Voiko Balilla shoppailla kosmetiikkaa?

*Sis. mainoslinkin

Hommahan on niin, että lomalla ollessani tunnen suoranaiseksi ammattivelvollisuudeksi tarkastaa, millaista kosmetiikkaa kohteessa on tarjolla. Tämä velvollisuuden tunne pomppasi esiin myös Balilla lomaillessani, jolloin pääsin tsekkaamaan, millaista kosmetiikkaa suositun rantakohteen Kutan kaupoissa on tarjolla.

Ostolakossa Virve Vee Bali

En lähde väittämään itseäni tämän tutkimusmatkan perusteella Balin kosmetiikka-asiantuntijaksi, mutta voisin kuitenkin heittää ilmoille väitteen, että jos joku on matkustamassa Kutalle, niin Discovery Shoppin  Mall on paikka, joka kannattaa käydä katsomassa.

Ostolakossa Virve Vee Bali Kosmetiikka Sephora - 1

Paikasta pomppaa eniten esiin Sephora, jossa oli varsin hyvä tarjonta erilaisia kiinnostavia tuotemerkkejä, joihin ei Suomessa pääse helposti käsiksi tai ainakaan hypistelemään niitä.

Ostolakossa Virve Vee Bali Kosmetiikka Sephora - 1 (7)

Myynnistä löytyi mm. Shu Uemura, Dr. Jart+, Anna Sui, Becca ja Cover FX, joista viimeisimmästä en malta olla hehkuttamatta, kuinka innoissani olen, että olemme saaneet sen juuri myyntiin meille töihin ja valikoimaan voi tutustua *täällä!

Ostolakossa Virve Vee Bali Kosmetiikka Sephora - 1 (1)

Minua ilahdutti tietysti eniten, että myynnissä oli myös paljon rakastamani Soap & Glory.

Ostolakossa Virve Vee Bali Kosmetiikka Sephora - 1 (6)

Tuotemerkki, jota itse hipelöin kuitenkin aivan erityisellä mielenkiinnolla oli Laneige, jonka ihanaan, yöllä käytettävään huulinaamioon olen aivan rakastunut (tuotteesta löytyy postaus täältä). Merkillä on muitakin houkuttelevia tuotteita, joihin minun on tehnyt mieli eBayssa langeta, mutta koska tuotteilla on ollut hintaa sen verran, että ne voisivat jäädä tulliin, olen jättänyt ne vielä toistaiseksi hankkimatta.

Ostolakossa Virve Vee Bali Kosmetiikka Sephora - 1 (8)

Discovery Shopping Mall -ostoskeskuksen Sephora on kuitenkin ehdottomia kohteita, joissa kannattaa käydä kääntymässä, sillä sieltä löytyi valtavava määrä kiinnostavia kosmetiikkamerkkejä.

Samasta ostoskeskuksesta Sephoran takaa aukeasi myös aivan ihana kosmetiikkamaailma, josta löytyi useita aasialaisia kosmetiikkamerkkejä kuten esimerkiksi Missha, Canmake ja Etude House, mutta harmikseni alue oli varsin täynnä innokkaita myyjiä enkä siksi saanut kuvattua siellä kunnolla.

Ostolakossa Virve Vee Bali Kosmetiikka Guardian - 1

Ostoskeskuksessa sijaitsi myös Guardian, joka on tunnettu kemppariketju. Ketju myy edullisia kosmetiikkamerkkejä ja sen myymälän kangasnaamiotarjonta meinasi saada minut sekoamaan. Maltoin kuitenkin mieleni enkä ostanut yhtäkään kangasnaamiota siitä huolimatta, että niitä olisi saanut loistavalla tarjoushinnalla.

Ostolakossa Virve Vee Bali Kosmetiikka Beachwalk

Toinen loistava shoppailupaikka kosmetiikan suhteen on Beachwalk, josta löytyi myös Guardianin myymälä sekä mm. aasialaisen The Face Shopin myymälä. Minut meinasi kuitenkin saada sekoamaan totaalisesti valtava Bath & Body Works -myymälä, jossa oli aivan mielettömiä tarjouksia.

Ostolakossa Virve Vee Bali Kosmetiikka Bath & Body Works - 1

Rakastan tuoksuvia vartalovoiteita ja suihkugeelejä, joten Bath & Body Works on minulle paratiisi. Lopulta minun oli suorastaan pakko vain juosta kaupasta ulos,  sillä tunsin, että jos antaisin kaupalle pikkusormeni, veisi se koko käteni ja lopulta myös kaiken tyhjän tilan matkalaukustani. Olen kuitenkin melkoisen ylpeä itsestäni, sillä en olisi todellakaan voinut uskoa, että malttaisin olla ostamatta yhtään mitään!

Ostolakossa Virve Vee Bali Bath & Body Works - 1

Huomasin tätä postausta kootessani, että olin ollut Kutalla pyöriessäni niin innoissani kuvaamassa Instagram Stories -videoklippejä, että olin harmikseni unohtanut ottaa tavallisia kuvia monista paikoista.

Ostolakossa Virve Vee Bali Kosmetiikka ellips hiusvitamiinit - 1

Balilla kohdalle ei tosiaan sattunut hirveää määrää kosmetiikkahoukutuksia, vaikka olinkin kyllä erittäin yllättynyt, että sieltä löytyi näinkin paljon kiinnostavia tuotemerkkejä. Koin, että jotain ihan pientä minun on sieltä kyllä ostettava ja mukaani tarttui useita liuskoja edullisia ”hiusvitamiineja”, eli käytännössä yksittäispakattuja hiusseerumeita. Lisäksi mukaani tarttui eräs aurinkosuojatuote, jota olen epätoivoisesti metsästänyt ja kuumeisesti himoinnut jo toista vuotta. Palaan tähän supertuotteeseen tarkemmin omassa postauksessa.

Ostolakossa Virve Vee Bali

Kuka muu katsastaa matkakohteessa aina sen kosmetiikkatarjonnan?

2 kommenttia artikkeliin ”Voiko Balilla shoppailla kosmetiikkaa?”

  1. Oisin varmaan ostanut koko BBW liikkeen tyhjäksi 😀 Turkissa en koskaan oo törmännyt noihin alennuksiin, aina kaikki on normihinnoilla :/ Harmi myös että Arlandan BBW liike lopetettiin! 🙁 Sinne sentään satuin vikojen alennusten aikaan, vaikka valikoimaa ei enää kauheasti ollutkaan.

    • Ai lopetettiin vai?!? No voi höh! Toivoisin niin kovasti, että merkki avaisi Tukholmaan myymälän!

Kommentointi on suljettu.