Ronaldon salainen japanilainen elämä

Eräs asia, joka kiinnitti huomioni Japanissa oli jalkapallotähti Cristiano Ronaldon salainen elämä, josta emme ole Euroopassa tainneet olla ollenkaan tietoisia.

Ronaldo Japan - 1

Tiesittekö, että miehekkäistä leukaperistään tunnettu tyyppi on paitsi Herbalifen myös melkoisen vängän näköisen japanilaisenkasvolaitteen (ja parin muunkin saman merkin tuotteen) mainoskasvo?

Ronaldo Paofit - 1 (2)

Ehdoton lempparini oliFacial Fitness PAO -laite, joka on suuhun laitettava balansoitu kepukka, jonka tarkoituksena on ilmeisesti vahvistaa kasvojen lihaksia ja sitä kautta liftata kasvoja. Vampain laitetaan tosiaan suuhun, minkä jälkeen sen siivet laitetaan heilumaan päätä keinuttamalla. Lopputuloksena on kasvojen lihaksia vahvistava jumppa, joka ei tarvitse tehdä kuin kahdesti päivässä noin puolen minuutin ajan kerrallaan. Kas näin:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HCJTliniGqE]

Olisin kyllä kovasti halunnut nähdä itsensä Ronaldon tekemässä samaa, mutta ilmeisesti herra teki sponsosopimuksen vain kasvojensa käytöstä, ei itsensä mahdollisesta nolaamisesta, joten muut tehköön työn ja futistähti voi vaan esitellä leukaperiään.

Ronaldo Paofit - 1

Ronaldo on myös merkin PAOFIT Mask -kasvonaamion mallina, jonka mainoskuvissa herra jälleen vaan esittelee leukaperiä muiden demonstroidessa itse tuotteen käyttöä.

Ronaldo Paofit - 1 (3)

Tuo leukalinjahan on ehdottomasti PAOFIT-naamikoiden (ja tietysti tuo laitteenkin) ansiota. (Leukalinjaa kohottavat ja korostavat V-tuotteet ovat jo jonkun aikaa olleet Aasiassa trendi.)

PAOFIT Ronaldo

Tästä naamiosta Ronaldo on kuitenkin julkaissut Instagramissa kuvan, joten pakkohan sen on olla totta, että hänen komeutensa salaisuus on nimenomaan japanilainen kasvojenliftausnaamio vaikkakin hän on ilmeisen yksityinen kauneusvinkkiensä jakamisen suhteen muilla markkinoilla.

Ronaldo Paofit - 1 (1)

Herralta näyttää löytyvän enemmänkin tarkoin varjeltuja kauneussalaisuuksia, sillä hän on mainoskasvona myös erilaisille kasvorullille, hämmentäville palloille ja jopa sixpack-laitteelle.

Ronaldo Japan - 1 (1)

Tiesimmekö me Euroopassa, millainen laiteintoilija Ronaldo Japanissa onkaan? Tuskin!

Ronaldo Japan - 1 (2)

Uskon vakaasti, että tämän sixpackin takana on edottomasti oltava nimenomaan Sixpad.

PAOFIT RONALDO 2

Että shape up ja face up vaan teillekin!

5 kommenttia artikkeliin ”Ronaldon salainen japanilainen elämä”

  1. Törmäsin samaiseen Herbalife mainokseen Turkissa 😀
    Näköjään Suomen sivuiltakin löytyy 😀

  2. Latviassa kesken Portugalin pelin lävähti ruutuun Sixpad -mainos, oli kyllä naurussa pidättelemistä kun lähikuvattiin tärisevää sikspäkkiä, käsilihaksia yms paikkoja mihin noita oli kiinnitetty :’D

  3. Hahaha repesin kyllä tästä postauksesta ihan täysin!! 😀 😀 😀 Ronaldon salainen elämä laitteiden parissa! :’D

Kommentointi on suljettu.