Whamisa Organic Flowers Toner Original – loistava korealainen luonnonkosmetiikan kasvovesi

*Sis. mainoslinkin

Kuten aina sanon, ei luonnonkosmetiikka kiinnosta minua mitenkään erityisesti, mutta testailen silti mielelläni suosittuja ja kehuttuja luonnonkosmetiikan tuotteita. Parasta on tietysti, mikäli ne onnistuvat yllättämään minut täydellisesti ja käännyttävät minut fanikseen.

 Whamisa Organic Flowers Toner Original ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Yksi erityisen kiinnostava luonnonkosmetiikkamerkki on ollut korealainen Whamisa, jonka tuotteet ovat BDIH-serfifioitua luonnonkosmetiikkaa ja joita olen vilautellut blogissani viimeaikoina jo muutamaan otteeseen. Olen tehnyt merkin tuotteiden kanssa tuttavuutta blogin kautta saatuani niitä sen maahantuojalta testiin runsaasti ja niiden joukosta onkin löytynyt monta erityisen hyvää tapausta.

 Whamisa Organic Flowers Toner Original ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Yksi Whamisa-suosikkini on ollut Whamisa Organic Flowers Toner Original -kasvovesi. Normaalista kuivalle iholle kehitetyssä kasvovedessä on ohut ja juokseva koostumus, joka sisältää kuitenkin todella runsaasti ihoa hoitavia ainesosia. Kasvoveden pohjana ei ole puhdasta vettä vaan se on korvattu aloe uutteella, minkä lisäksi kasvovesi sisältää Whamisa-tuotteille tuttuun tapaan runsaasti erilaisia fermentoituja aktiiviaineita ja muita kasviperäisiä  ainesosia.

 Whamisa Organic Flowers Toner Original ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Ohut kasvovesi on vesimäisen juoksevaa, mutta tuntuu iholle levittäessä jopa hieman öljyiseltä. Kasvovesi jättääkin iholle ihanan ravitun ja täyteläisen kosteutetun tunteen, mutta ei saa silti ihoa tuntumaan klähmäiseltä. Lasipulloon pakattu kasvovesi sopii käytettäväksi vanulapun avulla, mutta itse painelen sen mieluiten iholleni käsin, jottei sitä mene turhaan hukkaan – kyseessä on kuitenkin korealaiseen tapaan enemmän ihonhoidon aloittava kuin länsimaalaiseen tapaan ihonhoidon viimeistelevä tuote.

 Whamisa Organic Flowers Toner Original ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Aivan kuten olen pitänyt muistakin kokeilemistani Whamisa-tuotteista, pidän myös tästä. Tykkään painella tätä iholleni muutaman kerroksen täyttäkseni ihon kosteusvarastot ja saadakseni ihon tuntumaan pehmeän ravitulta ilman klähmäistä tai tahmeaa tunnetta.

Ainoa ongelma tuotteen kanssa on tosin jälleen sen luonnonkosmetiikkamaisen yrttinen tuoksu, josta en vain millään syty ja joka jättää minut aina hieman kylmäksi. Minulle tuotteiden ihanat tuoksut ovat niin vahva osa käyttöelämystä, että hippimäiset tuoksut syövät kokemusta suuresti.

 Whamisa Organic Flowers Toner Original ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Jos ei kuitenkaan ole tuoksujen suhteen samanlainen nirso kuin mitä allekirjoittanut on, on tämä kasvovesi mitä mainioin löytö niille, joita korealainen luonnonkosmetiikka kiinnostaa.

Whamisan valikoimaan kuuluu myös erityisesti rasvoittuvalle iholle kehitetty Whamisa Organic Flowers Toner Refresh -kasvovesi sekä kuivaa ihoa hellivä Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich -kasvovesi, joista jälkimmäinen houkuttelee minua todella paljon. Kasvovedessä on kuvailtu olevan seerumimainen koostumus ja se sisältää runsaasti erilaisia öljyjä, mikä tekee siitä suorastaan taivaallisen kuuloisen tuotteen omalle herkästi kuivuvalle iholleni. (Kertokaa jos teillä on tästä kokemuksia!)

 Whamisa Organic Flowers Toner Original ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Whamisa-tuotteet ovat rantautuneet Suomeen viime vuoden lopulla ja niitä myy jo useampi liike.

*Verkossa Whamisa-tuotteita löytyy kattava valikoima esimerkiksi Jolien verkkokaupasta täältä.

 Whamisa Organic Flowers Toner Original ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Onko joku kokeillut Whamisan kasvovesiä?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Whamisa Organic Flowers Toner Original – loistava korealainen luonnonkosmetiikan kasvovesi”

 1. Olen kokeillut tuota Whamisan Deep Rich -kasvovettä, ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Kasvojen hilseily on vähentynyt ainakin tällä atoopikolla, kun olen käyttänyt sitä kosteusvoiteen alla. Tuoksusta olen samaa mieltä kanssasi, alkuun se oli aika kauhea, mutta nenä on siihen ajan myötä tottunut.

 2. Moi. Olen vasta viime aikoina kiinnostunut Korealaisesta ihonhoidosta. Ei niinkään meikeistä, vaan lähinnä voiteista ja muista ihonhoitotuotteista. Voitko antaa vinkin mitä tuotesarjaa kannattaisi lähteä kokeilemaan. Haluisin kaikki tuotteet samasta sarjasta.

  • Omia suosikkejani on Innisfree, jolla on todella kattava valikoima. 🙂

 3. Minulla on käytössä tuo deep rich versio ja se kyllä todellakin on hieman seerumimainen ja kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa todella hyvin! Tuoksusta en minäkään oikeen tykkää, mutta silti tuote on kyllä lempparini sen hoitavuuden ja kosteuttavuuden takia.

  • Kiitos kommenteista tuotteeseen liittyen, pitää sitten kyllä varmasti itsekin hankkia se – tuoksusta huolimatta! 🙂

 4. Minäkin suosittelen Deep Rich-versiota 🙂 Tuo tuoksu-juttu on kyllä jännä, omaan nenääni ei näet erotu mitään erityistä, enempi neutraali. Johtunee ihan siitä että olen jo vuosia käyttänyt pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Jos kokeilen ns.normikosmetiikkaa niin hajut/koostumus jne.ovat aivan karseita ja tuntuvat vain jättävän sellaisen ihme kelmun (esim.huuli/käsivoiteet). Mitään tälläistä en havainnut ennenkuin siirryin luonnonkosmetiikkaan. Tottumiskysymys siis, olettaisin 🙂

 5. Stockmann on kerrankin ajan hermolla ja niillä on Whamisaa valikoimissaan peräti 31 tuotetta, jos oikein laskin, ja jopa tuo Deep Rich -kasvovesikin:

  https://www.stockmann.com/brand/whamisa/11569

  On sen verran vieras sarja, etten ole vielä tehnyt tuttavuutta etenkin kun iho ei ole niitä kaikkiruokaisimpia vaan on oikea närppänahka, mutta jos vaikka uskaltautuisi kun on sinultakin jo arvioita tullut. Kasvovoiteet on muuten melkoisissa jättipulloissa, 120 ml!

 6. Tuo deep rich toner on todellinen taivas! Mulla ei oikein ole sanoja siitä kertomiseen, mutta kokeile! En ole kokeillut sarjan muita kasvovesiä, niin en osaa verrata. Deep rich on paksua, seerumimaista, ehkä jopa hieman geelimäistä. Ei mikään kasvovesi vaan ehdottomasti hoitotuote.

  En ollut tippaakaan kiinnostunut koko Whamisasta, tonerin näytekoko lähti johonkin tilaukseen , että sain ilmaisten postikulujen rajan täyteen. Sittemmin on vähän kelkka kääntynyt. Ja olen käännyttänyt jo muutamankin kosmetiikkahömppä kaverini antamalla heille näytteen omasta pullostani:)

Kommentointi on suljettu.