Must have -suosikkituote: Klairs Supple Preparation Facial Toner

*Sis. mainoslinkin

Luen jatkuvasti juttuja korealaisen kosmetiikan must have -tuotteista ja cooleimmista uutuuksista. Näistä jutuista bongaan niitä mielenkiintoisimpia tuotteita, joista googlettelen lisää ja joita sitten kasailen eBayssa ostoskoriini. Oikeastaan lähes jokainen näistä kotiuttamistani kulttisuosikeista on ollut täysin maineensa arvoinen ja voisin varmasti heittämällä listata kymmeniä must have -tuotetta, joita lähes jokaisen kannattaisi kokeilla.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Yksi tällainen tuote on ollut supersuosittu Klairs Supple Preparation Facial Toner, joka on kenties tällä hetkellä jopa tunnetuin ja hypetetyin korealainen kasvovesi. Korealainen kosmetiikka ei varsinaisesti ole tunnettu kasvovesistään, mutta siitä huolimatta, että korealaiset puhdistavat ihonsa kaksoispuhdistusta käyttäen ja taputtelevat iholleen sitä hellivää hoitonestettä ennen seerumia, mahtuu ihonhoitorutiiniin myös kasvovesi.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Suurinpana eronsa länsimaisiin kasvovesiin on ehkä kuitenkin se, että meillä kasvovesiä pidetään yhä edelleen usein ihonpuhdistuksen viimeistelevinä tuotteina, minkä vuoksi ne tavallisesti sisältävät vielä (monesti toki hoitavien ainesosien lisäksi) iholta epäpuhtauksia irrottavia ainesosia ja ovat hyvin vesimäisiä. Koreassa niiden päätarkoituksena koetaan kuitenkin olevan nimenomaan ihon pH-arvon tasapainottaminen ihonpuhdistuksen jälkeen, minkä lisäksi ne myös jo hoitavat ja kosteuttavat ihoa valmistellen sen muille ihonhoitotuotteille.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Klairs on hieman erilainen korealainen kosmetiikkamerkki, sillä sen filisofiana on yksinkertainen ihonhoito, joka poikkeaa perinteisestä korealaisesta ihonhoitorutiinista siinä, että siihen kuuluu mahdollisimman vähän tuotteita. Tämän vuoksi jo merkin kasvovesi on tehty hellimään ja kosteuttamaan ihoa.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Kasvovesi sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia kuten esimerkiksi hyaluronihappoa sekä useita erilaisia kasviperäisiä uutteita, jotka kaikki hoitoavat ihoa. Tuotteessa on hieman luonnonkosmetiikkamaisen yrttinen tuoksu, jollaisista en tavallisesti pidä yhtään, mutta tässä se on niin mieto, ettei sitä edes oikeastaan huomaa käytössä.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Klairs Supple Preparation Facial Toner -kasvovesi tunnetaan yleisesti mielettömänä monitoimituotteena, jota voi käyttää usealla eri tavalla. Kasvoveden koostumus on vesimäinen ja ohuempi kuin hoitonesteiden, mutta ei silti yhtä juokseva kuin useissa kasvovesissä. Kasvovedessä on aivan loistava pullo, sillä se annostelee tuotetta ulos pisara kerrallaan eikä hulauta sitä kerralla valtavaa lammikkoa.

Kasvovesi onkin voittanut useita palkintoja, viihtynyt useiden korealaista kosmetiikkaa tarjoavien verkkokauppojen myydyimpien tuotteiden listalla jo pitkään sekä saanut paljon mainintoja sosiaalisessa mediassa.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Kasvovettä voi käyttää ihan tavalliseen tapaan viimeistelemässä ihonpuhdistuksen pyyhkimällä kasvot vanulapun avulla ja tuote sekä kosteuttaa että rauhoittaa samalla ihoa. Toiset puolestaan jättävät koko vanulapun käytön väliin ja taputtelevat tuotetta suoraan iholle nimenomaan hoitotuotteen tapaan.

Kasvovettä voi myös käyttää ihoa kosteuttavana suihkeena pullottamalla sitä suihkepulloon. Näin käytettynä sitä voi suihkia kasvoille ihonpuhdistuksen jälkeen, ennen meikkipohjan levitystä tai pitkin päivää kosteuttamaan ihoa.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Yksi suosittu tapa on myös käyttää tätä kasvovettä kuivilla kasvojen ihoalueilla  vanulappujen kanssa täsmähoitavana ja ihoa rauhoittavana naamiona. Olen itse tykännyt tästä ideasta kovasti, sillä näin käytettynä se tuo todella mukavan avun kuumottelevalle iholle ja rauhoittaa ihoa esimerkiksi mustapäiden poiston jälkeen.

Varsinkin Aasian kosmetiikkamarkkinoilta löytyy paljon nukkaamattomia vanulappuja, jotka voidaan erottaa ohuiksi kerroksiksi ja moni käyttääkin näitä lappuja tämän kasvoveden kanssa: Lappu kastellaan kasvovedellä ja sen kerrokset asetellaan kosteutusta ja rauhoitusta kaipaaville ihoalueille eli esimerkiksi poskien ja otsan iholle. Lappujen annetaan vaikuttaa noin viitisen minuuttia ja tämä onkin täydellinen tapa helliä ja kosteuttaa ihoa silloin, kun sille ei ehdi tai viitsi levittää kokonaista kangasnaamiota.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Täytyykin sanoa, että minusta tämä on ehdottomasti parhaita kokeilemiani kasvovesiä ja kosteuttavista kasvovesistä puhuttaessa tämä vie ehdottomasti voiton. Kosteutustehoistaan huolimatta tämä ei minusta kuitenkaan ole missään tapauksessa pelkkien kuivaihoisten juttu ja monet epäpuhtauksiin taipuvaisen ihonkin kanssa tuskailevat pitävät tästä tämän ihoa rauhoittavan vaikutuksen vuoksi.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Nimeäisinkin siis tämän tuoteen yhdeksi ehdottomista korealaisen kosmetiikan must have -tuotteista, johon useimpien voisi olla hyvinkin helppoa tarttua, sillä vaikka öljyputsarit, hoitonesteet ja kangasnaamiot tuntuisivatkin vieraalta ajatukselta, kuuluu kasvovesi kuitenkin useimpien ihonhoitorituaaliin jo valmiiksi.

Kasvovedestä voi lukea lisää esimerkiksi täältä ja netti on muutenkin pullollaan sitä ylistäviä kommentteja.

Edit 11/2018: *Klairs Supple Preparation Facial Toner -kasvovesi löytyy nykyään myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Onko joku muu sattunut hurahtamaan tähän ihanaan kasvoveteen?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

18 kommenttia artikkeliin ”Must have -suosikkituote: Klairs Supple Preparation Facial Toner”

 1. Kaipaisin todella must have -listaa, tiedossa syyskuussa Soulin matka 🙂 paljon olen postauksistasi ostoslistaa kerännyt, mutta ”pieni” yhteenveto ei olisi haitaksi…

 2. Tilasin skinmiso -nenälappujen yhteydessä wishiltä dear klairsin kosteuttavia kangasnaamioita ja olen aivan rakastunut niihin. Samassa paketissa tuli kuusi pientä testeriä dear klairsin muista tuotteista (toner, serum, midnight blue calming cream, shooting cream, deep clean oil ja illuminating supple blemish cream). Ainakin iltarutiiniksi suositeltu toner-serum-mignight blue calming cream hävitti kaiken kuivuuden naamasta ja antoi ihanan sileän ja pehmeän ihon! Nämä menee tilaukseen kunhan edelliset vastaavat tuotteet loppuvat!

 3. On jo postissa matkalla! …kahdeksan muun ebay tilauksen joukossa 😀 On tulossa mm myös se cosrx good morning cleanser ja cosrx snail essence. Ei meinaisi millään malttaa odottaa että pääsee kaikkia testailemaan

  • Ooh, Cosrx valmistaa kyllä niin huippumahtavia tuotteita ja varsinkin tuo etanaseerumi on AIVAN mieletön. Siitä on tulossa postausta tässä lähitulevaisuudessa. Toivottavasti tykkäät tilaamistasi tuotteista! 🙂

 4. Tää vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja bongasinko oikein, että kasvoveteen on käytetty Nattoa? 😀 Mun on pitänyt sitä testailla ruokana, koska se sisältää paljon K-vitamiinia 🙂

  • Joo, fermentoidut ainesosat ovat aasiassa varsinkin todella in nyt, sillä ne pystyvät imeytymään iholle kuulemma ”tavallisia” ainesosia paremmin! 🙂

 5. Voisitko tehdä postauksen Instagramissasi vilahtaneesta Wish Formula Blackhead & Blackmask Home Spa Kit-mustapäänaamiosta. 🙂

 6. Googlailin juuri tätä tuotetta pari päivää sitten, kiinnostaa kovasti hankkia seuraavaksi kasvovedeksi. Muutenkin Klair’sin tuotteet kiinnostavat juuri tuon simppeliyden filosofian takia. Kiitos siis kattavasta postauksesta! 🙂

  • No sehän sattui sopivasti sitten! Kiva kuulla, että muutkin ovat olleet kiinnostuneet tästä. On tosiaan aivan loistava tuote ja minulla on pari muutakin merkin suosikkituotetta odottamassa postausta. 🙂

 7. Ot, mutta osaisitko suositella pintakuivalle mustapääongelmaiselle (mattameikkivoiteet saavat usein mustapäät nousemaan koholle) iholle meikkivoidetta, joka olisi peittävä, ohut ja kestävä? Oriflame vai MAC?

 8. Tämä vinkki tuli hyvään saumaan, etsin juuri uutta kasvovettä mikä nimenomaan kosteuttaisi pintakuivaa ihoa 🙂

  Tuleeko näin äkkiseltään jotain muuta superhyvää kasvovettä mieleen mistä pintakuiva iho tykkäisi? Käytän kaksoispuhdistusta eli ensin öljy sitten vaahto tai geeli.

  • Minun pintakuiva ihoni tykkäsi myös Pixin hellästi kuorivasta Glow Tonicista, mutta tuo on vähän sellainen tuote, että toisilla kuivaihoisilla toimii hyvin ja toiset taas sanovat, että kuivattaisi. Itselläni ei ole kuivattanut vaan päin vastoin kuorinut sen helposti kuivuvan pintasolukon pois hellästi ja päästänyt ne hoitotuotteiden kosteuttavat aineet sitten vieläkin paremmin vaikuttamaan, mutta tämä on varmasti täysin ihosta kiinni. 🙂

 9. Juuri googlailinkin kyseistä merkkiä ja kovasti nyt huvittaisi tilata kaikkea kokeiluun! Niin huonosti löytyy korealaisesta kosmetiikasta OIKEASTI eläinkokeettomia merkkejä, Klairsin lisäksi olen OIKEASTI eläinkokeettomiksi todennut vain pari merkkiä, Beyondin ja Bentonin (lisäksi muutamia epäselviä niinkuin Holika holika ja Mizon joita ei ainakaan myydä Kiinassa mutta niiden eläinkokeettomuus muuten on epäselvää), ja olenkin Klairsista erityisen innoissani tästä syystä. Pitääkin kokeilla tätä heti ensimmäisten joukossa kunhan saa aikaiseksi laittaa tilauksia vetelemään.

  Oon kyllä fiilistellyt ihan kympillä näitä sun postauksia korelalaisesta kosmesta, keep them coming 🙂

 10. Sopiiko tämä iholle, jossa esiintyy ajoittain pod ihottumaa? Olen lukenut, että ihon pH:n tasapainottaminen voisi auttaa ihottuman hoidossa

  • Podin kanssa on kyllä aina niin tuuripeliä sen kanssa, että mikä kenellekin sopii, joten en osaa yhtään sanoa valitettavasti. 😕

Kommentointi on suljettu.