Kermainen IsaDora Volume Lash Styler Mascara

Intoilin vähän aikaa sitten IsaDoralta tulleen uuden ripsivärin, jonka koostumusta mainostettiin kermaisen tuuheuttavaksi. Minuun nuo sanat vetosivat kovasti, joten hihkaisin ilosta, kun kaverini lykkäsi ripsivärin käteeni eräänä päivänä luvaten, että pitäisin siitä.
IsaDoran Volume Lash Styler -ripsivärin harja sisältää eripituisia harjaksia, joiden avulla ripsiväri lupaa tehdä ripsistä kauniisti kaartuvan ripsiviuhkan, josta ei tuuheutta tai pituutta puutu.
Harjasosa näyttikin makuuni oikein mieluisalta, joten jännitettäväksi jäi enää ripsivärimassan koostumus. Sormet, jalat ja kaikki mahdolliset ruumiinosat ristissä toivoin, että se olisi juuri niin hyvä kuin miltä se tuotelupauksissa kuulosti!
Omat ripsenihän ovat melkoisen hennot ja olemattomat, vaikka niissä nykyään on ihan mukavasti pituutta. Vaalean värinsä ja yksittäisten ripsien hentouden vuoksi ne jäävät kuitenkin näkymättömiksi, joten ripsivärin tulisi ehdottomasti tuuheuttaa poimimalla jokainen ripsi erikseen ja kuorruttaa ne sitten runsaalla ripsivärikerroksella.
Ja kuten näette yltä niin tämä ripsiväri juurikin teki. Ylimmässä kuvassa ei ole ollenkaan ripsiväriä, sen alla toisessa silmässä on kerros ripsiväriä, kolmannessa molemmissa silmissä on kerros ripsiväriä ja alimpaan kuvaan kerroksia on vielä lisätty toinen. Kuvissa näkyvän vasemmanpuoleisen silmän kanssa liioittelin hieman harjanvetoja tehdessä, joten ripset saivat päällensä oikein ekstrakerroksen kuorrutetta, mikä ei enää valitettavasti pitänyt niitä yhtä eroteltuina, mutta koska ripsivärimakuja on monia havainnollistaa se ainakin, että tällä ripsivärillä voi tosiaan rakentaa kunnolla massaa hennoillekin haituville.
Pidin harjassa erityisesti siitä, että sen harjakset todellakin olivat teräväkärkiset, jollaisiksi niitä oli  ripsivärin tiedotteessa kuvattu. Niiden ansiosta ripsiväri kampautui ripsiin hyvin ja tekipä vielä ripsien tyveen mukavan rajauksentyyppisen jäljenkin, mikä saa ripset näyttämään erityisen tuuheilta.
Ripsiväri myös jätti ripset melko pehmeän tuntuisiksi, eli värikerrosten lisääminen vaikka tuntejakin myöhemmin on mahdollista. Ripsiväri tuo ripsiin todella runsaasti massaa, eli tämä on parasta juuri meille, jotka tahdomme kunnolla näyttävyyttä. Niille, jotka tahtovat kevyempää ja selkeämmin eroteltua jälkeä en tätä ripsiväriä suosittele, mutta kaikkien niiden, jotka rakastavat runsautta ja kerrostettavissa olevaa runsasta ripsivärimassaa kannattaa kokeilla tämä uutuus.
Toinen kerros alkoi olla jo hieman liikaa omille hennoille ripsilleni saaden ne paakkuuntumaan.
Ihan täysi napakymppi tämä ei omille ripsilleni ollut, sillä pidän enemmän vielä hitusen paremmin erottelevista ripsiväreistä, mutta olen todella iloinen, että löysin ensimmäistä kertaa IsaDoralta näin kunnolla massaa ripsiin tuovan ripsivärin. Kyllä tässä siis tuuheutuksen ansiosta jo kokonaisarvosanassa ysin paikkeilla mennään, eli oikeassahan tämän minulle antanut kaverini oli: kyllä minä tästä pidän. (Ja ripsivärithän yleensä vain paranevat parin viikon kuluttua avaamisesta ja tämä teki näin hyvää jälkeä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.) 
IsaDoran ripsivärillä on hintaa n. 19,90 euroa, joka tosin minusta alkaa olla jo melko paljon edullisen hintaluokan meikkimerkille. Keittiöpsykologisesti ajateltuna 20 euroa on lienee se raja, jonka jälkeen tuotteet alkavat ainakin minun korvissani kuulostaa kalliilta, mutta kyllä 19,90 euroa on jo semiselektiivisten merkkien kohdalla melkoisen paljon. Vai mitä mieltä te olette?

Onko joku muukin jo ehtinyt kokeilla IsaDoran uuden Volume Lash Styler Mascaran? Mitä piditte? Onko teillä suosikkeja muiden IsaDoran ripsivärien joukosta?

17 kommenttia artikkeliin ”Kermainen IsaDora Volume Lash Styler Mascara”

 1. Kiinnostuin! Millä olet rajannut kuvissa silmäsi, tai onko sinulla mitään luottotuotetta? 🙂

 2. Aah, näyttää niin hyvältä, että taitaa olla pakko kokeilla tää. Hinta on munkin mielestä kyllä hieman suolainen.

 3. Ei voi muuta sanoa kuin WAU! Tuo hinta vaan on aika kirpaiseva, huh huh! Menee todellakin jo kipurajalle meikäläisen taloudessa.

 4. Vaikka rajauksesi ovatkin nätit, olisi mukavaa nähdä ripsivärin oikea teho ilman rajauksia. On hankalaa kuvitella tuotteen sopivuus itselleen, kun ei rajauksia piirtele omaan nassuun. Muuten tosi havainnollistavat kuvat! 🙂

  • Tykkään itsekin eniten laittaa lopputulokset ilman rajauksia, mutta minulla ei ole ollut aikaa meikata vain ripsivärin kuvaamista varten, joten jouduin tyytymään tällaisiin kuviin. Yritän kuitenkin saada tulevissa ripsiväriarvosteluissa kuvattua ilman rajausta, sillä onhan se selkein tapa esitellä ripsiväri. 🙂

 5. Ostin tämän ripsarin muutama viikko sitten Anttilasta (plussa-alennuksella maksoi n. 14 euroa) ja minä kyllä tykkään! Toimii ripsissäni hyvin, tuuheuttaa ja erottelee, ihan kuten lupaakin :). Koskaan en laita yhtä kerrosta enempää, se on aivan riittävästi minulle. Tämän hankittuani heitinkin joidenkin kehuman Max Factorin Flash lash effectin roskiin, koska se ei tehnyt ripsilleni oikein mitään (epäilin, oliko se kuivahtanut tai jotain?)…

 6. Hei! Olisin tiedustellut, käytätkö tällähetkellä mitään ripsiseerumia, vai ovatko upeat pitkät ripsesi täysin ilman "dopingia" kasvaneet? ( Muistan sinun aiemmin käyttäneen sitä kohuseerumia, jonka valmistus/myynti kai lopetettiin…) Mukavaa keväänjatkoa!

 7. Ja tämähän on säänkestävä, lämpimällä vedellä poistettava maskara. Oletteko huomanneet variseeko päivän mittaan, jos lisää useamman kerroksen??

  • Tuo oli minulle uusi tieto enkä muista lukeneeni sitä mistään. (Saa siis linkittää, jos jostain löytyy tuo tieto virallisesti.) Nettisivuillakin vaan lukee, että kestää kosteutta muttei enempää ja itse olen poistanut tämän ihan vaan voidemaisella putsarilla silmien alle leväyttäen, eli ei ole lähtenyt mitenkään murusina/liuskoina kuten lämpimän veden ripsivärit muuten ovat lähteneet. Kiva kun siis mainitsit ja nyt täytyykin kokeilla, mitä pelkän veden kanssa tapahtuu. 🙂 Minulla ei ole varissut vaikka olisin lisännyt kerroksia.

 8. Olisi mahtava nähdä myös kuva koko kasvoista ripsivärin kanssa, jolloin saa paremman kokonaiskuvan. Pelkkä silmä ei anna kunnollista vertailukohtaa.
  Mun täytyy ostaa kohta uusi ripsiväri, joten laitan tämän korvan taakse. Tosin tämä on niin hintava, että melkein samalla laitan hintaan sen noin +4 euroa, jolloin saan Lancomen ripsivärin.

 9. Minulla on myös hennot ja (kestovärittä) vaaleat ripset, ja tämä toimi minulla hyvin. Tuuheutti, ja helppo kerrostaa. Tuntuu kestävän kosteutta, kuten nettisivuilla luvataan, mutta ymmärrettävästi (?) ei ainakaan minulla esim. itkua.
  Vetää kuitenkin ainakin minulla taivutukset tikkusuoraksi, joten olen laittanut alle ohuen kerroksen vedenkestävää, joka lukitsee taivutukset.
  Mainio koostumus, saisipa tämän koostumuksen yhdistettynä vedenkestävyyteen!

Kommentointi on suljettu.