Näillä meikeillä meikkaan tällä hetkellä

*Sis. mainoslinkkejä

Kuten useimmat varmasti tietävät, ei tämä kosmetiikkaa kyllä paljon käsittelevä blogi ole se paikka, mistä saisi erityisesti meikkivinkkejä ja meikit ylipäätään vilahtavat blogissani nykyään yhä vähemmän ja vähemmän.

En ole teknisesti taitava meikkaaja eikä meikkaaminen itsessään oikeastaan kiinnosta minua. Varsinainen meikkaaminen toimenpiteenä on minulle vain välttämätön prosessi, joka on käytävä läpi voidakseen nauttia lopputuloksesta.

Koska meikkaamisessa minulle on nimenomaan tärkeintä lopputulos eikä niinkään meikeillä leikkiminen, tykkään tuotteista, joilla syntyy helposti kaunis meikki. Kuten aina hoen, tarkoittaa kaunis meikki minulle sitä, että se saa itseni näyttämään paremmalta eivätkä sen yksittäiset osa-alueet vedä huomiota puoleensa niin vahvasti, että kehuja saisi nimenomaan meikkini.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Peruspirkon meikiksi luokittelemani meikki syntyy tällä hetkellä näillä tuotteilla – joskaan ihan jokaista näistä ei aivan joka päivä kasvoillani nähdä. Nämä ovat kuitenkin ne tuotteet, joihin tällä hetkellä arjessani eniten tartun.

Uskon, että meikkijemmojen kutistumisen myötä myös arkimeikissäni käyttämieni tuotteidenkin määrä tulee lopulta vähenemään. Nyt kuitenkin käytän näitä tyytyväisenä siitä, että minulla on ne.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Olen koonnut suurimman osan luomiväreistäni tähän Etelä-Koreasta keväällä ostamaani meikkipalettiin. Olen säästänyt kokoelmaani enää oikeastaan vain niitä (keskenään hyvin samankaltaisia) ”varmoja” sävyjä, joita taatusti jatkuvasti käytän.

Tyypillinen silmämeikkini syntyy levittämällä liikkuvalle luomelle hieman hohtavaa vaaleaa, sen yläpuolelle varjostussävyn häivyttymistä helpottavaksi pohjaksi nudevaaleaa ja luomivaon paikkeille keskitummaa sävyä.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Tämä Rebecca Stellan The Squad -luomiväripaletti ei taida olla enää edes saatavilla, mutta tulen itse käyttämään sitä varmasti siihen asti, että se loppuu tai hajoaa. Se on niin hyvä ja helppo paletti, sillä sen sävyissä on loistava pigmentti ja ne häivyttyvät hyvin.

Matkoilla teen sillä koko silmämeikin, mutta kotona ollessani käytän sen mustaa sävyä ripsirajassa rajausvärinä ja mattaista ruskean ja taupen sävyä kulmaväreinä. Hieman kimaltavaa vaaleaa sävyä päätyy usein pieni sipaisu kulmaluun alle. Tämä on sellainen paletti, etten tällä hetkellä oikeasti tarvitsisi sen lisäksi muita luomivärejä ollenkaan.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Meikkini pohjalla käytän tällä hetkellä näitä kahta tuotetta. Varsinkaan silmämeikki ei pysy minulla puoltakaan minuuttia paikoillaan ilman hyvää luomivärinpohjustajaa ja tämä bareMinerals Gen Nude -linjan pohjustaja ja voidemainen luomiväri nudessa sävyssä Lit on minulle täydellinen. Paitsi että se kiinnittää silmämeikkini, tasoittaa sen pigmenttinen koostumus myös silmäluomeni sävyn.

*bareMinerals Gen Nude Cream Eye Shadow + Primer Lit -tuotetta myy Kicks.fi.

Olen viime aikoina myös ihastunut käyttämään jo aikoja sitten blogissani esittelemääni BECCA First Light Priming Filter -meikinpohjustajaa. Se tuo kasvoille kaunista heleyttä ja meikkipohja sulautuu sen päälle hyvin. Tämä ei ole perinteinen silikoninen meikinpohjustaja, vaan ihoa kosteuttava ja hoitava pohjustaja, joka sisältää mm. Huxleyn tuotteista minulle tutuksi tullutta viikunakaktuksen öljyä, jota olen aiemmin jo ylistänyt. Tämä on tämän hetken lempparituotteitani ehdottomasti.

*BECCA First Light Primer Filter -meikinpohjustajaa myy Cult Beauty. 

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Varsinainen meikkipohjani syntyy tavallisesti näillä tuotteilla. Käytössäni on tällä hetkellä korealaisen IOPE-merkin tyynymeikkivoide, joka on ihan hyvä, mutta ei nyt mitenkään ihan poikkeuksellisen erityinen.

Sain TwistBeltä vähän aikaa sitten kokeiluun kotimaisen Korento-merkin Berry Vitamin Cream Foundation -meikkipohjan ja olen tykännyt siitä kovasti. Käyttelenkin pidempään avattuna ollutta IOPE:n tyynymeikkivoidetta pois juuri siksi, että voisin keskittyä sen jälkeen käyttäään tätä Korennon voidemaista meikkipohjaa.

*Korento Berry Vitamin Cream Foundation -meikkipohja löytyy myynnistä täältä.

Peiteaineenani käytän joskus aikoinaan töistä saamaani edullista Wet n Wild -merkin Photofocus Concealer -peiteainetta, josta olen tykännyt. Se peittää silmänalusilla todella hyvin, ei ole liian kuiva tai liian rasvainen ja pysyy ongelmitta.

Tykkään eniten kivipuutereista, mutta minulla on muutamia irtopuutereita, joista yritän päästä eroon. Tällä hetkellä käytän meikin kiinnitykseen Kat Von D Setting Powder -irtopuuteria, jonka minikoon ostin Sephorasta joskus. Tämä on ollut todella hyvä irtopuuteri, sillä se näyttää iholla heleältä, mutta tuntuu silti tarpeeksi mattaiselta.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Poskipunana käytän usein minikokoisesta NARS-duosta kulttimaineista Orgasm-sävyä ja joskus muotoilen kasvoja hieman sen kaverina tulleella Laguna-varjostussävyllä.

*NARS Orgasm-poskipunaa myy Cult Beauty. 

Toinen poskipunasuosikkini on Miia Johanssonin meikkiboksista saamani TONYMOLY Panda’s Dream Dual Lip & Cheek Pink Baby -voidemainen poskipunaduo, jota voi käyttää myös huulilla. Olen tykännyt varsinkin vasemmanpuoleisesta sävystä poskillani paljon ja sen voidemainen koostumus tekee lopputuloksesta ihanan heleän.

*TONYMOLY Panda’s Dream Dual Lip & Cheek Pink Baby -poskipunaa myy Nobebeauty.fi.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Muuten lisään meikkiini hehkua näillä kahdella tuotteella. Luulin ostaessani Hourglass Ambient Lighting Powder Dim Light -puuterin, että kyse oli korostustuotteesta, mutta oikeasti kyseessä onkin ihoa heleyttävä viimeistelypuuteri. Olenkin nyt käyttänyt tätä (minikokoa) lähinnä silmänalusilla meikin kiinnitykseen ja se on toiminut siinä hyvin.

*HOURGLASS Ambient Lighting Powder -puuteria myy Cult Beauty.

Varsinaisen korostuksen tuon poskipäille voidemaisella supersuosikillani eli Aasiasta ostetulla 3CE Stylenanda Back to Baby Glow Beam -korostusvoiteella. Tämä tuo kasvoille aivan upean heleältä näyttävän hehkun, josta tulee aina kehuja.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Minulla oli ennen valtava määrä ripsivärejä, sillä jotenkin niitä aina päätyi minulle töiden ja blogin kautta, minkä lisäksi saatoin itsekin välillä uteliaana ostaa jonkun. Nyt olen kuitenkin onnellinen vain yhden ripsivärin omistaja ja se tuntuu hyvältä.

Tällä hetkellä ripsivärini on maahantuojalta saatu TONYMOLY Panda’s Dream Smudge Out Mascara Long Lash eli kaarevalla harjalla varustettu, ripsiä pidentävä maskara. Tämä on ollut hyvä ripsiväri, sillä sen harja tavoittaa kaikki ripset helposti ja erottelee ne kivasti. Ripsivärillä saa ripsiin pituutta ja lisää tuuheutta, mutta se ei silti luo mitään megaräpsyjä.

Moni pitää tästä ripsiväristä juuri siksi, että se kestää ongelmitta silmien vuotamisen sekä vesi- ja räntäsateet, mutta irtoaa ripsistä helposti lämpimällä vedellä. En itse pidä näistä ”kolmekasimaskaroista” tavallisesti, sillä niitä on aivan tuskaista usein nyppiä irti ripsistä, mutta tämä ripsiväri sulaa ripsistä pois ihanan helposti.

*TONYMOLY Panda’s Dream Smudge Out Mascara Long Lash -ripsiväriä myy Nobebeauty.fi.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Huulilla olen yrittänyt käyttää pois vanhimpia huulimeikkejäni, joissa monissa on vain pienet rippeet jäljellä. Yksi tällainen vanha huulikiilto on Bobbi Brown Lip Gloss 31 Confetti, josta tykkään todella paljon sekä sävyn että koostumuksen puolesta.

Bobbi Brownin huulikiillot ovat mitä parhaimpia tuotteita niille, jotka etsivät kestäviä huulikiiltoja, mutta ne eivät kuitenkaan ole kestäviä sillä nykyään tavanomaisella kuivahkolla tavalla. Tämä huulikiilto on nimittäin enemmän sellainen paksun tahmainen, joka siksi suorastaan hylkii kosteutta ja kestää huulilla loistavasti. Tykkään tästä todella paljon!

*Bobbi Brown Lip Gloss -huulikiiltoja myy Kicks.fi.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Tämä viimeinen tuote ei ole meikkituote, mutta käytän sitä päivittäin täydentämässä meikkiäni. Olen jo aiemmin kehunut, kuinka ihanan monipuolinen tuote Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm on ja paitsi että käytän sitä itse öisin usein kosteusvoiteena, käytän sitä myös päivisin erityisesti kulmakarvojen huolitteluun. Joskus käytän sitä myös huulilla huulikiillon korvaajana ja matkustaessa sillä voi kätevästi korvata korostustuotteenkin.

*Neal’s Yard Wild Rose Beauty Balmia myy TwistBe.

Näitä meikkejä käytän nyt Virve Fredman Ostolakossa

Mitkä ovat teidän lempparituotteitanne juuri nyt?

6 kommenttia artikkeliin ”Näillä meikeillä meikkaan tällä hetkellä”

 1. Narsin Orgasmi kyllä toimii aina vaan 🙂 Jotenkin se on niin monikäyttöisen vaatimaton. Arkimeikissä tuo pikkuisen freesiä sävyä vaaleallekin iholle mutta juhlameikissä jää nätisti taka-alalle vaikka näyttävän huulipunan tieltä. Millainen tuo Laguna on?

  • Kaveri suositteli duoa sanomalla, että Laguna on täydellinen aurinkopuuteri, kun on oikeasti hieman kylmä ja sopii varjostuksiin. Olen ollut siihen tyytyväinen, en tosin kauhean vahvasti varjostele. 🙂

 2. Ootko hankkiutunut eroon siitä Linda Hallberg monitoimipaletista? Oon missannut sen täysin! 😱

   • Se on kyllä monipuolisin paletti mitä omistan! Ostin aikoinaan sinun suosituksesta ja käytän ihan joka ikinen kerta kun meikkaan.

 3. Lempparini on Chanelin kulmakynä, vaaleimmassa sävyssä, vaikka en blondi olekkaan. En pidä tummista kulmista. Lumenen kulmageeliä on mennyt useampi putkilo värittömänä ja vaalean ruskeana.
  Clarinsin ripasrista vedenkestävän tekeva mascara on myös oltava, jos tahdon mascaran pysyvän entistäkin paremmin.
  Chanelin ja Lancomen musta tai ruskea rajauskynä on yläripsien sisäpuolella ”pakollinen”, jotta saan ripsistä tuuheannäköiset.

Kommentointi on suljettu.