Ranskalaista ja luonnollista

Minua kannustetaan paljon luonnonkosmetiikan kokeiluun lukijoideni toimesta, sillä moni on halukas kuulemaan sen puolen tuotelöydöistäni. Olen tehnyt tutkimusmatkailua tuolle minulle toistaiseksi varsin vieraalle kosmetiikkavyöhykkeelle hieman vähänlaisesti mutta voipi olla, että tulen jatkossa tekemään sitä enemmänkin.
Pääsin nimittäin ilokseni vierailemaan ranskalaista luomukosmetiikkaa yli 15 vuotta maahantuoneen Naturellement-yrityksen tiloihin ja tapaamaan sen taustalla toimivan asiantuntevan äiti-tytär kaksikon.
Naturellement kuuluu Pro Luonnonkosmetiikka ry:n perustajajäseniin ja yrityksen aikoinaan perustanut Liisa Seppälä-Cohen on ensimmäinen skandinaavinen edustaja, joka kutsuttiin Pariisiin Cosmeeting-messujen tuomaristoon vuonna 2013. Aika saavutus! 
Ihan mieletöntä siis, että yrityksen taustalla on tällainen suomalainen tekijä, jonka asiantuntemusta arvostetaan ihan ranskalaisissa kosmetiikkapiireissä asti! Tiimissä mukana oleva tytär Tia Cohen on selvästi äitinsä tytär, sillä niin haltioituneena kuuntelin hänenkin tarinoitaan kosmetiikkamerkkien taustoista.
Naturellement on keskittynyt tosiaan tuomaan maahan juuri nimenomaan Ranskassa valmistettua luonnonkosmetiikkaa ja kaikilla merkeillä on luonnonkosmetiikan sertifikaatti. Oli todella mielenkiintoista ja lumoavaa kuulla, millaisia tarinoita näiden brändien ja tuotteiden taustalla oli. Niitä nimittäin riitti!
Kaikki mielikuvani luonnonkosmetiikan tylsyydestä katosivat tämän tapaamisen myötä ja kaksikko todellakin innosti minut tekemään enemmän tuttavuutta luonnonkosmetiikan kanssa. 
Oli ihana kuulla, kuinka valikoimiin oli valittu nimenomaan sarjoja, jotka poikkesivat luonnonkosmetiikan perusvirrasta raaka-aineidensa, ideologioidensa tai tuotekehittelyssä käytetyn teknologiansa ansiosta. 
Kokeilin iholleni tuotteita, joiden ei edes koostumustensa ja tuoksujensa puolesta tajuaisikaan olevan luonnonkosmetiikkaa ennen kuin alkoi tavaamaan pakkauksen sisältöä ja sai lisätietoa niissä käytettyjen raaka-aineiden taustoista ja valmistustavoista.
Erityisen mukavaa oli kuitenkin se, että Naturellement on juuri avannut oman verkkokaupan
Valikoimissa ovat mm. lukuisia laatupalkintoja kahminut Ranskassa luonnonkosmetiikan edelläkävijänä tunnettu kolmekymmentävuotias Melvita, trendikkäämpi ja aivan älyttömän hurmaaviin etnisempiin pakkauksiin ja tarinoihin perustuva Terre d’Oc sekä Pariisin vuoden 2012 kosmetiikkamessujen pääpalkinnon voittanut, lehtivihreään perustuva Alorée-ihonhoitosarja.

Koska olen itse ollut aivan innoissani päästessäni tekemään tuttavuutta näin mahtavan kuuloisten sarjojen ja verkkokaupan taustalla hääräävien ihmisten kanssa en todellakaan tahdo olla ainoa, joka pääsee nauttimaan tästä ilosta.
Tämän vuoksi järjestinkin teillekin siis jotakin kivaa. Sain nimittäin tarjottavakseni alennuskoodin Naturellementin verkkokauppaan!
Koodilla Ostolakossa saa verkkokaupan koko valikoimasta alennusta 20%. Koodi on voimassa 29.9.2014 asti. Käykäähän siis ihmeessä katsomassa, josko valikoimista löytyisi jotain, mikä kiinnostaa. Itse palailen omien tuotekokeilujeni kanssa syksyn mittaa asiaan blogin puolella.
Onko teillä jotain erityisiä suosikkituotteita Naturellementin verkkokaupan valikoimista, joihin kehottaisitte minua tutustumaan?

10 kommenttia artikkeliin ”Ranskalaista ja luonnollista”

  1. Ensi viikon lauantaihin 20.9 asti? Vai maanantaihin 22.9 asti? Lauantai ja 22. päivä ei kohtaa.

  2. En ole yhtään tutustunut luonnonkosmetiikkaan, osittain siitä syystä että minulle on syntynyt mielikuva siitä luomu intoilijoiden, gmo-vastustajien, "puhdas"ruoka intoilijoiden jne. juttuna. Eli se on minulla leimautunut edustamaan ideologioita, joita en voi missään nimessä allekirjoittaa. Enkä siten kannattaa myöskään tutustumalla enkä varsinkaan ostamalla.

    Mutta pakko sanoa, että kirjoituksesi sai minut kiinnostumaan josko sieltä löytyisi jotain muutakin yllämainittuja. Vaikka jotain mielenkiintoista tälle vastarannan kiiskille. 🙂

  3. Terre d'Oc on suosikkejani, erityisesti käsivoiteet. Meillä on työpaikalla valikoimissa ollut Naturellementin tuotteita, joten Liisa on tuttu. Terveisiä!

  4. Naturellement on niin ihana paikka! Ihanaa, että pääsit vierailemaan siellä 🙂 Mäkin olen ilokseni päässyt sinne visiitille pari kertaa. Olen vitsaillut, etten pistäisi ollenkaan pahakseni, jos jäisin Naturellementin tiloihin loukkuun päiväksi 😀 Hyllyt pursuaa luonnonkosmetiikan suosikkejani, kuten Terre d'Oc:n, Aloréen ja Pure Altituden tuotteita, joista monet ovat vilahtaneet blogini puolellakin aika positiivisten sävelien saattelemana 😉 Naturellementin uutuussarjasta on muuten tulossa juttua blogiini viikon päästä.

    MS / Beauty Highlights

Kommentointi on suljettu.