Testissä Peter Thomas Roth -kasvonaamiot

*Sis. mainoslinkin

Yksi tuotemerkki, johon olen töiden kautta päässyt tutustumaan varovasti itse tuotteisiin kuitenkaan sen enempää kajoamatta on ollut Peter Thomas Roth. Kehutun tuotemerkin tuotteita pidetään arvossa ja ne ovat arvokkaita myös hintojensa puolesta, minkä vuoksi en ole tullut noin vain tilanneeksi niitä kokeiluun.

Peter Thomas Roth 6-Piece Mask Kit

Sisäisen verrattain vastikään heränneen kasvonaamioaddiktini iloksi huomasin kuitenkin meille tulleen töissä myyntiin merkin kasvonaamiopakkauksen, joka sisälsi kuusi erilaista naamiota. Pakkaus oli päätynyt ostoskoriini jo muutama minuutti sen jälkeen, kun se oli tullut sivustollemme myyntiin, sillä olin odottanut jo pitkään ja hartaasti (sisäänostoltamme kinuten) että saisimme myyntiin jotain vastaavaa. (Ja hyvä että päätyikin, sillä ensimmäinen satsi pakkauksia loppui todella nopeasti edullisen hintansa ansiosta!)

Peter Thomas Roth 6-Piece Mask Kit

Pakkaus sisälsi kuusi kehuttua kasvonaamiota 14 ml tuubeissa, joista riittää minun käytössäni kustakin vähintään kolmeen käyttökertaan. Yhteensä setistä on siis iloa noin pariinkymmeneen naamiointiin, joten sanoisin sen todella olevan todella hyvä löytö hintaansa nähden (25,70 euroa).  Naamioiden ohjeissa tosin kehotetaan levittämään niitä runsas kerros ja vaikka laitankin niitä iholle ihan mukavan määrän veikkaan, että tuotemerkki itse suosittelisi vieläkin runsaampaa määrää.

Peter Thomas Roth 6-Piece Mask Kit

Merkin naamiot olivat kaikki superkiinnostavia kokeilla, joten tässä pieni kooste niistä kaikista siltä varalta, että joku muukin kiinnostuu niistä:

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Mask

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask oli ensimmäinen Peter Thomas Roth -kokeiluni. Naamio lupaa ravita, virkistää ja energisoida ihoa tuoden sille anti-age-vaikutteista kosteutusta.

Peter Thomas Roth kasvonaamio

Naamiossa on kirkas, geelimäisen kevyt koostumus, joka tuntu raikkaalta iholle levittäessä. Naamion annetaan vaikuttaa iholla 10 minuuttia, jonka jälkeen iho huuhdellaan puhtaaksi viileällä vedellä. Monet kosteusnaamiot voi jättää iholle, mutta tämän koostumus tuntu kasvoilla niin geelimäisen tahmaiselta, ettei sitä voinut kuvitellakaan jättävänsä pesemättä pois.

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Mask

Epäilin etukäteen kovasti, voisiko geelimäinen naamio riittää kosteuttamaan janoista ihoani. Naamio kuitenkin yllätti minut ja jätti iholleni varsin pehmeän ja kosteutetun tunteen. Sen geelikoostumus oli lupauksen mukaisesti virkistävä ja iholleni jäikin tämän huuhtelun jälkeen jopa hieman viileä ja ehdottomasti energisoitu tunne ilman, että se tuntui missään vaiheessa olevan kääritty piparminttuun tai mentoliin.

Pidin naamiosta ja minusta tämä on paras tuote käytettäväksi juuri ennen meikkausta ja ihon pikavirkistykseen väsyneinä aamuina.

Peter Thomas Roth Rose Stemm Cell Bio-Repair Gel Mask

Ruusun kantasoluihin pohjautuvaa teknologiaa hyödyntävä Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask oli koostumukseltaan varsin samanlainen kuin edellinenkin naamio. Ravitseva naamio lupailee ravita ja kosteuttaa ihoa sekä tuoda sille enemmän ikääntyvälle iholle sopivaa hoitoa auttamalla häivyttämään iholta juonteita ja ryppyjä. Sen lisäksi naamio lupaa vielä tehdä ihosta heleämmän näköisen ja napakamman tuntuisen.

Peter Thomas Roth Rose Stemm Cell Bio-Repair Gel Mask

Kevyesti ruusuiselta tuoksuvaa naamiota pidetään iholla 10 minuuttia, jonka jälkeen se huuhtellaan iholta viileällä vedellä. Merkin kotisivujen mukaan naamion voi myös jättää iholle yön ajaksi, mutta jälleen sen geelimäinen, nahkean pinnan jättä koostumus sai minut mielummin huuhtomaan sen iholtani pois vaikutusajan jälkeen.

Peter Thomas Roth kasvonaamio

Naamio jätti iholleni pehmeän, sileän ja kosteutetun tunteen ja sai sen näyttämään heleämmältä. Iholle ei kuitenkaan jäänyt samalla lailla viileää tunnetta kuin sinisellä geelinaamiolla enkä usko, että naamion ravitsevat tehot riittävät kovin kuivalle iholle. Sanoisin tämänkin naamion olevan parhaimmillaan kaunistamassa ihoa ennen meikkiä.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask tuntui omalla ihollani ehkä suoraansanottuna jopa hieman hyödyttömältä suureksi pettymyksekseni. Naamion vihreä geelikoostumus ei virkistänyt ihoa samalla lailla kuin sininen Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask ja loppujen lopuksi sen kosteutustehotkin tuntuivat varsin vähäisiltä.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

Myös tämä geelinaamio jätti iholle sen verran tahmaisen tunteen, etten voinut kuvitellakaan jättäväni sitä kasvoilleni vaan halusin pestä sen vaikutusajan päätteeksi iholtani.

Peter Thomas Roth kasvonaamio

Pestyäni ihoni puhtaaksi en kokenut sitä mitenkään erityisen kosteutetuksi tai oikeastaan havainnut siinä mitään sellaista muutosta, mikä saisi minut löytämään tälle naamiolle jonkun kohderyhmän.

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask

Irlantilaista moor-mutaa, aktiivihiiltä ja vulkaanista tuhkaa sisältävä Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask -kasvonaamio puolestaan oli makuuni. Paksu naamio oli koostumukseltaan varsin mielenkiintoinen, sillä tähän mennessä kaikki kokeilemani mustat naamiot ovat olleet joko selkeitä kuivuvia saviaamioita tai iholle kalvon muodostavia peel off -naamioita, mutta tämä ei mennyt kumpaanjaan kategoriaan.

Peter Thomas Roth kasvonaamio

Musta naamio levittyi iholle täyteläisen voidemaisena ja jopa ravitsevan tuntuisena eikä kuivunut iholle vaikutuksaikanaan. Naamio huuhtoutui iholta pois melko vaivatta ja toisin kuin edellisen toksiinien poistoa ja ihon kosteutusta lupaavan naamion kanssa huomasin tämän kohdalla iholla jopa vaikutuksia.

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask

Iho tuntui vaikutusajan jälkeen puhtaalta ja pehmeältä eikä se tuotteen voidekoostumuksen ansiosta kuivunut samalla lailla kuin useiden mutanaamioiden kanssa käy. Naamio sopiikin minusta loistavasti sekaiholle, joka kaipaa puhdistusta, mutta ottaa mielellään vastaan myös pientä ravitsemista.

Peter Thomas Roth 24K Gold Mask

Porukan ylellisin tapaus oli ehdottomasti Peter Thomas Roth 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm Mask -kasvonaamio, jonka aitoa kultaa sisältävä koostumus lupaa liftata ja napakoittaa ihoa sekä tuoda sille heleyttä ja kirkkautta. Mummot ja mammat rimpsakuntoon laittava naamio kuulosti oikein houkuttelevalta tällaisen ihan kohta kolmekymppisenkin mielestä.

Peter Thomas Roth kasvonaamio

Naamiossa oli täyteläisen voidemainen, kullan sävyinen ja kimalteleva koostumus, joka levittyi iholle ihanan pehmeänä ja ravitsevana. Siinä missä geelinaamiot kehotettiin huuhtelemaan iholta viileällä vedellä vaikutusajan päätteeksi, ohjeistettiin tässä käyttämään lämmintä vettä. Naamio oli iholla niin voimakkaan kellertävän kultainen, etten voinut kuvitellakaan jättäväni sitä kasvoille.

Peter Thomas Roth 24K Gold Mask

Kultanaamio toimi loistavana pikakaunistustuotteena, joka jätti iholle pehmeän ja kosteutetun tunteen sekä heleän lopputuloksen. Naamion kaunistava vaikutus tuntuisi menevän hukkaan iltakäytössä, mutta ennen tärkeitä menoja tämä on todella loistava tuote tuomaan iholle lisäsäteilyä.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Joukon selkein erottuja oli Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask, joka kuori ja kirkasti ihoa sekä rakeiden että entsyymien avulla. Voidemainen naamio levitettiin kuivalle kasvojen iholle ja sen hienoja rakeita sisältävää koostumusta hierottiin hellästi hetki sormenpäillä. Tämän jälkeen naamion annettiin vaikuttaa iholla vielä 3-7 minuuttia, jolloin sen entsyymit pääsivät tekemään taikojaan liottaen irti kuollutta ihosolukkoa.

Peter Thomas Roth kasvonaamio

Naamio tuoksui minusta ihan joululle. Pidin naamiosta todella paljon, sillä se teki ihosta pehmeämmän tuntuisen ja heleämmän näköisen ilman, että kasvoille jäi kuivaa ja kiristävää tunnetta.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Kuuden naamion pakkaus oli aivan loistava tapa tutustua Peter Thomas Rothin Naamioihin. Yksinään ostettuna naamiot vaikuttavat hintavilta, mutta kannattaa huomioida, että yritys pakkaa kasvinaamionsa suorastaan jättimäisiin, 150 ml purkkeihin monien edullisempien merkkien suosiessa 50 ml purkkeja, eli loppujen lopuksi naamiot eivät sitten kuitenkaan litrahinnalta huitelekaan enää niin kovin korkeissa summissa edullisemmilta vaikuttaviin, pienempiin purkkeihin pakattuihin tuotteisiin verrattuna.

Peter Thomas Roth 6-Piece Mask Kit

Peter Thomas Rothilla on paljon kiinnostavia ihonhoitotuotteita, joita kokeilisin mielelläni lisää. Jäänkin toivomaan, että merkiltä tulisi myyntiin vielä jossakin vaiheessa joku ihana brändin suosikkituotteet yhteen matkakokoisina keräävä boksi, jonka avulla tuotteisiin olisi mukavaa tutustua.

*Peter Thomas Roth -tuotteita ja näitä kasvonaamioita (erikseen ja usean naamion pakkauksissa) voi ostaa Elevenin verkkokaupasta täältä.

Peter Thomas Roth 6-Piece Mask Kit

Onko teillä kokemuksia Peter Thomas Rothin tuotteista?

2 kommenttia artikkeliin ”Testissä Peter Thomas Roth -kasvonaamiot”

Kommentointi on suljettu.