Sportti, Sportimpi, Sportein?

Tahtoisin vielä palata minua toissapäivänä puhuttaneeseen aiheeseen, eli sporttituoksujen lanseerausvimmaan.

Kun postauksen julkaistuani sain lukijani kautta selville, että sekä Tabacin että Kouroksen rinnalle tosiaankin oli jo lanseerattu oma sport-versioitu tuoksu, olin jo totaalisen epätoivon partaalla. Mitä seuraavaksi?

Nämä havainnot eivät kuitenkaan vielä olleet tapahtumaketjun huipentuma.

Aloin miettiä. Mikä olisi se klassikkojen klassiko ja kammotustuoksu ylitse muiden? Ja voisiko siitä olla sport-versiota?

Mieleeni juolahti samantien ikiaikaiselta tuntuva klassikko Old Spice, jonka jälkeen laitoin Googlen laulamaan. Ja voi kyllä:

Siinä se on, Old Spice Pure Sport.

Mutta hyvät lukijani, tämä sport-leikki ei lopu vielä tähänkään.

Sain nimittäin eilen kuulla koulutuksessa, että jo valmiiksi Polo Sport -tuoksustaan tunnettu Ralph Lauren lanseeraa Polo Blue tuoksulleen jatko-osan.

Ja jatko-osa on tietysti Polo Blue Sport.

Arvatkaa vaan, meinasinko jo alkaa repimään hiuksia päästäni!

Ja ihan kuin näissä kahdessa tietoisuuteeni tulleessa tuotteessa ei jo olisi ollut tarpeeksi sporttia, päätti Armani vielä vetää homman hieman muita pidemmälle.

Kuten olen kertonut, on Armanilta ilmestynyt Armani Coden jatko-osa Armani Code Sport. Mutta voiko urheilullista jatko-osaa vielä jatkaa?

Kyllä voi.

Vai miltä teistä kuulostaa Armani Code Sport Athletics?

Sporttisestakin sporttisempaa ja juuri olympialaisia vasten kausituoksuksi julkaistuna!

(Suihkivatkohan muuten ne italialaiset painijat, joiden painitrikoot itse herran Armani on suunnitellut, tätä iholleen myös?)

Jos jollakin on vielä esitellä minulle yksikin ennestään olemassa olevan tuoksun sport-tuoksu niin oksennan. Tai jos joku vielä kertoo minulle jostakin uudesta, tuloillaan olevasta sportista niin minä….minä… en hitto vvieköön enää todellakaan tiedä, mitä minä teen! Mielikuvitukseni ei riitä -ihan kuten ei tuoksubrändejenkään näköjään…

12 kommenttia artikkeliin ”Sportti, Sportimpi, Sportein?”

 1. Virve kiitos vastauksestasi erääseen kommenttiini yhdessä aikaisemmassa postauksessa. Koska et kuitenkaan formspringiäsi enää tarkkaile, kysyisin kysymykseni täällä, mikäli se on okei. Eli siis, tsekkailin tuossa ostolakkokirppistäsi ja huomasin siellä muutaman ihan lumoavan tuotteen, jotka mielelläni haluaisin itselleni. Tarkemmin tutkittuani tajusin kuitenkin, että ko. tuotteet ovat sulkeutuneet jo joulukuun puolella. Jäin siis miettimään, onko niitä mahdollista enää huutaa itselleen millään tavoin? ):

 2. Käsittääkseni nämä sport-sanan sisältävät on nimenomaan sellaisille nuorille miehille jotka eivät "kehtaa" käyttää mitään hajuvesiä koska se vie miehisyyden, treenien jälkeen tai saunaillassa voi kyllä suihkauttaa sporttia. Sopii varmasti aiankin suomalaismiehille joista melko suurella osalla hajuveden korvaa partavesi…vaikkei partaa olisikaan:)

 3. Anonyymi: Muistin tuon, mutta annoin sille anteeksi, koska on lanseerattu pelkkänä sporttina eikä minkään tuoksun sport-versiona. Mutta sitä pirun sporttia toki sekin. 🙂

  Anonyymi: Jos löysit jotain kiinnostavaa, niin laita sähköpostia virve@ostolakossa.com ja kerro, mistä olisit kiinnostunut. Teen niistä ilomielin vielä kaupat jos vain löytyvät yhä jemmoistani. 🙂

  Sissi van. V: Totta varmasti. 🙂

  Meeri: Heti alkoi googleni laulamaan… 🙂

 4. Kiitos näistä postauksista! Voi horror, vai että Kouros Sport? Sport-tuoksut vievät kyllä voiton geneeristen tuoksujen joukossa, L' eau, Miss/Madame/Mademoisellet/Signorinat luuhaavat kaukana perässä. Ihmeellisintä on, että eikö kuluttajia (miehiä) ala jo häiritsemään alituinen sporttisuus? Haluavatko kaikki tosiaan olla sporttisia?

 5. Sporttiin suuntaan taitavat mennä myös tämän sivuston mainokset sillä kommenttien alapuolella näkyy minulle Hong Kongin jääkairamainos 😀

 6. Lacoste Challenge Re:Fresh nyt ei sportti-teemaan suoraan mee, mutta jatko-osa sekin. Miksi, oi miksi? Alkuperäinen on mielestäni yksi parhaista, mutta tää Re:Fresh ei sytytä.

  Pakkoa sanoa, että tykkään sun blogista ihan älyttömästi ja käyn aina lukemassa vaikken lukijoissa olekaan! 🙂 Heh, en oo saanu aikaseks tehdä tunnusta.

 7. Totta kai jokainen mies haluaa olla sporttinen. Hajuvesi ei vaan riitä sohvaperunaa muuttamaan. 😛

 8. Mullaki on olo, että ehkä se on vaan se myyvin sana miehille. Just eilen kävin isoveljeni luona ja meinasin lentää perseelleen ku hänellä oli jopa 2 avaamatonta suihkusaippuaa ilmestynyt kylpyhuoneeseen.
  Selitykseksi sain "nokun niissä lukee toi sport ja ne oli tarjouksessa" 😉

  -MyCurse

Kommentointi on suljettu.