Testissä Too Faced Damn Girl! -ripsiväri

*Sis. mainoslinkin

Tarvitsin vuodenvaihteen paikkeilla uuden ripsivärin, joten suunnistin joulun pyhien jälkeen Sephoran alennusmyyntiin katsomaan, löytäisinkö hyvää diiliä. Löytyihän sieltä tietysti, joten pääsin ottamaan kokeiluun uudehkon ripsivärin, jonka suhteen olen ollut kovin utelias.

Too Faced damn girl mascara ripsiväri kokemuksia

Nappasin reilulla yhdellätoista eurolla tarjouksesta jouluiseen pakkaukseen pakatun Too Faced Damn Girl! -ripsivärin minikoon. Ripsiväri on toki pienempi kuin sen tavallinen koko, mutta siinä on silti massaa 6 ml, mikä vastaa jopa monien ripsivärien ihan tavallistakin kokoa nykyään.

Päivittäisessä käytössä tällaiset ”minimaskarat” toimivat minulla siis hyvin sen reilut kolme kuukautta, mitä pidetään suositeltavana aikana pumppailla pöpöjä samaan ripsiväripakkaukseen.

Too Faced damn girl mascara ripsiväri kokemuksia

Kuten moni varmasti tietää, on Too Faced Better Than Sex Mascara ollut jo useamman vuoden oma ultimaattinen ripsivärisuosikkini. Sen massa on aivan täydellistä omille ripsiseerumilla pitkähköiksi kasvatetuille, mutta silti hennoille ja harvoille ripsilleni, sillä se on sopivan jämäkkää eikä kuivu liian kovaksi. Näin ollen Better Than Sex -ripsiväriä on mahdollista kerrostaa ripsiin hyvinkin runsaasti.

Erityisesti tykkään ripsivärissä siitä, että sen hyvän kerrostettavuuden ja erottelevuuden yhdistelmän ansiosta minun on mahdollista luoda sillä tekoripsimäinen lopputulos, kun ripsissä on sitä haluamaani runsautta, mutta ei paakkuja.

Itse olen ollut Better Than Sex -ripsivärin vesiliukoisen version kannattaja, sillä vedenkestävä versio ei tietenkään voi koskaan olla täysin samanlaista tavaraa. Sekin oli ripsissäni ihan hyvä, mutta ei peitonnut vesiliukoista versiota.

Lue myös: Uusi suosikki – Too Faced Better Than Sex Mascara

Too Faced damn girl mascara ripsiväri kokemuksia

Too Faced Damn Girl! -ripsivärissä oli hyvin saman näköinen harja kuin Better Than Sex -ripsivärissä, mutta harja on hieman isompi. Damn Girl! -ripsivärin lupailtiin tuovan vieläkin runsaampaa ja näyttävämpää lopputulosta, joten hentoripsisenä olin hyvin utelias selvittämään, voisiko tämä saada ripsissäni vielä Better Than Sex -ripsiväriäkin parempaa jälkeä.

Paitsi että ripsivärien harjat olivat muotoilultaan samankaltaisia (kokoeroa lukuunottamatta), oli niissä myös samantyyppinen massa. Omissa ripsissäni liian löysät massat eivät toimi, sillä ne on tehty tuuheammille ripsille sekä niille, jotka haluavat kevyempää jälkeä. Minä tykkään täyteläisen vahamaisista massoista, jotka jättävät ripset pehmeiksi ja joita voi siksi myös ongelmitta kerrostaa.

Tämän vuoksi esimerkiksi löysemmällä massalla varustettu, supersuosittu Benefit They’re Real Mascara on omissa hennoissa ripsissäni aivan surkea ja saa ripseni aluksi näyttämän vain harvoilta ja jäykiltä tikuilta ja sen jälkeen massaa lisätessä ikäviltä takuilta.

Lue myös: Testissä Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Too Faced damn girl mascara ripsiväri kokemuksia

Damn Girl! -ripsivärin kohdalla ongelmaksi tuli jo lähtökohtaisesti ripsiväriharjan koko. Omissa ripsissäni isot ripsiväriharjat ovat kömpelöitä ja vaikka niiden ideana onkin tuoda ripsiin reippaasti ripsivärimassaa, pidän niitä silti haastavina, sillä en vain saa massaa harjattua niillä nätisti paikoilleen.

Hennot ripseni eivät yksinkertaisesti mene niiden harjasten väliin, minkä vuoksi massaa ei tule tasaisesti kaikkialle eikä lopputulos joko ole kauniin eroteltu tai sitten ripset nimenomaan jäävät hyvin erotelluiksi, kun en edes saa niihin ripsiväriä..

En kokenut itse, että Damn Girl! -ripsiväri olisi tuonut ripsiini aivan erityisesti enemmän runsautta kuin Better Than Sex Mascara. Itseasiassa saan itse Better Than Sex -ripsivärillä jopa huomattavasti tuuheammat ripset, sillä sen pienempi harja auttaa minua harjaamaan massaa ripsiini paremmin ja mahdollistaa siksi ripsivärin paremman kerrostettavuuden ja erottelun.

Damn Girl! -ripsiväri toi ripsiin ihan kivasti massaa ja erottelikin ripsiä aika hyvin, minkä lisäksi sen pehmeä massa mahdollistaa ripsivärin kerrostamisen teoriassa. Käytännössä kookas ripsiväriharja on kuitenkin omissa ripsissäni liian kömpelö, jotta voisin kunnolla harjata ripsiväriä ripsiini näyttävyyden lisäämiseksi.

(Koska ripsivärin massa jättää ripset pehmeiksi, ei se lukitse taivutuksia niillä, joilla on ongelmia saada taivutukset pysymään ripsissä.)

Lue myös: Tämän vuoksi Shiseidon ripsentaivuttimet ovat parhaat

Too Faced damn girl mascara ripsiväri kokemuksia

Damn Girl! -ripsiväri antaa siis ihan hyvän lopputuloksen, mutta ei toimi minulla niin hyvin kuin Better Than Sex, jolla voin kerrostaa ripsiväriä yksittäisiin ripsiin kauniimmin ja lopputulos näyttää paremmin erotellulta.

Veikkaisinkin, että Damn Girl! -ripsiväri on parhaimmillaan pitkissä ja melko tuuheissa ripsissä, joihin sitä on ehkä helpompi työstää näyttävää lopputulosta halutessaan. Itse kuitenkin tykkään enemmän Better Than Sex -ripsiväristä, jota tarvitsee toki kerrostaa ripsiin enemmän runsaan lopputuloksen saamiseksi, mutta joka asettuu minusta ripsiin kauniimmin ja teräväpiirtoisemmin.

Lue myös: Kolmen euron ripsiväri, joka haastaa kulttimaskaran

Too Faced damn girl mascara ripsiväri kokemuksia

Joskus ripsivärin koostumus saattaa tuntua muuttuvan radikaalistikin erityisesti muutaman ensimmäisen viikon jälkeen, mutta tämän kohdalla en ole havainnut muutosta. Olen käyttänyt ripsiväriä nyt lähes kaksi kuukautta ja se on ollut oikeastaan ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien samanlaista. Se ei siis ollut liian löysää aluksi eikä se ole alkanut vielä ainakaan tuntumaan liian kuivalta.

Monilla merkeillä minikoot maksavat reilusti yli puolet täyden koon hinnasta, mutta Too Facedin ripsiväreissä minikoko on tavallisesti noin puolet täyden koon hinnasta. Koska ripsivärit alkavat joka tapauksessa päivittäisessä käytössä osoittaa vaihdon tarpeen merkkejä noin kolmen kuukauden paikkeilla, suosin mielelläni Too Facedin minikokoja. Better Than Sex on ainakin minulla toiminut hyvin aina sen kolmisen kuukautta, mutta alkaa sen jälkeen kuivua sen verran, että se varisee helpommin ja on aika vaihtaa.

Too Faced -meikkejä ei ainakaan toistaiseksi saa Suomesta, mutta niitä myy esimerkiksi brittiläinen *Cult Beautyn verkkokauppa täällä.

Too Faced damn girl mascara ripsiväri kokemuksia

Onko muilla kokemuksia Too Faced Damn Girl! -ripsiväristä?

3 kommenttia artikkeliin ”Testissä Too Faced Damn Girl! -ripsiväri”

  1. Ostin täysikokoisen version: harja oli liian kömpelö ja massaa tuli niin paljon, että harjaksia ei erottanut, vaan ne olivat ne olivat menneet ”linttaan” ja koko harjasosa näytti yhdeltä suoralta tikulta. Edelleen: ei ole Essencen Lash Prinsessin voittanutta!

  2. Mitä ihmettä, miten se minikoko voi kestää pari kuukautta kun ei mulla kestä kuin pari viikkoa…just käytin 4ml kokoisen minimascaran pois ja vähän yli viikon kesti. Mulla on tämä sama kaupanpäällisenä Sephorasta, täytyypä ihan kokeilla miten pitkään kestää 🙂 epäilen kyllä etten tykkää tuosta harjasta ja muistaakseni nämä kuten Better Than Seksikin sisältää silmiä ärsyttäviä ainesosia :/

Kommentointi on suljettu.