Ohut, peittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide – Estée Lauder Double Wear

*Sis. mainoslinkin

Kun vielä työskentelin kosmetiikkamyyjänä myymälässä, oli minulla monia suosikkituotteita, joita huomasin tarjoavani asiakkaille erityisen usein. Nämä tuotteet olivat niitä monien suosikeiksi valikoituneita helppoja myyntiartikkeleita, joita oli suorastaan ilo myydä, sillä fanitin niitä itsekin niin kovasti.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Yksi tällainen suosikkituote oli Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place Makeup -meikkivoide, jonka nimeen mm. Nude-blogin Erikakin vannoo.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Tutustuin tuotteeseen alunperin jo vuonna 2008 ollessani Kicksissä töissä. Tuohon aikaan Joe Blascon kiinteä meikkivoidenappi oli vielä kovassa huudossa ja asiakkaat kävivät usein kysymässä, löytyykö merkin tuotteita valikoimastamme. Ikävä kyllä ei löytynyt, mutta opin työkavereiltani, että meillä olisi tarjota noille loistavaa peittävyyttä meikkipohjaltaan kaipaaville asiakkaille jotain hieman ohuempaa ja helpommin luonnollisen lopputuloksen luovaa.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Estée Lauderin Double Wear on nimittäin yksi parhaiten peittävistä meikkivoiteista jonka tiedän, mutta silti koostumukseltaan todella ohut. Nestemäinen meikkivoide levittyy kasvoille kevyenä ja rasvattomana luoden pitkäkestoisen lopputuloksen, joka kestää, kestää ja kestää.

Meikkivoidetta olikin suoranainen ilo saada demonstroida asiakkaiden kasvoille, sillä jokainen, jonka iholle sitä kokeilin ihastui siihen välittömästi. Meikkipohja kun vaan näytti ihan pirun hyvältä, mutta tuntui vahamaista Blascon meikkipohjaa huomattavasti ohuemmalta ja luonnollisemmalta sekä ennenkaikkea kesti vielä paremmin kauniina. (Joe Blascon meikkipohjan käyttäminen kun tunnetusti on taitolaji, josta harva suoriutuu erinomaisin arvosanoin.)

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Huonoina päivinä ihoni näyttää tältä. Talvenkalpea nassuni saa väriä paitsi pisamista ja sinertävistä silmänalusista myös satunnaisten näppylöiden ja kuivuuden aikaansaamasta punoituksesta. Tahdon luonnolliselta näyttävän ja tuntuvan meikkipohjan, mutta silti sen pitäisi peittää.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Double Wear on juuri sellainen. Se on ohut ja juokseva eikä sitä voi koostumuksensa puolesta verratakaan Joe Blascoon – muuten kuin että sillä voi oikeastaan saada peittävyydeltään lähes vastaavan lopputuloksen. Rasvattoman tuntuinen meikkipohja levittyy iholle ohuena ja miellyttävänä ja sitä on tarvittaessa mahdollista kerrostaa yhä peittävämmän jäljen saamiseksi. Se on loistava kaikella tapaa.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Pidän ihan erityisesti siitä, kuinka luonnolliselta sen rasvaton koostumus tuntuu iholla – tai siis oikeastaan siitä, ettei se edes tunnu! Lopputulos on puuterisen mattainen ja siksi hyvin pitkäkestoinen.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Meikkivoide toimii minulla hyvin kesällä, mutta näin talvella huomaan, ettei se ole paras mahdollinen vaihtoehto pintakuivilla ihoalueilla. Jos iho on kuitenkin normaali tai enemmän rasvoittuvuuteen taipuvainen ja meikkivoiteelta toivoo loistavaa peittävyyttä, on Estée Lauderin Double Wear ehdoton meikkivoide, jonka puoleen kannattaa kääntyä.

(Pintakuivalle iholle suosittelisin hieman vastaavaa meikkivoidetta Clarinsilta tai Oriflamelta, jotka molemmat kestävät iholla hyvin, mutta eivät jämähdä samalla lailla kuiville ihoalueille.)

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup
Minulla on tällä hetkellä käytössä tämä Estée Lauderilta blogiesittelyyn saamani sävy 1N1 Ivory Nude, joka on omalle vaalealle iholleni ihan hitusen liian tumma näin talvella. Jos oikein muistan, on tämä vaalein Suomessa myytävä sävy, mutta ulkomailla valikoimaan kuuluu vaaleampiakin sävyjä. 

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Yksi miinuspuoli meikkivoiteessa on, ettei sitä ole pakattu pumppupulloon. Meikkivoidetta annostellessa se ei varsinaisesti haittaa, mutta kokisin pumppupullon silti hieman kätevämmäksi ja hygieenisemmäksi käyttää. Toisaalta avonainen pakkaus on kuitenkin otettu huomioon tuotetta testattaessa ja sen säilyvyyttä mietittäessä, joten siitä ei varmastikaan tarvitse ihan oikeasti olla huolissaan.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Jos joku siis kaipaa peittävää, mutta luonnollisen tuntuista ja näköistä meikkivoidetta eikä iholla ole pahaa pintakuivuutta, on tämä meikkivoide aivan ehdoton tuote katsastaa!

*Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place Makeup -meikkivoide löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta hieman tavallista edullisemmin täältä.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Onko Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide jonkun muunkin suosikkeja?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

23 kommenttia artikkeliin ”Ohut, peittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide – Estée Lauder Double Wear”

 1. Klassikko 🙂 Mutta kuivaihoisena pakko skipata ainakin talvisin. Kokeilin muuten sitä suosittelemaasi Oriflamen Everlasting-meikkivoidetta ja se tosiaan oli minulle parempi kuin Clarinsin samanniminen, joka jämähti rumasti kuiviin kohtiin. Tosin Oriflamella en saa aivan yhtä peittävää ja kaunista lopputulosta. Sitä Oikeaa meikkivoidetta odotellessa! 🙂 (Onneksi testailu on kivaa!)

 2. Kannattaa ostaa MACiltä tähän pumppu. Stockalla n. 8€. Pillistä joutuu vähän napsaisemaan pituutta, mutta kierteet on sopivat!

 3. Etsin talveksi hyvän meikkivoiteen. Estee Lauder on paljon kehuttu ja on varmasti hyvinkin laadukas ! Paljon kehutaan Mac Studio Sculpt Foundation ja kalpealle iholle voisi olla NC-15 tai hieman punertava NW-15 vai ovatko sittenkin liian vaaleita, olisiko näistä kokemusta! Ihastuin Lumenen uutuustuotteeseen Instant Glow Beauty Serum joka peittää kevyesti ja kosteuttaa, mainio tuote päiväkäyttöön. Illaksi saisi olla puolimatta ja peittävämpi ja sitä tässä etsin.

  • Jos Instant Glow on sinulle sopivan värinen, niin sitten Studio Sculpt NC15 on liian vaalea.

   Virvelle voisi käydä sävy Bone tuosta Double Wearista. En itse tykännyt sen jankkisesta ja liimamaisesta koostumuksesta yhtään, mutta se oli ennen beautyblenderin tuloa. 😀

 4. Tämä on paras meikkivoide, mutten voi käsittää miksi Suomessa ei myydä vaaleampia sävyjä?! Ei oikein uskalla tilata sokkona nettikaupasta, meikkivoide kun pitää olla just eikä melkein.

 5. Ollut käytössä jo vuodesta 2007 eli hyvin tyytyväinen käyttäjä ilmoittautuu! 🙂 Tosin, tällä saa helposti aikaan paksun pohjan – jostain syystä tulee aina kerrostettua (virheet piiloon, vaikka peitevoidekin on käytössä). Olen kokeillut tästä myös Light-versiota, mutta se ei ollut yhtä mieluinen.

  • Light-versiossa oli kumman tummia sävyjä tähän verrattuna. Tilasin ulkomailta vaaleimman sävyn, jota ei Suomesta saa, mutta sekin oli liian tumma.

 6. Light-versio tästä sopii mun kuivalle iholle hyvin! Voisin suositella jos vaan sävyn puolesta löytyy sopiva. Mielestäni peittävyydessä ei ole niin suurta eroa, kestävyys lightissa vähän huonompi, mutta kuitenkin yli 12h kestää ilman korjailuja!

 7. olen aiemmin käyttänyt samaa sävyä, 1N1 mutta se on liian kellertävä (enkä viitsisi rueta kokeilemaan the body shopin sävynmukautustippoja, sillä niissä on eri öljyjä joiden pelkään sotkevan meikkini) kasvojeni iho punoittaa paljon sekä hikoilee liikkuessa.

  sain ulkomailta tuliaisiksi sävyn 1C1 cool bone. tämä taas on kasvoillani liian punertava/tuntuu että korostaa punaisuutta kasvoillani. mikähän sävy olisi sitten hyvä…?

  saakohan suomesta tilattua Nyxin pro foundation mix-”vaalentajaa”?

 8. Simply the best! Itselläni on hyvin rasvainen iho, jolla yksikään mattaa ja pitkäkestoista lopputulosta lupaileva meikkivoide ei pysy siistinä paria tuntia kauempaa. Sen sijaan tämä peittää mielettömän hyvin ja kestää lähes kiillottomana helposti 12 tuntia ja ylikin! Tästä en enää vaihda.

Kommentointi on suljettu.