Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste (seerumi)

*Sis. mainoslinkin

Kuten moni tietää, olen aivan mieletön hoitonesteiden rakastaja. Seerumin alla käytettävät ohuen vesimäiset, mutta silti kosteuttavia ja hoitavia aineita pullollaan olevat lisätuotteet ovat täydellinen juttu kuivuuteen taipuvaisella iholleni, joten olen ollut aivan innoissani, kun niitä on alkanut tulla myyntiin meidänkin markkinoillemme.

(Jos kaipaat pientä selvennystä hoitonesteiden ideasta ja käytöstä, suosittelen lukemaan tämän aiemman postaukseni.)

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Hoitonestevillitykseen lähti mukaan jo parisen vuotta sitten suomalainen Lumenekin, joka lanseerasi silloin oman Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence Hyaluronitiivisteensä. Tuohon tuotteeseen liittynyt postaukseni on ollut yksi blogini kautta aikojen luetuimpia postauksia ja kerää edelleen päivittäin liikennettä, joten olikin mahtavaa, että sain blogikokeiluuni myös tuon tuotteen uudistetun version ja pääsin postaamaan teille siitäkin.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste on päivitetty versio suosituksi tulleesta hyaluronitiivisteestä. Minusta on todella tärkeää painottaa, ettei tuote ole seerumi, sillä jos sitä sellaisena ajattelee ja käyttää, saattaa se jopa tuottaa käyttämukavuudessaan pienen pettymyksen. Kannattaakin siis oikeasti selventää itselleen ensin, millainen erityistuote on kyseessä ja vasta sen jälkeen päättää, tarvitseeko sitä itse.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Aloitan heti alkuun kertomalla, että tämä tuote on yksi omia Lumene-suosikkejani. Seerumin alla käytettävä hoitoneste on kehitetty nimenomaan kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa, minkä koen sen todellakin iholleni tekevän.

Hoitoneste sisältää antioksidanttisen lakan uutetta, C-vitamiinia, lähdevettä sekä kahta erilaista hyaluronihappoa, jotka auttavat tekemään ihosta täyteläisemmän ja sileämmän näköisen sekä ihanan kosteutetun.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Edeltäjäänsä verrattuna tässä tuotteessa on aavistuksen täyteläisempi koostumus, joka on silti edelleen hyvin vesimäisen juokseva, kuten hoitonesteissä yleensäkin.  Tuote on pakattu pipettipulloon, jossa on todella loistava suuaukko: se on niin tiivis, että se pyyhkii pipetin ulkopuolelta pois ylimääräiset nesteet aina kun pipetin vetää esiin pullosta.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Sanoin aiemmin, että jos tuotetta ajattelee seerumina, saattaa siihen pettyä. Tällä tarkoitan sitä, että kun tuotteen levittää iholle,  tuntuu se iholla ihan hieman jopa tahmaiselta, mikäli sen päälle ei vielä levitä muita hoitotuotteita, jotka saavat tahmaisuuden katoamaan.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Periaatteessa sitä voisi kyllä käyttää iholla yksinään seerumin asemasta ennen kosteusvoidetta, mutta itse koen, että paras lopputulos ja tuntu iholla on aina syntynyt, kun tämän päälle on levittänyt sekä seerumin että voiteen kuten sen kanssa on tarkoitettukin tehtävän.

Jos kosteusvoiteen alle tahtookin siis laittaa vain yhden tuotteen, suosittelisin mielummin valitsemaan silloin ihan oikean seerumin ja laajentavan repertuaariaan tähän vasta sitten, kun on halukas käyttämään sekä hoitonestettä, seerumia että kosteusvoidetta.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Koska ihoni kuivuu helposti, on tällainen tehokkaasti kosteutta sille sitova lisätuote aivan mahtava apulainen. Vaikka Lumenen hoitoneste kulkee samalla lailla essence-nimellä kuin muutkin hoitonesteet, koen sen olevan silti hieman perinteisiä hoitonesteitä eurooppalaisempi versio: se on pakattu kasvovesimäisen pullon sijaan seerumimaisempaan pakkaukseen ja se hyppää tiivistekoostumuksensa puolesta ehkä hitusen enemmän jo seerumin puolelle kuin perinteiset hoitonesteet.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Tämä on kuitenkin jälleen niitä tuotteita, joita olisin varmasti tyrkyttämässä omien positiivisten kokemusteni vuoksi lähes jokaiselle asiakkaalle, jos vielä työskentelisin myymälässä kosmetiikkamyyjänä. Tämä on minusta loistava lisätuote sekä kaiken ikäisille nuoresta vanhempaan että kaikille ihotyypeille kuivasta seka- ja rasvoittuvaankin ihoon asti, mikäli iho kaipaa nimenomaan lisää kosteutusta ja kirkastusta.

Tämän tuotteen uudistettu versio on ehdottomasti edelleen vienyt sydämeni ja saamani pullo on kuulunut ihonhoitorituaaliini viimeaikoina aamuin illoin.

*Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Muita, joiden sydämen Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste on vienyt?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

25 kommenttia artikkeliin ”Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste (seerumi)”

 1. Olen itsekin pitänyt hyaluronitiivisteen aiemmasta versiosta – ihanaa lisäkosteutusta ja on tosiaan sopinut hyvin myös rasvoittuvalle iholle. Uudistetun tuotteen hinta kuitenkin harmittaa! En ihan ymmärrä, mihin lähes kymmenen euroa korkeampi hinta perustuu. Tietysti tiiviste on todella riittoisaa ja monet muut samanlaiset tuotteet ovat hintaluokaltaan myös korkeita, mutta taidan joutua jättämään tämän tulevaisuudessa ostamatta :/

  • Joo, hinnankorotukset ovat kyllä aina ikäviä. Toisaalta olen itse sitä mieltä, että jos olisin kehittänyt näin hyvän tuotteen niin en olisi lähtökohtaisestikaan myynyt sitä niin halvalla kuin aiempi versio oli. 😀

   • Samaa mieltä; halvalla meni, mutta ”uudistus” tuli kai vajaan vuoden päästä. Nopeaa siis uusiutuminen Lumenella.
    Huomasitko mitään oleellista eroa tähän vanhaan seokseen, jota ostin jemmaan monenmonta putelia. On se vaan niin hyvä pohjustus kuivaan nahkaan…

    • Minusta ero on tuntunut lähinnä koostumuksen tunnussa, eli uusi on hieman täyteläisempää ja siksi olen tykännyt siitä entistä enemmän. Ilolla kuitenkin itsekin käyttelisin vanhaa, jos olisin tehnyt löytöjä hyvään hintaan! 🙂

 2. Heti ostan pois jos vaan saan ensin tietää: onko tässä lumenen tuotteessa parfyymia/ hajusteita? Kärsin parfyymiallergiasta :muuten kirjaimellisesti kukin.

 3. Ostin juuri sen vanhan version, kun oli niin hyvässä tarjouksessa Cittarissa. Ja kyllä tykkään! Se tahmainen fiilis on kyllä hieman epämiellyttävä, joten ei tulisi mieleenkään jättää kosteutusta siihen. Itse en pahemmin seerumeita vielä käytä, joten laitan päälle vain kosteusvoiteen tällä hetkellä. 🙂

  • Joo, vanhaa saa varmasti hyvällä tarjoushinnalla vielä monesta paikasta, eli ehdottomasti kannattaa ostaa! 🙂

 4. Just kuulin, että niitä on aika hyvässä alennuksessa ja aattelin käyä hamstraamassa 😀 Mutta siis aivan ihana ja ja ihan paras tapa paijata omaa ihoa ainakin. Toka pullo menossa 🙂 En koe uudistuksen myötä tapahtuneen suurta, merkkittävää muutosta. Ainakaan tuote ei ole huonontunut!

  • Joo, ei ole minusta suuresti muuttunut, vähän vain täyteläisempi koostumus, josta itse ainakin tykkään. 🙂 Todellakin kannattaa hyödyntää tarjous! 🙂

  • Ihana kuulla, että joku muukin on tykännyt näin kovasti. On kyllä loistava tuote! 🙂

 5. Minulle tämä ei sopinut, vaikka olisin kovasti halunnut pitää tuotteesta. Epäilen, että hyaluronihappo puskee minulla epäpuhtauksia esiin. :/

 6. Oon kokeillut tuota vanhaa versiota joskus silloin, kun se tuli markkinoille ja myönnettäköön, etten tykännyt siitä yhtään juurikin sen klähmäisyyden vuoksi. Ilmeisesti en siis osannut vain käyttää sitä oikein 🙂 Tuohon aikaan en kyllä muistaakseni ollut vielä hoitonesteistä kuullutkaan.

  Tilasin juuri neljä uutta seerumia (joista yksi on myös hyaluronihapposeerumi – käsittääkseni se siis on nimenomaan seerumi?) The Ordinarylta. Mihin järjestykseen laittaisit Lumenen ja tuon uuden tuttavuuden seerumit/nesteet/whatever? Hintaeroa kuitenkin on aikalailla ja muutenkin hyaluronihappoa taitaa saada huomattavasti Lumenea edullisemminkin.

  • Itse käytän tällä hetkellä tämän päällä The Ordinaryn Alpha Arbutin 2% + HA -seerumia, jossa on siis myös hyaluronihappoa. Tässä Lumenen tuotteessa on lisäksi stabiloitua C-vitamiinia ja koen, että kirkastaa ihoani hyvin, joten käytän tätä aina alla lisätuotteena. The Ordinarylla ei varsinaisesti ole hoitonesteitä vaan vain seerumeja, joten käytän itse mielelläni hoitonestettä merkin seerumien alla. 🙂

   Tykkään siis molemmista ja itseasiassa levitän vielä tämän hoitonesteen ja The Ordinaryn seerumin päälle Lumenen Sisu-kasvoöljyn ja kosteusvoiteen. 🙂

 7. Mitenkäs tuotteen C-vitamiini reagoi auringon kanssa? Olen käsittänyt että C-vitamiini ja auringon valo yhdessä saattaa saada aikaiseksi pigmenttilaikkuja.
  Käytän marras-tammikuussa Philosophyn C-vitamiini jauhetta sekoitettuna seerumiin tai hoitoveteen. Lancomen Hydra Zen on kivan kevyt geelimäinen ja mikä parasta pumppupullossa. Aika moni hoitovesi on pakattu pumputtomaan pulloon, enkä halua tuhlata tuotetta laittamalla sitä vanulapulle. Kerran kikkailin, niin että en poistanut pullon suulla olevaa sinettiä, vaan tein neulalla siihen muutaman rei’än ja tipyttelin siitä kasvoille. Aika moista sähellystä! Kuvittele, ny niskat väärällään ja yrität sihdata tipat kasvolle ilman ettei menisi silmiin!! 🙂 🙂 ( PS. Oletko tehnyt postausta Philosophy sarajsta?)

  • Eikö C-vitamiini ja muut antioksidantit juurikin paranna ihon auringonsietokykyä? Tietysti uv-suojan alla käytettynä.

 8. Tavallaan kiinnostava tuote. Minä vaan en ole koskaan päässyt sinuiksi pipettien kanssa ihonhoitotuotteissa. Minusta ne ovat vain hankalia ja epäkäytännöllisiä. Tämä on estänyt minua toistaiseksi kokeilemasta näitä Lumenen tuotteita. Tosin eilen meinasi lähteä vanha pullo mukaan kun oli sen verran hyvässä tarjouksessa.

  • Minä taas rakastan pipettituotteita! 🙂 Nestemäisiä tuotteita on muuten hankalaa saada iholle vain muutama pisara ja pipetillä sitä saa niin helposti aina sormenpäähän sen yhden pisaran kerrallaan. 🙂

 9. Normihinnalla ei olisi kaappiini eksynyt, mutta aamun lehdessä oli tarjous että 9,90e… vanha puteli . Samalla hinnalla sai Mystic Volume mascaraa, harmi ettei koskenut vedenkestävää.

 10. Mä ostin ensimmäisen pulloni silloin kun tuote oli aivan uusi ja tykkäsin siitä ihan kauheasti. Nyt sitten sen loputtua ostin mammuttimarkkinatarjouksesta kympillä uuden pullon, koska en todellakaan halua maksaa uudistetusta versiosta sitä kolmeakymppiä. No tämä mammuttimarkkinapullo ei olekaan samaa tavaraa kuin oikea vanha versio. Pullon kaulassa ei ole enää tuota loistavaa kauluria, koostumus on lirumpaa ja haisee ihan teolliselta liuottimelta. Käytän tuon ehkä juuri ja juuri loppuun mutta enpä osta enää uutta. Itseasiassa löysin jo paremman korvaajan: The Body Shopin Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion. Aivan ihana ja 160 ml maksaa 16,50 eli ei ole hinnalla pilattu 🙂

  • Oho, kuulostaapa ikävältä! :/ Onkohan muilla samoja kokemuksia Cittarista ostetuista seerumeista vai olisiko kohdalle sattunut joku maanantaikappale?

   Tuo TBS:n hoitoneste on aivan loistava, itsekin olen sitä yhden pullollisen käytellyt. 🙂

 11. Täytyy sanoa etten itsekään lämpene yhtä paljoa tälle uudistetulle versiolle. Vanhan tuoksu oli ihanan hedelmäinen, tämä vain laimea ja vähän tympeämpi versio siitä. Minusta tämä ei myöskään tunnu paksummalta kun se edellinen. Kuitenkaan en käytössä huomaa mitään eroa joten käytän loppuun ainakin nämä kaksi putiloa jotka hamstrasin hullareilta. Sen jälkeen mahdollisesti katse vaikka Korealaisiin kanssasisariin 🙂

Kommentointi on suljettu.