Uusi suosikkimeikkini kulmakarvoille on kulmatyyny

*Sis. mainoslinkin

Pikkutarkka näpertäminen ei ole millään tavalla minun juttuni, joten kulmakarvojen meikkaaminen on joka ikinen päivä yhtä epämiellyttävää. Vaikka en ole aikoihin nyppinyt pois kuin pahimpia hajakarvoja, ei kaikkiin toivomiini kohtiin silti vain kasva karvoja, joten kulmien meikkaaminen on minulle välttämättömyys, jotta ilmeestäni tulee huoliteltu. En voisi enää nykyään kuvitellakaan, että jättäisin kulmakarvat meikkaamatta tai että riittäisi, jos vain värjäisin ne.

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Vahvalinjaiset Instagram-kulmakarvat eivät ole minun juttuni, vaan tykkään luonnollisemmasta lopputuloksesta. Olen löytänyt monia hyviä tuotteita, mutta olen silti halukas etsimään aina vain parempia ja mielellään myös helppokäyttöisempiä kulmatuotteita.

Olen viimeaikoina käyttänyt eniten kulmakyniä, sillä koen saavani niillä parhaan lopputuloksen, vaikka joskus edelleen tuntuukin, että jäljestä voi helposti tulla hieman piiretyn näköinen. Yhdessä vaiheessa pidin kovasti myös puuterimaisista kulmaväreistä, mutta tällä hetkellä tuntuu, etten saa niillä yhä helposti korjattua kulmieni muotoa haluamallani tavalla ja että kulmapuuteri näyttää parhaalta niissä kohdissa, joissa karvoja on, mutta kulmien aukkokohtiin kaipaan hieman skarpimpaa jälkeä tekevää tuotetta. Kulmapomadet eivät puolestaan tunnu omalta jutultani, sillä minun taidoillani lopputuloksesta tulee aina vain liian feikin näköinen.

Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Jossakin vaiheessa löysin sitten korealaiset kulmatussit ja hurahdin niin. Etude House Tint My Brows oli pitkään suosikkini ja sopi täydellisesti tarpeisiini. Sen tussikärki oli tehty nimenomaan tuomaan kulmille sävyä korealaiseen makuun. Se ei ollut niin märkä, että sillä olisi voinut luontevasti piirtää yksittäisiä karvoja, mutta sillä sai korjattua kulmien muotoa sopivan tarkasti ja silti pehmeän lopputuloksen luoden.

Löysin kulmatussille kuitenkin hyvin mielenkiintoisen haastajan, jota olin jo pitkään katsellut uteliaana kunnes sitten viime syksyllä Soulin reissulla ostin sen itselleni.

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Eteläkorealainen Laneige on jo pitkään kosmetiikkamarkkinoilla ollut tuotemerkki, joka on erittäin suosittu sekä kotimaassaan että sen ulkopuolella. Merkki on erityisen tunnettu laadukkaista, keskihintaisista ihonhoitotuotteistaan ja siltä löytyy myös paljon supersuosioon nousseita meikkituotteita.

Laneige Eyebrow Cushion-Cara Two Tone -kulmaväri houkutteli minua kovasti, sillä se oli jopa melko uniikki tuote. Se ei nimittäin ollut mikä tahansa kulmaväri vaan tyynykulmaväri. Olin kokeillut vastaavaa jo aiemmin kun olin saanut blogitestiin Essence Cushion Eyebrow Ink -kulmatyynyn. Sen sävy ei kuitenkaan ollut minulle ihan täydellinen, joten vaikka tykästyinkin tuotetyyppiin, jäi tuote käyttämättä. Nyt olin utelias kokeilemaan Laneigen versiota.

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Sen jälkeen kun tyynymeikkivoiteet villitsivä Etelä-Korean, on vähän kaikenlaisia kosmetiikkatuotteita keksitty laittaa tyynymuotoon. Minultakin on löytynyt tyynymuodossa meikkivoiteen lisäksi myös mm. poskipunaa, varjostustuotteita, korostustuotteita, peiteainetta ja jopa hajuvettä ja aurinkovoidetta.

Tyynyyn imeytetty kulmaväri vaikutti minusta todella kiinnostavalta ja monella tapaa eri kulmatuotteiden parhaat ominaisuudet yhdistävältä.

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Onnekseni se myös osoittautui sellaiseksi käytössäkin ja nyt minun täytyy jopa sanoa, että vaikka tavallisesti en koskaan haluakaan ostaa samaa tuotetta uudelleen, vaan kokeilen mielummin uusia tuotteita voi olla, että tulen jämähtämään tähän kulmatuotteeseen. Tämä on nimittäin aivan täydellisesti tarpeisiini sopiva (ja saatavilla on täyttöjä)!

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Ensinnäkin rasia sisältää kahta sävyä, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Valitsin itselleni sävyn No.1 Two Tone Grey, sillä sen sävyt vaikuttivat sopivilta väritykseeni. Sen sävyistä toinen oli hieman kylmempi, melko tumma ruskea ja toinen vaaleampi, vähän lämpimämpi ruskea. Yksinään niistä toinen olisi ehdottomasti liian tumma ja toinen liian punertava, mutta yhdessä lopputulos on täydellinen.

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat
Sävyt erikseen ja oikealla yhdessä.

Dippaan sivellintä kevyesti tyynyn molempiin sävyihin ja niiden lopputulos on loistava. Aivan loistavaa on myös kulmavärin mukana tuleva sivellin, jossa on kaikin puolin mahtava muotoilu. Sivellin asettuu rasiaan kompaktisti, mutta se taittuu auki, jotta siitä saa hyvän otteen. Sen sopivan ohut, viistokärkinen sivellinosa on muotoilultaan hyvä ja samoin myös siveltimen toisessa päässä tuleva kulmaharja. Kulmaharjassa on sekä lyhyempiä että pidempiä harjaksia, joten sen avulla saa pehmitettyä lopputulosta ja harjattua kulmat muotoonsa hyvin.

(Käytän samaa kätevää kulmaharjaa myös apuna silloin, jos onnistun meikatessa sotkemaan ripsiväriä silmäluomelle. Vinkistä voi lukea tästä aiemmasta postauksestani.)

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Tykkään todella paljon siitä, kuinka luonnollinen lopputulos tällä kulmatyynyllä syntyy. Väri on samalla tavalla pehmeä kuin puuterimasella kulmavärillä, mutta koska tyynyssä oleva tuote on nestemäistä, saa sillä silti kulmiin samalla tavalla skarppia linjaa kuin kulmakynällä tai kulmapomadella. Itse saan tällä kuitenkin luonnollisemman jäljen kuin pomadella ja lopputulos syntyy minulla nopeammin kuin kulmakynällä.

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Itseasiassa tässä tuotteessa tiivistyvät kaikki se, mitä haluan kulmatuotteeltani: helppo- ja nopeakäyttöinen sekä luonnolliselta näyttävän lopputuloksen aikaansaava. Pieni innovatiivisuus on sitten vielä plussaa.

Jos joku siis etsii uutta kulmatuotetta, suosittelen tutustumaan tähän kulmatyynyyn, joka yhdistää muiden kulmatuotteiden ominaisuuksia hyvin. En osaa vielä sanoa, kuinka riittoisa tuote on, mutta vaikuttaa ainakin siltä, että se on hyvin riittoisa ja rasian tiivis välikansi pitää huolen, ettei kulmatyyny pääse kuivumaan liian nopeasti.

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Laneige ei ole vielä toistaiseksi innostunut tulemaan Euroopan markkinoille kunnolla, eli sen tuotteita on saatavilla lähinnä epävirallisten jälkeenmyyjien kautta ja muutamia sen suosisuimpia ihonhoitotuotteita myydään myös Sephoroissa.

Tämän kulmatyynyn saa kuitenkin helpoiten käsiinsä tilaamalla sen eBaysta, jossa sillä on hintaa tavallisesti vähän alle 20 euroa. Laneige Eyebrow Cushion-Cara Two Tone -kulmavärin myyjiä löytyy eBayssa täältä.*

Laneige eyebrow cushion cara two tone Ostolakossa virve vee kulmakarvat

Millainen kulmaväri on teidän suosikkinne?


Lue myös:

Löytö: parin euron pikkutarkka kulmakynä
Tämä kaikille sopimaan tehty kulmakynä on suosikkini

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

3 kommenttia artikkeliin ”Uusi suosikkimeikkini kulmakarvoille on kulmatyyny”

  1. Nykyinen suosikkini on MACin kulmatussi Shape & Shade, sävyssä Spiked. Vaaleammat sävyt ei mulla toimi, väriä ei ainakaan omalle iholle tullut riittävästi. Tussilla saan hyvän siistin jäljen, kuin yksittäisiä karvoja. Pehmennän jälkeä pienellä kulmakarvaharjalle ja päälle Lancomen väritöntä kulmageeliä. Pysyy koko päivän kulmat kuosissa
    Ja se tussi ei ole kuivahtanut, mikä on plussaa muihin kokeilemiini verrattuna.

  2. Tekisitkö ”Top 5 (lento)matkustajan tuotetta” tyyppisen jutun? Olisi kiva lukea mitä uusia ei-nestemäisiä tuotteita voi viedä käsimatkatavaroissa. Kun kevään aavistus näkyy ikkunasta, mieli alkaa kaivata matkalle 🙂

Kommentointi on suljettu.