Jatkoon: japanilaiset silmänympärysnaamiolaput

*Sis. mainoslinkin

Paitsi että tein Japanin reissuni aikana tuttavuutta minulle sittemmin suuria kiintymyksen tunteita aikaansaaneisiin kangasnaamioihin, löysin myös toisen samoilla kuituaalloilla keinuvan tuotetyypin, josta on muodostunut minulle nykyään jo must have –tuote.

Jos kerroin jättäneeni kangasnaamioiden käytön väliin mm. niiden meidän markkinoillamme kalliiksi muodostuvan hinnan vuoksi niin sama päti myös tähän toiseen tuotetyyppiin. Itse asiassa tämän tyyppiset tuotteet olivat jääneet käyttämättä paitsi kustannussyistä myös siksi, ettei tarjontaa edes ollut liiemmin olemassa.

Kyseessä ovat silmänympärysnaamiot, joita ostaessani en tiennyt, kuinka suuren vaikutuksen ne tulisivat minuun tekemään tai kuinka kovasti ihoni olikaan niitä (kirjaimellisesti) janonnut.

Kose Clear Turn Eyemask

Jos menee meillä tavarataloon ja kysyy silmänympärysnaamioita, viedään asiakas yleensä aasialaisperäisen kosmetiikkamerkin hyllyn eteen, jossa asiakkaalla on yksi, noin 60 euroa maksava tuotepaketti (tai ehkä kympillä myytäviä, pareittain pakattuja lappuja). Edullista vaihtoehtoa ei oikeastaan ole tarjolla, eli shoppailu tapahtuu ota tai jätä –periaatteella, joista jälkimmäisen vaihtoehdon puolelle itse ainakin pihinä kuluttajana kallistuisin.

Jos kuitenkin onnistuu löytämään kukkarolleen sopivan silmänympärysnaamion niin se ei yleensä ole kaikkein helpoin käyttää. Paperiset tai kankaiset naamioliuskat ovat meillä usein melko paksuja eivätkä pysy helposti paikoillaan muuten kuin horisontaalisessa suunnitteluasennossa maatessa ja paremman vertikaalisen pysyvyyden omaavat paksun hyytelömäiset laput eivät nekään tunnu käyttömukavuudeltaan sen ideaalimmalta vaihtoehdolta (plus että ne vasta maksavatkin).

Tuliko jo selväksi, ettei meidän markkinoiltamme oikeasti löydy hyviä silmänympärysnaamioita niin edulliseen hintaan, että niitä raaskisi käyttää muuten kuin häämeikissään ja silloinkin ne jättää väliin siltä varalta, että ne voivat ehkä mahdollisesti saada aikaan yllättävän ihoreaktion, jonka ilmenemistä ei ole viitsinyt testata etukäteen lappujen kalliin hinnan vuoksi?

Kose Clear Turn Eyemask

Mutta sanonpa vaan jälleen kerran, että kosmetiikan ihmemaanosassa Aasiassa kaikki on toisin. Paitsi että kokokasvojen kangasnaamioita myydään siellä aivan pilkkahintaan, on tarjonta vastaavien, erityisesti silmänympärysiholle suunnattujen tuotteiden osalta myös varsin kiitettävä ja laadukasta valinnanvaraa löytyy varsin sopuisaan hintaan.

Itse ostin kokeiluun Kose Clear Turn Eye Zone Mask -silmänympärysnaamioita, joiden noin kahdeksalla eurolla kaupasta irtoava pakkaus sisältää huikeat 64 naamiolappua, eli 32 paria!

Kose Clear Turn Eyemask

Erityistä näissä lapuissa on, että ne ovat aivan ohuen ohuita, minkä ansiosta ne asettuvat silmänympärysiholle (tai ohjeiden mukaan myös suupielien iholle) tiiviisti kuin kerros keinoihoa. Näin ollen ne pysyvät paikoillaan loistavasti eivätkä esimerkiksi tee käyttäjästään vartiksi vaakatasoon pakotettua yksilöä.

Kose Clear Turn Eyemask

Erityistä naamiolapuissa on myös niiden pakkaus. Laput eivät ole yksittäispakattuja vaan ne on pakattu samanlaiseen kimppapakkaukseen kuin esimerkiksi puhdistuspyyhkeet. Uudelleensuljettavassa, pussimaisessa pakkauksessa on sisällä muovinen alusta, jonka päällä ohuet ja märät naamiolaput makaavat sulassa sovussa odottaen käyttövuoroaan. (Jota ei ihan oikeasti tosin voi vetää tällä lailla esiin kuin mitä olen itse kuviin vetänyt, mikäli pakkauksen tajuaa avata oikealla tavalla eikä ole hätähousu…)

Kose Clear Turn Eyemask

Jos pelkkä naamioiden olomuoto, olotila ja ylipäätään koko eksistentialistinen olemus on noin erinomainen niin voitte varmasti arvata, etteivät niiden positiiviset puolet rajoitu vielä siihen. Nämä silmänympäryksille kehitetyt naamiolaput tarjoavat vielä kaiken lisäksi myös aivan loistavan lopputuloksenkin!

Kose Clear Turn Eyemask

Silmänympärysihoni kuivuu helposti ja kaipaa aina tehokasta kosteutusta. Näiden naamiolappujen sopivan kostea, seerumissa uitettu koostumus tuo silmänympärysiholle kymmenessä minuutissa niin tehokasta lisäkosteutusta, etten uskonut sen edes voivan olla mahdollista tuotteella, joka on näin kevyen oloinen. En aavistellut, että viitsisin (tai raaskisin) käyttää naamiolappuja päivittäin, mutta näin loistavalla lopputuloksella (ja erinomaisella hinnalla) raaskin todellakin tehdä niin.

Kose Clear Turn Eyemask
Kuvassa naamiolaput ovat taitettuina kasaan, todellisuudessa ne ovat suurempia.

Olen siis käyttänyt naamiolappuja lähes päivittäin (eron huomasi jo yhden käyttökerran jälkeen) ja ostin ensimmäisen käyttöviikon jälkeen niitä vielä toisen pakkauksellisen kotiin viemiseksi tarkistettuani, että saan niitä halutessani vielä verkosta lisää kotipostiin kannettuna. Näistä en nimittäin taida enää haluta luopua!

Kose Clear Turn Eyemask

Minkä verran te olette tehneet tuttavuutta silmänympäryksillä käytettävien naamiolappujen kanssa?

Kose Clear Turn Eye Zone Mask -silmänympärysnaamioiden myyjiä löytyy eBaysta täältä.*


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Kangasnaamiohypen syvin olemus Ostolakossa Kardashian Hiusnaamio Ostolakossa The Body Shop SPF 50 kasvovoide Ostolakossa

11 kommenttia artikkeliin ”Jatkoon: japanilaiset silmänympärysnaamiolaput”

 1. Ihana kun jaat japanilaista kosmetiikkaa (oma blogini on niihin suht keskittynyt)! Minulla taitaa olla tuota samaa Kosen sarjaa kaapissa, ostan aina joka Japanin (tai Korean) reissulta kasan naamioita kotiin. Kätevimpinä peruskäyttöön pidän sellaisia ”säästö pakkauksia”, jossa samassa pussissa/purnukassa tulee esim. 30 naamiota. Joskus käytin yhden sellaisen päivässä, mutta nykyään laitan kerran-pari viikossa vähän laadukkaamman naamion (esim tuo Pure Smile on vähän mäh, My Beauty Diary jo drug store naamioiden aatelia). Ehkä ensi reissulla ostan pari SK-II naamiota kokeiltavaksi, ihan niiden kulttimaineen takia. 😉

  Laura xx – Laurantaina Beauty Blog

 2. Wau, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta… Pistin watching-listalle.

  Onko tässä hajustetta?

 3. Lopeta jo tämä Japanituotteiden hypetys. Tekee oikein pahaa kaikki se roskan määrä jonka esim. nämä kangasnaamiot tuottavat!

  • Enkä lopeta. 🙂 Ei se taida olla sinulta pois jos muilla on kivaa? Jos ostat yhden einesruoka-aterian on siinä vähintän yhtä paljon roskaa kuin tässä. Ahdistus kannattaisi ehkä keskittää vaikka sitä päivittäin tekeville tai johonkin muuhun hyödyllisempään kohteeseen? 🙂

   • Eikös nuo kangasnaamiot ole itse asiassa jonkinlaista kuitupaperia? Jos on, niin eihän se ole sen kummempaa kuin talous- tai vessapaperin käyttö. Eikä hentoinen kangas toisaalta ole ympäristömyrkky tai muutakaan sellaista koska se maatuu. Suomalaiset on vaan niin opetettu syyllistymään ja ahdistumaan jokaisesta pikku asiasta, ettei siitä kai loppua tule. Elämänilo puuttuu. Eron huomaa jo Tukholmassa, siellä kun ihmiset tuntuvat huokuvan huoletonta positiivisuutta.

    Itse olen seurannut hyvin kiinnostuneena, mitä kaikkea jännää ja uutta olet löytänyt. Nuo trendit rantautuvat ennemmin tai myöhemmin tännekin, joten on kiva tietää niistä jo ennakkoon, olla ns. trendien aallonharjalla, vaikkakin sinun siivelläsi 😀 Lisää vaan juttuja ja testituloksia kehiin 🙂

 4. Jonkin verran kokemusta ebaystä oon tilannu sellasia kullanvärisiä en muista nyt tarkemmin.Pysyy hyvin

 5. Nyt taitaa olla trendinä tuo että pakataan mahdollisimman monta yhteen mutta silti toimivasti. En ollut vielä viime koreanmatkan aikaan kovinkaan perehtynyt erilaisiin naamioihin vaikka niitä oli ympäriinsä ja varaa mistä valita. Nyt kaduttaa 😀 kipaisin katsomaan suosittelemaasi tuotetta tarkemmin ja ei ole kyllä hinnalla pilattu, voisi hyvinkin kokeilla koska tarvitsisin jotain tehokasta tummiin silmänalusiin. Tosin kokeilulistallani on muutama muukin samalla idealla toimiva; eli ollaan pakattu tuotetta yhteen päällekkäin riittoisasti ettei tarvitse maksaa maltaita muutamasta.
  http://ohlolly.com/collections/cosrx/products/one-step-pimple-clear-pads
  http://www.stylekorean.com/shop/neogen-bio-peel-gauze-peeling-wine/1462771511/

  Ja kiitos muuten kun olet ottanut aasialaisen kosmetiikan aiheeksi blogiisi! On kiva lukea uusista löydöistä 🙂

 6. Rakastan sun Japanin/Korean ihmeet postauksia <3!! Itse olen kangas silmän ympärys naamioita kokeillut vasta Estee Lauderilta, ja ne ärsyttivät silmiä ihan järjettömästi joten lopputulos ei ollut toivotunlainen :/ Kuvauksesi Suomen naamio valikoimasta osui ikävä kyllä naulan kantaan ;)!! Mutta nämä Aasian ihmeet kuulostavat taivaallisilta 🙂

  Onko näissä kosteuttajana hyalyronihappoa (herkkä ihoisen ja silmäisen pelastus kun kosteuttaa muttei ärsytä) vai mitä ainetta? Tai osaatko suositella jotain hajusteetonta, herkälle iholle käypää? Täytyy kyllä jokat. kokeilla näitäkin, sen verran hyviltä kuulostavat!!

  Ette saisi Elevenillekin Japanin/Korean skin care tuotteita (etenkin näitä hankalasti saatavia kangas naamioita) myyntiin :)?

Kommentointi on suljettu.