Löytö: kuivaöljymäinen puhdistusöljy

*Sis. mainoslinkin

Aina on tilaa yhdelle puhdistusöljypostaukselle, vai mitä? No, nyt ainakin teen sille tilaa, sillä tämä puhdistusöljy oli jälleen hyvä löytö ja mielipiteeni siitä pysyi samana aina ensimmäisestä käyttökerrasta tuotteen viimeiseen pisaraan asti.

Korealainen Skin79 oli meillä töissä ensimmäisiä korealaisia kosmetiikkamerkkejä, jonka otimme valikoimaamme ja merkki onkin alusta lähtien ollut yksi parhaiten myyvistä brändeistämme. Skin79 on tullut alunperin tunnetuksi loistavista BB-voiteistaan, mutta merkin valikoimaan kuuluu myös runsaasti muita hyviä tuotteita kuten esimerkiksi kangasnaamioita, jotka nekin myyvät hulluna.

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Yksi blogikokeiluun töistä saamani Skin79-tuote oli Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil -puhdistusöljy. Rakkauteni puhdistusöljyjä kohtaan on suurta ja olen jatkuvasti utelias kokeilemaan erityisesti korealaisia puhdistusöljyjä, joiden valikoima on runsas ja jotka tekevät lähes poikkeuksetta loistavaa jälkeä.

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil -puhdistusöljyssä oli hyvin juokseva koostumus ja se muistuttikin minua paljon aiemmasta hyvästä löydöstäni eli The Face Shop Rice Water Bright Light Cleansing Oil -puhdistusöljystä, joka sekin on kevyt, riisiä koostumuksessaan hyödyntävä puhdistusöljy.

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Skin79-puhdistusöljyn koostumus oli siitä erikoinen, että se tuntui iholle hierottaessa jopa ohuen kuivaöljymäiseltä ja jotenkin jopa silikoniselta. Olinkin aivan varma, että tuotteen on pakko sisältää runsaasti silikoneja, sillä eihän tuollaista kevyen öljyistä tunnettä saisi muuten varmasti kovin helpolla luotua. Yllätykseni oli kuitenkin suuri, sillä tuote ei sisältänyt yhtään silikoneja.

Lähes tuoksuttoman puhdistusöljyn kerrotaan sopivan erityisesti runsaan meikin poistoon ja oman meikkipohjani voisi varmasti laskea sellaiseksi. Pakkauksessa ei varsinaisesti puhuta mitään silmämeikistä, mutta sen varoitusteksteissä lukee kuitenkin, että tuotteen joutumista kontaktiin suoraan silmien kanssa on vältettävä. Käytin puhdistusöljyä itse kuitenkin ihan ongelmitta silmämeikinkin poistoon ja se irrotti vaivatta reilutkin ripsivärikerrokset eikä minusta tuntunut, että öljyä menisi meikkiä poistaessa silmiin, kun silmät vain piti suljettuina.

Puhdistusöljy emulgoitui veden kanssa maitomaiseksi ja huuhtoutui iholta vaivatta vedellä. Kasvoille jäi sen jäljiltä puhdas, pehmeän kosteutettu ja raikas tunne.

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Tämä puhdistusöljy on minusta erinomainen tuote niille, jotka eivät tykkään paksuista ja täyteläisistä puhdistusöljyistä. Täytyy myöntää, että vaikka tuote olikin oikein tehokkaasti asiansa ajava, olen itse silti hieman täyteläisempien öljykoostumusten fani, joten vaikka tämä puhdistusöljy saakin vahvan siunaukseni, ei se kuitenkaan päässyt omalle henkilökohtaiselle TOP-listalleni keveytensä vuoksi. Mikäli kuivaöljymäisen kevyt ja ohut puhdistusöljy kuulostaa kuitenkin omaan makuun sopivalta, voin ehdottomasti suositella tätä puhdistusöljyä.

*Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil -puhdistusöljyä myy Suomessa Elevenin verkkokauppa.

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Onko teillä hyviä kokemuksia Skin79-tuotteista?


Katso kaikki Skin79-tuotteisiin liittyvät postaukseni.

Katso kaikki puhdistusöljyihin liittyvät postaukseni.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!