Beauty News: Kauneusuutisia meiltä ja maailmalta

Maanantain kunniaksi luvassa olisi hieman kosmetiikkauutuuksia meillä ja maailmalla. 
Toivottavasti ette pane pahaksenne, että näissä näkyy myös tuotteita, joita ei Suomessa myydä, sillä nyt kun en pääse enää koluamaan läpi Suomen kosmetiikkaosastoja tulee tietoa väkisinkin haalittua muualtakin -varsinkin kun tuntuu, ettei sähköpostiinikaan ole kolahdellut mitään ajankohtaisia tiedotteita kiinnostavista tuotteista jokaisen ollessa vain täynnä toistensa kaltaisia tuotteita hieman uudelleen väritettyinä. 
Aloitetaan kuitenkin yhdellä todella toivotulla tuoteuutudella:
Tässä tulee mielenkiintoinen yhdistelmä: Urban Decay Naked Smoky -luomiväripaletti. Luonnollisia sävyjä yhdistelevien luomiväripalettien äiti Urban Decay Naked saa perheeseensä uuden lapsosen kun Urban Decay Naked Smoky -paletti ilmestyy Suomessa myyntiin 9.10.
Tämä paletti siis ottaa mukaan niitä kevyitä nude-sävyjä, mutta liittää niiden rinnalle intensiivisempiäkin sävyvaihtoehtoja, joiden avulla syntyy myös niitä utuisimpia variaatioita. Paletti näyttää melkolailla täydelliseltä, sillä se todellakin mahdollistaa monipuoliset meikkilookit!
Nämä uutuudet ovat olleet hyllyssä jo hetken, mutta minun on pakko pyhittää pieni hetki niille ihan siltä varalta, että joku ei ole vielä kuullut niistä. Ihonhoitomerkki Sensai on nimittäin lanseerannut omat EdT ja EdP -tuoksunsa!
”Raikas, itämainen tuoksu, joka kietoo käyttäjänsä eleganttiin, silkkimäiseen tuoksuhuntuun. Tuoksun sekoittuessa ihon omaan tuoksuun, syntyy yksilöllinen tuoksu, joka tuo esiin käyttäjänsä sisäisen kauneuden. Tuoksusta voi nauttia joko itsekseen tai sen voi jakaa jonkun itselleen tärkeän henkilön kanssa.”
Ihan halvalla nämä tuoksut eivät tosin irtoa, sillä Silk EdP kustantaa n. 131 € ja Silk EdT n. 104 €. Mielenkiintoinen veto Sensailta!
Toinen mielenkiintoinen maailmalla oman tuoksunsa lanseerannut taho on naistenlehti. Kyllä, naistenlehti
Tämänkin neidin työharjoittelua alkuvuodesta emännöinyt maailmanlaajuisesti tunnettu Cosmopolitan on nimittäin lanseerannut oman hajuvetensä. Hajuvettä kuvaillaan puuteriseksi ja hedelmän kukkauseksi ja siinä on herkullisen pehmeä vivahde. Lisää tuoksusta voi lukea Fragrantican sivuilta.
Mielenkiintoinen idea, vaikka tuskin Suomeen asti kantautuukaan. 
Bongasin Ruotsissa myös mielenkiintoisen Beauty Awards ehdokkaan, jonka innovatiivinen ja täysin uudenlainen tuotepakkaus herätti mielenkiintoni heti:
Cailyn Cosmeticsin BB Fluid Touch Compact on aivan uudenlainen tapa pakata BB-voide. Kompaktissa rasiassa kulkeva tuote nimittäin annostellaan rasian annostelupinnalle sisäkantta painamalla! 
Olen aina aivan fiiliksissä nähdessäni, kun kosmetiikan pyörät keksitään uudelleen innovatiivisilla pakkausratkaisuilla, joten tämä tuote sai minut kiinnostumaan minulle entuudestaan täysin tuntemattomasta merkistä todella paljon! (Lisää tietoa tuotteesta täällä.)
Lopuksi tahtoisin vielä antaa pienen kunnianosoituksen kosmetiikkatuotteiden puolella heränneelle merkille, jota sitäkään tuskin koskaan tullaan Suomessa näkemään, mutta jonka jokainen tuotepakkaus on kuin pieni taideteos.
Kaunein hetkeen näkemäni uutustuote: Christian Louboutin Silky Satin Lip Colour!

Oletteko te bonganneet jonkun erityisen kiinnostavan kosmetiikkauutuuden lähiaikoina?

3 kommenttia artikkeliin ”Beauty News: Kauneusuutisia meiltä ja maailmalta”

  1. Tuossa Cailynin purkissa on nappi, jolla pumpataan meikkivoidetta esiin, kerrassaan nerokasta! Ja se pitkävartinen meikkiharja vaikuttaa tosi kiinnostavalta.

    Huulipuna pitäisi voida vaihtaa tuohon hylsyyn kun loppuu, muuten hommasta tulee typerryttävän kallista. 🙂

  2. Myös Estee Lauderille on tulossa Suomen markkinoille samanlaiseen pakkaukseen pakattu meikkivoide kuin tuo Cailyn Cosmeticsin 🙂

  3. Tuokin bb-voidepakkaus taitaa olla jo Koreassa keksitty 😀 ainakin MISSHAn Signature Complexion Coordinating BB Cream on pakattu samankaltaiseen purnukkaan, joskin syvempään 🙂 Tuntuu, että nykyään kosmetiikkamaailmassa mennään "mitä korealaiset edellä, sitä muut perässä."

Kommentointi on suljettu.