päätynyt kosmetiikkajemmoihini Sensain Cellular Performance -linjan simppelisti nimetty Mask, jolle en ollut vielä antanut tilaisuutta näyttää kykyjään. Olen ollut hieman laiska kasvonaamioiden käyttäjä, mutta kun minulla sitten eräänä viikonloppuna oli mahdollisuus vetäytyä yksin kodin rauhaan ja heittää työnteon ajaksi kasvoilleni naamio päätin, että tahtoisin sen ainakin olevan luksustuote ja korkkasin Sensain Maskin.

Sensai Mask

Täyteläisen voidemainen kasvonaamio tuoksui ja tuntui luksukselle alusta loppuun saakka. Täyteläinen koostumus sopii käytettäväksi sekä aamulla kasvojen pikavirkistyksessä että yön yli ihon tehohemmottelussa ja tein itse ensimmäisellä käyttökerralla kompromissin pitämällä tätä päivällä vähän tavallista kauemmin kasvoillani.

Sensai Mask

Virkistyskäytössä naamio levitetään iholle 3-5 minuutiksi, jonka jälkeen se pyyhitään kasvoilta pois esimerkiksi kostealla Sensain puhdistusliinalla. Iholle tulee tuona aikana todellakin virkistynyt tunne, mutta en tässä tapauksessa todellakaan tarkoita mitään sellaista mentolivirkistystä, jollaisen jotkut kasvonaamiot tarjoavat, vaan ihan vaan tavallista virkistävän raikasta tunnetta. Jos naamiosta tahtoo irti vielä entistäkin enemmän, voi sen laittaa illalla yövoiteen päälle ja antaa vaikuttaa kasvoilla yön yli.

Sensai Mask

Naamio lupailu tekevänsä ihosta sileän, kosteutetun ja silkin pehmeän ja täytyy myöntää, että se täytti nuo kaikki lupauksensa paremmin kuin hyvin. Ihoni tuntui ihan uskomattoman pehmeältä kaiken kuivuuden todellakin kadottua. Ihan erityistä tässä naamiossa oli kuitenkin se sileys, jonka se iholleni toi. En oikeasti muista, koska ihoni olisi tuntunut niin sileältä! Silittelin kasvojani vaikka kuinka pitkään pitkin iltaa enkä vaan päässyt yli siitä, kuinka sileältä niiden iho tuntui.

Minun ja naamion välille roihahti välittömästi syvä rakkaus eikä minua ole todellakaan tarvinnut viimeaikoina muistutella erikseen kasvonaamion käytöstä. Tämän jättämään silkkisen pehmeään ja sileään tunteeseen nimittäin jäi heti koukkuun!


Sensai Mask
Onko joku muu koukuttunut Sensain Cellular Performance Maskiin tai oletteko tehneet viimeaikoina muita poikkeuksellisen hyviä kasvonaamiolöytöjä?
 

3 kommenttia artikkeliin ”Ylellinen kasvonaamiolöytö”

  1. Sensai on sarja jolla nimenomaan saa silkkisen pehmeän ihon, ainakin omassa tapauksessani se tekee juuri sen mitä lupaa. Ei varmaan tarvitse sanoa, että olen fani. 😉

    Tykkään tästä naamiosta tosi paljon, mutta Sensain naamioista tätä pari kertaa kalliimpi Extra Intensive Mask on varastanut totaalisesti sydämeni. Eipä tarvinnut pakkasilla miettiä onko iho kuiva, kun sitä yöksi laittoi. Aamulla iho tuntuu niin silkkiseltä, pehmeältä ja kimmoisalta… koska tuote on tosi riittoisaa, niin on joka euron väärti. Onhan se aika överi hintainen, mutta en ole vielä löytänyt yhtä hyvää toista. 😀

  2. Kyllä tämä Sensain naamio löytyy kaapista. On loistava…mutta nyt kohtasin vieläkin tehokkaamman tällaiselle 40-v atoopikon iholle. Dermalocigan anti-aging sarjan naamion..multivitamin power recovery masque;)
    Ja Dr Hauschkan soothing mask on kanssa huippu.

  3. Tuon pakkausselosteen kolmas lause on hurjan vitsikäs etenkin loppuosaltaan :)) Ilmeisesti kallis merkki ei ole viitsinyt satsata käännökseen tuon enempää tai sitten on suomennettu Google-kääntäjän ”avulla”.

    Sensai Cellular Performance -sarjasta olen testannut kerran Moist-lotionin jonkun version ja se oli hyvä, yksi parhaista koskaan kokeilemistani. Pienen pullon olisin ehkä ostanutkin jatkotestauksiin, mutta koska myyntikoko oli niin suuri, tuotteen hinta oli turhan korkea. Hankala iho, joten hukkaan menneitä testipulloja ja -purkkeja on vaan tullut liikaa.

Kommentointi on suljettu.