Killer Volume!

Olen usein valitellut, kuinka hankalaa tuntuu olevan kehittää vedenkestävä ripsiväri, jonka massa ei olisi juoksevaa kuin purossa virtaava vesi. Ei siinä muuten mitään, mutta tällaisen hentoripsisen kun on mahdotonta saada löllömassaisella mascaralla aikaan yhtään minkään näköistä tuuheutta, vaikka mascara kuinka kauniisti ripsiet erottelisi ja toisi jopa hieman pituuttakin niihin.
Äitini toi minulle kuitenkin jonkun aikaa sitten matkatuliaisena todistusaineistoa siitä, ettei unelmani ole mahdoton toteuttaa ja että oikeasti tuuheuttavia vedenkestäviä ripsivärejä on olemassa, vaikkei niitä näillä meidän markkinoillamme pahemmin näykään.
Pääsin nimittäin tekemään tuttavuutta aasialaisen, mm. Thaimaassa, Kiinassa, Japanissa ja Malesiassa myytävän Za-merkin Killer Volume Mascaran kanssa, joka todellakin tekee ripsiin sitä killer volumea.
Suurella harjalla varustettu ripsiväri tuo ripsiin runsaasti massaa. Mascaran kaareva harja myös edesauttaa ripsiä taipumaan vedenkestävän koostumuksen lukitessa taivutuksen paikoilleen vesiliukoisia mascaroita tehokkaammin.
Ja tämä muuten todellakin pysyy. Siis ihan oikeasti pysyy. Poistaminen nimittäin todellakin vaatii hyvän silmämeikinpoistoaineen ja pienen ajankäytön.
Mascara kuitenkin teki ripsiin runsasta tuuheutta sekä runsautta ja itse harjailin sitä niihin ehkä hieman liikaakin kuvien ottoa varten, jolloin jälki ei enää ollut ihan niin siistiä, mutta pointti ainakin on todistettu: tämä vedenkestävä mascara kykenee kerrankin tuomaan tuuheutta hentoihinkin ripsiin.
Vaikkei tuotetta meidän lähimaissamme myydäkään, näyttää eBay sen olevan kotiutettavissa noin kolmellatoista eurolla omalle kotiovelle. 
Onko joku muu sattunut tekemään tuttavuutta aasialaisen Za-merkin kanssa?

2 kommenttia artikkeliin ”Killer Volume!”

  1. Myös saksassa ainakin myytävä halppismerkki P2 on loistava! Maksaa 3 euroa ja tuuheuttaa, pidentää ja pysyy ja pysyy ja pysyy!

Kommentointi on suljettu.