Ihastus: viininpunainen eyeliner

*Sis. mainoslinkkejä

Kun viime syksynä kävin Soulissa, iskin siellä silmäni Etude Housin sillä hetkellä pinnalla olleeseen lookkiin, jonka tuotteet ovat edelleen myynnissä. Lookki ei ollut yhtään sellainen, jota tavallisesti katselisin, mutta jostain syystä se herätti huomioni ja sai lopulta minutkin lankeamaan muutamaan tuotehankintaan.

Etude House Play Color Eyes Wine Party - 1 (2)

Etude Housen lookissa juhlivat viininpunaiset sävyt, jotka näyttävät erityisen upealta tummatukkaisen kaunottaren iholla. Siitä huolimatta, että oma väritykseni on hailakampi, päätin silti langeta ostamaan pari lookin tuotetta, joista toinen oli Etude House Play Color Eyes Wine Party* -luomiväripaletti.

 Etude House Play Color Eyes Wine Party

Tämä paletti osoittautui käytössä ihan hyväksi, mutta sen luomivärit eivät loppujen lopuksi olleet laadultaan niin erityisiä, että ne olisivat saaneet minussa aikaan suurempia tunteita. (Eniten hurmioitumista saivatkin aikaan pakkauksen suojamuovin pienet suloiset piirrokset.)

 Etude House Play Color Eyes Wine Party

Toinen lookkiin kuulunut tuote, jonka myös ostin, sulatti sydämeni kuitenkin ihan totaalisesti. Etude House Super Slim Proof Gel Pencil Liner 08 Wine Burgundy -rajauskynässä huomioni kiinnittyi erityisesti tietysti sen sävyyn.

Etude House Super Slim Proof Gel Pencil Liner 08 Wine Burgundy

Viininpunainen rajausväri silmissä kuulostaa helposti siltä, että se saa ripsirajan vaan näyttämään siltä, että sen iho on vereslihalla, mutta tämä oli jälleen tuotteita, joiden kanssa lopputulos näyttää vaivatta upealta myös tumpelommilla näpeillä räpellettynä.

Etude House Super Slim Proof Gel Pencil Liner 08 Wine Burgundy

Erityistä rajauskynässä on nimittäin sen ohut kärki. Geelimäisen rajauskynän esiin kiertyvä kärki on vain 1,5 mm paksuinen, minkä ansiosta sillä on mahdollista piirtää erittäin tarkkaa jälkeä ripsirajaan. Samalla sen pehmeä, pitkäkestoinen koostumus sulautuu iholle kauniisti.

Etude House Super Slim Proof Gel Pencil Liner 08 Wine Burgundy

Minulla on sinivihreät silmät, joten tällaiset punertavat rajaussävyt tuovat niiden vihreyden kauniisti esiin. Koska rajauskynä on niin kapea ja tekee niin ohutta jälkeä, syntyy sillä helposti onnistunut lopputulos.

Etude House Super Slim Proof Gel Pencil Liner 08 Wine Burgundy

Minun makuuni lopputulos on onnistunut silloin, kun huomiota ei kiinnitä itse meikki vaan sen aikaansaama lopputulos ja tämä tuote on juuri sellainen. Se korostaa silmiä ja niiden sävyn näyttämään vihreämmältä, mutta ei silti varsinaisesti vedä huomiota siihen, että silmissä on viininpunainen rajaus.

Etude House Super Slim Proof Gel Pencil Liner 08 Wine Burgundy

Tykkään käyttää tätä rajaussävyä kevyiden, violettisten sävyjen kanssa sekä myös intensiivisempien sävyisten luomivärien parina. Erityisen upealta tämä sävy näyttää kullanhohtoisten luomivärien parina, joita itse myös rakastan.

Etude House Super Slim Proof Gel Pencil Liner 08 Wine Burgundy

Tämä viininpunainen sävy on sulattanut oman sydämeni, mutta jos se ei tunnu omaan makuun sopivalta, löytyy Etude House Super Slim Proof Gel Pencil Liner -rajauskynien joukosta myös perinteisempiäkin rajaussävyjä. Kynien geelimäinen, kestävä koostumus ja ohut kärki ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia!

Rajauskynillä on hintaa noin kuusi euroa ja niiden eBay-myyjiä löytyy täältä*.

Etude House Super Slim Proof Gel Pencil Liner 08 Wine Burgundy

Onko joku muu viehättynyt viininpunaisesta silmänrajauksesta?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

12 kommenttia artikkeliin ”Ihastus: viininpunainen eyeliner”

 1. Viininpunaisen viherryttävä vaikutus on kyllä ihan omaa luokkaansa. Ehdottoman ihana rajausväri, vaikka oma kynäni onkin kotoisasti Essencen hyllystä. 🙂 Parhaimmillaan mun mielestä silloin, kun huulille lisää jotain hennosti malvaisaa tai viiniin taittavaa ohutta huntua. <3

  • Kiitos vinkistä, että Essenceltäkin löytyy! Täytyykin kurkata myös se! 🙂

 2. Mielenkiintoinen värimaailma! Kiitos vinkistä, täytyy katsella tätä kun ens viikolla ois lähtö Souliin oon tutun ja turvallisen mustan rajauksen ystävä mutta voisi vaikka yrittää astua pois mukavuusalueella ja kokeilla.

 3. Näyttääpä hyvälle, wau! Muutama muukin sävy houkuttelisi, onneksi on pääsiäisen pyhinä aikaa verkkoshoppailuun 😀

  • Joo, kuulostaa hurjalta, mutta näyttää minustakin hyvältä eikä tosiaan vie liikaa huomiota. 🙂

 4. Mulla on Misshan nestemäinen rajausväri viininpunaisena, ja käytän sitä niin että ensin pehmeä rajaus geelikynällä sävynä purppura, kulta, kupari tai kirkkaampi punainen, sitten päälle ulkokulmaan päin nestemäinen tarkempi rajaus viininpunaisella niin tulee kiva liukuväri! 🙂
  Naked Heat myös houkuttaa, punaiset on niin kivoja kuparisten hiusten kaverina…

 5. Sopisikohan ruskeille silmille paremmin tuo Wine Burgundy -sävy vai kentiesPlum Purple? Kiitos vinkistä!

  • Varmasti kumpi tahansa näyttää hyvältä. Ihana sävy tuo Plum Purple kyllä myös, alkoi itsekin tehdä mieli! 🙂

 6. Postauksesi innoittamana ostin Essencen vihreän rajauskynän. Ohkaisella rajauksella toimii myös ihan hyvin ja luonnollisesti myös päivämeikin kanssa, ja vihreiden silmien 🙂

  • Täytyykin käydä itsekin kurkkaamassa, millainen vihreä Essencellä on tarjolla. Kiitos vinkistä! 🙂

Kommentointi on suljettu.