Meikinpoiston taikatassu

Matkustaessa on usein vaikeaa saada pakattua mukaansa tarpeeksi vähän tavaraa. Varsinkin silloin, kun tahtoisi vaan lähteä lyhyelle viikonloppureissulle ihan vaan pelkällä pienellä laukulla. Välillä tuntuu todella, todella haastavalta yrittää mahduttaa siihen pieneen laukkuun kaikki tarvitsemansa. Moni meistä ottaakin siksi auliisti vastaan kaikki vinkit, jotka vain keventävät matkatavarakuormaa.
Mitäs siis sanoisitte, jos kertoisin, että voitte jättää seuraavalta viikonloppureissultani pois kaikki meikinpuhdistustuotteenne ja pakata mukaanne vain tämän yhden hassun reilun 10 grammaa painavan kintaan?
Niin minä nimittäin nyt sanon.
Pääsin blogini kautta tutustumaan tähän Jane Iredalen Magic Mitt -nimellä kulkevaan taikakintaaseen, joka on siis meikinpoistoon tarkoitettu pesulappu -sillä erotuksena tavallisiin vastaaviin, ettei tämän kanssa tarvitse käyttää meikinpoistoainetta!
Kyllä, tämä erityisestä mikrokuidusta tehty kinnas nimittäin poistaa iholta kaiken meikin ja jopa vesiliukoisen silmämeikinkin hellävaraisesti ja huolella!
En tietenkään uskonut hassun hansikkaan lupauksia noin vaan ja tein ensimmäiset putsailukokeiluni rämäpäisenä kosmetiikkaseikkailijana vahvan meikkipohjan ja smoky-silmämeikin kanssa -ihan vaan voidakseni todeta, että kinnas todellakin puhdisti kaikki meikkini! Ohhoh.
 Parhaimmillaan kinnas on tietysti normaalin arkimeikin kanssa, mutta tulipahan todistettua, että se todellakin toimii.
Kinnas siis laitetaan tassuun, kostutetaan vedellä märäksi ja nassu käydään läpi kintaan molemmilla puolilla. Lopuutuloksena on puhdas ja meikitön iho. Uskomatonta.
Lopuksi tämä tvshopmaisen kuuloinen kinnas pestään saippualla ja jätetään se kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. Kinnas on silloin tällöin hyvä heittää ihan pesukoneeseen puhdistumaan kunnolla, jotta tiukimmatkin mascaranjämät saa siitä pois.
 Mukana tulee myös pieni verkkomainen säilytyspussi, jossa kinnas säilyy ilmavasti.
Kinnas siis todellakin toimii ja on mitä loistavin matkakaveri, mutta en välttämättä suosittelisi sitä jatkuvaan päivittäiseen käyttöön (kuten ei merkki itsekään tee). Reissussa se on kuitenkin mitä mainioin kumppani ja esimerkiksi lentäessä kätevä pakata käsimatkatavaroihin siltä varalta, ettei matkalaukku pääsekään määränpäähänsä ja jäät ilman puhdistustuotteitasi. Ja mökkituotteena tämä vasta näppärä onkin!
Olen itse aivan myyty tästä ihmeestä ja tästä todellakin tulee suosikkituotteitani. Näen sitäpaitsi jo sieluni silmin ne kesäiset viininhuurteiset aamuyöt, joina kotiintullessa meikkien peseminen tuntuu äärimmäisen rasittavalta prosessilta… juuri sellaisiin tämä pikarätti sopii myös kuin nakutettu!
Magic Mitt kustantaa noin 22 euroa ja jälleenmyyjiä voi etsiä täältä.
Mitäs sanotte tästä taikatassusta? Tekisikö mieli kotiuttaa oma?

31 kommenttia artikkeliin ”Meikinpoiston taikatassu”

 1. Totta on! Omani on ollut käytössä jo yli vuoden ja hyvin toimii edelleen. Luin tästä lapasesta sellaista, että Jane Iredalen n. 100-vuotias äiti haluaa olla toimelias ja pakkaa ts. pussittaa jokaisen pesulapasen omin käsin tyllipussiin. Tämä on edullisin puhdistava tuote koskaan! Suosittelen.

  • Kuka testaa eka?!? 😀

   Tää on oikeasti tosi mielenkiintoinen tuote ja itse käytän aika kevyttä meikkiä, niin eiköhän irtoaisi loistavasti. 🙂

  • Itse käytän juuri semmoista bambu-mikrokuituliinaa (saa esim. monista luontaistuotekaupoista) ja oon ollut tyytyväinen! Hintakin on huomattavasti suopeampi.

  • No mullahan on ollut ihan tavallinen mikrokuituliina käytössä jo jokusen vuoden meikinpoistossa, tosin käytän sitä kylläkin öljyn kanssa yhdessä, en ole testannut ihan yksinään. Joku semmoinen tosi pehmeä ikkunoiden pesuun tarkoitettu mikroliina. 😉 Lisäksi minulta löytyy Duroyn meikinpoistoon tarkoitettu liina mutta sen ohjeissa oli muistaakseni, että käytetään yhdessä meikinpoistoaineen kanssa.

  • Silloin tällöin olen käyttänyt tavallista siivoukseen valmistettua mikrokuituliinaa, ja se puhdistaa todella tehokkaasti – tosin käytän aina kasvoputsaria ja meikinpoistoainetta…
   Kosteana ei raavi läheskään liikaa.

 2. Miksei voi käyttää päivittäin? Ja kuinka kauan kinnas siis kestää? "Kestää yhtä pitkään kuin pesulappu." Kun en pesulappuja käytä niin ei ole mitään käsitystä..? Periaatteessa tuo kinnas voisi olla hyvä vaihtoehto meikinpoistopyyhkeille.

  • Koska tuote on hieman karhea, kuorii se ihoa kevyesti, mikä ei välttämättä ole hyväksi iholle päivittäin tehtynä. Pysyy siis hyvänä niin kauan, että näyttää huonolta. 😀 Riippuu käyttötiheydestä siis, mutta ehkä n. 60 käyttökertaa…? Hankala arvioida. Esim. Sensain puhdistusliina kestää hyvänä 3kk jonka jälkeen se on suotava vaihtaa, mutta sitä käytetään päivittäin ja tätä ei välttämättä päivittäin. 🙂

 3. Jotenkin ällöttää ajatus hieroa kaikkea meikkiä ripsiväriä myöden kintaalla pitkin naamaa.
  Eli kyllä mieluummin käytän jotain mietoa puhdistusainetta. 🙂

 4. Luin ihan silmät pyöreenä tota juttua ja tartuin ukkoa kauluksesta kiinni ja sanoin "että mä tarviin tollasen!" "Hm? Meillähän on jo patalappu" … niin.

 5. Kuulostaa kiinnostavalta, kun itselläkin parin viikon matka näkyvissä. Mietin vaan, että mitä jos sitä ei saakaan kuivumaan joka kerta? Ei varmaan hirveän hyvin käy jos joutuu märkänä pakkaamaan. hmm

 6. Mahtava uutuus, varsinkin reissussa ehdoton. Taas vähemmän tavaraa matkalaukkuun…

 7. Oho, kiinnostava kyllä! Epäilyttää vaan että lähteekö siitä oikeasti kaikki meikki irti vedellä ja saippualla, ja se käyttöikä olisi kiva tietää myös. Toki satunnaiskäytössä varmasti kestää kauan.

  • Liinasta ei tullut putipuhdas saippuapesun jälkeen silloin, kun olin pessut sillä smoky-meikin pois, mutta puhdistunee sitten taas koneessa. Veikkaisin, että varmaan jonkun kuutisenkymmentä käyttökertaa kestää ehkä hyvänä…? Hankalaa arvioida satunnaiskäyttöön tulevan tuotteen käyttöikää kyllä. :/

 8. Kuoriiko tuo pahasti ihoa? Oma naama ei kestä manuaalista kuorimista, joten ei varmaan sopisi vai?

 9. Mulla oli vuosia sitten tämä Iredalen liina. En tullut ikuisiksi ystäviksi liinan kanssa. Liinan ulkonäkökin oli niin ällöttävä, koska ei ikinä puhdistunut puhtaan näköiseksi enää konepesusta huolimatta.

Kommentointi on suljettu.