Täydellinen meikkipohja Beautyblender-jipolla

Tottakai Beautyblender on ollut minulle tuttu juttu jo useamman vuoden ajan, olenhan kosmetiikabloggaaja. Myönnän silti, ettei se ole ollut osa jokapäiväistä arkeani kuin vasta parin kuukauden ajan. Vaikka sytyin siihen verrattain myöhään on tämä myöhäisemmällä iällä herännyt lempeni kuitenkin sitäkin syvempää nyt kun löysin sen itselleeni parhaan tavan käyttää tuota suosikkisientä.

Beautyblender - 1 (2)

Minä olen melko suurpiirteinen meikkailija (ja edustan samaa suuntausta myös monessa muussakin elämäni osa-alueessa) enkä ole koskaan pitänyt kätevänä Beautyblenderin edellyttävää meikkipohjan töpöttelyä. It’s all about the bounce ja minähän en jaksa bouncailla. Kokeilen erilaisia apuvälineitä meikkipohjani levityksessä, mutta palaan yhä uudelleen ja uudelleen käyttämään sormiani, sillä ne ovat niin nopea, helppo ja sopivan suurpiirteinen tapa levittää meikkivoide kasvojen iholle.

(Tai no, Tokion reissustani lähtien olen levittänyt meikkipohjani joka aamu superihanalla ovaalisiveltimelläni sormien sijaan.)

En silti voi kiistää, etteikö Beautyblender tekisi meikkipohjasta paremman näköistä kuin mihin sormeni (tai jopa ovaalisiveltimeni) pystyvät. Beautyblender saa meikkipohjan sulautumaan iholle kauniin heleänä ja sen ansiosta paksumpikin meikkipohja näyttää luonnollisemmalta. Haluaisin sen luoman lopputuloksen, mutta ilman sitä ikuisuuden kestävää töpöttelyä. Onneksi tämä on mahdollista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaus meikkirukouksiini putosi erään YouTuben meikkijumalan YouTube-videon sivulauseessa, jossa neito kertoi viimeistelevänsä meikkipohjansa aina kostealla Beautyblenderillä pikaisesti taputellen. Levitin meikkivoiteen iholleni sormin, kokeilin kikkaa ja koukutuin. Siitä lähtien se on ollut käytössäni joka päivä. Enää en voisi kuvitellakaan meikkaavani ilman, että viimeistelen meikkipohjan ennen puuterin levitystä kostealla Beautyblenderillä nopeasti läpikäyden.

Minulla on ollut tällä hetkellä pääsääntöisesti käytössä erinomaisesti kasvoilleni levittyvä Oriflamen ravitseva meikkivoide, joka kosteuttaa kuivuuteen taipuvaista ihoani ihanasti ja luo sille heleän lopputuloksen. Koska meikkivoiteen koostumus on kuitenkin hieman täyteläisempi, tuntuu se iholla hieman rasvaiselta eikä siksi välttämättä kestä ihan täydellisesti aamusta iltaan.

Beautyblender Ostolakossa

Apuun on kuitenkin rientänyt Beautyblender, jonka kostealla pinnalla taputteleminen tekee meikkipohjalle mielettömiä taikoja sulauttaen sen täydellisesti ihooni. Se ei kuitenkaan ole ainoa taika, jonka Beautyblender tekee, sillä se myös poistaa meikkivoiteesta liiallista rasvaisuutta, minkä ansiosta meikkivoide kestää ihollani paremmin eikä tunnu liian täyteläiseltä.

Olen kuullut useilta kuivaihoisilta, kuinka he rakastavat Beautyblenderin jättämää pintaa, mutta he eivät kuulemma voi käyttää sitä päivittäin, sillä se tekee ihosta kuivemman tuntuisen. Suosittelenkin siis kokeilemaan meikkivoiteen ”tavallista” leitystä ja viimeistelemään sen Beautyblenderin kostealla pinnalla töpötellen, jolloin on helpompaa säädellä, minkä verran meikkivoiteen mahdollista klähmäisyyttä iholtaan pois taputtelee ja pinnasta tulee upea. Tämä jippo sulauttaa meikkivoiteen kasvoille täydellisesti!

Beautyblender-meikkisieni löytyy myynnistä täältä.*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuuluuko Beautyblender teidän päivittäiseen meikkirutiiniinne?

Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu blogin ja töiden kautta.


Lue myös nämä postaukseni:

bareMinerals meikkivoidesivellin Silisponge kokemuksia Meikkivoiteen levitys kondomilla

20 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen meikkipohja Beautyblender-jipolla”

 1. Käytän aina kun käytän meikkivoidettakin! Minulla on herkästi rasvoittuva t-alue, mutta beautyblenderiä käytettäessä meikki sujuu kiillottomampana ja kauniimpana työpäivän ajan. Ennen lisäilin tuon tuosta puuteria, nyt ei tarvitse. Meikkipohjasta myös tulee luonnollisemman oloinen, vaikka meikkivoidetta laittaisi tuhdimminkin. Ehdottoman hyvä myös rajojen häivyttämisessä, erityisesti leiasta kaulalle.

 2. Moni ig-nukke-jumalatar kosteuttaa BBnsä joko kasvovedellä (koostumus ja laatu tarpeen mukaan, riippuen meikkivoiteesta ym) tai seerumilla (tippapullosta, joku RoseGold-hippuja sisältävä öljy tais olla hitti).

 3. Mut miksei (seerumilla tai kasvovedellä öljytyin) kostein sorminkin vois- tai tipata sitä sivellintä jompaan kumpaan 🙂

 4. Olipa kiva vinkki ! Mulla tuppaa leuka ja nenän pielet aina kuivahtamaan herkästi meikkivoiteen kanssa, niin täytyy ensi kerralla meikatessa muistaa kokeilla tätä kikkaa ! 🙂
  Yksi mitä myös toisinaan käytän, niin laitan ihan tipan pari jotain kasvoöljyä BB:iin ja sitten vasta tuputtelen meikkivoiteen kasvoille. Sillon tulee tosi kiva kuulas pohja, joka ei kuivahda nassuun päivän mittaan ! Nyt näillä kesäsäillä tuo ei vain ihan toimi, kun on kuuma ja kasvot hikoaa 😀

 5. Eikö meikkivoide ole tarkoitus levittää alunperinkin kokonaan kostealla BB:llä? NIin luulin ja niin olen tehnyt ja jälki on siistiä ja kestävää. Useimmiten lisään puuterinkin päälle samalla kostealla BB:llä ja jälki on kuin silkkiä. Pesen sienen aamusuihkussa samalla aineella kuin hiuksenikin eli Lushin Seanikilla ja niin sieni on puhdas ja valmiiksi kostea aamumeikkiin. Tykkään vaivattomuudesta nääs 🙂

  • Koko meikkipohja on tosiaan tarkoitus nimenomaan levittää kostealla Beautyblenderillä, mutta itse en jaksa töpötellä sillä meikkipohjaa alusta loppuun paikoilleen. Levitän sen sormin tai siveltimellä ja viimeistelen sen vaan kostealla Beautyblenderillä töpötellen. 🙂

   Ja onpas kätevää ottaa sieni aamusuihkuun mukaan! 🙂

   • Ahaa, enpäs tiennytkään, enkä todellakaan harrasta mitään töpöttelyä, kuulostaakin ihan hassulta ja aikaa vievältä. Sudin meikkivoiteen naamaan, rajat pois, puuteri päälle ja täydestä menee. BB:n jälki on itsessään niin siistiä.

 6. Kokeilin tätä jippoa…ja toimii!
  Sain oikein kehujakin kuinka meikkipohjani näytti niin sileältä. Kiitos vinkistä! 🙂

Kommentointi on suljettu.