Really, Triple Dry?

Olin tammikuussa Piece of Panda -blogin päätähden kotonaan järjestämässä synttärimiitissä, josta käteeni jääneestä lahjapussista löytyi apteekeissa myytävän Triple Dry -merkin nimensä mukaisesti todella tehokkaaksi tituleerattu antiperspirantti.
En kärsi suuremmin hikoilusta, mutta hyvä dödö on tietysti aina syytä omistaa ja ajattelinkin, että tällainen tehotuote on minulla varmasti mahtava: jos en kerran lähtökohtaisestikaan hikoile paljon, tämä varmasti blokkaisi homman täysin.
Pidän dödöistä, joissa on reilun kokoinen roll-on pää. Niillä saa kunnolla tärpättiä kainaloihin parilla vedolla ja nopeasti ilman, että asialle täytyy pyhittää useampaa hetkeä. Tämän vuoksi tämäkin dödö miellytti minua kovasti.
Dödön kevyesti hajustettu versio tuoksui naisellisen pehmeälle, mutta vain aavistuksen verran. Tämä sopii siis hyvin käytettäväksi erilaisten hajuvesien ja muiden tuoksujen kanssa ilman, että ympäristölle syntyy suuremman luokan tuoksuristiriitaa käyttäjän pyyhältäessä ohi.
72 tunnin tehoa lupaileva antiperspirantti kuulostaa tosiaan todella tehokkaalta, mutta mehän olemme jo aiemmin oppineet, mitä se itseasiassa tarkoittaakaan testausten perusteella: hikoilun on voitu osoittaa vähentyneen pakkauksessa esitetyn ajanjakson ajaksi 20 prosenttia, mikä ei nyt loppujen lopuksi käytännön tasolle vietynä ole niin mullistavaa. 
Ajattelin silti, että tuote varmasti sopisi minulle loistavasti, sillä en tosiaan pahemmin kärsi hikoilustani. Käyttöohjeissa kehotettiin käyttämään tuotetta aluksi joka ilta suihkun jälkeen ja hikoilun tasoituttua käyttöä voisi vähentää muutamaan kertaan viikossa.
En nyt jaksa pitää teitä millään lailla jännityksessä tuotteen tehojen suhteen vaan kerron suoraan, että minä vähän petyin. Päädyin lopulta käyttämään tätä dödönäni päivittäin enkä ihan oikeasti huomannut käytön aikana mitään eroa aiempiin ”tavallisiin” hyviksi havaitsemiini dödöihin.  Kuukaudenkaan käytön jälkeen minulle ei olisi tullut mieleenikään jättää tätä edes päiväksi pois.
Tämä piti kainaloni peruskuivina ja perustuoksuttomina, mutta iltaa kohti mennessä alkoi lopulta joskus vähän falskaamaankin. Pidin tätä itse hieman outona, sillä tämänhän nimenomaan pitäisi olla runsaaseen hikoiluun tarkoitettu tuote, joka kaikella järjelläni tulisi sitä suuremmalla todennäköisyydellä pitää kevyt hikoiluni kurissa. Vaan ei.
Simppelisisältöinen tuote oli mukava kokeilla, mutta minua tämä ei ihan vakuuttanut. 
Kuulisin kuitenkin erittäin mielelläni tarinoita niistä, joiden käytössä tämä on suoriutunut tehtävistään vakuuttavammin.
Jos tuote kuitenkin kiinnostaa, voi sen tosiaan hankkia itselleen apteekista.

29 kommenttia artikkeliin ”Really, Triple Dry?”

 1. Itsekin olen Triple Dry -dödöjä kokeillut pariinkiin otteeseen (ensimmäisellä kerralla muistaakseni muotona oli roll-on ja toisella stick), jälkimmäinen kokeilu jäi varsin lyhyeen ja annoinkin stickin loput menemään äidilleni. Itsekään en siis tosiaan mitään eroa muihin dödöihin huomannut ja melkeinpä sanoisin, että kokemukset olivat jopa huonommat kuin muutamien muiden markettidödöjen suhteen.

  Heittäisinkin tänne kysymyksen (josta mahdollisesti jo aiemminkin keskusteltu, mutta "kertaus on opintojen äiti"); mikä on paras dödö mitä olet tähän mennessä käyttänyt? (Kysymys niin Virvelle kuin blogin lukijoillekin.)

 2. Olen käyttänyt tuotetta teininä, jolloin hikoilu oli todella runsasta ja triple dry toimi loistavasti. Nyt kun hikoilu on hillitympää, olen myös tullut kokeilleeksi tuotetta ja aika heikosti on toiminut. Ehkä tämä todellakin toimii vain runsaaseen hikoiluun 😀 Tai tuotteen vaikuttavat aineet on muuttuneet sitten teinivuosieni..

 3. Mä en kanssa huomannut eroa normaaleihin Doven tai Rexonan dödöihin. Käytin aamuin illoin tätä kuten muitakin.

 4. Mulla kyseinen tuote on toiminut paremmin kuin hyvin ja vielä edelleenkin harkitsen usein sen ostamista! Tutustuin tuotteeseen ensimmäistä kertaa teini-ikäisenä kun e-pillereiden kanssa säätäminen sai kropan sekaisin, mikä puolestaan sai minut hikoilemaan kuin viimeistä päivää… Tuotetta minulle suositteli sairaanhoitaja-äitini, ja sain häneltä sen käsityksen että tämä tuote on passeli juurikin murrosikäisille 😀 Hikoilu todella väheni ja pidemmän päälle tuotetta ei tarvinnut käyttää edes päivittäin. Viimeksi taisin käyttää Triple Dryta viitisen vuosia sitten. Hiljattain olen harkinnut tuotteen hankkimista uudestaan, tarjolla kun on paljon enemmän tuoksuvalikoimaa kuin silloin ennen. Spray-versiota en ole kokeillut, se menee seuraavaksi testaukseen! 😉

 5. Mulla oli yhteenväliin ongelmaa pahasta hajusta hikoillessa ja omistin triple dry:n. Mun mielestä niitä ei sillon ollut kuin vain se yksi punainen pakkaus. Minulla tuote toimi erinomaisesti ja mun mielestä sen teho perustuu nimenomaan siihen, että sitä ei käytetä päivittäin, vaan lisätään illalla suihkun jälkeen sillon tällön. Tietysti aloitetaan niin, että sitä laitettiin kolmena iltana peräkkäin ja sen jälkeen lisäiltiin harvemmin, mutta iltaisin.
  Tykkäsin siitä niin, että olen ajatellut ostaa sitä taas. 🙂

 6. Minä olen joskus vuosia sitten käyttänyt tätä ja kyllä se minulla toimi. Tai no, se kolmas päivä oli vähän siinä ja siinä, illalla se usein petti, mutta kaksi perättäistä päivää se toimi varsin hyvin, kolmannenkin toisinaan. Minullekaan ei hikoilu ole ongelma, mutta pidin ajatuksesta, ettei tarvitsisi laittaa deoa joka aamu.

 7. Minulla ei toimi mitkään perusmarkettien Dovet, Niveat tai Garnierit. Minulle tämä taas on ihan täydellinen, eikä oikein käytettynä falskaa ollenkaan. Käytän sitä kyllä joka ilta, en uskalla ottaa riskiä, että laittaisin vain joka toinen tai kolmas päivä. Se vähentää minulla huomattavasti hikoilun määrää normaalista. En tiedä sitten, että kun tarpeesi on erilainen, niin käyttäytyykö se sen takia sinulla huonosti. Jos sitä ei laita illalla vaan aamulla, niin se toimii silloin myös vähän huonommin.

  • Mulla sama juttu eli ei toimi markettidödöt ollenkaan. Tämä, aco tai biothermin dödöt ovat olleet toimivia.

 8. Itse en hikoile mitenkään merkittävästi, mutta varsinkin näin kesällä tai muuten stressaavissa tilanteissa tuppaa kainalot kostumaan. En ole tätä itse kokeillut, mutta itseasiassa juuri viime viikolla apteekissa tätä hypistelin ja pohdin, ostaisinko kokeiluun. En ostanut, ja sen päätöksen teki tavallaan puolestani myyjä. Hän kertoi ensin vakuuttavasti kuinka tyytyväinen on tuotteeseen itse ollut, mutta kun kysyin ns. varmistuskysymyksen, että tuoteko siis todella piti kainalot kuivina, vastasi hän todella epäröiden "ööh, no…mielestäni joo.." 😀 En tiedä, oliko hänellä tuotteesta siis oikeasti mitään kokemusta ja koko höpinä oli vain myyntipuhetta, vai oliko hänellä samoja kokemuksia kuin sinulla, mutta noin epävarma vastaus dödön pitävyyteen sai ainakin mut jättämään kyseisen tuotteen hyllylle. Netistä tosin olen lukenut muutamia positiivisia kommentteja, että ehkä tämä joillekin sitten toimii..? 🙂

  http://www.allthelittleroyals.blogspot.fi

 9. Joo, ei toiminut mullakaan 🙁 Sen sijaan se Rexona Maximum Protection, joka toimii samalla logiikalla, toimii hyvin 🙂

 10. Erittäin mielenkiintoista jälleen kerran! Musta tuntuu, että mikään dödö ei pidä mun kainaloita kuivina ja hajuttomina. Oon kokeillu erilaisia supermarketin antiperspirantteja ja muutamaa deodoranttia ja vähänkin kun liikun, niin jo tuoksahtaa märkä kainalo. Riittää, että kävelen vähän rivakammin juna-asemalle.

  Tämmösiä apteekin superdödöjä en oo kokeillu, koska en mielestäni kärsi liikahikoilusta. Ehkä superdödöt toimii vain tosi paljon hikoilevilla? Vaikka eihän siinä ole logiikkaa 🙂

 11. Triple Dry on ihan loistava tuote! Olen käyttänyt vain ja ainoastaan sitä jo vuosikausia. Tuoksujakin on nykyään ainakin kolme.
  Itselleni se on ihan must -tuote. Se on ainoa dödö, joka on tarpeeksi tehoas. Urheilen paljon – hikoilen paljon. Muiden dödöjen kanssa käy aina "huonosti", tämän kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa.
  Kun käyttö jatkuu pidempää, dödöä ei edes välttämättä tarvitse lisätä joka päivä. Kannattaa lukea ohjeet.
  Varsinainen pelastus! 🙂 Löysin tätä dödöä sattumalta Sokoksen Emotion-liikkeestäkin, hinta oli halvempi kuin apteekissa. Oli varsin yllättynyt, koska en ole sitä edes etsinyt muualta – laskin vain apteekissa myytäväksi vuosia.

 12. Hmm.. En tiedä onko tuote sitten muuttunut, mutta itse kärsin ihan tajuttomasta kainalohikoilusta vaikka istuisin vaan paikallani ja tämä tuote on minulla toiminut aina ihan loistavasti! Tosin ennen ohje kyllä oli, että tämä pitäisi laittaa kainaloihin yöksi vaikuttamaan ja huuhtoa pois aamulla.. Tällä tavalla minä olen aina tehnyt. Aluksi tuotetta joutuu laittamaan useina iltoina, mutta parin vkon käytön jälkeen minulle riittää että käytän tätä n. kahtena iltana viikossa. Jopa kuntosalilla spinningissä yms. hikijumpassa muu kroppa hikoaa mutta kainalot pysyy kuivina.

 13. Itse hikoilen aika paljon, enkä huomannut tämän merkin ja normaali-dödöjen välillä mitään eroa… Minulla mikään dödö tai poppaskonsti ei estä hikoilua, vähentää sitä vain jonkin verran. Turhauttavaa, mutta eipä se nyt maailmaa kaada. 😀

 14. Itselläni oli joskus teini-iän kynnyksellä kyllä melkein ongelmiakin juuri kainaloiden hikoilun takia. Sillon käytin tätä ko. triple dry -dödöä ohjeiden mukaan vain iltaisin ja mulla ainaki tehosi hyvin! Aluksi käytin juuri sen viikon, jonka jälkeen 2-3 kertaa viikossa. Joskus hikoilu jopa loppui siinä määrin, että unohdin käyttää dödöä, kunnes se ehkä viikon käyttämättömän ajanjakson jälkeen alkoi "pettämään"..

 15. Mulla ei tästä ole kokemusta mutta rexonan maximum protectionia kokeilin joku aika sitten, toimii kai samoin kuin tämä. Eli ei toimi 😀 Päädyin lopulta käyttämään absolut torria joka kyllä ainakin toimii, ainut vaan että joskus se tuppaa "polttamaan" kainaloiden ihon ikävästi… Mutta pakko käyttää kun muut ei toimi ollenkaan :/

  • Mulla kans Absolut torr toimi… hetken aikaa. Sitten vaikutus jotenkin vaan hiipui parin viikon jälkeen. Aivan kuin mulla kehittyis aina resistenssi kaikelle mitä iholle laittaa! :/

 16. Jep, todellakin toimii käytössä eli on vähentänyt kainalohikoilua, jota muuten ei pitäisi poissa normit niveat, rexonat tai dovet. Aktiiviliikkujalle ja runsaasti hikoilevalle tätä tripleä voi siis todellakin suositella.

 17. Mulla on stikkiversio päivittäisessä käytössä. Hiki ei haise, mutta sitä erittyy _paljon_.
  Lännen ilkeän noidan sanoin :I´m melting…….
  Lihoin raskausaikana 40kg (ja triplasin vyötärönympärykseni), ja ennen hyvin lievä hikoilu ryöpsähti käsistä ihan kirjaimelllisesti. Kilot ovat poissa, vyötärö samoin, mutta hikoilu ei vain tunnu laantuvan. Tuskallista touhua kesäaikaan.

 18. Ei toiminut Triple Dry minullakaan, ei stickinä eikä roll-onina. Rexonan Maximum Protection taas toimii loistavasti.

 19. Mulla tuote toimi jonkin aikaan ihan mahtavasti, mutta jossain vaiheessa ei enää tuonut samanlaista tehoa, ja vaihdoin toiseen apteekin samantyyppiseen tuotteeseen, joka on siitä asti auttanut. Mitkään markettimerkit tai edes selektiivisten merkkien kalliimmat tuotteet eivät hikoiluani ole hillinneet.

  Itse melkein epäilin, että tuotteeseen olisi tehty jokin koostumusmuutos, koska sen teho hävisi niin yllättäen, mutta näiden kommenttien perusteella se edelleen näyttäisi joillekin toimivan. Tai sitten kaikilla on niin erilainen käsitys siitä, että mikä on hyvä taho tai paljon hikoilua:)

 20. Itse hikoilen kohtuullisen paljon varsinkin stressaavaa tilanteissa yhdistettynä keinokuitupaitaan. Absolut torr pelasti viime kesän ja on ollut mukana siitä asti. Kerran viikkoon kun jaksaa yhden yön kärsiä kutisevia kainaloita niin ei tarvitse pelätä kenenkään nenän haistavan yhtään mitään minusta lähtevää. //herttarouva

 21. Hikoilen todella runsaasti ja tämä on ainoa deodorantti jolla saan kainalot pysymään kuivana. Käytän tätä joka ilta, satunnaiset välipäivätkään eivät haittaa mutta jos menee yli kahden päivän niin pettää jo melko helposti. Itselleni tästä tuotteesta on suunnaton apu.

 22. Mä olen perinyt isältäni reippaan miehekkään liikahikoilun, eikä se ihan tuoksutontakaan ole, mihin toki vaikuttaa hygienia sun muu, mutta toisilla nyt vaan haisee reippaammin kuin toisilla. Mutta olen siis muutaman vuioden aikana aina välillä sortunut tuohon, että josko se nyt sittenkin toimisi, ja joka kerta meinannut itku tulla, kun melko suolainen hintahan tolla on laatuunsa nähden. Paremmin jopa toimivat monet halvemmat markettiantiperspirantit. Aina sitten palaan takaisin Clarinsiin, joka pitää hikoilua mielestäni yllättävänkin hyvin.

  Mutta ainoa, johon todella pystyn luottamaan, on apteekin Absolut Torr (vai onko se nykyään suomeksikin joku Tosi Kuiva, pakkaus ainakin oli vaihtunut). Kesällä ihan todellinen must have, kyllähän se vähän sen hetken kirvelee, mutta kun ilman dödöä pärjää sitten sen 5-6 päivää, eikä tosissaan petä, niin kestän kirvelyn.

 23. Minulla tämä toimii myös! Käyn aina iltaisin suihkussa ja laitan tätä silloin, päivä menee kyllä ongelmitta. Hikoilen itse helposti, mutta en jostain syystä kovinkaan paljon kainaloista vaan se hiki valuu lorona pitkin selkää! Tai helmeilee otsalla, rintojen alla ja niskassa silloin, kun on oikeasti kuuma (liivit ovat kosteat jo pienen kävelyn jälkeen…). En kuitenkaan aina raaski tätä ostaa, onhan tämä vähintään triplahintaista perusmarkettidödöihin verrattuna (vaikka olisi tarjouksessakin), joten käytän tätä enemmänkin tilanteisiin, joissa en todellakaan haluaisi dödön pettävän. Tosin täytyy myöntää, etten edes muista, että minulla olisi dödöt koskaan pettäneet (epämiellyttävän hajun merkeissä), urheilua en tähän laske mukaan, koska mielestäni silloin pitkän lenkin jälkeen saa hiki jo vähän haistakin, kun suuntana on seuraavaksi suihku…

 24. Suomalainen NaturCaren aloe veraa sisältävä antiperspirantti on PARASTA! Todella hellävarainen vaikka heti sheivauksen jälkeen. Sitä saa HomCaren kotikutsuilta tai nettikaupasta. Seuraavaksi paras on Vichyn tuoksuton antiperspirantti apteekista. Itselläni olisi tosi voimakas hienhaju ja stressihikoilua, jos en käyttäisi näitä. -Pilvi

 25. Kärsin varsinkin teini-iässä hyvin runsaasta hikoilusta, ja yhä edelleen häiritsevän paljon. Tuote toimi minulla loistavasti jonkin aikaa, jopa niin että sitä tarvitsi lisätä vain pari kertaa viikossa. Jossain vaiheessa teho kuitenkin katosi, ja vaihdoin merkkiä seuraavaan apteekin deodoranttiin. Sama homma toistui, tuote toimi hetken kunnes sen teho vain lakkasi yllättäen. Palatessani takaisin alkoi sama rumba alusta. Tuntui kuin kainalot hetkeksi shokeeraantuisivat tuotteesta ja sitten keksisivätkin kuinka kiertää tämän tehoa. Nykyään pärjään perusdeodorantilla tai antiperspirantilla, mutta silloin tällöin käytän myös näitä apteekkiversioita.

 26. Kuulemma joo Absolut Torr pitää paremmin, mutta aiheuttaa toisaalta monille iho-oireita. Mä kokeilin tätä joskus kun halusin, että kainalot eivät kostuisi lainkaan. Hien hajun pitää minusta minulla tavallinen dödökin, mutta odotin, että tällainen olisi vähentänyt hikoilua niin, että märkiä kainaloita ei näkyisi. No, kainalota pysyivät märkinä ja kuuriluonteinen käyttö tuntui silloin aikanaan hankalalta. Ehkä olisi syytä testata uudelleen? Nyt kun haju on taltutettu vieläpä ilman tahroja vaatteissa, se seuraava unema olisi se, että ei tarvitsisi pitää käsiä pakonomaisesti alhaalla tilaisuuksissa ja häppeningeissä.

Kommentointi on suljettu.