L’oreal Smoothing Resurfacing Primer

Tänään esittelyssä olisi L’orealin uusi Studio Secrets Professionalsin Smoothing Resurfacing Primer. (Primerihan on siis tuote, jota laitetaan kosteusvoiteen päälle, mutta meikkivoiteen alle parantamaan meikin kestoa, levittyvyyttä ja siloittamaan ihon pintaa.)

Minusta meikissä ykkösjuttu on siisti pohja. Meikin pohjalle ei tarvitse yrittääkään tehdä täydellistä ihoa, mutta siisteys on minusta avainsana. Kun ihon kirjavuutta on tasoitettu kevyesti ja pinta on kaunis, pääsee muukin meikki oikeuksiinsa.

L’orealin uuden pohjustajan ideana on tehdä ihon pinnasta tasainen ja häivyttää juonteita ja huokosia ja saada ihosta tasainen ja samettinen ja siihen sen on helppo tällä sisällöllä kyetäkin, sillä silikonit ovat mitä parhaimpia siloittajia ja huokosten ja ryppyjen täyttäjiä.

”Silicone oil makes the Primer pleasant and easy to apply and it leaves no greasy residue.”

Tästä minun on pakko olla eri mieltä. Tämä ei nimittäin tosiaankaan jäänyt iholla niin mattaiseksi, mitä useat muut mattapinnan jättävät primerit jäävät, vaan tämä jäi vaan enemmän pyörimään ja liukumaan iholla ja minusta se oli yhtä kuin greasy residue. Tunteen huomaa jo siinä vaiheessa, jos tuotetta ottaa hieman sormien väliin ja pyörittelee. Tuote ei lähde missään välissä mattaantumaan vaan pyörii ja liukuu sormien välissä loputtomiin melkein kuin hiusseerumi.

Huono tuote tämä ei minusta kuitenkaan missään tapauksessa ollut, sillä juuri tällaiselle tuotteelle oli minusta tarvettakin. Tämä siis siloittaa ihon pintaa ja imee rasvaisuutta, mutta ei ole niin kuiva kuin monet primerit. Siksi tämä sopiikin myös pintakuivalle ja paikoittain kuivalle iholle, joka kuitenkin halutaan saada sileäksi ja photoshopatun näköiseksi. Välitön tasoitusefekti on esimerkiksi parempi kuin Lumenen vastaavassa, mutta kestävyys rasvaisella iholla ei ole kuitenkaan välttämättä yhtä hyvä. (Rasvaisemman ihon pohjustajina minusta ainakin Cliniquen Pore Minimizer Instant Perfector ja erityisesti T-Zone Shine Control ovat mainioita.)

Bloggeri teki vertailusta todella hankalaa, sillä kun kamerani nyt vihdoinkin suostuu ottamaan niin tarkkaa kuvaa, että jokainen ihohuokonenki näkyy (ja tässä tapauksessa myös katoaa), sumentaa bloggeri hieman siihen ladattuja kuvia.

Kyllä näistä silti varmasti jotain selvää saa.

Ilman Lorealin primeria.

L’orealin primerilla.

Itseasiassa kuvia alkoi olla hieman hankalaa kuvata primerin laiton jälkeen, sillä ihon siloituttua ja tasoituttua kameralla ei oikein ollut mitään, mihin tarkentaa. Lähtötilanteessa kamera saattoi sentään keskittyä kuvaamaan huokosia, mutta kun ne siloittuivat, ei kamera oikein saanut mitään selkeää tarkennettavaa ja kaikista kuvista tuli sameampia.

Jos olet ollut aiemmin tyytyväinen Clarinsin primeriin, voisit tykätä tästä, sillä tämä käyttäytyy iholla melko samalla lailla. Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touch on ehkä hitusen vähemmän öljyisen (silikoniöljyisen) tuntuinen, mutta melko vastaavanlainen iholla kuitenkin.

Omalla ihollani tämä oli siis todella loistava, mutta selkeästi rasvaisella iholla pysyvyys ei ehkä ole paras mahdollinen.

Onko joku jo napannut tämän L’orealin uutuuden kokeiluunsa? Mitäs olette tykänneet?

PS. Kuten ole kertonut, ajastan usein postaukset ja tämänkin postauksen oli tarkoitus ilmestyä jo lähes vuorokausi sitten… Onneksi joku lukijani tajusi juuri huudella puolenyönpostauksen perään ja tämäkin postaus näki vihdoin päivänvalonsa (vaikkakin hieman myöhässä).

27 kommenttia artikkeliin ”L’oreal Smoothing Resurfacing Primer”

 1. Minäkin meinasin huudella jo 00:15 kun postausta ei ollukaan (ai miten niin addiktoitunut blogiisi, ikinä ei voi ennen puolta yötä mennä nukkumaan :D) mutten kehdannut kun olen jo kerran aikaisemmin kommentoinut "paniikissa" samasta asiasta. 😀

 2. Jenni: Voih, huudelkaa vaan. Kyllä minulla sen verran paljon on näistä parista tuotteestani (ja muutamasta muidenkin) asiaa, että näitä postauksia pitäisi jokaiselle päivälle riittää (ellen etukäteen toisin varoita). 😉

 3. Taitaa lähteä ostoon tuo L'orealin primer. 🙂 Minkä hintainen se muuten on?

 4. Kyllä mäkin ehdin jo ihmetellä, että mitä tapahtuu, kun postausta ei kuulunut.. :DD Mutta hyvä kun tuli!

  Omalle iholle en usko ko primerin kyllä sopivan.. :/ Kokeilin muuten tuota Cliniquen T-Zone Shine Controlia, ja jotenkaan en tykännyt. Ehkä mulla oli vääränlainen meikkivoide, mutta samanlailla iho kiilteli muutama tunti meikkauksesta. Ehkä pitää vielä etsisellä sitä täydellistä meikkvoidetta, niin primerikin toimisi. 😀

 5. VIRVE-sisätilaratkaisu
  suunnittelu, mittauspalvelut urakointi, toteutukset

  Kiva mainos tuossa sivussa. ;D

  Mutta siis oon miettinyt jo jonkin aikaa, että eikö silikonista ole sitten esim. meikkivoiteessa haittaa?

 6. Primeria käytetään yleensä ilman kosteusvoidetta. Monet pilaavat lopputuloksen ja primerin vaikutuksen juuri lykkäämällä alle vielä kerroksen kosteusvoidetta.
  Lorkun purkissakin näyttäisi lukevan, että käytetään joko pelkiltään tai meikkivoiteen alla. En sitten tiedä lukeeko siinä jossain muualla että alle on tarkoitus laittaa vielä kosteusvoidettakin.
  Kauniin lopputuloksen saamiseksi kantsii jättää se kosteusvoide pois, jos vain suinkin pystyy.

 7. JLCHARLOTT4: Riippuu toki aina hieman alla olevasta kosteusvoiteestakin, mutta kaikki ei toki sovi kaikille. Harmi, jos tuo Clinique ei toimi. :/

  Anonyymi: Nyt täytyy kyllä rehellisesti sanoa, etten saa yhtään päähäni. Olisiko n. 15 euroa…?

  Anonyymi: Ihanaa, kuinka fiksu Google osaa olla valitessaan mainoksia sivuilla esiintyvien sanojen avulla. 😉
  Silikoni on ihan tavallinen aine meikkivoiteissa ja siloittaa ja tasoittaa ihoa. Itseasiassa on haastavaa tehdä hyvä nestemäinen meikkivoide ilman silikonia.
  Toisilla iho reagoi toisiin aineisiin ja toisilla toisiin, joten mitään yleispätevää on silikoneista mahdotonta sanoa.

  Anonyymi: Tästä minä olen totaalisen eri mieltä. Minusta primerin alle kuuluu aina ihotyypin mukainen kosteusvoide (esim. rasvaisemmalle iholle mattaisempi) tukemaan primerin tulosta ja tässäkin viitataan käsittääkseni vain tuotteen käyttötapaan meikkinä, eli itse tuotetta voi käyttää yksinään meikkinä tai meikkivoiteen alla. Yksikään tuntemani sarja ei ole koskaan kehottanut käyttämään primeria yksinään (eikä kyse ole vain sarjan omien voiteiden myynnin lisääisest) enkä minäkään kehota, sillä näin iholta puuttuu kaikki hoitoteho ja tuki, jonka voiteen avulla saadaan (esim. rasvaisuutta imevä voide, sillä silikonit eivät käsittääkseni pahemmin kykene rasvaisuutta itseensä imemään). Primerihan on vain eräänlainen "eriste" ihon ja meikin välillä.
  Toki kuvaustilanteet yms. spesiaalitilanteet ovat asia erikseen, mutta arkikäytössä en ikinä suosittelisi primeria yksinään, sillä näin iholta jää kaikki hoito saamatta ja iho kuivuu helpposti.

  Mielipiteitä on toki monia ja tämä on vain minun mielipiteeni. 🙂

 8. heippa! ensiksikin kiitos ihan mahtavasta blogista, olen saanut paljon hyviä vinkkejä täältä! Ja ois mulla hieman kysyttävääkin 🙂 Tilasin Urban Decayn hall of fame setin ja ihastuin ikihyviksi mukana tulleeseen huulipunaan, joka oli sävyltään midnight. Sävy on semmonen hohtava beige, joka ei hirveästi erotu huulilla, mutta antaa ihanan sävyn kuitenkin. En kuitenkaan ainakaan nopealla etsinnällä löytänyt tätä oikein mistään (lookfantastic ei näytä myyvän tätä sävyä)…osaisitko siis suositella jotain vastaavanlaista kosteuttavaa nudehuulipunaa? 🙂

  Kiitos paljon ja oikein ihanaa kesää sinulle!

 9. Anonyymi: En nyt ihan suoraan ulkomuistista osaa heittää kopiota tuosta, mutta L'orealin Color Riche Made For Me Naturalsit kannattaa katsastaa ja erityisesti Cliniquen Butter Shinet. Muistelisin tuon suuntaisia sävyjä kummastakin löytyvän ja varsinkin Butter Shine voisi koostumuksensa puolesta kohdata. 🙂

 10. Aiheeseen liittyen voisin suositella sellasta Goshin primeria kuin Velvet Touch Line Perfector!
  Sitten vielä, eihän sulla olis jotain hyvää pelastusvinkkiä auringon kevyesti polttamalle iholle? 😀 kutittaaaaa!

 11. Ok, kukin tavallaan. Minulla ei ole koskaan omalla iholla toiminut kosteusvoide + primer, enkä laita molempia meikattavillekaan.

  Jos joku on kiinnostunut aiheesta enemmänkin ja kaipaa opastusta, niin tässä on hyvä video (saako tänne linkittää youtubesta?); alaa tuntevat varmasti myös tunnistavat Lisa Eldridgen, joka on alkanut laittaa helppoja meikkiopastusvideoita nettiin:

  http://www.youtube.com/watch?v=PcRIxuNyrmw

 12. Anonyymi: Tuota onkin moni kehunut. 🙂
  Valitettavasti minulla ei ole mitään omakohtaisia kokemuksia huipuhyvistä after sun -tuotteista, sillä en itse tosiaan pahemmin ole auringossa ja tarvitse niitä. :/

  Anonyymi: Saa linkitellä, kiitos linkistä. 🙂

 13. Mun mielestä primeri (= silikonit) on juuri se mikä saa meikkivoiteet valumaan ja rullaantumaan. Pidän sitä ihan turhana, hikoiluttavana lisäkerroksena.

  Itse käytän sellaista alusvoidetta, joka on sekä hyvä kosteusvoide että hyvä meikinalusvoide, enkä erillistä primeriä ollenkaan. Tällä tavalla meikkivoide pysyy siellä missä pitää ja sen näköisenä kuin pitää. Koko päivän.

 14. Ostoskoriini eksyi eilen tuo primeri ja samalla ostin myös Matte morphosen testiin. Odotan innolla että pääsen tänään testailemaan!

  Myyjä kovasti kehui ja sanoi tämän käyvän myös luomille pohjustajaksi? Itse en tuohon kyllä aivan usko,sillä kuten jo sanoitkin tämä ei jätä yhtä kuivaksi kuin monet muut primerit. En luottaisi että pitää luomivärejä paikoillaan.

  Onneksi onkin UDPP 😉

 15. moikka! tuli mieleen että eikö toi tuki ihohuokosia ku tollalailla tasottaa ne? En oo ikinä nimittäin uskaltananu noita kokeilla just näppyjen pelossa.. 🙂

 16. Miten ihmeessä postaukset saa ajastettua? Onko bloggerissa ohjeet siihen?

 17. Mäkin ehkä taidan olla pikkasen eri mieltä siitä, että primerin alle ei kosteusvoidetta tarvitsisi laittaa. Itsellä kun kuiva/atooppinen/pintakuiva (riippuen täysin ihon kunnosta) on.
  Voin kyllä sen sanoa, että lopputulos ei ole maailman paras, jos primerin laittaa suoraan kosteutetulle iholle. Mutta lopputulos on HUOMATTAVASTI parempi, jos antaa kosteusvoiteen imeytyä kunnolla ennen primerin laittamista 🙂
  Itse esimerkiksi aamuisin ensimmäisenä pesen hampaat ja ihon, ja laitan kosteusvoiteen. Sitten aamupala ja vaatteiden pukeminen. Tässä puolituntisessa kosteusvoide on imeytynyt niin hyvin, että voin siihen tunkea minkä mömmön tahansa.
  Mutta kuten sanottu, itsellä kuivaiho, enkä tosiaan voi sanoa tämän toimivan rasvaiselle iholle.
  Kiireisenä aamuna jätän mieluummin primerin kuin kosteusvoiteen pois.

 18. Virve, sitä vielä, että suosittelit mulle Erisanin puhdistusgeeliä ja se toimii tosiaan LOISTAVASTI! Epäpuhtaudet iholta on kaikonneet eikä iho tunnu niin kireältä. Kiitos Virve.
  Mutta se on huono pesemään esimerkiksi vedenkestävää ripsiväriä/kajalia. Osaatko suositella jotain sellaista hyvin pesevää ja ei-kuivattavaa meikinpoistoainetta?

 19. pohja kuntoon: Hyvä ratkaisu. 🙂

  Läpi lasien: Eipä ole tullut mieleen kokeilla juuri tämän liukkauden vuoksi. Pitänee kokeilla. 🙂

  marianne: Toisilla voi toki tulla näppyä, mutta toisilla taas ei, eli ihan kuten mikä tahansa muu tuote. Meikkihän kuitenkin aina pesrään iholta huolella pois. 🙂

  Anonyymi: Laittaa postauksen alaosassa olevaan postausaikaan ajan ja päivämäärän tulevaisuuteen. 🙂

  Mickey: En minäkään laittaisi toiselle jotain tärkeää tapahtumaa varten meikkiä tähdessäni kuin ohuen seerumin alle, mutta jatkuvassa käytössä tosiaan laittaisin aina alle jotain.
  Tärkeää on tosiaan käyttää omaan tarkoitukseen sopivaa voidetta, eli voide ei saa olla päiväkäytössä liian rasvainen ja sen on imeydyttävä hyvin. 🙂
  Vedenkestävä meikki täytyy aina ottaa pois vedenkestävälle meikille tarkoitetulla aineella, sillä Erisanissakaan ei ole mitään, mikä niitä liuottaisi. Hanki siis vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettu poistoaine. 🙂

 20. Ostin tota L'Orealia Lontoosta jo viime kesänä. Oli ihan kiva tuote, mutta iho meni niin huonoon kuntoon että näppylöitä puhkesi ihan sikana. Tukki varmaan liikaa tai jotain… 🙁

 21. Apua! Nyt parin hellepäivän aikana on mieleeni ikävästi palautunut asia, joka talvella pääsikin ihan unohtumaan. Eli hikoileva naama. 🙁 Ulkoa kuumuudesta sisälle mentyä alkaa naama puskemaan hikeä, tosi kiva asioida jossain liikkeessä kun saa kuivata naamaansa nenäliinaan. Kuivaihoisena käytän melko täyteläisiä voiteita varsinkin talvisin, kevyempään kosteuttajaan siirtyminen on ajankohtaista. Mutta olisiko tuohon kasvojen hikoiluun jotain kikkaa? Auttaisiko puuterin käyttö? En normaalisti käytä puuteria, koska en kuivaihoisena sitä koe tarvitsevani. Vaaleaa aurinkopuuteria alan kyllä nyt käyttämään mutta enhän sitäkään nenän alle (ehkä hikoilevin kohta) sudi.

 22. Anonyymi: 🙁

  Anonyymi: Itsekin hikoilen kasvoista ja tiedän tuskasi. Valitettavasti siihen ei oikein ole mitään erityistä apua, mutta kiillonpostopaperi (tai halvempana korvaajana tupakan Ritzla-paperit) on hyvä apu poistamaan kiiltoa ilman kökkööntyvää puuteria.

 23. Moi!
  En tiedä onko tästä jo aikaisemmin puhuttu, kun olen blogisi melko uusi seuraaja, mutta mitä tätä vastaavaa tuotetta suosittelisit helposti rasvoittuvalle iholle?
  ps. ihana blogi, ihan olen jo koukussa 😀

 24. Virve, kannattaa ladata kuvat Photobucketin kautta jos haluat säilyttää niissä paremman laadun. Blogger huonontaa aina kuvien resoluution. :/ Toki on helpompi ladata kuvat suoraan Bloggeriin, mutta vaikka tällaisissa detaljikuvissa Photobucketista olisi apua kuvien tarkkuuden säilyttämisessä.

 25. Pakko kommentoida tuohon primer – kosteusvoide asiaan, että itse rasvaisen sekaihon omaavana laitan aina kosteusvoiteen primerin alle ja olen samaa mieltä Virven kanssa, että ilman kosteusvoidetta iho jää ilman kaipaamaansa hoitavaa vaikutusta. Kuten aikaisemmin mainittiin rasvaisemmalla iholla jippo on imeyttää kosteusvoide kunnolla ja käyttää nimenomaan iholle sopivaa voidetta, mielellään sellaista, joka on kevyttä, imeytyy nopeasti ja mahdollisesti jättää mattapinnan. Kannattaa muistaa myös vaihtaa kosteusvoide kesän tullessa kevyempään. Myös rasvainen iho tarvitsee kosteutusta ja hoitoa ja usein ylimääräinen rasvantuotanto saattaa olla jopa merkki siitä, että ihon kosteustasapaino ei ole kunnossa. Jos rasvaiselle iholle haluaa oikeasti koko päivän hyvänä pysyvän meikkipohjan on kunnollinen ja toimiva primer melkeinpä pakollinen. Ainakaan itsellä pelkkä mattapinnan jättävä kosteusvoide ei riitä. Kannattaa muistaa, että ihoja on niin erilaisia ja kaikilla ei aina toimi sama combo 😉 Tähän mennessä omalle iholle paras primer on ollut Gosh Velvet Touch Foundation Primer, esim. MACin Prep + Prime ei päässyt lainkaa yhtä hyviin tuloksiin.

 26. AD: Testailen parhaillaan yhtä minulle uutta tuttavuutta ja raportoin tästä lähiaikoina. 😉

  Sanni: Joskus olen tuota jaksanut tehdä, mutta usein iskee laiskuus. Pitää kyllä jatkossa muistaa tehdä sitä kautta. 🙂

  HeidiB: Minusta avainsana on nimenomaan se oikeanlainen kosteusvoide. Jos kosteusvoide jotenkin sotkee lopputulosta, on silloin lähes poikkeuksetta käytössä vääränlainen kosteusvoide. Hyvä kosteusvoide vain tukee primerin tulosta. 🙂

 27. Flickr toimii vielä paremmin kuin Photobucket, myös pb nimittäin pakkaa kuvia tiiviimmin ja huonontaa laatua, mutta Flickrissä en ole huomannut moista lainkaan 🙂

Kommentointi on suljettu.