Maybe we should be friends, Rimmel?

Hoen aina, että jos meikissä johonkin törsää, on sen ehdottomasti suositeltavaa olla meikkipohja. Hyviä ja edullisia meikkejä löytyy vaikka kuinka, mutta meikkipohjan tekoon tarvittavat tuotteet ovat yleensä niitä, joissa rahalliset investoinnit palkitsevat näkyvästi.
Vaan eipä pidä kieltäminen, etteikö edullisestikin saisi hyvää. Minulta ja ennakkoluuloiltani on nimitäin hitaan varovaisesti vedetty mattoa alta viimeisen reilun viikon ajan saaden minut lopulta vakuuttuneeksi, että nykyteknologian ansiosta halvalla voi saada hyvää tässäkin asiassa.
Sain blogini kautta kokeiluun Rimmelin uuden uutukaisen Stay Matte Liquid Mousse -meikkivoiteen sen vaaleimmassa sävyssä 091 Light Ivory.
Saanen heti alkuun ilmaista olleeni äärimmäisen epäluuloinen kyseistä tuotetta kohtaan. Minulla ja Rimmelillä on ollut hyvin vähäinen yhteinen meikkihistoria enkä ole koskaan löytänyt merkiltä meikkivoiteita, jotka olisin kelpuuttanut käyttööni. (Mistä johtuen en ole viimeaikoina edes jaksanut tehdä kokeiluja merkin parissa.) Ongelmana ovat aina olleet koostumus sen ongelmana ollessa yleensä huono pysyvyys tai kehnot sävyt, joten en odottanut tältäkään tuotteelta ihmeitä.
Sävyn lisäksi jännitinkin siis kovasti tuotteen koostumusta, sillä viimeisimmät kokemukseni vastaavantyyppisestä tuotteesta olivat teini-iässä kertyneet Maybellinen vaahtomeikkivoidekokemukset ja noh… tuote ei vaan silloin ollut minun juttuni. Myönnän siis olleeni jo lähtökohtaisesti pahimman luokan pessimisti tuotteeseen tarttuessani.
Kokeilemani sävy 091 Light Ivory oli saatavilla olevista viidestä sävystä vaalein ja ilahduin heti huomatessani sen ihan oikeasti olevan vaalea sekä vieläpä keltapohjainen. Harvinaista herkkua markettituotteissa!
 
Ihoni voi pääosin hyvin, eikä siinä ole suurta peitettävää. (Tai olisi, jos tämä Blogger lakkaisi parantelemasta kuvia itse… Blogger on selvästi luotu fashion-bloggaajille kosmetiikkabloggarien sijaan!)
Ihoni sävy on kuitenkin hieman epätasainen, sillä ihoni punoittaa ja siinä on minua vaivaavia pisamia. Myös tummat silmänaluset kaipaavat tietysti peittoa. En siis lähtökohtaisestikaan tahdo paksua ja peittävää meikkiä, mutta haluan sen silti tasoittavan ihoni sävyä hyvin.
Meikkivoiteen vaahtomainen koostumus yllätti minut kuitenkin positiivisesti. Pohja jätti iholle nimittäin puuterisen mattaisen, muttei kuivan tuntuisen pinnan ja tuntui iholla todella kevyeltä. Meikkipohja myös häivytti ihohuokosia tehokkaasti näkymättömiin. Koin saavani sillä loistavan peiton kaikkialle muualle, mutta silmänalusilleni halusin lisätä vielä hieman erillistä ja hieman kosteamman tuntuista Diorin Nude-peiteainetta.
Itseasiassa ihoni ei edes tuntunut pohjan levutyksen jälkeen meikatulta sitä tunnustellessa, sillä tuntu oli niin rasvaton. Pidinkin Matte Liquid Mousse -meikkivoiteen jättämästä pinnasta todella paljon!
Meikkipohja meni sävynsä puolesta iholleni hyvin yksiin ja olisinkin voinut jättää sen ihan ilman puuterointiakin, sillä pohja tuntui jo sen verran mattaiselta ihollani. 
Halusin kuitenkin sipaista  päälle vielä kevyesti puuteria, jolla varmistin meikkipohjan pysyvyyden. Ja hyvinpä pohja pysyikin! Käytin meikkivoidetta hieman yli viikon ajan päivittäin enkä kertaakan päivien aikana korjaillut sitä siksi, että ihoni olisi tuntunut liian rasvaiselta tai että meikkipohja olisi lähtenyt liikkeelle.
Vaikka ihoni onkin pinnaltaan hieman kuivuuteen taipuvainen, sopi pohja minulle silti hyvin vielä tähän aikaan vuodesta. Kokisin sen kuitenkin olevan parhaimmillaan normaalista seka- tai rasvaisemmalla iholla ja pinnaltaan kuivemmalla iholla pohjan puuterinen mattaisuus saattaakin tuoda pintakuivuutta esiin.

Pidin meikkivoiteesta valtavasti ja tämän tuotteen myötä aloinkin miettiä, olisiko minun syytä antaa merkin muillekin tuotteille uusia mahdollisuuksia sarjan laadun selkeästi ilmeisesti parannuttua sitten viimeisten kokemuksieni.

Meikkivoiteella on hintaa n. 9,50 euroa.
Millaisia kokemuksia teillä on Rimmelin tuotteista? Varsinkin kokemukset meikkipohjatuotteista kiinnostavat!

29 kommenttia artikkeliin ”Maybe we should be friends, Rimmel?”

 1. Sain taannoin kahden Rimmel-tuotteen mukana primerin, josta tykkäsin tosi paljon mutta mikä lie demotuote olikaan, sitä ei ilmeisesti ole valikoimissa tavallisesti:/ Harmittaa vietävästi, tähyilin jopa nettiä toiveikkaana mutta sen verran hintavaksi tulisi tilata vaikka englannista että kännyn muiden merkkien puoleen.

  Vastaa
  • Jos se primeri oli rimmel stay matte primer,niin käyhän kurkkaamassa vaikka anttilasta.ite eilen löysin meiän anttilasta semmosen primerin 🙂

   Vastaa
 2. Itse pidän rimmelistä todella paljon olen testannut kaikki pohja tuotteet ja todennut hyviksi lukuun ottamatta tuota kyseistä meikkivoidetta:-)

  Vastaa
 3. Rimmelin kivipuuteri on jo oma vakiokaverini (: Olen käyttänyt sävyä Transparent jo muutaman vuoden ja kuluttanut monia kappaleita ja edelleen vaan tykkään. Eihän edullinen hintakaan tietysti mikään huonompi juttu ole… Muuten käytän kyllä Rimmelin monia tuotteita: huulipunia ja -kiiltoja, kynsilakkoja, luomivärejä, ripsareita yms yms enkä muista että olisin mihinkään tuotteeseen ollut mitenkään erityisen pettynyt. Meikkivoiteita en ole ainakaan vielä kokeillut, mutta ehkä myöhemmin tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Rimmeliltä ainakin itseäni kiinnostaa kovasti uusi Scandaleyes Retro -maskara. Näyttää vaan tosi mielenkiintoiselta! Kokeile siis ihmeessä merkkiä laajemminkin, voit yllättyä (:

  Vastaa
 4. Wake me up -meikkivoide! Tuo ihanaa hehkua kasvoille 🙂 lisäksi Stay Matte puuteri on ollut vakkarituote jo vuosia.

  Vastaa
 5. Hehe, juuri tänä viikonloppuna kävin hakemassa itselleni näytteen kyseisestä meikkivoiteesta. Ja kyllä taidan käydä ko tuotteen ihan omaksi ostamassa! Minulla on sekaiho, ja pohja jää inasen nahkeaksi levityksen jälkeen, muttei kuitenkaan häiritsevän kosteaksi. Toiseksi vaalein sävy menee passelisti, ja peittääkin tarpeeksi mukavasti omaan makuun. Kerta kaikkiaan positiivinen yllätys, onneksi koostumusta muutettiin! 😀 Edellinen oli meinaan ihan paska. :DD

  Vastaa
 6. Rimmelillä on kokemukseni mukaan ihan hyviä ripsareita, esim Scandaleyes ja Scandaleyes Flex. Luomivärit menettelee jos on primer käytössä, ja kynsilakat on halpoja ja ihan hyviä myöskin 🙂 En ole tainnut koskaan Rimmeliltä kokeilla meikkivoidetta, olen ajatellut että ne on niin halpoja ettei voi olla hyviä.. Mutta ehkä tuota sinun testaamaa voisi kokeilla 🙂

  Vastaa
 7. ootko kokeillu laimentaa pisamia sitruunalla? Olen saanut näitä neuvoja ja vinkkejä joskus aikoinaan hyvin paljonkin (pitäsköhän loukkaantua?) 😀

  Vastaa
 8. Tiedätkö, mulla oli tämä myös testissä, postaus tuli eilen ulos ja fiilikset olivat ihan samat; ihan hassua että näin edullinen meikkivoide voi oikeasti olla näin hyvä! 🙂 Mulla kyllä on aikaisempiakin hyviä kokemuksia Rimmelin kanssa, esim. rajauskynät ja huulipunat ovat loistavia. 🙂

  Vastaa
 9. Mullakin Stay Matte-kivipuuteri on ehdoton luottotuote. Wake me up-meikkivoide on myös mahtava hehkuvan pinnan jättävä meikkivoide kuivemmalle iholle, myös saman sarjan peitevoide toimii. Silmämeikkituotteista käytän Scandalayes Waterproof Kohl-kynää sävyssä Taupe lähes päivittäin alarajauksena.

  Vastaa
 10. Hmm, tuota pitänee kokeilla. Tällä hetkellä lempparein meikkivoide on juurikin se Maybellinen vaahtomeikkivoide 😀 Se vaan ei toimi talvella juurikin tuon pintakuivuuden takia. En oo vielä oikeastaan edes löytänyt sopivaa meikkivoidetta itselleni talveksi. Lähes kaikki tuntuvat jotenkin "smänkkisiltä", en tiedä miksikäs sitä kutsutaan oikeilla termeillä mutta se on ongelma, sillä tykkään levittää meikkivoiteen sormilla. Ja tuommoista öljyisen tuntoista smänkkimeikkivoidetta on aika hankala pestä käsistä pois. 😀 Voi olla että tää Rimmelinkin tuote on mun kuivalle iholle huono näin talven tullessa..

  Vastaa
 11. Kerran erehdyin kokeilemaan sitä beigenruskeassa tuubissa olevaa Rimmelin Stay Matte-meikkivoidetta ja voi yöh, se katosi varastosta saman tien. En jättänyt sitä edes varalle. Kun tämä tuote kerta sai sulta näin hyvät arvostelut niin kai se täytyy nykyisen loppumisen jälkeen testata 🙂

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  Vastaa
 12. Wake me up foundation on erittäin hyvä! Ei tosin sovi iholle jossa on hirveästi epäpuhtauksia ja sävytkin on vähän niin ja näin, mutta jos löytää sopivan niin varmasti yksi parhaista markettimeikkivoiteista.

  Vastaa
 13. Käytän Rimmeliltä aurinkopuuteria, kivipuuteria ja peitepuikkoa. Olen niitä käyttänyt since 2001, ovat edullisia ja hyvälaatuisia. Kynsilakoissa on ihania sävyjä, mutta niiden laadusta en tiedä. Luomivärit ovat huippuja! Huulikiilloista myös tykkään. Ripsiväreissä olen siirtynyt Yvesin (sexy pulp)ja Lorealin valikoimiin, mutta aikasemmin mun suosikki oli yks Rimmelin mustassa putelissa ja hopealla reunuksella koristeltu ripsari..mikä lie oli ripsarin nimi. Saisi myyntiin tulla takaisin se yksi 4 rusehtavan sävyn luomivärisetti, ikävä on. Olen siis Rimmelin fani. Pidän enemmän niistä, kuin esim. Lancomen tai Diorin meikeistä. Tuota meikkivoidettakin voisin kokeilla. Tosin luulen, että Max Factor tai Qlinique ovat mulle parhaat meikkivoiteista, mutta voihan putelin nakata jollekin kaverille. 😉

  Vastaa
 14. Paras käyttämäni meikkivoide ever, on ollut vaahtomainen! Lancomen mousse meikkivoide (lasi) purkissa! Mutta muistaakseni sen valmistaminen lopetettiin?? Tai osaatko Virve sanoa siitä jotain… Rimmeliltä ollut käytössä ripsareita, kynsilakkoja, jne.. Ihan hyviä ovat, mutta meikkivoidetta en oo kokeillutkaan, mut nyt taidan kokeilla!!

  Vastaa
 15. Mulla on kaksi näytekokoa tosta meikkivoiteesta, ja se on ollut parasta ikinä! Luonnollisen näköinen, kauniin ja täydellisen mattapinnan jättävä, suosittelen! ♥

  Vastaa
 16. Mä en oo tähän päivään mennessä onnistunu löytämään itselleni meikkivoidetta joka pysyis koko päivän. Puuteria pitää lisätä vähintään kuuden tunnin päästä.. Talvella mun iho varsinkin on petollinen, hyvin pintakuiva (en siis koskaan ole edes vaihtanut puhdistustuotteita tai voiteita vuodenajanmukaan, en edes tiedä pitäisikö) mutta kun laittaa meikit, menee muutama tunti ja se kiiltää kun mikä, ja meikit vaan katoaa johonkin.. Jos jollain on jotain superhyviä vinkkejä antaa mulle, otan mielelläni vastaan..

  Vastaa
 17. Robihood kaupassa oli tarjous ja hinta oli 7,90e silloin tuli ostettuu kokeilun vuoksi ja todellakin tykästyin tuotteeseen. taitaa tästä tuotteesta tulla vakkari niin kuin stay matte puuterista jota olen monet vuodet käyttäny 🙂 Suosittelen!

  Vastaa
 18. Rimmelin nestemäiset eyelinerit on ollu aina hyviä ja kestäviä! Kunhan vaan jaksaa pohjustaa silmät kunnolla! 🙂
  Ensin olin kriittinen sen paksun pään takia, mutta se osottautuikin kelpo tuotteeksi. En voi tehdä muuta, kuin suositella.

  Vastaa
 19. Ihanaa, kiitos Virve! Tänään vilkuilin kaupassa kyseistä meikkivoidetta ja tän arvostelun jälkeen käyn kyllä heti huomenissa ostamassa omani 🙂

  Vastaa
 20. Moikka! Miulla on todella suuria vaikeuksia löytää oikean sävyinen meikkivoide. Kasvojen iho on vaalea ja ERITTÄIN kellertävä. Käskin veljeni tuomaan kaupungista sokkona kyseisen meikkivoiteen samaisessa 091-sävyssä, mutta ei. Väri on aivan liian punainen ja ehkä hieman liian vaalea. Osaatko yhtään sanoa, onko kyseisen meikkivoiteen sävyissä yhtään kellertävämpää vaihtoehtoa? Tai osaisitko suositella jotakin muuta meikkivoidetta? Fit me-juttuja olen kokeillut, mutta jostain syystä en niistä innostunut. Alan olla aikaslailla epätoivoinen tämän asian kanssa..

  Kiitos ja ihanaa joulua! 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti