Uutta ripsiväriosastolla: säätimellä taivutettava ripsiväriharja

*Sis. mainoslinkin

Te tiedätte, että mitä kosmetiikkaan tulee, minä todellakin rakastan sitä, että pyörä keksitään uudelleen kerta toisensa jälkeen.

Omia suosikkiosa-alueitani ovat ripsivärit, joiden tuotekehityksessä tapahtuvia uusia jippoja seuraan aina mitä suurimmalla innolla. Paitsi että uudet koostumukset ovat kiinnostavia, innostun sitäkin enemmän uusista harjoista, pakkauksista ja erityisesti niiden mahdollistamista uusista toiminnoista.

En tiedä, onko ”toiminta” paras sana kuvaamaan tätä seuraavaa keksintöä, mutta oli miten oli, olen aivan ihastunut tähän tuotepakkauksen nokkeluuteen.

Dinoplatz Twisty Tail Mascara

Kysymys kuuluukin tänään hyvät kosmetiikkaintoilijat, että miten olisi dinosauruksenhäntäripsiväri?

Voi kyllä. Korealainen (anteeksi, että taas hypätään Aasiaan, mutta yleensä viimeisimmät keksinnöt aina pomppaavat sieltä suunnalta) Too Cool For School –merkki on jo jonkun aikaa sitten nimittäin lanseerannut ripsivärin, joka kulkee nimellä Dinoplatz Twisty Tail Mascara. Brändille tyypilliseen veikeään tuotepakkaukseen kääritty ripsiväri on paljon muutakin kuin vain kippurahäntäistä dinosaurusta jäljittelevä maneeri-imitaattori – sen harjan asentoa voi nimittäin muuttaa ripsiväriharjan ”asetusta” vaihtamalla!

Dinoplatz Twisty Tail Mascara 2

Ripsivärin harjasosan tyvessä on kierrettävä säädinkohta, jonka avulla voidaan valita, kuinka kaarevaksi harja halutaan. Kaarevuusasteita on kolme ja ripsiväriä voidaan käyttää joko vain yhtä valintaa hyödyntäen tai kerrostaa eri valinnoilla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Dinosaurusripsari

Ideana on, että eri kaarevuusasteita hyödyntämällä voidaan ulottua ripsiin eri tavalla tai tuoda niille juuri haluttu määrä liftausta, taivutusta, pituutta ja tuuheutusta, eli vaikka ripaus hieman kaikkea.

Dinoplatz Twisty Tail Mascara 3

Myönnän, että kuultuani tästä ripsiväristä tarkistin heti vielä silloin Tokiossa ollessani kartalta, mistä voisin kyseisen tuotteen ostaa. Päädyin kuitenkin jättämään sen oston väliin, sillä tässä vaiheessa minusta oli vain ihaninta päästä kertomaan teille, mitä uutta ja jännää ripsivärien pakkausrintamalla on keksitty ja jäädä odottamaan, koska joku muu brändi kaappaa idean itselleen ja nähdä, mikä brändi sen tekee, sillä onhan idea kieltämättä melko ainutlaatuinen.

Edit. *Too Cool For School -tuotteita voi Suomessa ostaa Lykon verkkokaupasta täältä.

Dinoplatz Twisty Tail Mascara 4

Mitäs sanotte tästä harjatyypistä: jatkoon vai ei?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!